acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Pulsul Europei 23 februarie


 

Noi modificari in legislatia de achizitii publice, in dezbatere. Ce spun specialistii?

Posted: 22 Feb 2013 10:44 AM PST

Noi modificari in legislatia de achizitii publice, in dezbatere. Ce spun specialistii?: Propunerile de modificare a legislatiei actuale, lansate de Autoritatea Nationala in domeniu (ANRMAP) printr-un proiect de act normativ, au generat dezbateri in randul specialistilor in achizitii publice. In principal, Asociatia Nationala a Specialistilor in Achizitii atrage atentia asupra a trei teme importante: sustinerea ofertantului de catre un tert, sustinerea confidentialitatii unor elemente din ofertele depuse in cadrul unei proceduri de achizitie publica, modalitatile in care poate fi dovedita experienta similara si importanta unui criteriu al experientei pentru crearea premiselor ducerii la bun sfarsit a unui contract. Citeste detalii in EurActiv.ro

Noi modificari in legislatia de achizitii publice, in dezbatere. Ce spun specialistii?

Posted: 22 Feb 2013 10:44 AM PST

Noi modificari in legislatia de achizitii publice, in dezbatere. Ce spun specialistii?: Propunerile de modificare a legislatiei actuale, lansate de Autoritatea Nationala in domeniu (ANRMAP) printr-un proiect de act normativ, au generat dezbateri in randul specialistilor in achizitii publice. In principal, Asociatia Nationala a Specialistilor in Achizitii atrage atentia asupra a trei teme importante: sustinerea ofertantului de catre un tert, sustinerea confidentialitatii unor elemente din ofertele depuse in cadrul unei proceduri de achizitie publica, modalitatile in care poate fi dovedita experienta similara si importanta unui criteriu al experientei pentru crearea premiselor ducerii la bun sfarsit a unui contract. Citeste detalii in EurActiv.ro

Ambasada Norvegiei: 306 milioane euro asistenta financiara nerambursabila, transferati Romaniei pana in 2016

Posted: 22 Feb 2013 08:55 AM PST

Ambasada Norvegiei: 306 milioane euro asistenta financiara nerambursabila, transferati Romaniei pana in 2016: O suma de aproximativ 306 milioane euro va fi transferata Romaniei pana in 2016 sub forma de asistenta financiara nerambursabila catre programe si proiecte in diverse sectoare precum protectia mediului, conservarea patrimoniului cultural, justitie si societate civila, potrivit unui comunicat emis vineri de Ambasada Norvegiei la Bucuresti, citat de Agerpres.

Patriarhia: Ora de religie, obligatorie în 25 de state din 46 din Europa. În trei nu se predă

Posted: 22 Feb 2013 07:27 AM PST

Patriarhia: Ora de religie, obligatorie în 25 de state din 46 din Europa. În trei nu se predă: Ora de religie este obligatorie în 25 de state din 46 de ţări ale Europei, în Franţa, Albania şi Macedonia materia nu este predată în şcolile publice, iar în restul este facultativă sau opţională, arată Patriarhia Română, citând decizii ale CEDO din 2007.

Raport CE: Expunerea la fumatul pasiv s-a redus in Romania, dar ramane ridicata la locul de munca

Posted: 22 Feb 2013 07:26 AM PST

Raport CE: Expunerea la fumatul pasiv s-a redus in Romania, dar ramane ridicata la locul de munca: Expunerea la fumatul pasiv a scazut sensibil in ultimii trei ani in locurile in care se consuma bauturi alcoolice si ceva mai accentuat in cele de alimentatie publica din Romania, dar procentul romanilor care afirma ca au de suferit din cauza acestui viciu la locul de munca este unul dintre cele mai mari din statele UE, indica un document de lucru al Comisiei Europene (CE) utilizat la redactarea unui raport privind situatia la zi din domeniu, dat publicitatii vineri.

Mark Gitenstein către John Kerry: Fără spriijinul SUA, UE și FMI, nu e sigur că reformele vor continua în România

Posted: 22 Feb 2013 07:25 AM PST

Mark Gitenstein către John Kerry: Fără spriijinul SUA, UE și FMI, nu e sigur că reformele vor continua în România: Fostul ambasador SUA la Bucureşti Mark Gitenstein îi recomandă noului secretar de Stat, John Kerry, să aibă în vedere susţinerea statului de drept şi iniţiativelor anticorupţie din România, afirmând că fără sprijinul SUA şi UE nu...

UE: prognozele pentru România 2013 - 2014

Posted: 22 Feb 2013 07:04 AM PST

 
 
În timp ce situația piețelor financiare în UE s-a îmbunătățit substanțial începând din vara anului trecut, activitatea economică a fost dezamăgitoare în a doua jumătate a anului 2012. Cu toate acestea, principalii indicatori sugerează că PIB-ul în UE este în prezent aproape de nivelul cel mai scăzut posibil și se estimează că activitatea economică se va accelera treptat. Relansarea creșterii economice va fi inițial determinată de creșterea cererii externe. Investițiile interne și consumul intern ar trebui să crească mai târziu în cursul anului, și până în 2014 se așteaptă ca cererea internă să devină principalul motor al consolidării creșterii PIB.
 
Activitatea economică slabă de la sfârșitul anului 2012 implică un punct de plecare scăzut pentru anul curent. Această situație, în combinație cu o revenire a creșterii economice mai treptată decât se preconiza anterior, duce la o previziune de creștere anuală modestă a PIB-ului în 2013 de 0,1% în UE și de scădere cu 0,3% în zona euro. Evoluțiile trimestriale ale PIB-ului sunt oarecum mai dinamice decât sugerează cifrele anuale, prevăzându-se că PIB-ul în al patrulea trimestru al anului 2013 va fi cu 1,0% mai mare decât nivelul atins în ultimul trimestru al anului 2012 în UE, și cu 0,7% în zona euro.
Contrastul dintre situația mai bună a piețelor financiare și perspectivele macroeconomice modeste pentru 2013 se datorează în mare măsură procesului de ajustare a bilanțurilor, care continuă să influențeze negativ creșterea economică pe termen scurt. Pe măsură ce acest proces va avansa, el va consolida, de asemenea, baza pentru creștere economică în 2014, care este estimată la 1,6% în UE și la 1,4% în zona euro.
 
 
Olli Rehn, vicepreședintele Comisiei responsabil cu afaceri economice și monetare și cu moneda euro, a declarat: „Reechilibrarea actuală a economiei europene continuă să afecteze creșterea pe termen scurt. Situația actuală poate fi rezumată astfel: avem date statistice dezamăgitoare de la finalul anului trecut, anumite semnale mai încurajatoare din trecutul recent, iar încrederea investitorilor în ceea ce privește viitorul este în creștere. Măsurile strategice decisive luate recent pregătesc terenul pentru revenirea creșterii economice. Trebuie să continuăm reformele și să evităm orice stagnare în acest sens care ar putea submina actuala tendință de revenire a încrederii, întârziind relansarea necesară a creșterii economice și a creării de locuri de muncă.”
 
 
Se preconizează o revenire treptată a consumului și a investițiilor
Măsurile strategice importante adoptate începând din vara trecută au schimbat modul în care piețele percep viabilitatea UEM și sustenabilitatea fiscală a statelor membre ale acesteia.
Combinația dintre o activitate economică scăzută datorată ciclicității, incertitudine și prelungirea ajustării bilanțurilor și a redistribuirii resurselor în economie – care sunt consecințele tipice ale unei crize financiare profunde– încetinește, în prezent, consumul intern și investițiile interne. Cu toate acestea, restabilirea încrederii consumatorilor și întreprinderilor ar trebui să reducă impactul negativ al acestor factori. Se preconizează că reducerea tensiunilor de pe piețele financiare va duce la condiții de împrumut mai avantajoase, iar acest lucru ar trebui să permită revenirea treptată a creșterii consumului și a investițiilor în cursul anului 2013.
Se estimează că ritmul scăzut al activității economice din prezent va conduce la o creștere a șomajului în acest an până la nivelul de 11,1% în UE și de 12,2% în zona euro.
Dat fiind că se așteaptă o diminuare a impactului creșterii prețurilor la energie asupra inflației, se estimează că inflația prețurilor de consum în UE va scădea treptat în cursul anului 2013 și că se va stabiliza anul viitor la aproximativ 1,7% în UE și la 1,5% în zona euro.
 
 
Progresul consolidării fiscale
Măsurile fiscale considerabile pe care le pun în aplicare statele membre ar trebui să conducă la o altă reducere a deficitelor fiscale globale, până la nivelul de 3,4% în UE și de 2,8% în zona euro în 2013. Se preconizează că reducerea soldului bugetar structural va avansa într-un ritm puțin mai lent în acest an decât în 2012. Consolidarea fiscală în curs de desfășurare limitează creșterea raportului datorie/PIB, care ar trebui să înregistreze o ușoară creștere în 2013, creșterea PIB rămânând modestă.
În timp ce perspectivele activității economice sunt încă, în principal, afectate de tendințe negative, distribuția riscurilor a devenit mult mai echilibrată. Punerea efectivă în aplicare a unor politici de consolidare a uniunii economice și monetare și de favorizare a ajustărilor necesare este esențială pentru a îndepărta riscul unei noi agravări a crizei datoriilor suverane. Există și alte riscuri privind înregistrarea unor tendințe negative, legate de deficiențele pieței muncii care au un impact asupra cererii interne și de încetinirea ritmului reformelor, precum și de faptul că SUA și Japonia se confruntă cu provocări bugetare pe termen mediu care rămân deocamdată importante. Șansele de creștere a PIB-ului s-ar putea materializa dacă progresele realizate în ceea ce privește soluționarea crizei și reformele structurale sunt mai rapide și/sau dacă restabilirea încrederii va fi mai importantă decât s-a anticipat. Riscurile legate de evoluția inflației par a fi echilibrate.
 
 
Persoane de contact:
 
 
 
 

Pagini Utile

Patriarhia Romana: Legislatia romana si practica europeana sunt in favoarea mentinerii orei de religie in scolile publice

Posted: 22 Feb 2013 06:03 AM PST

Patriarhia Romana: Legislatia romana si practica europeana sunt in favoarea mentinerii orei de religie in scolile publice: Patriarhia Romana sustine ca legislatia romana si practica europeana sunt in favoarea mentinerii orei de religie in scolile publice. "Religia are caracter obligatoriu in oferta curriculara a scolii, dar optiunea pentru frecventarea acestei discipline apartine elevului major, respectiv parintilor sau tutorilor legali instituiti pentru elevii minori. Prin urmare, opiniile unor pretinsi experti din Romania in respectarea drepturilor omului nu au nici o legatura cu realitatea din Europa. Romania, prin traditia si istoria ei europeana, se numara printre statele care asigura libertatea invatamantului religios, datorita contributiei educatiei religioase la formarea si educarea tinerei generatii in spiritul valorilor autentice", se arata intr-un comunicat al Patriarhiei.

Comisia Europeană a îmbunătăţit prognoza privind şomajul din România în 2013 şi 2014

Posted: 22 Feb 2013 06:02 AM PST

Comisia Europeană a îmbunătăţit prognoza privind şomajul din România în 2013 şi 2014: Comisia Europeană (CE) a modificat prognoza privind rata şomajului în România la 6,9% pentru acest an şi 6,8% pentru 2014, faţă de estimarea de 7,3% avansată în toamnă pentru ambele perioade, îmbunătăţirea situaţiei de pe piaţa forţei de muncă fiind însă încetinită de condiţiile economice dificile.

Comisia Europeană: Inflaţie anuală medie de 4,6% în România în 2013, cauzată de preţurile la energie şi alimente

Posted: 22 Feb 2013 06:02 AM PST

Comisia Europeană: Inflaţie anuală medie de 4,6% în România în 2013, cauzată de preţurile la energie şi alimente: Comisia Europeană (CE) estimează o inflaţie anuală medie de 4,6% pentru România în acest an, pe fondul impactului liberalizării preţurilor la energie şi creşterii preţurilor la alimente în prima jumătate a anului.
Adaugat: Sambata, 23 Februarie 2013, 07:23:33
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

RSvBVEPDUJFbCqaeStQ a scris, Joi, 25 Iulie 2013, 23:31:36 :

generic cialis fot insurance underwriting career 2884 IN womens car insurance young 579 auto insurance quote 8((( California cheap car insurance quotes lmu
DEHoGrUBmBrw a scris, Luni, 29 Iulie 2013, 20:56:44 :

buy viagra zljzx house insurance car :] buy pfizer viagra online %-[[[ buy cials online mtqcn professional liability insurance broker %-P
QWAOjdONbyUZSxUSLO a scris, Marti, 06 August 2013, 17:41:20 :

Phoenix auto insurance 93908 cheap car jnsurance 31359 cheap online auto insurance quotes lhw TN car insurance quotes =-PP car insurance quotes 7201
s5FmmAUPjob a scris, Miercuri, 04 Decembrie 2013, 09:48:31 :

health insurance priligy cheap insurance cheaper auto insurance cheap auto insurance
Ch1rqbla0m a scris, Miercuri, 11 Decembrie 2013, 16:48:13 :

viagra 4 sale who can afford life insurance online poker cialsa cheap car insurers viagra online
Travispl a scris, Joi, 12 Noiembrie 2015, 08:54:26 :

It`s is a very interesting site.
In online medication cheapest cost for drug. See more to order cardura online website.

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:29:20 :

It`s is a very interesting article.
In our medication good price for drugs. See more to buy cozaar blog.

ClausN.I. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 04:04:27 :

I got much of interesting.
In our on line pharmacy good cost for drug. See more to cystone no prescription online shop.

DanielK.O. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 04:40:08 :

I get many of new interesting.
Cheap no presc drugs in cheap lotrel website.

JaineE.E. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 15:44:11 :

This is a very informative article.
Best Quality at buy essay online company for writing diploma works in the short term.

GeorgeL.F. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 00:56:51 :

I get much of things.
Best Quality at Essay Service service for writing papper works very fast.

StemV.Y. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:11:15 :

This is a very interesting article.
In our on line medicine chest low price for drugs. See more to desyrel blog.

BeskinS.D. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:33:06 :

It`s is a very great site.
Low price without prescr drug in avapro website.

DanielF.A. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:29:13 :

I have many of new interesting.
Good no needed prescription drug in babylotion online blog.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.