acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Românii și Eurobarometrul


Eurobarometru: 97% dintre romani se informeaza de la TV, jumatate cred ca televiziunea prezinta satisfacator Uniunea Europeana

Posted: 26 Feb 2013 09:23 AM PST

Eurobarometru: 97% dintre romani se informeaza de la TV, jumatate cred ca televiziunea prezinta satisfacator Uniunea Europeana: Televizorul este principala sursa de informare pentru 97% dintre romani, potrivit celui mai nou Eurobarometru. Sondajul, realizat la cererea Comisiei Europene, arata ca unul din patru romani se crede destul de bine informat cu privire la chestiunile europene, 49% considera ca mass-media din Romania vorbesc despre Uniunea Europeana intr-o masura satisfacatoare, cei mai multi considera ca televiziunea trateaza obiectiv stirile despre UE, dar numai un sfert dintre ei apreciaza ca site-urile web trateaza obiectiv astfel de stiri.

Articol - Chat cu Brian Simpson despre drepturile pasagerilor

Posted: 26 Feb 2013 09:23 AM PST

Articol - Chat cu Brian Simpson despre drepturile pasagerilor: Președintele comisiei pentru transport de la Parlamentul European, Brian Simpson (Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, Regatul Unit) va discuta despre drepturile pasagerilor cu europenii, pe Facebook, miercuri de la 16.00 CET. Drepturile pasagerilor au fost dintotdeauna o preocupare centrală a Parlamentului, care va lucra asupra consolidării acestora și în următoarele luni.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2013 - PE

România trebuie să ramburseze Comisiei Europene 17,7 milioane euro din fonduri PAC

Posted: 26 Feb 2013 08:47 AM PST

România trebuie să ramburseze Comisiei Europene 17,7 milioane euro din fonduri PAC: Comisia Europeană (CE) a solicitat astăzi României returnarea sumei de 17,7 milioane de euro pentru diverse deficienţe în controale şi în aplicarea de sancţiuni, reprezentând fonduri din cadrul politicii agricole a UE cheltuite...

Peste un sfert dintre copiii Europei sunt amenintati de saracie sau excluziune sociala. Romania si Bulgaria, in fruntea clasamentului

Posted: 26 Feb 2013 08:47 AM PST

Peste un sfert dintre copiii Europei sunt amenintati de saracie sau excluziune sociala. Romania si Bulgaria, in fruntea clasamentului: Tarile europene cu cei mai multi copii amenintati de saracie sau excluziune sociala sunt Bulgaria (52% dintre persoanele sub 18 ani) si Romania, urmate de Letonia (44%), Ungaria (40%) si Irlanda (38%, date din 2010), potrivit unui studiu efectuat de oficiul european pentru statistica Eurostat, citat de AFP.

Românii aleg să se trateze peste hotare

Posted: 26 Feb 2013 08:39 AM PST

Românii aleg să se trateze peste hotare: 
Chiar dacă România are servicii medicale mai ieftine decât în Europa de Vest, mulţi români preferă să plece în străinătate pentru a se trata de anumite afecţiuni. Numărul vacanţelor medicale cumpărate de români este în creştere de la an la an. Mulţi merg în străinătate pentru a se trata de diferite boli, iar o mare parte aleg vacanţele medicale pur şi simplu pentru relaxare, relatează rtv.net.
Pentru a nu fi puşi în situaţia de a căuta ei singuri spitalul potrivit, medicul potrivit pentru boala de care suferă sau serviciile medicale de care au nevoie, într-o ţară străină, mulţi români apelează la firmele specializate în turismul medical.
"Turismul medical este tot mai interesant pentru românii care vor să beneficieze de servicii medicale de calitate în străinătate.În 2012 s-a înregistrat o creştere de aproximativ 20% pentru cererile de investigaţii şi operaţii în clinici private din Austria şi Ungaria şi 30% pentru serviciile de spa& relaxare", a spus pentru rtv.net, Răzvan Nacea, managing director la Seytour International Corporation.
Destinaţiile preferate
Anual zeci de mii de români apelează la vacanţele de turism medical. "Aproximativ 20.000 de români cumpără anual vacanţe medicale. În această ramură intră vacanţele de relaxare, controalele

Citeşte mai mult...

Danemarca sprijină România pentru integrarea în Schengen

Posted: 26 Feb 2013 08:39 AM PST

Danemarca sprijină România pentru integrarea în Schengen: România poate conta în continuare pe sprijinul Danemarcei în ceea ce priveşte integrarea în spaţiul Schengen, a declarat, marţi, prim-ministrul danez, Helle Thorning-Schmidt, la finalul discuţiei cu premierul Victor Ponta.


Romii sunt şi mai discriminaţi ca urmare a crizei economice - preşedinte Consiliul Europei

Posted: 26 Feb 2013 08:36 AM PST

Romii sunt şi mai discriminaţi ca urmare a crizei economice - preşedinte Consiliul Europei: Minoritatea romă este tot mai discriminată, marginalizată şi abuzată, ca urmare a crizei, iar situaţia s-ar putea agrava în 2014, intrând în vigoare legi mai flexibile privind imigrarea, a apreciat preşedintele Consiliului Europei, Thorbjoern Jagland, într-un interviu acordat pentru AFP.


Eurobarometru: Numai 25% dintre români se consideră informaţi cu privire la problematicile UE

Posted: 26 Feb 2013 08:36 AM PST

Eurobarometru: Numai 25% dintre români se consideră informaţi cu privire la problematicile UE: Numai 25% dintre români se consideră bine informaţi cu privire la chestiunile UE, faţă de o medie europeană de 31% şi de 40% - 50% în ţările membre mai vechi ale Uniunii, relevă ultimul sondaj Eurobarometru despre opinia publică la nivelul UE.


Deputaţii europeni dezbat dreptul de vot pentru europenii care locuiesc în străinătate

Posted: 26 Feb 2013 08:32 AM PST

Deputaţii europeni dezbat dreptul de vot pentru europenii care locuiesc în străinătate: "Dreptul cetățenilor europeni de a participa și vota în alegerile naționale, chiar dacă locuiesc în altă țară, va fi în centrul dezbaterii la conferința privind democrația în UE, găzduită de comisia pentru afaceri constituționale pe 26 februarie. În unele state membre, cetățenii își pierd drepturile electorale dacă nu locuiesc în țara de origine. Urmăriți conferința în direct!

Cetățenii UE care locuiesc în alt stat membru au dreptul de a vota și candida în alegerile europene și municipale. Dar lucrurile stau altfel când este vorba de alegerile naționale."

'via Blog this'

Pasagerii curselor aeriene care ajung cu întârziere la destinație pot primi compensații bănești - Internaţional > EVZ.ro

Posted: 26 Feb 2013 08:30 AM PST

Pasagerii curselor aeriene care ajung cu întârziere la destinație pot primi compensații bănești - Internaţional > EVZ.ro: "Indemnizaţia va fi primită chiar şi în cazul în care cursa iniţială nu a avut o întârziere de trei ore, interval care dă dreptul la compensaţie, potrivit jurisprudenţei europene.
Această compensaţie se va situa între 250 şi 600 de euro, în funcţie de distanţa de zbor şi va fi determinată de ultima destinaţie la care ajunge pasagerul după ora prevăzută, a amintit Curtea într-un comunicat."

'via Blog this'

Proiect pentru prevenirea abandonului şcolar

Posted: 26 Feb 2013 08:20 AM PST

Proiect pentru prevenirea abandonului şcolar: "Fundatia Star of Hope Romania a organizat, în cadrul Centrului de zi pentru copii aflaţi în dificultate din cadrul Şcolii Generale “Sf. Maria” nr. 16 Botoşani,  o întâlnire cu mamele şi aparţinătorii celor 35 de beneficiari ai proiectului “Nu abandona şcoala”.

Proiectul are ca scop prevenirea abandonului şcolar de către  copiii singuri acasă, copiii din familiile monoparentale, familii sărace şi familii cu situaţii de risc. Proiectul se derulează în parteneriat cu Consiliul local Botoşani şi Şcoala Generală “Sf. Maria” nr. 16 Botoşani."

'via Blog this'

Stiri.Botosani.ro - Drumul județean Pădureni-Coșula-Buda, modernizat cu 14,6 milioane de lei : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden

Posted: 26 Feb 2013 08:19 AM PST

Stiri.Botosani.ro - Drumul județean Pădureni-Coșula-Buda, modernizat cu 14,6 milioane de lei : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden: "Drumul județean care face legătura între localitățile Pădureni-Coșula-Buda va fi reabilitat și modernizat pe o distanță de 5 kilomeri, valoarea totală a investiției fiind de 14, 6 milioane de lei, din care 11,5 milioane de lei sunt fonduri europene, iar diferența va fi suportată de Consiliul Județean."

'via Blog this'

Cei mai bogați oameni ai României, "ispitiți" cu albume și CD-uri despre județul Botoșani!

Posted: 26 Feb 2013 08:18 AM PST

Cei mai bogați oameni ai României, "ispitiți" cu albume și CD-uri despre județul Botoșani!: Cei mai bogați oameni din România primesc albume cu județul Botoșani! După ce a trimis albume cu prezentarea județului Botoșani la toate ambasadele și ministerele din România, președintele Consiliului Județean vrea să trimită astfel de...

Consul Ucraina la Suceava vizita oficiala la Botosani

Posted: 26 Feb 2013 08:18 AM PST

Darabanenii sunt aproape de a pune mana pe un proiect de aproape jumatate de milion de euro - Darabaneni.ro

Posted: 26 Feb 2013 08:17 AM PST

Darabanenii sunt aproape de a pune mana pe un proiect de aproape jumatate de milion de euro - Darabaneni.ro: "Cu aproximativ un an de zile în urmă, dărăbănenii au trimis o scrisoare de intenţie pentru a fi incluşi în programul transfrontalier care cuprinde parteneri din România (Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani,  Primăria municipiului Botoşani şi Primăria Darabani), dar şi din R. Moldova şi Ucraina. Consiliul Judeţean, care este aplicantul proiectului, a comunicat dărăbănenilor la finele lunii ianuarie că proiectul cu titlul „Abordarea comună a situaţiilor de urgenţă” a fost selectat provizoriu în vederea încheierii unui contract de finanţare. "

'via Blog this'

Mihail Gainiceru la Botosani despre vama Racovat

Posted: 26 Feb 2013 08:15 AM PST

Oficialii de la Cernăuţi vor restabilirea legăturilor vamale la Racovăţ - VIDEO

Posted: 26 Feb 2013 08:15 AM PST

Oficialii de la Cernăuţi vor restabilirea legăturilor vamale la Racovăţ - VIDEO: Unul dintre punctele de discuţie care au avut loc marţi, 26 februarie 2013 la Palatul Administrativ între şefii judeţului şi oficialii de peste graniţă au fost privitoare la lipsa legăturilor la...

Eurobarometru - Cât de europeni se simt românii? Vezi în ce top se plasează România | Romania Libera

Posted: 26 Feb 2013 02:45 AM PST

Eurobarometru - Cât de europeni se simt românii? Vezi în ce top se plasează România | Romania Libera: "Intrebati daca ar dori sa foloseasca Initiativa Cetateneasca (n.r. instrument prin care cetatenii intereni, in anumite conditii, in procesul de legiferare din Parlamentul European) , 23% dintre romani au mentionat ca da, probabil ca vor face uz de aceasta optiune la dispozitia lor. Cele mai implicate state membre in acest proces civic sunt Cipru (43%), Grecia (36%), Irlanda (33%) si Belgia (30%). Dintre cele mai sceptice privind utilizarea lui putem numi: Germania (15%), Bulgaria si Ungaria (fiecare cu 16%), Marea Britanie si Portugalia (fiecare cu 20%). Potrivit respondentilor, domeniile in care ar fi cel mai probabil sa utilizeze aceasta initiativa sunt cele incluse in sfera politicilor sociale: ocuparea fortei de munca (58%), educatia (39%) si pensiile (37%). Toate aceste valori sunt reflexii ale nevoii de stabilitate economica si a unor politici care sa restructureze piata locurilor de munca."

'via Blog this'

Eurobarometru - Cât de europeni se simt românii? Vezi în ce top se plasează România | Romania Libera

Posted: 26 Feb 2013 02:44 AM PST

Eurobarometru - Cât de europeni se simt românii? Vezi în ce top se plasează România | Romania Libera: "Doar 51% dintre romani declara ca se simt cetateni europeni, plasandu-se alaturi de tari cu cel mai scazut grad de identificare cu aceasta calitate ca Marea Britanie - 458%, Bulgaria - 47% si Grecia - 46%, se arata in ultimul Eurobarometru, realizat la cererea Comisiei Europene pe baza unor date culese in noiembrie 2012, potrivt Hotnews.

Potrivit sondajului, state cu procente de peste 70% sunt Estonia si Spania - 73%, Danemarca si Polonia - 74% iar cel mai inalt grad de identificare cu calitatea de cetatean european il intalnim in tari ca Luxemburg - 87% si Finlanda - 78%. Una dintre concluziile sondajului este ca "politica de criza (definita prin masuri de austeritate si politici structurale) i-a determinat pe romani sa trateze cu scepticism valorile legate de realizarile Uniunii Europene"."

'via Blog this'

Oficiali de peste Prut la Botosani

Posted: 26 Feb 2013 02:40 AM PST

ACUM : Şefii judeţului la întâlnire cu oficiali de peste graniţă - FOTOGALERIE

Posted: 26 Feb 2013 02:39 AM PST

ACUM : Şefii judeţului la întâlnire cu oficiali de peste graniţă - FOTOGALERIE: În aceste momente la Palatul Administrativ şefii judeţului s-au întâlnit cu Mihail Drăniceru, preşedintele Regiunii Cernăuţi şi a Excelenţei sale Vasyl Boechko, consulul general al Ucrainei în...

Peripeţiile unui englez în business-ul dâmboviţean. "România, ca o pisică nebună care-şi vânează singură coada" - Reportaj > EVZ.ro

Posted: 25 Feb 2013 10:18 PM PST

Peripeţiile unui englez în business-ul dâmboviţean. "România, ca o pisică nebună care-şi vânează singură coada" - Reportaj > EVZ.ro: "Un client a avut nevoie de patru ani pentru a trece contractul de electricitate pe numele său şi a cumpăra un apartament de la un dezvoltator în Bucureşti, apoi proprietarul a venit la noi. Echipa mea a avut nevoie de şase vizite la compania de electricitate şi am avut nevoie de o procură, de contractul de vânzare-cumpărare, facturi, actul meu de identitate, de mine personal şi de câteva alte documente fără sens şi tot nu am reuşit. Doar când am contactat în scris conducerea companiei s-a rezolvat problema. Dacă este nevoie de atât de mult timp pentru a trece un contract pe numele tău, care sunt şansele de a face ceva cu sens şi creativ?!"

'via Blog this'

Primăria Vlăsineşti va finaliza luna viitoare un proiect de 86 de miliarde de lei vechi

Posted: 25 Feb 2013 10:06 PM PST

Primăria Vlăsineşti va finaliza luna viitoare un proiect de 86 de miliarde de lei vechi: "Un proiect cu finanţare europeană, în valoare 86 de miliarde de lei vechi este aproape finalizat în comuna Vlăsineşti. Din aceşti bani s-au modernizat zece kilometri de drum comunal, s-a reabilitat un cămin cultural şi a fost construit un centru after school.

„Anul acesta vom finaliza proiectul pe măsura 322. Este voba de un proiect în valoare de 86 de miliarde de lei vechi, de patru ori bugetul comunei. Am modernizat zece kilometri de drumuri comunale. Am construit un centru de tip after school şi am reabilitat căminul cultural Sârbi. L-am dotat cu echipamente specifice”, a spus Lucian Trufin, primarul comunei Vlăsineşti."

'via Blog this'

Proiect de 2,8 milioane de euro destinat fermierilor

Posted: 25 Feb 2013 10:04 PM PST

Proiect de 2,8 milioane de euro destinat fermierilor: "„Am semnat luna aceasta contractul de finanţare. Este un proiect în valoare de 2,85 milioane de euro prin care vom realiza dezvoltarea teritorială. Banii vin de la Uniunea Europeană. Este un parteneriat public privat. Suntem implicaţi autorităţile publice locale şi privaţi din aceste comune şi oraşul Săveni. Va fi un mic centru de plăţi care va avea 8-10 angajaţi. Vom discuta cu cel care vrea să depună un proiect european, îl vom ajuta la întocmirea proiectelor, tot noi vom face selecţia proiectelor şi tot noi vom face implementare”, a spus Lucian Trufin, primarul comunei Vlăsineşti.

Vor fi zece măsuri pe care fermierii le vor putea accesa. Printre acestea se numără formare profesională cursuri, instalare tineri fermieri (până la 40.000 de euro pentru tinerii de până în 40 de ani), creşterea valorii adăugate a produselor agricole şi forestiere (până la 200.000 euro), sprijinirea fermelor agricole de subzistenţă (micii fermieri vor primi timp de cinci ani câte 1500 de euro) şi înfiinţarea grupurilor de producători."

'via Blog this'
Adaugat: Miercuri, 27 Februarie 2013, 05:34:06
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:29:04 :

I have much of interesting.
We offer low drugs in buy singulair online shop.

VeronikaH.C. a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 05:48:38 :

I received learned a lot of interesting.
Good no presc drug in order meclizine online online shop.

MerieD.N. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 03:36:17 :

I got many of new things.
Purchase cheap drug you can on site

JaineD.G. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 04:04:32 :

I get many of new things.
For order best meds click to lamictal no prescription online shop.

CaleosT.F. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 05:43:44 :

I get learned a lot of new cognitive.
For purchase low drugs click to drugstore site.

IraH.N. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:11:19 :

I get many of of informative.
Cheap no needed prescription drug in cheap megalis online shop.

GeorgeP.H. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:32:57 :

It`s is a very informative site.
Purchase low meds you can on cheap septra

RobertE.K. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:05:42 :

I found many of new interesting.
We offer low drugs in buy wellbutrin sr shop.

NailC.T. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:29:08 :

This is a very informative article.
We offer cheap drugs in capoten shop.

ClausT.E. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:09:10 :

I got learned a lot of new cognitive.
In our online medication best cost for drug. See more to buy cipralex blog. We offer best drugs in buy yashtimadhu shop. Buy best medicines you can on cheap virility pills

CaleosM.M. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:36:04 :

It`s is a very informative clause.
In pharmacy cheap price for drug. See more to kaufen-clozaril.7webs.pw blog. For order good med click to strattera sans ordonnance website. We offer low medicines in nitrofurantoin ohne rx shop.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.