acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Mărțișoarele drepturilor cetățenești


Aproape 80.000 de copii au părinţii plecaţi la muncă - Social > EVZ.ro

Posted: 08 Mar 2013 09:17 AM PST

Aproape 80.000 de copii au părinţii plecaţi la muncă - Social > EVZ.ro: "54.304 familii din România au cel puţin un membru care munceşte afară, iar în aproximativ 16.000 dintre acestea ambii părinţi sunt plecaţi.
Numărul total de copii ai căror părinţi sunt plecaţi să muncească în afara ţării este de 79.901, dintre care 22.993 au rămas fără niciunul dintre părinţi. Alţi 21.911 minori rămaşi acasă sunt în îngrijirea rudelor până la gradul IV, fără a fi instituită vreo măsură de protecţie, iar 976 au intrat în sistemul de protecţie specială."

'via Blog this'

IMM-urile europene au facut un top 10 al legilor UE care le pun cele mai mari piedici - Companii - HotNews.ro

Posted: 08 Mar 2013 08:57 AM PST

IMM-urile europene au facut un top 10 al legilor UE care le pun cele mai mari piedici - Companii - HotNews.ro: "Potrivit rezultatelor publicate vineri, IMM-urile consideră că cele mai mari dificultăți și costuri decurg din normele referitoare la legislația REACH, taxa pe valoarea adăugată, siguranța produselor, recunoașterea calificărilor profesionale, protecția datelor, legislația în domeniul deșeurilor, legislația în legătură cu piața forței de muncă, aparatura de înregistrare în transportul rutier, achizițiile publice și codul vamal modernizat.

Comisia anunta ca "va aborda temeinic aceste preocupări prin intermediul noului Program privind adecvarea și calitatea reglementărilor (REFIT1) lansat în decembrie 2012"."

'via Blog this'

Dezbatere - „Eficientizarea pieţei interne a energiei la nivelul Uniunii Europene”

Posted: 08 Mar 2013 08:24 AM PST

Dezbatere - „Eficientizarea pieţei interne a energiei la nivelul Uniunii Europene”: "Reprezentanţa Comisiei Europene vă invită să participați la dezbaterea cu titlul „Eficientizarea pieţei interne a energiei la nivelul Uniunii Europene”, organizată în data de 12 martie 2013, la sediul său din Str. Vasile Lascăr, nr. 31, Bucureşti, începând cu ora 10:00."

'via Blog this'

Primaria Botosani da 15 milioane de euro pentru amenajarea unui parc de agrement

Posted: 08 Mar 2013 08:23 AM PST

Primaria Botosani da 15 milioane de euro pentru amenajarea unui parc de agrement: Primaria Botosani a atribuit un contract de circa 65 milioane lei (15 milioane euro) pentru amenajarea unui parc de agrement cu o suprafata de aproape 50 de hectare, potrivit Mediafax. Castigatorul licitatiei este compania Electro-Alfa International din Botosani, detinuta de omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru.

Dosar - În plen, 11-14 martie: bugetul, politica agricolă, numărul deputaților după 2014

Posted: 08 Mar 2013 08:07 AM PST

Dosar - În plen, 11-14 martie: bugetul, politica agricolă, numărul deputaților după 2014: Între 11 și 14 martie, deputații europeni se reunesc în plen la Strasbourg. Pe ordinea de zi se află: bugetul UE pentru 2014-2020, prioritățile Parlamentului pentru summitul UE, regulile de supraveghere din pachetul privind supravegherea și monitorizarea bugetare, politica agricolă comună, despăgubirile rapide pentru cumpărătorii dezamăgiți, drepturile femeilor și numărul deputaților în Parlamentul European după alegerile din 2014. Dosarul de față vă prezintă un sumar al sesiunii.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2013 - PE

Articol - Siguranța nucleară în UE ar trebui să reflecte standardele cele mai înalte

Posted: 08 Mar 2013 08:07 AM PST

Articol - Siguranța nucleară în UE ar trebui să reflecte standardele cele mai înalte: Operatorii nucleari ar trebui să susțină toate îmbunătățirile recomandate după testele făcute la reactoarele nucleare UE și să acopere costurile pentru care sunt răspunzători în cazul unui accident, au spus deputaţii europeni de la comisia pentru industrie și energie într-o propunere de rezoluție ce va fi dezbătută în plen pe 11 martie și votată pe 12 martie.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2013 - PE

Boiko Borisov: Bulgaria ar fi fost admisă în Schengen dacă nu exista actuala criză ...

Posted: 08 Mar 2013 08:02 AM PST

Boiko Borisov: Bulgaria ar fi fost admisă în Schengen dacă nu exista actuala criză ...: Bulgaria ar fi aderat la Schengen daca nu ar fi existat actuala criza politica interna, afirma premierul Bulgariei, Boiko Borisov, citat de site-ul Novinite.com. "Cred ca am fi fost admisi in Schengen cu frontierele aeriene la summitul UE din 14 martie, daca Olanda nu s-ar fi opus. Dar criza din Bulgaria este ingrijoratoare pentru toata lumea si nu doar pentru ca a demisionat Guvernul", a spus Borisov, potrivit Mediafax.
Dezbaterea privind aderarea Bulgariei si Romaniei la Schengen a fost ...

Românii ar emigra pentru 1.000 de euro

Posted: 08 Mar 2013 08:01 AM PST

Românii ar emigra pentru 1.000 de euro: 
83% dintre românii care sunt în căutarea unui loc de muncă în străinătate caută oferte potrivite în funcţie de nivelul lor de calificare şi de şcolarizare. 84% dintre români au aşteptări salariale cuprinse între 1.000 şi 3.500 de euro net, lunar, iar 50% dintre conaţionali ar dori să muncească în Germania, potrivit unui sondaj Tjobs.ro.
Potrivit unui sondaj realizat de portalul Tjobs.ro, 11% dintre respondenţi ar pleca la muncă în altă ţară pentru un salariu de până la 1.000 de euro net, lunar.
Cei mai mulţi dintre respondenţi (68%) ar pleca la muncă în altă ţară pentru un salariu cuprins între 1.000 şi 2.000 de euro net lunar, în timp ce 18 ar accepta doar un salariu cuprins între 2.000 şi 3.500 de euro net, lunar. în fine, 4% dintre respondenţi au aşteptări salariale de peste 3.500 de euro net lunar.
"Circa 83% dintre respondenţi vor un loc de muncă potrivit nivelului lor de calificare şi de şcolarizare, 68% au aşteptări salariale de minim 1.000 de euro net, lunar, şi ar dori să muncească în Germania, Marea Britanie sau Franţa", spun specialiştii de la Tjobs.
Germania este preferată de 50% dintre respondenţi, pe când Marea Britanie

Citeşte mai mult...

Compania care importă lucrători din România: "În Italia nu găsim persoane la fel ...

Posted: 08 Mar 2013 08:01 AM PST

Compania care importă lucrători din România: "În Italia nu găsim persoane la fel ...: 

Într-o ţară în care şomajul în rândul tinerilor ajunge până la 37% şi în care zeci de companii falimentează în fiecare zi,este posibil ca o fabrică  importe forţă de muncă din România? Cu această întrebare începe un reportaj publicat pe 5martie de Corriere.it, despre situaţia aparent paradoxală din una din cele mai importante companii italiene.
Reporterii de la Corriere au aflat că la firma Aermacchi Alenia din  Venegono, o companie importantă a grupului Finmeccanica, specializată în fabricarea de aeronave militare, sunt angajaţi 73 lucrători români.

Potrivit reprezentanţilor firmei, românii primesc acelaşi salariu pe care l-ar primi şi angajaţii italieni. Mai mult, Aermacchi plăteşte şi un comision firmei care a intermediat venirea românilor. Motivul pentru care românii au luat locul italienilor este unul foarte simplu, spun reprezentanţii firmei: lucrează mai bine.

"E nevoie de
Citeşte mai mult...

Patru tari din UE cer Comisiei Europene sa creeze un mecanism pentru protejarea principiilor fundamentale ale UE in tarile care incalca statul de drept. Printre masuri - taierea fondurilor europene - International - HotNews.ro

Posted: 08 Mar 2013 08:00 AM PST

Patru tari din UE cer Comisiei Europene sa creeze un mecanism pentru protejarea principiilor fundamentale ale UE in tarile care incalca statul de drept. Printre masuri - taierea fondurilor europene - International - HotNews.ro: "Scrisoarea celor patru state solicita Comisiei sa ia masuri pentru a putea "reactiona prompt si eficient pentru a asigura respectarea" principiilor fundamentale ale UE, precum democratia, drepturile omului si statul de drept in tarile membre. Scrisoarea ar propune si o optiune de a taia fondurile UE in cazul statelor care incalca aceste principii. Reamintim ca unul dintre motivele invocate de Finlanda si Germania (state semnatare al scrisorii) pentru a refuza intrarea Romaniei in Schengen este legat de respectarea statului de drept. Si raportul pe Justitie din ianuarie 2013 indica probleme cu statul de drept in Romania."

'via Blog this'

Contract de 12 milioane euro pentru amenajarea unui parc de agrement în Botoşani

Posted: 08 Mar 2013 07:57 AM PST

Contract de 12 milioane euro pentru amenajarea unui parc de agrement în Botoşani: Primăria Botoşani a atribuit un contract de 52,19 milioane lei (12 milioane euro) fără TVA, pentru amenajarea unui parc de agrement pe o suprafaţă de aproape 50 de hectare.

Articol - Gustafsson: „Susțin echilibrul muncă-viață personală pentru bărbați și femei“

Posted: 08 Mar 2013 06:45 AM PST

Articol - Gustafsson: „Susțin echilibrul muncă-viață personală pentru bărbați și femei“: Salarii mai mici, discriminare în angajare, violența domestică: femeile trebuie să înfrunte astăzi multe provocări. Președintele comisiei pentru drepturile femeilor și egalitatea de gen de la Parlament, Mikael Gustafsson, a vorbit despre aceste chestiuni ieri, cu fanii Parlamentului, pe Facebook. Dumnealui a arătat și cum a afectat criza mai mult femeile decât bărbații: „mai multe femei decât bărbați lucrează în sectorul public, care a fost afectat semnificativ de măsurile de austeritate“.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2013 - PE

E MAI BINE SĂ FII FEMEIE LA UNGURI DECÂT LA NEMȚI!

Posted: 08 Mar 2013 06:42 AM PST

E MAI BINE SĂ FII FEMEIE LA UNGURI DECÂT LA NEMȚI!: Țara în care e cel mai bine să fii femeie angajată din punct de vedere economic și financiar este Noua Zeelandă, conform unui grafic al The Economist, realizat pe baza a 5 indicatori din 26 de state considerate dezvoltate.

Articol - Super femei? Salariul este însă mai mare pentru bărbați

Posted: 08 Mar 2013 06:35 AM PST

Articol - Super femei? Salariul este însă mai mare pentru bărbați: De Ziua internațională a femeii, în 2013, Parlamentul European se concentrează pe tema inegalității de gen. Femeile și bărbații nu au fost niciodată egali pe piața muncii, iar criza nu a redus diferențele. Se pare că în prezent, pentru a urca pe scara ierarhică, trebuie să fii super femeie. În medie, diferența anuală dintre salariul unui bărbat și cel al unei femei este de 8.000 de euro.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2013 - PE

De la BUNCĂRE şi BARĂCI sovietice la polul tehnologiei europene. ...

Posted: 08 Mar 2013 02:10 AM PST

De la BUNCĂRE şi BARĂCI sovietice la polul tehnologiei europene. ...: Estonia, fostul "satelit" sovietic, s-a transformat, in ultimele doua decenii, intr-un stat cladit pe tehnologie de ultima generatie, potrivit worldcrunch.com. 
Acoperite de zapada, baracile militare sovietice de la marginea capitalei Estoniei, Tallinn, fac ca orasul sa semene cu platoul unui film despre Razboiul Rece. In spatele zidurilor lor solide, expertii simuleaza atacuri cibernetice si metode de contraatac.
De cand a fost victima unei piratari masive de date in 2007, Estonia a ...

Mărțișoarele drepturilor cetățenești europene

Posted: 08 Mar 2013 12:47 AM PST

 Mărțișoarele drepturilor cetățenești europene realizate de elevi de la Liceul Tehnologic special Sf. Stelian Botoșani îndrumați de Prof. Alina Răileanu


Ce are de facut Romania in 2013 pentru a putea folosi fondurile europene din 2014-2020 - Fonduri europene - Ziarul BURSA

Posted: 07 Mar 2013 11:56 PM PST

Ce are de facut Romania in 2013 pentru a putea folosi fondurile europene din 2014-2020 - Fonduri europene - Ziarul BURSA: "Acum, ştim fondurile europene alocate României pentru perioada 2014-2020: 39,9 miliarde euro (comparativ cu 34 miliarde euro în 2007-2013), din care 21,8 miliarde euro pentru politica de coeziune (19,8 miliarde euro în 2007-2013) şi 17,5 miliarde euro la politica agricolă comună (13,8 miliarde euro în 2007-2013).
     Anul 2013 este decisiv atât pentru instituţiile europene şi statele membre, cât şi pentru Româ-nia, în pregătirea unui start bun în execuţia bugetului Uniunii Europene 2014-2020."

'via Blog this'

Operation Vote: "Poţi alege şi tu primarul Romei"

Posted: 07 Mar 2013 11:50 PM PST

Operation Vote: "Poţi alege şi tu primarul Romei": 

Pe 26 şi 27 mai se vor desfăşura alegeri administrative în peste 600 de localităţi din Italia, printre care şi Roma, în urma cărora vor fi aleşi consilierii administraţiilor locale.
În capitala Italiei trăiesc oficial 80.000 de români, dar numai 700 dintre ei se înscriseseră pe listele electorale suplimentare până în luna septembrie 2012.
Câteva asociaţii de români din capitala Italiei s-au mobilizat pentru a informa comunitatea în legătură cu dreptul de vot la alegerile administrative. Asociaţia Românilor din Italia (ARI) a demarat, de exemplu, încă din 2012, o campanie de înscriere a românilor pe listele electorale.
Duminică 3 martie, a avut loc, la Roma, prima etapă a campaniei de informare “Operation vote” cu sloganul "Poţi alege şi tu primarul Romei", promovată de asociaţia româno- italiană Europaeus şi organizaţia COSPE, şi adresată cetățenilor români cu reşedinţa la Roma.

Alegeri locale 2013/ 16 aprilie: data limită pentru înscrierea pe listele electorale

Voluntarii Asociatiei au distribuit la Teatro Tendastrisce, mai mult de 2500 de pliante în limba română și italiană privind drepturile de vot ale cetățenilor europeni. Au fost furnizate, în

Citeşte mai mult...

Ziua Internaţională a Femeii 2013, sărbătorită de Google printr-un logo special.

Posted: 07 Mar 2013 11:43 PM PST

Ziua Internaţională a Femeii 2013, sărbătorită de Google printr-un logo special.: Ziua Internationala a Femeii este sarbatorita de Google care si-a schimbat logo-ul, special pentru acest eveniment.
Logo-ul Google de Ziua Internationala a Femeii reprezinta numeroase chipuri desenate, reprezentand portretele ale femeilor din toata lumea, de diferite varste si diferite etnii.
Ziua Internationala a Femeii, sarbatorita pe 8 martie, a fost mai intai expresie a luptei femeilor muncitoare pentru dobandirea unor drepturi, ulterior o sarbatoare a mamelor in tarile din fostul bloc ...

Schengen : Bucarest et Sofia vont devoir attendre

Posted: 07 Mar 2013 11:41 PM PST

Zoom - Ziua internațională a femeii: reacția femeilor la criza economică

Posted: 07 Mar 2013 11:39 PM PST

Zoom - Ziua internațională a femeii: reacția femeilor la criza economică: Poziția femeilor pe piața muncii este mai precară decât cea a bărbaților: lucrează cu jumătate de normă, sunt plătite mai puțin, nu există facilități pentru supravegherea copiilor… Astfel, au fost afectate de criză mai puternic. Vineri este 8 martie, Ziua internațională a femeii, iar Parlamentul European a decis să se concentreze anul acesta pe reacția femeilor la criză.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2013 - PE

Articol - Reacția femeilor: poate fi transformată criza în oportunitate?

Posted: 07 Mar 2013 11:39 PM PST

Articol - Reacția femeilor: poate fi transformată criza în oportunitate?: Șomajul, diferența dintre salariile femeilor și cele ale bărbaților, stereotipurile și politicile economice părtinitoare au fost discutate astăzi în cadrul unei comisii interparlamentare organizate la Parlamentul European. Participanții au vorbit despre experiențele și cunoștințele personale și au căutat soluții adecvate. Conform acestora, egalitatea de gen poate stimula creșterea economică și duce la prosperitate.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2013 - PE

UE: 78% din europeni cred că e bine să fie mai multe femei la putere în ţări în curs de ...

Posted: 07 Mar 2013 11:39 PM PST

UE: 78% din europeni cred că e bine să fie mai multe femei la putere în ţări în curs de ...: Peste trei sferturi dintre europeni - 78 la suta - considera ca cresterea numarului de femei cu functii politice de conducere in tarile in curs de dezvoltare ar "genera o imbunatatire a situatiei", potrivit unui Eurobarometru efectuat cu ocazia Zilei Mondiale a Femeii, informeaza Comisia Europeana, transmite Mediafax.
Romania s-a numarat, alaturi de Suedia si Olanda, printre tarile in care cei mai multi cetateni, mai precis 96 la suta dintre ei, au o atitudine favorabila fata de egalitatea de ...
Adaugat: Duminica, 10 Martie 2013, 07:00:40
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Joi, 12 Noiembrie 2015, 08:56:58 :

This is a very informative paper.
Buy low drug you can on pharmacy

StemI.Y. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 04:04:44 :

I got learned a lot of new of informative.
In our on line medication best cost for drug. See more to cardarone website.

PetrE.X. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 05:44:28 :

I received learned a lot of interesting.
Order best med you can on drugstore

StivG.B. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:11:34 :

It`s is a very informative item.
Purchase cheap meds you can on cheap sitagliptin

PetrG.S. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:33:18 :

This is a very great description.
In drugstore low cost for medicines. See more to zyloprim online website.

StivB.R. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:29:13 :

I get many of things.
Purchase cheap drugs you can on strongpack

MedverN.A. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:09:34 :

I get learned a lot of new of informative.
Purchase good drug you can on parlodel We offer cheapest drug in cheap calcium carbonate shop. Order cheapest med you can on cheap tadalis sx

BeskinI.D. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:37:04 :

I found much of cognitive.
For purchase good med click to acquire-artane.69host.org site. For order cheapest med click to site online shop. We offer best drug in website shop.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.