acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Pașii spre zona euro


Articol - Imigrația: „Avem nevoie de un sistem care să-i atragă pe cei mai buni“

Posted: 14 Mar 2013 05:48 AM PDT

Articol - Imigrația: „Avem nevoie de un sistem care să-i atragă pe cei mai buni“: Sistemul UE de imigrație trebuie revizuit pentru a atrage cei mai buni imigranți, facilitând în același timp integrarea acestora, spune un raport adoptat de Parlament pe 14 martie. Raportul pledează în favoarea unei abordări comune privind securitatea socială pentru persoanele care lucrează în alt stat și cere un sistem asemănător celui din Australia pentru încurajarea venirii în UE a muncitorilor de înalt calibru. Raportoarea Nadja Hirsch (ALDE, Germania) ne-a vorbit despre noile reguli.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2013 - PE

CEDO condamnă Franţa în cazul insultei "Cară-te imbecilule" preluată de un ...

Posted: 14 Mar 2013 05:47 AM PDT

CEDO condamnă Franţa în cazul insultei "Cară-te imbecilule" preluată de un ...: Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a stabilit ca Franta a incalcat dreptul la libera exprimare in cazul barbatului condamnat pentru ofensarea, in 2008, a fostului presedinte Nicolas Sarkozy pe barbatul care a agitat, in 2008, o pancarta pe care se putea citi mesajul "Cara-te imbecilule", relateaza AFP, potrivit Mediafax.
Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a apreciat ca "disproportionata" aplicarea unei sanctiuni penale, care risca, in opinia sa, sa aiba "un efect disuasiv ...

Zona Euro: Doi pasi inainte, unul inapoi (raport)

Posted: 14 Mar 2013 05:39 AM PDT

Zona Euro: Doi pasi inainte, unul inapoi (raport): In pofida semnalelor de imbunatatire a increderii in mediul global de business observate de la inceputul anului, multe dintre fundamentele economice din zona Euro raman fragile si impredictibile, conform raportului Ernst & Young - Eurozone Forecast (EEF). De aceea previziunile indica o descrestere de 0,5% a PIB pentru 2013. O crestere lenta de 1,1% este preconizata pentru 2014. Va urma o crestere cu pasi mici in urmatorii ani, cu o medie anuala de 1,4% pentru perioada 2014-2017, aproape cu un punct procentual mai putin decat media din zona Euro inregistrata in urma cu un deceniu (2,3%).
Vezi in atasament Raportul integral

Daniel Daianu: A fi, sau a nu fi in zona euro- reintoarcerea geopoliticii

Posted: 14 Mar 2013 05:36 AM PDT

Daniel Daianu: A fi, sau a nu fi in zona euro- reintoarcerea geopoliticii: Dezabaterea privind aderarea la zona euro readuce “geopoliticul” in atentie si are in vedere geometria variabila din UE. Daca lasam deoparte scenariul destramarii zonei euro si ca urmare a unor declaratii de genul “vom face totul pentru a salva euro” (“we will do whatever it takes to save the euro”, Mario Draghi, Londra, iulie 2012) si a unor actiuni extraordinate ale BCE, gandul poarta la ceea ce nu putini politicieni europeni  percep ca o tendinta inevitabila: formarea unui nucleu al UE mai integrat. Aceasta dinamica ar lasa in afara zonei euro state membre ale Uniunii, fie ca vor (precum Marea Britanie, cel putin pana acum), fie ca nu. Ipoteza cheie este ca o zona euro in metamorfozare si calire va forma un nucleu dur, mai integrat. Pe acest fir se reintra intr-un registru al evolutiei proiectului european in care proeminentza par sa capete, din nou, considerente politice, “geopolitice”. Asa cum s-a intamplat la introducerea monedei comune.

Ce este hărţuirea morală şi cum afectează ea viaţa firmelor? - Companii > Capital.ro

Posted: 14 Mar 2013 05:36 AM PDT

Ce este hărţuirea morală şi cum afectează ea viaţa firmelor? - Companii > Capital.ro: "În această nouă reglementare trebuie să se regăsească recomadările Parlamentului European, astfel încât noul act normativ va trebui să cuprindă un câmp larg de relaţii sociale din ambele sectoare de activitate, atât public, cât şi privat.  Legea ar trebui să ofere o definiţie exactă a hărţuirii morale la locul de muncă şi să reflecte cele mai bune metode de prevenire a acesteia, să prezinte procedurile legale pentru rezolvarea conflictelor care afectează relaţiile sociale de la locul de muncă şi să reglementeze în acest context sarcina probei."

'via Blog this'

Ce este hărţuirea morală şi cum afectează ea viaţa firmelor? - Companii > Capital.ro

Posted: 14 Mar 2013 05:35 AM PDT

Ce este hărţuirea morală şi cum afectează ea viaţa firmelor? - Companii > Capital.ro: "Comisia Europeană a introdus măsuri care să asigure securitatea şi sănătatea angajaţilor la locurile de muncă, din 1998, prin directiva-cadru (89/391/CEE) care prevede reglementări fundamentale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, precum şi responsabilitatea angajatorilor de a preveni vătămările, inclusiv cele rezultate din hărţuirea morală. În prezent însă, dintre statele comunitare, doar Franţa, Belgia, Danemarca, Finlanda, Suedia şi Olanda au adoptat o legislaţie specifică în ceea ce priveşte hărţuirea morală la locul de muncă. Alte state membre, precum Irlanda, Marea Britanie, Germania, Italia şi Spania au decis că nu este necesară reglementarea unor dispoziţii specifice pentru prevenirea mobbingului, legislaţia actuală dispunând de dispoziţii pentru prevenirea şi sancţionarea faptelor de mobbing."

'via Blog this'

Veto du Parlement européen sur le budget

Posted: 14 Mar 2013 05:33 AM PDT

Festivalul Egalității Șanselor

Posted: 14 Mar 2013 03:28 AM PDT

Asociatia umanitara "Inimi la unison" si Liceul Tehnologic Special "Sf. Stelian" Botosani în parteneriat cu Centrul Europe Direct Botoșani organizează în data de 16.03.2013, începând cu ora 9.00, la Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani, ediția I a FESTIVALULUI EGALITĂȚII ȘANSELOR pentru copii și tineret intitulat INIMI LA UNISON.

Acesta este un festival concurs adresat în egală măsură elevilor din școlile speciale, celor cu cerințe educative speciale integrați în învățământul de masă, elevilor cu deficiențe locomotorii și senzoriale, precum și persoanelor private de libertate (din penitenciare). Considerăm că atât persoanele cu dizabilități, cât și cele aflate în regim privativ de libertate trebuie integrate și socializate pentru a dobândi o atitudine pozitivă față de viață.

Atitudinea comunității față de aceste persoane este foarte importantă, de aceea este bine să combatem atitudinile discriminatorii. Rolul nostru este de a participa efectiv la schimbarea mentalității societății, încercând să găsim diverse modalități de integrare socială reală a acestor oameni. În acest sens considerăm oportună inițierea unor parteneriate educaționale între școlile de masă și școlile speciale în cadrul cărora se organizează diverse activități, se constituie echipe mixte care participă la manifestări artistice, concursuri. Din acest considerent am lansat invitația de a participa la acest festival și elevilor din școli gimnaziale și licee care doresc să evolueze în concurs împreună cu prietenii lor cu nevoi speciale.

Considerăm că prin organizarea acestui festival în parteneriat cu Liceul Tehnologic Sf. Stelian le dăm șansa copiilor și tinerilor cu și fără dizabilități de a-și pune în valoare sensibilitatea artistică, imaginația creatoare, gustul estetic, de a-și exersa abilitățile practice, abilitățile de comunicare, de a căpăta încredere în sine, de a se autoevalua. Și mai ales, le oferim oportunitatea de a fi ei înșiși martorii, dar și creatorii unui eveniment în care arta (exprimată prin muzică, dans, teatru, pictură, poezie), care este în esență cea mai profundă expresie a creativității umane, va face ca inimile tuturor celor prezenți să vibreze la unison.

Concursul cuprinde două secțiuni:

Secțiunea I: Expoziții: Creații literare în versuri sau în proză, pictură (icoane desene, compoziții plastice având ca temă PRIMĂVARA), abilități manuale (cusături tradiționale, împletituri, goblen, colaje, lucrări realizate în tehnica origami, quilling, jucării) și fotografie.

Secțiunea a II-a: Spectacol – concurs SUFLET DE ARTIST, cu următoarele secțiuni: Interpretare vocală/instrumentală ( muzică populară, folk, ușoară- individual sau colectiv), dans (popular, etno, modern, sportiv, tematic, balet, dans de societate, latino; teatru ( scurt, scenetă, teatru de păpuși), moment literar-artistic, recitări, monolog.

La secțiunea a II-a, cu participare directă, s-au înscris peste 160 de copii și tineri din 4 județe moldave: Botoșani, Suceava, Iași și Neamț, care vor susține un număr de 33 de momente artistice la care se adaugă invitații speciali: Răzvan Politic, interpretul imnului festivalului și Corul Liceului Teoretic "Nicolae Iorga", dirijat de profesorul Laurențiu Palade.

Alți PARTENERII ÎN REALIZAREA ACESTUI EVENIMENT SUNT:
 CONSILIUL JUDEȚEAN BOTOȘANI, PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BOTOȘANI, TEATRUL MIHAI EMINESCU BOTOŞANI, ASOCIAŢIA IHTIS, ASOCIAŢIA NE TREBUIE SPERANŢĂ, FUNDAŢIA ŞTEFAN LUCHIAN, FUNDAŢIA TOM PAYNE’ S MINISTRY, FUNDAŢIA CLAUDIA, MUZEUL JUDEŢEAN – SECŢIA ETNOGRAFIE ŞI FOLCLOR, BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ MIHAI EMINESCU BOTOŞANI, TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET VASILACHE BOTOŞANI, ASOCIAȚIA DE SPRIJIN A COPIILOR ȘI TINERILOR CU CERINȚE EDUCATIVE SPECIALE IMPREUNĂ VOM REUȘI BOTOȘANI.

Mai mulţi votanţi la alegerile europene

Posted: 13 Mar 2013 11:26 PM PDT

Mai mulţi votanţi la alegerile europene: 
   Deputaţi reuniţi la sediul Parlamentului European din Strasbourg © UEMai multe informaţii despre poziţiile şi afilierea politică a candidaţilor şi o zi fixă în care să aibă loc scrutinul ar putea aduce la urne un număr mai mare de alegători. 

UE speră că noul Papă va apăra pacea, solidaritatea şi demnitatea umană

Posted: 13 Mar 2013 11:22 PM PDT

UE speră că noul Papă va apăra pacea, solidaritatea şi demnitatea umană: Uniunea Europeană l-a felicitat miercuri seară pe Papa Francisc I, dorindu-i un pontificat de durată pentru a putea "promova pacea, solidaritatea şi demnitatea umană".

Populaţia din mediul rural scade considerabil de la an la an

Posted: 13 Mar 2013 11:19 PM PDT

Populaţia din mediul rural scade considerabil de la an la an: 

Majoritatea comunelor din judeţul Botoşani se confruntă cu o scădere masivă a populaţiei. În afara scăderii natalităţii, o altă cauză o reprezintă migraţia către Italia sau Spania.
Adaugat: Vineri, 15 Martie 2013, 05:59:21
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

JaineT.H. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 15:46:42 :

This is a very informative article.
Cheap service for writing Best quality course work for undergraduate in buy essay online uk online of any complexity.

StivX.O. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:33:58 :

It`s is a very interesting site.
Buy cheap med you can on rythmol online

VeronikaS.D. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:06:01 :

It`s is a very informative description.
For buy best med click to buy tenormin online shop.

BorisB.Z. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:29:08 :

It`s is a very informative description.
We offer cheap medicines in cheap hydrochlorothiazide shop.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.