acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Somajul în Europa trebuie ținut sub control


Băsescu: Șomajul în România va fi ținut sub control dacă se absorb consistent fonduri europene | LIVE TEXT

Posted: 15 Mar 2013 10:22 AM PDT

Băsescu: Șomajul în România va fi ținut sub control dacă se absorb consistent fonduri europene | LIVE TEXT: Șeful statului a participat, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, la care principala discuție s-a axat pe reducerea șomajului în UE și creșterea economică. Băsescu susține o conferință de presă la finalul summitului....

Consiliul European, îngrijorat de creșterea șomajului în UE - Actualitate > EVZ.ro

Posted: 15 Mar 2013 10:19 AM PDT

Consiliul European, îngrijorat de creșterea șomajului în UE - Actualitate > EVZ.ro: " Consiliul este îngrijorat în mod special de șomajul în rândul tinerilor - circa 23-24% în România. Țara noastră ar urma să beneficieze de 125 de milioane de euro, de la 1 ianuarie 2014, pentru șapte ani, pentru a reduce această formă de șomaj, dar nu este clar cum ar trebui cheltuiți. Studiile europene arată însă că principala problemă în România este șomajul în rândul femeilor, în special al femeilor în vârstă. "

'via Blog this'

Articol - Ce s-a întâmplat în plen în martie

Posted: 15 Mar 2013 10:19 AM PDT

Articol - Ce s-a întâmplat în plen în martie: Deputaţii europeni nu acceptă bugetul 2014-2020 în forma sa actuală și se pregătesc de negocieri cu guvernele UE. Parlamentul European a adoptat o poziție de negociere pentru o politică agricolă mai ecologică și mai corectă și reguli care fac ca soluționarea disputelor comerciale să fie mai ieftină și mai simplă. Deputaţii europeni au mai abordat săptămâna aceasta în plen guvernanța economică, drepturile femeii și cumpărarea meciurilor.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2013 - PE

Articol - Ce s-a întâmplat în plen în martie

Posted: 15 Mar 2013 10:19 AM PDT

Articol - Ce s-a întâmplat în plen în martie: Deputaţii europeni nu acceptă bugetul 2014-2020 în forma sa actuală și se pregătesc de negocieri cu guvernele UE. Parlamentul European a adoptat o poziție de negociere pentru o politică agricolă mai ecologică și mai corectă și reguli care fac ca soluționarea disputelor comerciale să fie mai ieftină și mai simplă. Deputaţii europeni au mai abordat săptămâna aceasta în plen guvernanța economică, drepturile femeii și cumpărarea meciurilor.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2013 - PE

Dacian Cioloş: România are nevoie de un nou proiect politic privind UE

Posted: 15 Mar 2013 10:17 AM PDT

Dacian Cioloş: România are nevoie de un nou proiect politic privind UE: Comisarul european pentru agricultură, Dacian Cioloş, a spus astăzi la reuniunea Eurosfat de la Palatul Parlamentului că noul proiect politic ar putea fi construit în jurul fondurilor europene şi aderării la Spaţiul...

Articol - Martin Schulz: Trebuie să vă angajați în negocieri serioase

Posted: 15 Mar 2013 10:17 AM PDT

Articol - Martin Schulz: Trebuie să vă angajați în negocieri serioase: Sărăcia și șomajul cresc într-o Europă lovită de criză, cu urmări serioase la nivel economic, social și politic, i-a avertizat preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, pe liderii europeni înaintea Consiliului European din 14 martie, care a avut loc la Bruxelles. Dumnealui a prezentat cererile Parlamentului European în legătură cu bugetul UE pe 2014-2020, pe care deputaţii europeni au refuzat să îl adopte în forma actuală.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2013 - PE

La summitul UE, Comisia pune accent pe crearea de locuri de muncă

Posted: 15 Mar 2013 10:11 AM PDT

La summitul UE, Comisia pune accent pe crearea de locuri de muncă: 
   Clădirea Justus Lipsius din Bruxelles (Belgia), unde au loc reuniunile Consiliului European © UEJosé Manuel Barroso, President of the European Commission, today made a presentation on "Growth, competitiveness and jobs: priorities for the European Semester 2013" to the Heads of State and Government at the European Council meeting. 

Deţinut pe nedrept 12 luni, despăgubit cu 100.000 euro

Posted: 15 Mar 2013 10:01 AM PDT

Deţinut pe nedrept 12 luni, despăgubit cu 100.000 euro: 

A primit o sută de mii de euro despăgubire, pentru 12 luni de închisoare pe nedrept. Potrivit publicaţiei “Il Mattino”,Florian P. a fost judecat, în 2009, alături de alţi trei români, cu acuzaţiile de sechestrare de persoană, ţinere în sclavie şi jaf agravat, inducere la comiterea de infracţiuni şi lovire, în dauna unui conaţional.
Potrivit investigatorilor, cei patru au constituit un grup infracţional la Serino (Provincia Avellino, Campania). Cei patru români au fost arestaţi pe 14 martie 2008 şi după 12 luni de închisoare au fost repuşi în libertate.
Tinerii, toţi cu vârstele între 18 şi 20 de ani, au fost acuzaţi pe nedrept. Au fost victimele calomniilor din partea unui conaţional de-al lor care după denunţ s-a întors în România.
Linia defensivă a fost susţinută, cu succes, de avocata Nunzia Napolitano. După achitare, cu formulă deplină, din partea tribunalului din Avellino, a fost solicitată despăgubirea propusă de Curtea de Apel.
Unul dintre cei patru, Florian a primit o despăgubire pentru detenţie injustă. Florian s-a reîntors sâmbătă, 23 februarie, în România. Va folosi o parte din sumă pentru deschiderea unei mici activităţi comerciale.
Citeşte mai mult...

Propunere legislativă: educaţie românească “online” pentru copiii din diaspora

Posted: 15 Mar 2013 10:01 AM PDT

Propunere legislativă: educaţie românească “online” pentru copiii din diaspora: 

Copiii românilor din străinătate ar putea frecventa cursuri “la distanţă”, ţinute de profesori din ţară, sau chiar de părinţi.Iată ultima propunere a deputatului Ovidiu Raeţchi, ales din partea PC în diaspora. Parlamentarul a declat, miercuri, are de gând  promoveze un proiect legislativ care  prevadă posibilitatea “şcolarizării la domiciliu a copiilor românidin Diaspora, în cadrul sistemului românesc de învăţământ”.
“Trebuie  plecăm de la premiza  un numar semnificativ de copii români din Diaspora pot fi, in anumite momente,afectaţi obiectiv înCiteşte mai mult...

Victor Ponta: Nu-mi stabilesc ca obiectiv aderarea la Schengen in decembrie/ Sustin infiintarea unui mecanism european pentru monitorizarea respectarii statului de drept

Posted: 15 Mar 2013 09:58 AM PDT

Victor Ponta: Nu-mi stabilesc ca obiectiv aderarea la Schengen in decembrie/ Sustin infiintarea unui mecanism european pentru monitorizarea respectarii statului de drept: Aderarea la Schengen nu va mai fi principalul nostru subiect de discutie pe plan european si cred ca va trebui sa ne concentram pe alte preocupari, precum situatia romilor si migratia fortei de munca din Romania dupa ridicarea restrictiilor, a declarat joi premierul roman Victor Ponta, la Bruxelles, unde a participat la summitul Partidului Socialistilor Europeni (PSE). Premierul a mai afirmat ca sustine ideea infiintarii unui mecanism european care sa monitorizeze respectarea statului de drept si a standardelor europene.

Europarlamentarii romani si bulgari: Mecanismul de Cooperare si Verificare este ineficient

Posted: 15 Mar 2013 09:52 AM PDT

Europarlamentarii romani si bulgari: Mecanismul de Cooperare si Verificare este ineficient: Europarlamentarii din Bulgaria si Romania s-au opus Mecanismului de cooperare si verificare al Comisiei Europene (MCV), desfasurat pentru a monitoriza reformele din domeniul justitiei si al afacerilor interne din cele doua tari, pentru ultimii sase ani, anunta Novinite.

Leonard Orban: Daca se vor crea mai mult de opt regiuni, absorbtia fondurilor UE va fi blocata

Posted: 15 Mar 2013 09:52 AM PDT

Leonard Orban: Daca se vor crea mai mult de opt regiuni, absorbtia fondurilor UE va fi blocata: Absorbtia fondurilor comunitare va fi blocata pe o durata de 1,5-2 ani, in varianta in care se vor crea mai mult de opt regiuni de dezvoltare, a declarat, joi, fostul ministru al Afacerilor Europene, Leonard Orban, prezent la o dezbatere organizata de Societatea Academica Romana pe marginea raportului "Cum relansam Romania".

Farm reform / EP elections / Damaging chemicals

Posted: 15 Mar 2013 09:51 AM PDT

Titus Corlățean la Ankara: România susține aderarea Turciei la UE

Posted: 15 Mar 2013 09:50 AM PDT

Titus Corlățean la Ankara: România susține aderarea Turciei la UE: Planul de Acţiuni al Parteneriatului Strategic dintre România şi Turcia, ce prevede cooperarea în domeniile economic, energetic, al afacerilor europene, a fost semnat, azi, de ministrul de Externe, Titus Corlăţean, aflat în...

La Bruxelles, Victor Ponta afirmă că susține ideea înființării unui mecanism european care să monitorizeze respectarea statului de drept

Posted: 15 Mar 2013 09:50 AM PDT

La Bruxelles, Victor Ponta afirmă că susține ideea înființării unui mecanism european care să monitorizeze respectarea statului de drept: Aflat la Bruxelles pentru a participa la reuniunea prim-miniștrilor social-democrați, premierul Victor Ponta a declarat că este de acord cu înființarea unui mecanism care să monitorizeze respectarea standardelor europene și a...

Ministrul Fondurilor Europene: Lucrarile de extindere a metroului ar putea fi trecute pe finantare cu fonduri UE

Posted: 15 Mar 2013 09:49 AM PDT

Ministrul Fondurilor Europene: Lucrarile de extindere a metroului ar putea fi trecute pe finantare cu fonduri UE: Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat joi ca extinderea metroului Bucuresti, dar si segmente de autostrazi cu finantare BEI ar putea fi trecute pe finantare cu fonduri UE, prin cuprinderea ca eligibile in programul operational Transport, o decizie a Comisiei Europene fiind asteptata in urmatoarele luni, transmite Mediafax.

Şomajul devine principala grijă a Europei. Liderii UE vor face concesii în privinţa deficitelor - Mediafax

Posted: 15 Mar 2013 09:49 AM PDT

Şomajul devine principala grijă a Europei. Liderii UE vor face concesii în privinţa deficitelor - Mediafax: "Trebuie să aducem finanţele publice la un nivel sustenabil, prin consolidare fiscală diferenţiată, concentrată pe eforturi structurale", a declarat preşedintele Uniunii Europene, Herman Van Rompuy, la un briefing organizat înainte de începerea summitului.

Politicienii europeni îşi nuanţează limbajul astfel încât să convingă investitorii că obiectivul va rămâne echilibrarea bugetelor."

'via Blog this'

Articol - Imigrația: „Avem nevoie de un sistem care să-i atragă pe cei mai buni“

Posted: 15 Mar 2013 09:47 AM PDT

Articol - Imigrația: „Avem nevoie de un sistem care să-i atragă pe cei mai buni“: Sistemul UE de imigrație trebuie revizuit pentru a atrage cei mai buni imigranți, facilitând în același timp integrarea acestora, spune un raport adoptat de Parlament pe 14 martie. Raportul pledează în favoarea unei abordări comune privind securitatea socială pentru persoanele care lucrează în alt stat și cere un sistem asemănător celui din Australia pentru încurajarea venirii în UE a muncitorilor de înalt calibru. Raportoarea Nadja Hirsch (ALDE, Germania) ne-a vorbit despre noile reguli.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2013 - PE

Articol - Imigrația: „Avem nevoie de un sistem care să-i atragă pe cei mai buni“

Posted: 15 Mar 2013 09:47 AM PDT

Articol - Imigrația: „Avem nevoie de un sistem care să-i atragă pe cei mai buni“: Sistemul UE de imigrație trebuie revizuit pentru a atrage cei mai buni imigranți, facilitând în același timp integrarea acestora, spune un raport adoptat de Parlament pe 14 martie. Raportul pledează în favoarea unei abordări comune privind securitatea socială pentru persoanele care lucrează în alt stat și cere un sistem asemănător celui din Australia pentru încurajarea venirii în UE a muncitorilor de înalt calibru. Raportoarea Nadja Hirsch (ALDE, Germania) ne-a vorbit despre noile reguli.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2013 - PE

ITALIA: Român închis pe nedrept 12 luni, despăgubit cu 100.000 euro

Posted: 15 Mar 2013 09:36 AM PDT

ITALIA: Român închis pe nedrept 12 luni, despăgubit cu 100.000 euro: A primit o sută de mii de euro despăgubire, pentru 12 luni de închisoare pe nedrept. Potrivit publicaţiei Il Mattino, Florian P. a fost judecat, în 2009, alături de alţi trei români, cu acuzaţiile de sechestrare de...
Adaugat: Sambata, 16 Martie 2013, 05:38:00
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Joi, 12 Noiembrie 2015, 08:58:01 :

This is a very great clause.
Buy good drugs you can on cheap sinemet-cr online

JorgeE.V. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 00:58:52 :

I received learned a lot of cognitive.
In our buy essay online you can order best papper work with high quality.

VeronikaI.V. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:12:00 :

I got much of new interesting.
Order low meds you can on pletal online

PetrF.E. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:55:26 :

This is a very informative clause.
In on-line drugstore cheapest price for medicines. See more to minoxidil website.

IraX.N. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:09:34 :

I have many of new cognitive.
Purchase low drugs you can on buy mentat Buy cheap drug you can on prograf Order good drugs you can on buy kaminioraljelly

BeskinI.D. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:37:54 :

I have many of new of informative.
For buy cheapest drug click to site site. Good no needed prescription drug in sominex online shop. Best without prescr drug in site blog.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.