acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”


Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru” începe săptămâna viitoare. Vezi care este programul

Posted: 20 Apr 2013 09:35 AM PDT

Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru” începe săptămâna viitoare. Vezi care este programul: festival-teatru-adolescent-amfiteatru-vezi-programul

Social Buttons by Linksku Miercuri începe Fesrtivalul de teatru adolescent AmFiTeatru, organizat de Asociația Amfiteatru 2006 și trupa Atelierul de Teatru a Colegiului Mihai Eminescu. Aceasta este cea de-a 5-a ediţie a festivalului si va avea loc în perioada 24-28 aprilie 2013. Iata si care este programul acestui festival: PROGRAMUL...
Read more »

EUROVISION 2013: Cezar lucrează la videoclipul piesei "It’s My Life", care va reprezenta România în competiţie - VIDEO

Posted: 20 Apr 2013 05:17 AM PDT

EUROVISION 2013: Cezar lucrează la videoclipul piesei "It’s My Life", care va reprezenta România în competiţie - VIDEO: Cezar Ouatu, reprezentantul României în acest an la concursul Eurovision Song Contest de la Malmö (Suedia), înregistrează în aceste zile videoclipul de promovare pentru piesa "It’s My Life", cu care va urca pe scena competiţiei.

Comisia Europeana a decis deblocarea platilor pe Programul Operational Regional, cu exceptia axei prioritare 6

Posted: 20 Apr 2013 03:16 AM PDT

Comisia Europeana a decis deblocarea platilor pe Programul Operational Regional, cu exceptia axei prioritare 6: Comisia Europeana (CE) a decis vineri reluarea platilor pentru Programul Operational Regional (POR), care a intrat aproape total in presuspendare in octombrie anul trecut, au declarat surse din cadrul CE, citate de Agerpres. Este exceptata de la aceasta decizie axa prioritara 6.

SOS al oraselor germane in fata unui aflux de romani si bulgari. Temerile sunt legate de aderarea la Spatiul Schengen si dreptul la ajutoare sociale

Posted: 20 Apr 2013 02:24 AM PDT

SOS al oraselor germane in fata unui aflux de romani si bulgari. Temerile sunt legate de aderarea la Spatiul Schengen si dreptul la ajutoare sociale: Confruntate cu o imigratie masiva a romanilor si bulgarilor saraci, mai multe orase din Germania cer ajutorul guvernului pentru a le sustine financiar in gestionarea acestui aflux, scrie AFP.

Vladimir Putin i-a transmis condoleanţe lui Barack Obama pentru victimele atacurilor din Boston

Posted: 20 Apr 2013 02:24 AM PDT

Vladimir Putin i-a transmis condoleanţe lui Barack Obama pentru victimele atacurilor din Boston: Preşedintele rus Vladmir Putin a dialogat telefonic cu Barack Obama, cei doi preşedinţi luându-şi angajamentul de a continua eforturile comune de combatere a terorismului, ca urmare a exploziilor de la maratonul din Boston.

"Imigraţia sărăciei": Oraşe germane solicită fonduri federale pentru a face faţă imigraţiei din România şi Bulgaria

Posted: 20 Apr 2013 02:24 AM PDT

"Imigraţia sărăciei": Oraşe germane solicită fonduri federale pentru a face faţă imigraţiei din România şi Bulgaria: Oraşe din Germania solicită asistenţă financiară din partea Guvernului federal pentru a face faţă afluxului masiv de români şi bulgari. Conform statisticilor, în ultimii cinci ani, numărul românilor şi bulgarilor care au mers în Germania s-a triplat, ajungând la 330.000 la sfârşitul anului 2012.

Albinele românești roiesc la export - Agricultură > Capital.ro

Posted: 20 Apr 2013 12:36 AM PDT

Albinele românești roiesc la export - Agricultură > Capital.ro: "Bătaie pe fondurile europene

Apicultura s-a dezvoltat atât de mult și pentru că, în ultimii ani, în acest domeniu s-au băgat bani mulți, atât de la bugetul de stat, cât și din fonduri europene. Este vorba, pe de-o parte, de subvențiile anuale acordate până în 2010 (20 de lei pentru familia de albine de elită și pentru familia de albine de producție, respectiv, 30 lei pentru familia de albine certificate ecologic) și, pe de altă parte, de banii alocați prin măsurile prevăzute în Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR), "

'via Blog this'

Primarul – întâlnire în capitală cu Banca Mondială pentru un credit - FOTOGALERIE - Despre Botosaniul interzis

Posted: 20 Apr 2013 12:31 AM PDT

Primarul – întâlnire în capitală cu Banca Mondială pentru un credit - FOTOGALERIE - Despre Botosaniul interzis: "În comunicat nu se precizează care a fost finalitatea discuţiilor. Primăria Botoşani intenţionează să obţină un credit de la Banca Mondială pentru asigurarea cofinanţării la Parcul Regional de Agrement Cornişa şi finalizarea proiectului Cornişa. „Avem nevoie, păi nu avem altfel cum să susţinem. Avem nevoie de cel puţin 5 milioane RON pentru a începe proiectul Cornişa. Creditul va fi mai mare pentru că avem nevoie să finanţăm şi lucrările la termie, unde decontările se derulează foarte greu”, spunea Ovidiu Portariuc la jumătatea lunii februarie."

'via Blog this'

We Are Here - prima campanie de crowdfunding dedicata festivalurilor culturale

Posted: 19 Apr 2013 10:52 PM PDT

We Are Here - prima campanie de crowdfunding dedicata festivalurilor culturale: In contextul in care organizatorii festivalurilor culturale independente se confrunta cu subfinantarea si reducerea bugetelor, MyKey initiaza prima campanie majora de crowdfunding de pe piata romaneasca, prin lansarea platformei www.we-are-here.ro. Cele 8 evenimente culturale participante in campanie sunt: Anim’est, NexT, Ideo Ideis, SoNoRo, KINOdiseea, Green Hours International Jazz, Street Delivery, Temps D’images. 

Cetăţenia europeană poate fi şi cumpărată | Europa | DW.DE | 19.04.2013

Posted: 19 Apr 2013 10:40 PM PDT

Cetăţenia europeană poate fi şi cumpărată | Europa | DW.DE | 19.04.2013: "Pînă în anul 2001 în Irlanda se putea obţine uşor cetăţenia. La ora actuală doar o garanţie în valoare de 500.000 de euro, prin investiţii în domeniul public, în educaţie, sectorul medical, artă şi sport, este preţul unei permisiuni de şedere. În Portugalia, cumpărarea unui imobil de cel puţin 160.000 de euro îi oferă amatorului obţinerea rîvnitului document. Spania intenţionează să aplice metoda portugheză. Ungaria condiţionează acordarea noului buletin de identitate de achiziţionarea, de către cei interesaţi, a unor obligaţiuni de stat. În mai toate statele UE, străinii sunt originari din ţările emergente, din Rusia, China, India."

'via Blog this'

UE: Grupul de la Visegrad, plus Romania si Bulgaria, fac front comun in negocierile privind clima

Posted: 19 Apr 2013 10:25 PM PDT

UE: Grupul de la Visegrad, plus Romania si Bulgaria, fac front comun in negocierile privind clima: Ministrii Mediului din sase tari din Europa Centrala si de Est, reuniti la Sobienie Krolewskie, la sud de Varsovia (Polonia), au adoptat vineri o pozitie comuna privind problemele legate de clima/energie, care fac in prezent obiectul unor discutii dificile in interiorul Uniunii Europene, transmite AFP.

Papa celebrează Prima Comunione în biserica unui preot român din Roma

Posted: 19 Apr 2013 10:24 PM PDT

Papa celebrează Prima Comunione în biserica unui preot român din Roma: 
Papa Francesco va celebra slujba de Prima Sf. Împărtăşanie (Prima Comunione it.) pentru un grup de 44 de copii la o biserică din Prima Porta (Roma) unde paroh este un preot român, Benoni Ambarus, scrie La Repubblica. Ziua evenimentului este duminica de 26 mai.
Benoni Ambarus, cunoscut de toată lumea ca "padre Ben", spune că în program pentru 3 martie era o vizită la Ratzinger.
"Dar cu trei zile înainte Benedict al XVI-lea şi-a dat demisia. Astfel, odată ce a fost ales noul papă, am solicitat o nouă întâlnire. Întâlnirea a fost acceptată. Papa, mi s-a comunicat de la Sfântul Scaun, «poate veni, dar în ultima duminică a lunii mai».

Papa Francisc a spălat picioarele unui tânăr deţinut român VIDEO

Cei care erau în sacrestie povestesc că în acea dimineaţă părintele Ben, imediat ce a închis telefonul mobil, a rămas fără cuvinte, cu ochii visători, şi ca un copil, a spus: "Papa Francisc a spus că vrea să oficieze personal primele împărtăşanii. Aici la noi. La biserică".
Din acel moment au început pregătirile la biserica Sf. Elisabeta şi Zaharia. O bisericuţă de 550 de metri pătraţi cu cărămizi roşii din Prima Porta, cartier periferic pe via Flaminia, la

Citeşte mai mult...

Mândria de a fi est-european

Posted: 19 Apr 2013 10:24 PM PDT

Mândria de a fi est-european: 
Europa de Est a devenit, pentru occidentali, un loc de unde vin mulți imigranți. Din ignoranță sau pentru comoditatea exprimării, cetățeni din țări care mai diferite nu pot fi, cum sunt Polonia, Ungaria, Albania, Kosovo, România, etc. trecuți de presă sau de politicieni, la grămadă, la categoria est-europeni. Există un "accent est-european", există o imagine de "est-european" cu puternice conotații negative.
Având în vedere diferențele imense dintre țări situate în ceea ce se cheamă Europa de Est, am încercat să aflăm dacă românii acceptăeticheta de "est-europeni". 


Vesticii nu fac diferența între bulgari, polonezi, români, sârbi, albanezi...

Iustinian R. din Londra, constructor: «La Londra, din experiența mea, nu ești judecat prea aspru dacă ești din Est.
Experiența cea mai frumoasă referitor la țara de origine am avut-o în Elveția. Lucram pe un șantier și am construit o schelă pentru a-mi face treaba, iar după o săptămână, șeful de acolo a trimis un băiat, elvețian de-al lor, să verifice schela, să vadă dacă e încă solidă. A verificat omul schela, a văzut că e ok, și după ce a văzut ce lucram, a rămas impresionat și m-a întrebat de unde sunt, sunt din Franța? I-am spus că nu. Dar

Citeşte mai mult...

Serbia şi Kosovo au ajuns la un acord pentru normalizarea relaţiilor - surse UE.

Posted: 19 Apr 2013 08:26 PM PDT

Serbia şi Kosovo au ajuns la un acord pentru normalizarea relaţiilor - surse UE.: Premierii din Serbia si Kosovo au ajuns la un acord pentru normalizarea relatiilor dintre Belgrad si Pristina, cu ocazia intrevederii de la Bruxelles, afirma surse europene citate de AFP, potrivit Mediafax.
Informatia a fost confirmata, pe Twitter, de ministrul kosovar de Externe. "Acest acord reprezinta o baza pentru normalizarea relatiilor", a explicat Enver Hoxhaj.
Premierul kosovar, Hashim Thaci, si omologul sau sarb, Ivita Dacici, s-au intalnit vineri, la Bruxelles, la insistentele ...

Ovidiu Portariuc s-a întâlnit cu reprezentantii International Finance Corporation

Posted: 19 Apr 2013 08:22 PM PDT

Ovidiu Portariuc s-a întâlnit cu reprezentantii International Finance Corporation: 


News Astăzi, a avut loc la Bucuresti o intalnire a primarului municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, cu reprezentantii Intern
Adaugat: Duminica, 21 Aprilie 2013, 05:52:52
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:33:01 :

I found many of cognitive.
We offer good medicines in site shop.

GeorgeY.X. a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 05:50:51 :

I received many of new things.
Purchase best medicines you can on zestril

DanielC.O. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 04:42:04 :

I get learned a lot of new cognitive.
We offer cheapest drugs in trental shop.

RobertS.Z. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 15:54:25 :

This is a very informative item.
Buy on line essay at essay service australia site of 100% quality at low cost.

BeskinZ.A. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 01:05:45 :

It`s is a very interesting blog.
Best Quality at write essay service company for writing essay works very fast.

StemB.F. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:13:26 :

This is a very interesting blog.
Buy best med you can on lozol online

MerieR.C. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:34:20 :

This is a very great article.
For order cheap meds click to cheap ashwagandha website.

DanielV.O. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:06:53 :

This is a very informative description.
Buy low drugs you can on minocycline online

BeskinI.D. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:56:10 :

It`s is a very great blog.
Order good meds you can on avodart

NailV.X. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:42:26 :

I found much of interesting.
We offer cheapest drug in clindamycin shop. Best no needed prescription medicines in indocin online website. For buy low meds click to purchase slimex site.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.