acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » De 9 Mai în Europa


Articol - 9 mai 1950 - 9 mai 1013: învățând despre Europa la Parlamentul European

Posted: 08 May 2013 10:36 AM PDT

Articol - 9 mai 1950 - 9 mai 1013: învățând despre Europa la Parlamentul European: Implantarea unor cipuri de identitate în cetățenii UE: sunteți pentru sau împotrivă? Nu vă speriați, nu este vorba de o lege, ci de ficțiune. Întrebarea a fost în centrul dezbaterii unor elevi, care au vizitat Parlamentarium - centrul pentru vizitatori al Parlamentului - și au participat la un joc de roluri, învățând cum e să fii eurodeputat. De Ziua Europei, 9 mai, urmăriți clipul care vă arată cum învață viitorii cetățeni europeni despre UE, procesul democratic și arta compromisurilor.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2013 - PE

Articol - EP360: În spatele ușilor închise ale Parlamentului European

Posted: 08 May 2013 10:35 AM PDT

Articol - EP360: În spatele ușilor închise ale Parlamentului European: Priviți înăuntrul Parlamentului European (Bruxelles) de Ziua porților deschise UE 2013! Vă oferim un produs unic: perspectiva la 360 de grade vă face o prezentare virtuală a întregului eveniment.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2013 - PE

Comisia Europeană prezintă 12 propuneri pentru consolidarea drepturilor cetăţenilor europeni - Mediafax

Posted: 08 May 2013 09:15 AM PDT

Comisia Europeană prezintă 12 propuneri pentru consolidarea drepturilor cetăţenilor europeni - Mediafax: "Comisia Europeană a prezentat miercuri 12 noi acţiuni pentru a le permite cetăţenilor europeni să îşi exercite mai bine drepturile, sperând astfel să limiteze creşterea resentimentului împotriva UE, cu un an înaintea alegerilor europene."

'via Blog this'

Comisia Europeană prezintă 12 propuneri pentru consolidarea drepturilor cetăţenilor europeni - Mediafax

Posted: 08 May 2013 09:15 AM PDT

Comisia Europeană prezintă 12 propuneri pentru consolidarea drepturilor cetăţenilor europeni - Mediafax: "Comisia Europeană a prezentat miercuri 12 noi acţiuni pentru a le permite cetăţenilor europeni să îşi exercite mai bine drepturile, sperând astfel să limiteze creşterea resentimentului împotriva UE, cu un an înaintea alegerilor europene."

'via Blog this'

Târg de joburi pentru tineri la Uvertura Mall - 8 Mai 2013

Posted: 08 May 2013 08:55 AM PDT

Europe on Track câștigă Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni

Posted: 08 May 2013 08:00 AM PDT


„Europe on Track“ câștigă Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni

Educaţie Tineret − 07-05-2013 - 17:15
 
 
 
 
Cei trei câștigători și președintele PE Martin Schulz Cei trei câștigători și președintele Martin Schulz
Proiectul media pentru tineri „Europe on Track“ (Spania) a câștigat premiul I la ceremonia Premiului Charlemagne pentru tinerii europeni, care s-a derulat pe 7 mai la Aachen. Premiul II a fost obținut de concursul de fotografie „Discover Europe“ din Polonia și premiul III de proiectul de schimb pentru tineri „The Story of my Life“ din Estonia. Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni este acordat anual unor proiecte care promovează identitatea europeană și integrarea între tineri.

„Europe on Track“ dorește să capteze viziunea tinerilor asupra Europei din 2020 prin produse multimedia, realizând un scurt documentar cu opiniile acestora. „Proiectul spaniol caută soluții constructive la problemele actuale: pierderea încrederii în UE și rata alarmant de ridicată a șomajului în rândul tinerilor în multe state membre“, a spus preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz.

„Discover Europe“ este a 10-a ediție a unui concurs de fotografie care dorește să arate frumusețea Europei, cultura, tradițiile și cetățenii acesteia. Fostul președinte al Parlamentului European Hans-Gert Pöttering (Germania), de la Grupul Partidului Popular European (Creștin Democrat), a felicitat proiectul. „Ați reușit să concentrați asupra Europei unite creativitatea și imaginația tinerilor“, a spus dumnealui.

„The Story of my Life“ a adus împreună tineri și persoane mai în vârstă pentru a sprijini solidaritatea între generații. Marcel Philipp, primarul orașului Aachen, a spus participanților că „au dezvoltat o înțelegere profundă a diferențelor culturale și au învățat să depășească prejudecățile“.

Proiectele câștigătoare vor primi finanțare în valoare de 5.000, 3.000 și respectiv 2.000 de euro. Ceremonia a fost co-organizată de Parlamentul European și Fundația Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni.
REF. : 20130503STO07938

Șefii euro discută cu eurodeputații despre salvarea Ciprului

Posted: 08 May 2013 07:59 AM PDT


În direct: șefii euro discută cu eurodeputații despre salvarea Ciprului

Afaceri economice şi monetare − 07-05-2013 - 17:17 Actualizare
 
 
 
 
Watch it live Președintele Eurogrupului, Jeroen Dijsselbloem, comisarul european Olli Rehn și Jörg Asmussen de la Banca Centrală Europeană vor vorbi deputaţilor europeni
Când Ciprul a cerut Uniunii Europene ajutor financiar pentru a-și salva băncile, nimeni nu se gândea că o parte din costuri vor fi acoperite din economiile oamenilor. Furtuna protestelor a fost simțită și la Parlamentul European. Marți și miercuri, președintele Eurogrupului, Jeroen Dijsselbloem, comisarul european Olli Rehn și Jörg Asmussen de la Banca Centrală Europeană vor explica deputaţilor europeni ce s-a întâmplat. Dezbaterile pot fi urmărite în direct.

În schimbul unui împrumut de 10 miliarde de euro de la Uniunea Europeană, Ciprul a fost de acord să strângă alte 13 miliarde printr-o reformă bancară ce includea o taxă pe depozitele neasigurate (de peste 100.000 de euro). La început se discuta și despre impozitarea depozitelor mai mici de 100.000, dar aceste planuri au fost anulate mai târziu.

Președinta comisiei pentru afaceri economice și monetare de la Parlamentul European, Sharon Bowles, a spus în cadrul unui chat cu europenii pe Facebook că Ciprul creează un precedent pentru alte state mici, lucru îngrijorător. Dumneaei a arătat necesitatea ameliorării regulilor și controlului.

Preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a spus că negocierile privind ajutorul financiar pentru Cipru nu au fost transparente, nici responsabile democratic. Dumnealui a arătat necesitatea urgentă a unei uniuni bancare.
REF. : 20130503STO07944

Jose Manuel Barroso: Europa federala va fi realitate in cativa ani Legea in proiect e-Guvernare europeana : Integrare uniunea europeana stiri UE eveniment finantari aderare joburi - EurActiv.ro

Posted: 08 May 2013 07:57 AM PDT

Jose Manuel Barroso: Europa federala va fi realitate in cativa ani Legea in proiect e-Guvernare europeana : Integrare uniunea europeana stiri UE eveniment finantari aderare joburi - EurActiv.ro: "O Europa federala cu puteri depline poate parea "de domeniul stiintifico-fantasticului politic" astazi, dar va deveni curand realitate pentru toate statele Uniunii Europene, fie ca sunt inauntrul sau in afara zonei euro, a declarat presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, potrivit Daily Telegraph. 

Barroso a turnat gaz pe foc in dezbaterea britanica privind apartenenta la UE, insistand ca uniunea fiscala din zona euro va duce la o "uniune politica sporita" pentru toate cele 27 de state membre. 

"Este vorba de uniunea economica si monetara, dar pentru intreaga Uniune Europeana (...) Prin urmare, Comisia isi va prezenta punctele de vedere si propunerile clare pentru modificarea tratatului, spre a fi dezbatute, inainte de alegerile europarlamentare", a spus el.  "

'via Blog this'

Confiscarea bunurilor provenite din activități infracționale: interviu cu Monica Macovei

Posted: 08 May 2013 07:56 AM PDT


Monica Macovei Monica Macovei: Este foarte importantă introducerea confiscării care nu este consecință a condamnării penale.
Urmărirea și confiscarea banilor infractorilor poate fi mai importantă decât urmărirea infractorilor înșiși. Astăzi, se confiscă mai puțin de 1% din veniturile ilicite. Comisia pentru libertăți civile a votat reguli care facilitează înghețarea și confiscarea bunurilor provenite din activități infracționale în UE. Raportoarea Monica Macovei (România), de la Grupul Partidului Popular European (Creștin Democrat), ne-a oferit un interviu.

Care sunt beneficiile cheie ale propunerii? Ar putea avea un impact asupra bugetelor naționale?

Vor exista beneficii pentru bugetele naționale, deoarece banii folosiți în activități infracționale vor fi recuperați. Dacă nu facem acest lucru, acești bani vor fi reinvestiți în criminalitatea organizată, vor fi poate spălați, deci pierduți pentru buget. Vor fi beneficii și pentru bugetul european. Este simplu: oamenii vor fi mai bogați, nu mai săraci.

Cât de importantă este coordonarea eforturilor între statele membre și care este rolul Parlamentului European?

Sunt cazuri în care cineva are proprietăți în alt stat membru. Statele trebuie să coopereze atunci când aceste proprietăți urmează să fie confiscate. Statele pot deja confisca proprietăți după condamnare și trebuie să consolidăm acest lucru. Dar este foarte importantă introducerea confiscării care nu este consecință a condamnării penale - în practică doar în câteva state în momentul de față.

Dacă bunurile provin din activități infracționale, statul poate să demonstreze acest lucru fără să încerce neapărat să închidă o persoană. Nu se urmărește condamnarea, ci doar confiscarea banilor; Acest lucru este mai important decât închiderea infractorului și lăsarea banilor murdari în circulație.

Sunt voci care spun că se încalcă drepturile omului prin confiscarea bunurilor fără condamnare.

Textul propunerii trimite către Articolul 6 din Convenţia europeană a drepturilor omului, care garantează un proces corect și include și alte dispoziții. Confiscarea va fi decisă întotdeauna de un judecător și un tribunal.
REF. : 20130503STO07940
 

Citizen's Report

Posted: 08 May 2013 07:52 AM PDT

Adaugat: Joi, 09 Mai 2013, 03:43:26
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Joi, 12 Noiembrie 2015, 09:09:37 :

I received much of new of informative.
For buy low med click to website website.

StemF.A. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 04:42:36 :

I found much of of informative.
Cheap no prescription drug in pharmacy blog.

MerieO.D. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 05:53:27 :

I found much of of informative.
For purchase low drug click to cheap geriforte website.

StivM.C. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:34:29 :

It`s is a very great blog.
Purchase cheapest medicines you can on buy gleevec

CaleosX.G. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:06:57 :

I found much of of informative.
For buy low drug click to cheap sleepwell site.

MedverC.P. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:11:25 :

This is a very great blog.
In online medicine chest best price for medicines. See more to buy hydrea website. Low price without prescr medicines in cheap norplant 72 online shop. Buy cheapest meds you can on cheap janumet

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.