acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro


România, cheltuie doar 1,3 dolari pe zi pentru sănătatea românilor

Posted: 20 Aug 2013 05:48 AM PDT

Actorul Marius Manole bate toate recordurile în teatrul românesc în materie de piese jucate. În zece zile, actorul va juca în opt piese de teatru. 
marius manoleÎnainte de începerea stagiunii teatrale, publicul are ocazia să îl vadă pe actorul Marius Manole în 10 spectacole de marcă ale teatrului independent.
La doar 34 de ani, Marius Manole este cel mai solicitat actor de teatru din România. De fapt actorul Marius Manole este atât de ocupat încât spectacolele sale pot fi 2 și uneori chiar 3 pe seară, acesta nefiind un tur de forță al actorului, ci doar ritmul său de muncă, o adevărată lecție de energie, la care publicul este invitat să fie părtaș.
Marți 20 august,  ora 21:00  Marius Manole va susține un spectacol-lectură intitulat „Mecanica inimii” de Mathias Malzieu,  dramatizat și regizat de Chris Simion, alături de actorii: Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Marian Ralea și Vlad Zamfirescu, eveniment cultural ce se va desfășura la Muzeul Ţăranului Român, Şoseaua Kiseleff 3, Intrarea Monetăriei.
Miercuri, 21 august, ora 19:00 Marius Manole se întâlnește cu Medeea Marinescu în comedia romantică „ Fă-mi loc!” de Anthony Michineau, regizată de Radu Beligan la  Godot Café Teatru, str. Blănari nr 14.  Tot în aceeași zi de la ora 21:00 Marius Manole va fi prezent la Green Hours, Calea Victoriei 120  pentru a  juca împreună cu Maria Obretin, Ilinca Manolache și Lia Bugnar în comedia sentimentală, “Noi 4”.
Joi, 22 august ora 19:00 Marius Manole reinventează emoția în “Marea iubire a lui Sebastian” alături de Rodica Mandache, Ana-Ioana Macaria și Istvan Teglas, spectacol ce va avea loc la Godot Café Teatru. Iar de la ora 21:00 Marius Manole se va afla în vagonul de tren din spectacolul “Fă-mi loc!”, jucat prima dată în Sala de Cinema de la Muzeul Ţăranului Român.
Sâmbătă 24 august ora 19:00 Marius Manole va juca în cel mai condimentat spectacol din teatrul independent, “O piesă deşănţată” împreună cu : Ilinca Manolache, Radu Iacoban, Lia Bugnar, și Andrei Huţuleac, reprezentație ce va avea loc pe scena Godot Café Teatru
Miercuri 28 august ora 20:00 Marius Manole trece prin toate nuanțele iubirii în spectacolul “Noi4”, nuanțe artistice pe care le putem descoperi din diferite perspective la Godot Café Teatru.
Joi 29 august ora 20:00 Marius Manole va juca în spectacolul de tip reality-show “7 dintr-o lovitură” scris și regizat de Lia Bugnar, împreună cu Maria Obretin, Ilinca Manolache, Lia Bugnar Andrei Runcanu, Anghel Damian, Nicoleta Lefter și Cătălin Babliuc, la Godot Café Teatru. Un spectacol în care toți actorii sunt protagoniști și în care publicul este factorul decisiv al acțiunilor lor. Vom vedea ce ar fi în stare să facă personajul lui Marius Manole pentru a câștiga simpatía spectactorilor cu orice preț și ce i se întâmplă datorită acestui gest extrem.
Vineri 30 august ora 21:00 Marius Manole va relua spectacolul “7 dintr-o lovitură” alături de colegii săi din distribuție într-un spațiu nou și inedit, Sala de Cinema a Muzeului Ţăranului Român, în care povestea celor 8 destine se va țese altfel.
În ultima zi de vară, sâmbătă, 31 august, ora 22:00 Marius Manole revine în comedia nebună „O piesă deşănţată” care se va asigura destinderea și relaxarea pe timpul toamnei în câteva ore la  Godot Café Teatru.
The post Marius Manole, record absolut în teatru. Joacă 10 spectacole în 8 zile la final de vară appeared first on exclusivNews.
Visit Website
 
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
exclusivNews by exclusivNews.ro  /  31min  //  keep unread  //  preview
Orchestrele şi Corurile Radio România, prezente la Festivalul Enescu 2013
Orchestrele şi Corurile Radio România revin în faţa melomanilor la cea mai importantă manifestare culturală românească: Festivalul Internaţional „George Enescu”, ediţia XXI.
festivalul enescuÎn cadrul festivalului, derulat în această toamnă între 1 şi 28 septembrie, principalul moment prezentat de Orchestrele şi Corurile Radio România îl constituie concertul de la Sala Mare a Palatului desfăşurat exact peste o lună de zile – vineri, 20 septembrie, ora 19:30.
Un prilej deosebit, de mare sărbătoare pentru Radio România, deoarece patru dintre formaţiile instituţiei – Orchestra Naţională Radio, Orchestra de Cameră Radio, Corul Academic Radio şi Corul de Copii Radio – vor fi reunite sub bagheta dirijorului britanic James Judd.
Muzicianul, fost director muzical al Orchestrei Filarmonice din Florida, dirijor principal al Orchestrei Naţionale Lille, Franţa, ocupă în prezent aceeaşi poziţie pentru Orchestra Asiatică de Tineret. El a colaborat cu cele mai mari ansambluri de gen ale lumii ca Berlin Philharmonic, Orchestre National de France, Royal Philharmonic, London Symphony, BBC Symphony, Royal Concertgebouw Orchestra – Amsterdam, Orchestra Santa Cecilia – Roma ş.a.
Cele patru ansambluri reunite ale Orchestrelor şi Corurilor Radio România vor încânta publicul cu o lucrare de mare virtuozitate, care cere o pregătire îndelungată: Recviemul de război, creaţie a unuia dintre cei mai prolifici compozitori englezi din secolul XX: Benjamin Britten. Lucrarea a fost definitivată în 1962 şi a fost dedicată sfinţirii noii catedrale a oraşului Coventry, cea anterioară fiind distrusă de un raid aerian în timpul celui de-al doilea război mondial.
Concertul – eveniment va beneficia de participarea unor solişti vocali de talie mondială: Michaela Kaune – soprană (Germania), Kim Begle – tenor (Marea Britanie), Adrian Erod – bariton (Austria).
Orchestrele şi Corurile Radio România vor oferi melomanilor care aleg concertele în aer liber din Piaţa Festivalului (Piaţa George Enescu) trei seri consecutive de sărbătoare a muzicii.
Vineri, 20 septembrie, ora 20:00, sunteţi aşteptaţi la Seara Radio România Muzical:Jazz, swing & more cu… grupul vocal Jazzappella.
Dacă în Sala Palatului va răsuna muzica lui Britten, în aer liber vă veţi bucura de standarde de jazz, şlagăre pop – rock, piese din coloane sonore de film, toate în aranjamente originale a cappella.
Sâmbătă, 21 septembrie, ora 20:00, este rândul postului Radio România Cultural să vă invite la o seară specială: Ce ştia satulscenariu de Mihai Lungeanu după piesa„Ce ştia satul” de Ion Valjan. Titlul reprezintă prima piesă montată de Teatrul Naţional Radiofonic, jucată pentru prima oară pe scena Teatrului Modern de Compania Davilla, în anul 1912 şi reluată la Teatrul Naţional cu actorii Petre Sturza şi Maria Filotti. În distribuţie veţi revedea patru apreciaţi artişti români: George Mihăiţă, Virginia Mirea, Delia Nartea şi George Grigore.
Cea de-a treia seară în Piaţa Festivalului – duminică, 22 septembrie, ora 20:00 – vă propune o întâlnire cu Big Band-ul Radio, sub bagheta dirijorului său, Ionel Tudor. Seara se va derula cu participarea Luizei Zan, câştigătoare a premiului I la Cerbul de Aur, în 2004 şi desemnată „Muzicianul anului 2011″ în cadrul Galei Premiilor de Jazz.
Dacă nu reuşiţi să ajungeţi la nici unul dintre evenimentele desfăşurate în perioada 20 – 22 septembrie, mai aveţi două ocazii să vă bucuraţi de armoniile sonore oferite de cele două coruri ale Radio România.
Sâmbătă, 14 septembrie, ora 19:30, la Sala Mare a Palatului, alături de una dintre cele mai prestigioase orchestre europene – London Symphony Orchestra – şi sub bagheta dirijorului rus Vladimir JurovskyCorul Academic Radio condus de Dan Mihai Goia va interpreta o lucrare enesciană: Simfonia cu cor nr. 3 în Do Major op. 21.
Sâmbătă, 28 septembrie, ora 19:30, Corul Academic Radio, de această dată însoţit şi de Corul de Copii Radio, condus de Voicu Popescu, va reveni la Sala Palatului chiar la evenimentul de închidere a Festivalului Enescu. De această dată, ansamblurile vor concerta alături de o altă celebră orchestră londoneză: Royal Philharmonic Orchestra. Sub conducerea muzicală a dirijorului român Cristian Mandeal, publicul se va reîntâlni cu celebra Simfonie nr. 3 de Gustav Mahler. Solistă va fi mezzosoprana britanică Jennifer Johnston.
The post Orchestrele şi Corurile Radio România, prezente la Festivalul Enescu 2013appeared first on exclusivNews.
Visit Website
 
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
exclusivNews by exclusivNews.ro  /  31min  //  keep unread  //  preview
România, cheltuie doar 1,3 dolari pe zi pentru sănătatea românilor
România cheltuie anual cu un romă doar 500 de dolari pentru sănătate, fapt ce o clasează pe ultimul loc între țările membre ale Uniunii Europene.
asigurari de sanatateUn studiu recent realizat de către Organizația Mondială a Sănătatii cu privire la sumele investite de guverne în sistemul sanitar arată că în România se investesc doar 500 de dolari pe cap de locuitor în fiecare an.
Această sumă plasează România pe ultimele locuri în Uniunea Europeană, mult în spatele tărilor din Europa de Vest, dar de asemenea după națiuni precum Polonia, Ungaria sau Bulgaria.
Alte țări din Europa Centrală și de Est au de asemenea investiții guvernamentale mai mari în domeniul sănătății. Polonia investește 900 de dolari anual, Ungaria aproximativ 1100 de dolari în fiecare an și chiar Bulgaria are o investiție de 521 de dolari anual pe cap de locuitor în sistemul de sănătate.
Pentru țările din Europa de Vest sumele sunt evident mult mai mari: Germania și Franța spre exemplu, au rate impresionante de investiții în sistemul de sănătate.
Guvernul german investește anual 4875 de dolari pe cap de locuitor pentru sănătate, în timp ce Franța face parte din țările cu cea mai mare rată de investiție în sistemul sanitar, cu o impresionantă sumă anuală de aproape 5000 de dolari pe cap de locuitor.
Totodată, guvernul spaniol face investiți de peste 3000 de dolari pe cap de locuitor, iar în Marea Britanie sistemul sanitar atrage investiții de la guvern de 3600 de dolari pe cap de locuitor, sumă care poziționează această țară abia la jumătatea clasamentului.
O soluție pentru români este asigurarea privată de sănătate, care oferă acces la îngrijire medicală internațională și acoperă toate procedurile medicale majore, în cele mai bune spitale și clinici din Europa și din lume.
The post România, cheltuie doar 1,3 dolari pe zi pentru sănătatea românilor appeared first on exclusivNews.
Visit Website
 
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
SED
+TAG

saved Gazeta Romaneasca by ziarul@stranieriinitalia.it (Redactia GR)  /  2h  //  keep unread  //  preview
Șomajul, la cote maxime. Peste 730.000 de români sunt în căutarea unui loc de muncă
Blocajul fondurilor europene, lipsa investițiilor străine și neadecvarea absolvenților la nevoile pieței muncii sunt principalele motive pentru care, deși economia crește pe foaie, piața muncii atinge performanțe dezastruoase, relatează capital.ro.
Stadiul actual, de 736.000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, a mai fost atins doar de două ori în ultimii cinci ani, în martie 2010 (în condițiile în care primăvara acelui an este recunoscută drept cel mai negru punct al crizei economice mondiale) și la finalul lui 2011, anul marilor disponibilizări din sistemul bugetar.
Cauzele exploziei de șomeri
“În ultimele luni, deși România a fost stabilă din punct de vedere politic și economic, am observat un declin al numărului locurilor de muncă disponibile pe piață, atât în sectorul public, cât și în cel privat. Acest fapt, combinat cu numărul mare de elevi de liceu care au depus actele pentru șomaj, au dus în mod absolut normal la creșterea ratei de șomaj din România“, este de părere Robert Kicsi, managerul companiei Grafton Recruitment. Astfel, la nivelul lunii iulie, potrivit datelor ANOFM, numărul șomerilor cu vârstă sub 25 de ani a crescut cu circa 60% față de luna precedentă, ajungând la 81.500.
Claudia Indreica, director în cadrul
Citeşte mai mult...
Visit Website
 
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
SED
+TAG

Paradox românesc. Alocăm cei mai puţini bani pentru sănătate din Europa, dar avem mai mulţi medici decât SUA | Romania Libera

Posted: 20 Aug 2013 05:41 AM PDT

Paradox românesc. Alocăm cei mai puţini bani pentru sănătate din Europa, dar avem mai mulţi medici decât SUA | Romania Libera: "Astfel, la noi mor circa 150 de persoane la 1.000 de locuitori, anual. Polonia înregistrează doar 132 de decese, iar Franţa, care investeşte în sănătate cea mai mare sumă din UE, doar 83 de morţi la 1.000 de locuitori.

În fine, românii sunt pe ultimul loc din Uniunea Europeană la speranţa de viaţă, cu o medie de supravieţuire de 73 de ani şi cinci luni. Bărbaţii din ţara noastră trăiesc chiar şi mai puţin, adică 70 de ani, potrivit studiilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Româncele pot ajunge, în medie, şi până la 78 de ani. Prin comparaţie, bărbaţii bulgari au o speranţă de viaţă mai mare cu un an decât a celor din România."

'via Blog this'

Posted: 20 Aug 2013 02:15 AM PDT

 

 
Chemate la interviu pentru "badante", narcotizate și jefuite
Două femei, o româncă și o marocană, s-au prezentat la un interviu pentru un post de îngrijitoare: au fost invitate să bea o băutură care conținea somnifere și apoi li s-a furat aurul și banii. Autorii infracțiunii, mama și fiul, de 47 și 20 de ani, italieni din Foggia, au fost arestați de carabinieri. Faptele datează din luna mai sau iunie însă numai la finele lui iulie judecătorul pentru invest
31 saved Gazeta Romaneasca / by gazeta@stranierii... / 1h 
 
 
Opt mari sportivi ai României au primit paşaport de ambasador al turismului
Opt personalităţi ale României, majoritatea din lumea sportului, au primit, luni, paşaport de ambasador al turismului din partea Ministerului Turismului şi vor promova ţara în călătoriile lor în străinătate. Gabriela Szabo, Ivan Patzaichin, Ilie Năstase, Elisabeta Lipă, Grigore Leşe, Ştefan Popa Popa's şi Gheorghe Zamfir au primit diplome şi paşapoarte din partea ministrului delegat pentru Turism,
saved Gazeta Romaneasca / by gazeta@stranierii... / 1h 
Adaugat: Marti, 20 August 2013, 18:32:24
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:37:46 :

I found learned a lot of interesting.
Purchase good medicines you can on buy motrin online

CaleosZ.S. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 03:40:11 :

I got many of new things.
Order cheap med you can on order toradol

MartinR.O. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 04:44:24 :

I received much of new of informative.
In our on-line medication cheap cost for drugs. See more to pharmacy blog.

VanyaR.A. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 01:17:23 :

I received many of new cognitive.
Writing your papper the professional as paper write service soon as possible.

MartinT.N. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 04:32:40 :

It`s is a very informative blog.
For buy low medicines click to buy dilantin website.

BorisL.A. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:35:34 :

I received learned a lot of interesting.
Cheapest no needed prescription drugs in avapro site.

RobertO.Y. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:57:34 :

It`s is a very interesting clause.
For purchase cheapest med click to valtrex site.

DanielN.R. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:32:35 :

This is a very informative description.
Order good meds you can on cheap prograf

BorisI.E. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:11:52 :

It`s is a very interesting article.
Low price no prescription medicines in cheap nicorettegum website. Order cheapest medicines you can on buy atarax In on line drugstore best price for medicines. See more to furazolidone website.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.