acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
EUROPARLAMENT » PE: Puncte esenţiale ale sesiunii plenare
Strasbourg, 14-17 iunie 2010

 

·         Timpul de lucru al şoferilor  liber-profesionişti

·         Etichetarea produselor alimentare

·         Situaţia din Fâşia Gaza

·         Reguli UE privind divorţurile internaţionale

·         Instrumentele derivate şi agenţiile de rating

·         Sistemul de Informaţii Schengen pentru România şi Bulgaria

·         Sistemul satelitar UE pentru gestionarea dezastrelor naturale

·         Strategia UE2020

 

Timpul de lucru al şoferilor de camion: care va fi statutul şoferilor liber-profesionişti?

Şoferilor de camion sau autobuz independenţi trebuie să li se aplice aceleaşi reguli ca şi angajaţilor companiilor de transport, a subliniat Comisia pentru ocuparea forţei de muncă şi afaceri sociale, respingând astfel propunerea Comisiei. Aspectele legate de sănătate şi siguranţă şi necesitatea unei concurenţe loiale în acest sector necesită condiţii egale, sunt de părere deputaţii europeni.

 

Deputaţii vor vota în plen dacă să accepte sau să refuze propunerea Comisiei potrivit căreia directiva din 2002 privind timpul de lucru în sectorul transporturilor rutiere nu se aplică şoferilor independenţi. Iniţial, amendamentele propuse de grupurile S&D, Verzi şi GUE care propuneau respingerea directivei din motive legate de sănătatea şoferilor, de siguranţa rutieră şi de concurenţă, au fost adoptate cu o majoritate confortabilă, la 28 aprilie, în Comisia pentru ocuparea forţei de muncă.

 

Etichetarea mai clară a alimentelor este in interesul consumatorilor

În contextul în care probleme de sănătate precum obezitatea şi diabetul sunt în creştere în Europa, Parlamentul European îşi va exprima votul cu privire la modificări majore ale standardelor legate de etichetarea produselor alimentare pentru a acorda consumatorilor posibilitatea de a alege în cunoștință de cauză. Deputaţii doresc să evite excesul de informaţii pentru consumatori, dar şi costuri suplimentare pentru industrie, în special pentru IMM-uri.

 

Propunerea legislativă privind informarea consumatorilor asupra produselor alimentare va simplifica şi va actualiza legislaţia în materie de nutriţie şi de etichetare. Potrivit propunerii, etichetarea nutriţională va fi obligatorie, valorile legate de energie, grăsimi (saturate, nesaturate), carbohidraţi, conţinutul de sare şi zahăr, toate acestea urmând a fi vizibile pe ambalaj. Deputaţii din Comisia pentru mediu au solicitat includerea în această listă şi a proteinelor, fibrelor şi a acizilor graşi de tip trans.

 

Flotila pentru Gaza: dezbatere cu Catherine Ashton 

Deputaţii vor dezbate cu Înalta Reprezentantă pentru politică externă, Catherine Ashton operaţiunea militară condusă de Israel împotriva convoiului umanitar care se îndrepta spre Gaza, precum şi situaţia umanitară din Fâşia Gaza. Parlamentul va adopta joi o rezoluţie pe această temă.

 

La 1 iunie, deputaţii din Comisia pentru afaceri externe au solicitat desfăşurarea unei anchete internaţionale imparţiale asupra atacului israelian împotriva flotilei, precum şi încetarea blocadei impuse Fâşiei Gaza.

 

Dreptul la interpretare şi traducere în procesele penale

Un suporter de fotbal român arestat în Italia va avea dreptul la interpretare/traducere în timpul interogatoriilor efectuate de poliţie şi pentru comunicarea cu autoritatea judiciară şi cu avocatul său, în cazul în care Parlamentul aprobă noua lege care garantează accesul cetăţenilor UE la traducere / interpretare atunci când se confruntă cu un proces penal în alt Stat Membru.

Deputaţii europeni au ajuns la un acord cu Consiliul în vederea aprobării normelor comune privind dreptul la interpretare şi traducere în întreaga UE, din momentul în care persoanei i se face cunoscut faptul că este suspectată de comiterea unei infracţiuni până la încheierea procesului.

50% din Statele Membre avansează spre legislaţie comună privind divorţurile internaţionale

Legislaţia privind divorţul internaţional va deveni primul domeniu în care un număr de 14 State Membre (inclusiv România) au stabilit între ele o formă de cooperare consolidată. Parlamentul European va aproba autorizarea de recurgere la această formă de cooperare, conform căreia cuplurile internaţionale căsătorite, care doresc să se despartă, vor putea decide legea naţională aplicabilă divorţului.

 

În viitor, cuplurile internaţionale (soţi cu naţionalităţi diferite, cupluri care trăiesc separat în două state membre diferite sau care convieţuiesc în alt stat membru decât cel în care s-a efectuat căsătoria) vor putea decide legea naţională care se va aplica divorţului atunci când decid să se separe, atâta timp cât această lege este a unui stat cu care există o anumită legătură, precum  reşedinţă pe termen lung sau naţionalitate.

 

De exemplu, un cuplu germano-român care trăieşte în Belgia va putea decide dacă legislaţia germană sau cea română se va aplica divorţului. "Oferim astfel cuplurilor mai multă libertate de alegere, într-un moment dificil din viaţa lor", a declarat raportorul PE Tadeusz Zwiefka (PPE, PL). 

 

Anual, în UE au loc peste 350 000 de căsătorii "internaţionale" şi 170 000 de divorţuri, adică 20% din numărul total de divorţuri în UE. În 2007, statele cu rata cea mai mare a divorţurilor internaţionale au fost Germania (34 000), Franţa (20 500) şi Regatul Unit (19 500).

 

Pieţele instrumentelor derivate: reguli mai stricte, nu doar transparenţă

Reguli mai stricte şi nu doar transparenţă sunt necesare în comerţul cu produse derivate, conform deputaţilor din Comisia pentru afaceri economice. În contextul crizei fiscale din Grecia, comercializarea acestor produse este examinată acum la nivel UE. Parlamentul va adopta o rezoluţie în care se solicită o reducere semnificativă a activităţilor speculative cu aceste produse financiare.

 

Deputaţii solicită supravegherea agenţiilor de rating pentru credite (ARC)

În cadrul unei dezbateri cu Comisia Europeană, deputaţii europeni îşi vor exprima îngrijorările legate de faptul că agenţiile de rating pentru credit au subestimat riscurile şi chiar au contribuit la complicarea crizei din Grecia.

 


Eliminarea
 controalelor la frontierele Schengen cu România şi Bulgaria?

România şi Bulgaria ar putea obţine foarte curând o dată pentru eliminarea controalelor la frontiera cu spaţiul Schengen. În urma recentelor evaluări, Consiliul a ajuns la concluzia că cele două State Membre asigură niveluri satisfăcătoare de protecţie a datelor, astfel încât intrarea în vigoare a deciziei Consiliului ar trebui să permită transferul de date SIS reale către România şi Bulgaria. Deputaţii vor vota, miercuri, 16 iunie, un raport redactat de Carlos Coelho (PPE, PT) prin care Parlamentul îşi va da avizul cu privire la această decizie.

 

Pasul următor va fi adoptarea unei decizii separate care să stabilească data exactă pentru eliminarea controalelor la frontierele interne, preconizată a fi înainte de sfârşitul anului curent. Până la acea dată ambele state nu vor fi obligate să refuze intrarea pe teritoriul lor sau să expulzeze resortisanţi din state terţe pentru care un alt stat membru a emis o alertă SIS în scopul refuzului intrării.

 

Nou sistem satelitar pentru gestionarea mai eficace a dezastrelor naturale

Cutremure, inundaţii, scurgeri de petrol sau alte dezastre majore ar putea fi gestionate mai bine în viitor datorită unui nou satelit pentru observare terestră, ce urmează a fi dezvoltat în UE până în 2014. Parlamentul urmează să aprobe operaţiunile iniţiale (2011-2013), precum şi alocarea a €107 milioane sub formă de fonduri suplimentare, pentru ca sistemul să fie complet operaţional.

 

Acest nou sistem satelitar va permite Uniunii Europene să colecteze propriile informaţii care în momentul de faţă provin, în mare parte, de la sateliţi americani. În urma eforturilor din partea deputaţilor din Comisia pentru mediu, acordul la care s-a ajuns cu Consiliul prevede accesul liber la informaţii, astfel încât actorii locali, regionali şi naţionali vor putea utiliza aceste surse pentru gestionarea eventualelor dezastre naturale. Satelitul ar putea fi utilizat şi pentru monitorizarea schimbărilor climatice, pentru sprijinirea biodiversității şi pentru gestionarea ecosistemului.

 

Finanţare suplimentară pentru atingerea Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului

Mecanisme inovatoare de finanţare pentru dezvoltare, precum o taxă asupra tranzacţiilor  financiare, trebuie susţinute de UE, ca principal donator de asistenţă pentru dezvoltare. Doar astfel Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului (ODM) vor putea fi îndeplinite până la termenul limită în 2015, spun deputaţii europeni într-un proiect de rezoluţie care urmează să fie supus la vot în plen marţi, 15 iunie.

 

 

Proiect de ordine de zi

EuroparlTV

EP Live

Serviciul de presă al Parlamentului European

 

 

Adaugat: Vineri, 11 Iunie 2010, 12:49:52
Autori: Parlamentul European


Alte articole din Europarlament:

» Acordarea de asistenţă financiară pe termen mediu României
» 11.8 milioane euro acordate României pentru pagubele provocate de inundaţii
» LANSAREA COMPETIŢIEI EUROSCOLA ÎN ROMÂNIA
» Lansarea campaniei de informare a Parlamentului European pentru alegerile europene
» Sesiunea plenară a Parlamentului European
» Punctele esenţiale ale sesiunii plenare, Strasbourg
» Costuri mai reduse pentru societăţile comerciale în caz de fuziune sau divizare
» Soluţii de interoperabilitate pentru administraţiile publice europene
» Petiţiile cetăţenilor adresate Parlamentului European în 2008
» Etichetarea pneurilor - consum mai eficient de combustibil
» Supraveghere pentru sectorul de asigurări - Solvency II
» Legislaţie mai strictă pe piaţa lemnului
» Eurobarometru
» Preşedinţia spaniolă: redresarea economică este obiectivul principa
» Parlamentul va dobândi noi puteri în relaţiile cu Comisia Europeană
» Parlamentul aprobă noua Comisie Europeană
» Condiţii mai bune pentru locuinţele din comunităţile marginalizate
» Egalitatea între bărbaţi şi femei în 2009: combaterea violenţei împotriva femeilor şi asigurarea dreptului la concediu paternal
» Deputaţii solicită cooperarea obligatorie in domeniul impozitării
» SWIFT: Deputaţii sunt încă îngrijoraţi de aspectul protecţiei datelor în acordul interimar
» SWIFT: Parlamentul European respinge acordul interimar cu SUA
» Prevenirea rănilor provocate de ace şi alte obiecte ascuţite în sectorul medical
» 2010: Anul european pentru combaterea sărăciei şi a excluziunii sociale
» Sesiunea plenară Strasbourg, 8-11 martie 2010
» Reducerea birocraţiei pentru micro-întreprinderi
» UE2020: nicio finanţare UE fără progrese în atingerea obiectivelor
» Întărirea legitimităţii democratice a politici europene externe şi de securitate
» Întărirea legitimităţii democratice a politici europene externe şi de securitate
» Parlamentul European îşi stabileşte azi priorităţile
» Parlamentul European va întări protecţia alimentelor
» Redresarea economică, tinerii, cercetarea şi agricultura
» „Progrese nesatisfăcătoare” în integrarea romilor
» O catastrofa de neimaginat în Europa
» Sesiunea plenară a Parlamentului European
» Etichetele "Made in" ar putea deveni obligatorii pentru produsele textile
» Eficienţă energetică: consum energetic aproape egal cu zero pentru clădirile construite post-2020
» Mai mult sprijin pentru refugiaţii din ţări terţe
» Simplificarea Politicii Agricole Comune:
» Protecţia socială a lucrătorilor independenţi şi a soţi(i)lor
» 17 sesiuni plenare în 2011
» Etichete clare, vizibile şi lizibile
» Stop aditivului "trombină bovină şi/sau porcină"
» Reguli noi pentru donarea de organe
» Spre "Actul privind piaţa unică"
» €300 milioane pentru dezafactarea Kozlodui
» Pentru stabilitate în Caucazul de Sud
» Jerzy Buzek, a reamintit recenta vizită efectuată în România
» Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului (ODM)
» Paşi spre interzicerea tranzacţiilor pur speculative
» László Tőkés: cel de-al 11 vicepreşedinte al Parlamentului European.
» Dilema Veche şi TVR Cluj câştigă premiul pentru jurnalism al PE
» Dreptul la interpretare şi traducere în procesele penale
» Guvernanţa economică şi obiective concrete pentru strategia UE 2020
» Şoferii independenţi şi timpul de lucru
» Reguli mai stricte pentru etichetarea alimentelor
» UE - Rusia: Eliminarea vizelor pe termen lung
» Gaza: Parlamentul European cere o anchetă internaţională imparţială
» România - pas decisiv spre spaţiul Schengen
» Spre Statele Unite ale Europei?
» Situaţia romilor în dezbaterea Parlamenului European
» Prietenul la nevoie se cunoaşte: €90 milioane pentru gestionarea crizei în Republica Moldova
» Venituri echitabile agricultorilor și prețuri transparente pentru consumatori
» Expulzările în masă încalcă legislația UE
» Declaraţie cu impact de Rezoluţie a PE: An european de combatere a violenței împotriva femeilor
» Unde sunt banii pe care cetățenii europeni i-au dat pentru romi?
» PE: Sesiunea plenară de octombrie
» Jerzy Buzek deplânge catastrofa ecologică din Ungaria
» Jerzy Buzek: "Moartea nu este un act de justiţie"
» PE: Licențele pentru forajul la adâncime trebuie strict controlate
» Albania şi Bosnia - da; Kosovo - "în afara procesului"
» UE lider în lupta pentru protejarea diversității
» Politică regională a PE pentru locuri de muncă
» "Jurnaliștii - o specie pe cale de dispariție?"
» Modele de jurnalism la Parlamentul European
» Puncte esenţiale ale sesiunii plenare: Strasbourg, 18-21 octombrie 2010
» Statutul şi bugetul funcționarilor europeni
» Concediu de maternitate: 20 de săptămâni, plătite
» Venitul minim garantat - 60 la sută din venitul mediu
» €130. miliarde sub forma de plăți și €143 miliarde sub forma de angajamente
» Ieşirea din criză şi guvernanţa economică
» 30 de zile pentru plata facturilor
» Soluţii pentru problema transnistreană
» €146 milioane pentru proiecte de eficiență energetică
» Noi reguli privind fondurile speculative
» Garanţii pentru tineri şi îmbătrânire activă
» UE îşi încordează muşchii
» Negocierile privind bugetul UE 2011 în impas
» Bugetul UE 2011: Întrebări şi răspunsuri
» Cu efect în Valea Jiului
» Parlamentul UE vs Guvernele Naţionale
» Premiul pentru cinema LUX 2010: filmul Die Fremde
» Participarea Republicii Moldova la anumite programe ale UE
» Dreptul pacienților din UE de a obține informațiile referitoare la medicamente
» Elena Băsescu va observa alegerile din R. Moldova
» Spre un buget UE flexibil
» Spre un buget UE flexibil
» Mai multe fonduri pentru posturile publice radio - TV
» Sprijin pentru apicultori
» Parlamentul European în sesiune plenară
» O agricultură europeană puternică pentru a asigura alimente la un preț accesibil
» Deschiderea sesiunii: Ausschwitz, Lituania, Belarus și Tunisia
» Haiti: Deputaţii europeni îngrijorați de fragilitatea statului şi de criza politică
» O nouă bază pentru relațiile UE-Serbia
» Dreptul pacienților de a beneficia de asistență medicală într-un alt stat membru
» Adopţiile şi prevenirea traficului de copii
» Drepturile cetățenilor de acces la tratament sigur și de bună calitate în întreaga UE
» Nu moneda euro este în criză, ci statele care o folosesc
» Deputații se pronunță pentru posibile sancțiuni împotriva Belarus
» Strategia UE pentru Marea Neagră
» Energia, deşeurile, preţurile alimentelor
» Tunisia, Egipt și comemorarea genocidului împotriva romilor
» Euroeputaţii solicită o mai bună gestionare a deşeurilor electronice
» Lupta globală împotriva tuberculozei
» Undă verde pentru camionete mai eficiente
» Strategia UE pentru incluziunea romilor: deputații europeni stabilesc prioritățile
» Drepturile pasagerilor care călătoresc cu autobuzul, în vigoare din 2013
» Noi reguli pentru o mai eficientă protecție a pacienților
» Croaţia - al 28-lea stat membru UE?
» Răspuns global pentru problemele de securitate alimentară
» PE: Ziua internationala a femei - inegalitatea și sărăcia persistă
» Libia: Eurodeputații solicită doamnei Ashton recunoașterea Consiliului național de tranziție
» Legea presei din Ungaria necesită modificări suplimentare
» Iran: Eurodeputații condamnă execuția Zahrei Bahrami și solicită noi sancțiuni UE
» Candidaţi la Premiul Parlamentului European pentru Jurnalism
» Permisul unic de ședere pentru lucrătorii din țări terțe
» În impas: Banii pentru România privind finanțarea Fondului de Solidaritate al UE
» Bugetul UE/2012 - relansare şi revitalizare
» Permisul unic: proceduri simplificate pentru imigranţi
» Norme mai bune pentru consumatori şi IMM-uri
» Solidaritate cu poporul japonez
» Importuri de vin din Republica Moldova scutite de drepturi vamale
» Solicitarea de ridicare a imunității deputatului Adrian Severin
» Așadar, bugetul Parlamentului European va scădea în termeni reali
» ADH în alimentele pentru copii
» Deputații susțin un statut juridic al partidelor politice la nivel european
» Ajutor de solidaritate pentru victimele inundaţiilor
» Lupta împotriva fraudei: deputații critică lipsa de informații
» Belarus - un vecin mai aparte al Europei
» Viitor încă nesigur al energiei nucleare în Europa
» Banii Europei
» Nou regulament privind etichetarea textilelor
» Frecvenţe suplimentare pentru telefoanele mobile
» Registrul transparenţei lobbyştilor europeni
» Finanţarea pentru programele de tineret trebuie mărită
» Mai mult sprijin pentru industriile culturale europene
» Pachetul de legi privind guvernanța economică
» EuROparlament, 26 mai
» Nominalizări la nivel național
» Alegeri Parlamentul European: Liste europene cu 25 de candidați?
» Cum funcţionează bugetul UE în ţara dumneavoastră?
» EuROparlament, 9 iulie
» Polonia vrea să își răspândească optimismul
» Lupta împotriva corupției în statele UE
» pachetul privind guvernanța economică consolidează Pactul de stabilitate și creștere
» PE sprijină cererea "legitimă" de statalitate a Palestinei cu negocieri acum la ONU
» Condamnarea lui Tymoshenko este "motivată politic"
» Raport privind emiterea de obligațiuni publice europene (eurotitluri)
» Parlamentul UE votează o creștere a plăților de 5,2%
» Pedepse dure pentru pornografia infantilă
» EuROparlament, 16 noiembrie 2011
» UE va suporta până la 95% din costurile proiectelor de dezvoltare regională din România
» Parlamentul European a adoptat Codul de conduită pentru eurodeputaţi
» Zoom - Bugetul UE 2012
» Victimele acțiunilor criminale sub protecţia UE
» Permis unic de muncă și rezidență pentru muncitorii non-UE
» Drepturile persoanelor din UE la Poliţie şi arestare
» Deputații europeni salută demonstrațiile din Rusia ca o expresie a voinței poporului rus
» Laueaţii Premiilor Saharov mulţumesc cu recunoştinţă
» Deschideţi piaţa muncii pentru români şi bulgari!
» Stop stresului la locul de muncă în UE!
» Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni 2012
» Martin Schultz noul preşedinte al PE:Această Cameră este locul în care apărăm interesele oamenilor
» 14 noi vicepreședinți ai Parlamentului European
» Deşeurile electronice: niveluri de colectare ambițioase dar realiste
» Stop risipei de alimente în Europa
» Substanţele biocide supuse unui control mai strict
» Noul tratat privind guvernanța şi prioritățile Parlamentului European
» Deşeurile europene: între petiţii, aplicarea legislaţiei şi crima organizată
» Petrolul iranian: blocarea strâmtorii Hormuz ar putea duce la un conflict regional
» Noi reglementări europene pentru producătorii de lapte
» Se învârte Grecia pe o spirală a morţii?
» Programul Alimente pentru nevoiaşii Europei continuă
» Parlamentul European cere Rusiei să-și reformeze legislația electorală și să pună capăt vânzărilor de arme către Siria
» Ungaria trebuie să respecte valorile fundamentale ale UE
» Comisie anti-mafia la Parlamentul European
» Toți suntem sau vom deveni consumatori vulnerabili
» Introducerea unei taxe pe tranzacțiile financiare va tempera comportamentul riscant al băncilor
» Comisia dorește ca Grecia să rămână în UE și zona euro, deoarece alternativa este mai rea
» A venit timpul unui nou parteneriat UE-China
» Săptămâna la Parlamentul European
» Săptămâna aceasta la PE: Compatibilitatea ACTA cu drepturile UE
» Monica Macovei:De ce este importantă Moldova pentru UE
» Protecția transfrontalieră a victimelor
» Apa - esențială pentru viață
» ACTA: Comisia - pro, raportorul PE - contra
» Parlamentul European va dezbate summit-ul G20
» Parlamentul European a pus o amprentă verde asupra politicilor europene
» Ajutor pentru consumatorii care fac împrumuturi ipotecare
» Parlamentul European şi urgenţele informatice
» Pledoarie pentru proiectul Nabucco
» ACTA în investigaţii
» Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene utilizat în dezastre
» Parlamentul respinge tactica de excludere a eurodeputaților din decizia privind Spațiul Schengen
» Poziția Parlamentului European asupra cadrului financiar multianual
» Cadrul financiar multianual pentru șapte ani,
» PE temele de pe ordinea de zi
» Sănătatea mintală merită o atenție specială
» UE ar trebui să adere la sistemul global de combatere a torturii
» Prioritățile președinției cipriote
» Reguli mai stricte pentru bonusurile bancherilor
» Falsurile din vămi pericol pentru sănătate și siguranță
» PE 2-5 iulie: temele de pe ordinea de zi
» PE și ACTA: Legile negociate în secret sunt în general legi rele
» Săptămâna la Parlamentul European
» Dezbateri ACTA pro și contra
» Din 2015 sistemul eCall în toate vehiculele
» Descoperiți EP newshub
» Consiliul European și deputații
» Dosarul ACTA în dezbatere
» Renate Weber apără dreptul la libera circulație
» Cont bancar pentru tot poporul
» ACTA nu poate intra în vigoare fără votul PE
» Economia, societatea și cetățenii la Parlamentul European
» Programul Euroscola relații cu elevi din Europa
» Parlamentul European pe Internet
» ACTA în voturi și imagini
» Circa 1200 euro lunar: Stagii de practică la PE
» Drepturile cetăţenilor prin iniţiative
» Uşierii Parlamentului European
» Discutați pe Facebook cu președintele PE, Martin Schulz
» Sondaj: de bine despre UE
» Celulele stem si donarea voluntara
» Stop medicamentelor periculoase!
» Enegria UE la unison
» De luni - sedinte plenare la PE
» CIA și interogatoriile secrete în Europa
» Prioritățile UE pentru anul 2013
» Bugetul UE 2013: Europarlament vs Consiliu
» Președintele Barroso: Discursul despre starea Uniunii (engleză)
» News Hub; Deputații europeni și Discursul despre starea Uniunii
» Deputaţii europeni au sprijinit viziunea președintelui Barroso
» Gazul de șist beneficii și riscuri în viziunea PE
» Pledoarie la PE pentru agricultura locală
» Pulsul săptămânii la Parlamentul European
» Vot în direct în PE privind bugetul pe 2013
» Vot în direct în PE privind bugetul pe 2013
» Vot în direct în PE privind bugetul pe 2013
» Vot în direct în PE privind bugetul pe 2013
» Vot în direct în PE privind bugetul pe 2013
» Vot în direct în PE privind bugetul pe 2013
» Locurile de muncă şi bugetul UE
» PE: fondurile pentru ţările lovite de criză - în pericol
» PE cere sprijinirea IMM-urilor
» Parlamentarium 1 an de la deschidere și 250.000 de vizitatori
» Premiul Nobel pentru pace atribuit Uniunii Europene
» Siguranța pe Internet - protejarea copiilor
» Parlamentul European: 20 de ani de piață unică
» Date stocate șase până la 24 de luni: cam mult!
» Premiul Saharov pentru doi activişti iranieni
» Carnea de cal în dezbatere la PE
» Grafice: Tutunul transformă viața în scrum
» 8 martie: Femeile și criza economică
» Ziua femeii 2013: în direct de la Parlamentul European
» Patru povești adevărate: Femeile pot depăși criza!
» Eurobarometru la feminin: salarii mici și violență
» Soluţionarea alternativă a disputelor clienţi-comercianţi
» Mâine la PE - Chat cu Daul și Swoboda despre criza economică
» Simplificarea vieții călătorilor
» UE și limbile pe cale de dispariție
» Saptamâna PE: reforma bancară, programul de asistență
» Săptămâna PE: reforma bancară, Ciprul, emisiile de CO2 și Ungaria.
» Important! Simplificarea călătoriilor în UE pentru cetățenii Ucrainei și Moldovei
» De Libertatea presei în UE - de Ziua mondială a libertății presei
» Joaca de-a Parlamentul European - video
» Europe on Track câștigă Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni
» Confiscarea bunurilor provenite din activități infracționale: interviu cu Monica Macovei
» Exploatarea petrolului și a gazelor de șist: reguli mai strice de la PE
» Martin Schulz: Acționați acum pentru a salva generația pierdută în criză și pentru a combate evaziunea fiscală
» Sărăcia - o problemă europeană
» Ombudsmanul european
» Președintele Schulz, intervievat de fanii Parlamentului pe Facebook
» Dezbateri - viitorul Uniunii Europene
» Infografic: energia în UE - producție și consum
» Infografic: Agențiile de evaluare a creditulu - ce sunt și ce fac?
» Infografic: Programul Erasmus - călătorii, studii, distracție
» Infografic: UE - șomajul în rândul tinerilor
» Infografic: femei la vârf în UE
» Ajutor pentru victimele catastrofelor - Ziua mondială pentru asistență umanitară
» Misterele clădirii Parlamentului European
» Saptamâna PE: Supravegherea comunicațiilor UE de către serviciile secrete SUA, în centrul atenției
» În România, numărul solicitărilor de azil a fost de 2.510 în 2012, față de 1.720 în 2011.
» Discutați despre viitorul Europei cu președintele Parlamentului European, Martin Schulz, miercuri de la 14.00 CET
» Parlamentul European a lansat campania de informare pentru alegerile din 2014
» Acționează. Reacționează. Decide.
» Martin Schulz: combaterea șomajului în rândul tinerilor prioritate zero
» Saptamâna PE:combaterea crimei organizate
» Campanie de informare pentru alegerile europene 2014: "Acționează. Reacționează. Decide."
» Crima organizată în UE: 3.600 de organizații criminale internaționale
» Gazele de șist: cum funcționează extracția - grafică
» Tutunul ucide: 700 000 de morți pe an în UE
» Portretul robot al europarlamentarului creat de jurnaliştii din Botoşani (foto-video)
» Șomajul în rândul tinerilor - soluții europene
» VIDEO subtitrat română - Forum dedicat somajului in randul tinerilor: "Generatia de someri a Europei riposteaza"
» Peogramul Europa Creativă va uni programele Cultura, MEDIA și MEDIA Mundus?
» Cum se votează în România la Alegerile Europarlamentare 2014
» Alegeri europarlamentare 2014: De data aceasta, lucrurile vor sta altfel
» Martin Schulz: Europa mai aproape de oameni
» Lituania în zona euro
» Schulz cere mai mulți comisari femei: Parlamentul nu va accepta un club al domnilor
» Eurodeputații români cer oprirea imediată a focului în conflictul dintre Israel și Palestina
» Interviu cu Elmar Brok: Trebuie să sprijinim Ucraina
» Deputații au cerut UE să îi ajute pe cei 5,3 milioane de șomeri tineri
» Concediul de maternitate în dezbaterea PE
» Infografice - Parlamentul European
» Galerii foto - Parlamentul European
» Cine sunt noii preşedinţi ai Comisiilor parlamentare ?
» Martin Schulz la Kiev
» Ajutor pentru muncitorii dați în șomaj
» Șomajul în rândul tinerilor din Europa și România
» Statul islamic: Stop asasinatelor
» Ebola - o problemă de securitate globală
» Eurodeputații cer UE să se opună Rusiei
» Mario Draghi despre politica monetară
» Premiile Saharov 2014
» Raportul Comisiei privind imigrația și azilul
» Corina Crețu - audieri în direct
» Finaliștii Premiului Saharov: EuroMaidan, Denis Mukwege și Leyla Yunus
» Cazul ”Lux leaks”
» „Viitorul european al Republicii Moldova este cea mai bună cale de a garanta prosperitatea și democrația”
» piața digitală va ameliora productivitatea și va crea locuri de muncă
» O mână de ajutor pentru IMM-urile europene
» PE: dezbaterea moțiunii de cenzură împotriva Comisiei Juncker

Comentarii:

Travispl a scris, Joi, 12 Noiembrie 2015, 19:46:11 :

This is a very interesting article.
Order low med you can on uroxatral.eb2a.com

Williampi a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 05:18:40 :

I found much of interesting.
Good without prescription drugs in order xalatan-0005 online online shop.

DavidR.R. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 03:19:55 :

I get many of cognitive.
In on line drugstore cheapest price for drug. See more to celexa site.

MartinQ.B. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 14:26:02 :

I received much of interesting.
Cheap service for writing Best quality homework for students in buy essay online of any complexity.

ClausX.T. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:23:01 :

It`s is a very great clause.
In our online drugstore cheapest price for drug. See more to cheap mentat website.

BeskinM.Z. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:54:37 :

This is a very informative article.
For purchase low med click to dostinex site.

DanielP.X. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:43:55 :

I have learned a lot of new things.
For purchase best meds click to buy laxatea site.

MartinR.P. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:18:13 :

It`s is a very interesting blog.
For purchase low meds click to buy temovate site.

BeskinL.K. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 16:59:48 :

This is a very interesting blog.
Cheap no presc drugs in cheap panadol online shop. For buy best drug click to remeron site. Good no presc medicines in buy fusidicacid online shop.

BeskinA.B. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 19:38:11 :

I received many of cognitive.
Good without prescription drug in site site. In online pharmacy good price for drugs. See more to ein flagyl er online blog. For buy low drug click to order requip no rx online shop.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.