acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
EUROPARLAMENT » Situaţia romilor în dezbaterea Parlamenului European
Sesiunea plenară, Strasbourg, 6-9 septembrie 2010

Puncte esenţiale ale sesiunii plenare: Strasbourg, 6-9 septembrie 2010

 

o       Dezbatere cu președintele Barroso privind situația Uniunii

o       Situația romilor în Europa

o       Noi limite pentru testele care utilizează animale

o        Libertatea presei din nou în dezbaterea PE

o        Un grant de 90 de milioane de euro pentru Moldova

o        Acordul privind lupta impotriva produselor contrafacute: negocieri recente

o        Transparența prețurilor pentru alimente și venituri echitabile pentru agricultori

 

 

Situația Uniunii - dezbatere cu Președintele Barroso

Președintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, va prezenta un raport privind situația Uniunii în cadrul sesiunii plenare a Parlamentului, marți, la Strasbourg. Dezbaterea care va urma va permite deputaților europeni să treacă în revistă evoluțiile din Uniunea europeană de la alegerile din iunie 2009 și intrarea în vigoare a Tratatului de la Lisabona, în decembrie 2009.

 

Situația romilor în Europa

o        Întrebări privind legalitatea acțiunilor

o        Solicitări recente ale PE privind evaluarea măsurilor existente pentru integrarea romilor

Trimiterea în această vară a sute de romi din Franța către România și Bulgaria - peste 8 000 de persoane din ianuarie până în prezent - a determinat serioase îngrijorări de natură juridică. Parlamentul va discuta împreună cu Comisia dacă Franța sau alte autorități naționale au încălcat dispozițiile UE privind libertatea de mișcare și drepturile fundamentale. O rezoluție pe această temă va fi supusă votului Parlamentului.

 

Într-o rezoluție anterioară adoptată în martie, Parlamentul declara că eșecul politicilor de promovare a incluziunii sociale a populației de origine romă trebuie analizat critic, date fiind "progresele nesatisfăcătoare". Deputații au subliniat de asemenea că statele membre trebuie să utilizeze mai bine oportunitățile oferite prin utilizarea fondurilor structurale pentru a promova integrarea romilor și că implementarea proiectelor locale ar trebui monitorizată obiectiv.

 

La cererea grupului S&D, Parlamentul va dezbate miercurea viitoare și o întrebare orală privind restricțiile temporare pe piața muncii a UE pentru români și bulgari.

 

Dezbatere privind ajutorul pentru victimele inundațiilor din Pakistan

Inundațiile din Pakistan și răspunsul UE la această criză umanitară vor fi în centrul unei dezbateri cu Comisia, luni, la Strasbourg. Marți, 31 august, membrii Comisiei pentru dezvoltare i-au precizat comisarului european responsabil pentru ajutorul umanitar, doamna Kristalina Georgieva, că răspunsul UE la nevoile populației în urma inundațiilor devastatoare trebuie să fie mai bine coordonat și mai vizibil pe teren. Unii deputați au pus aceste inundații în legătură cu schimbările climatice, alții și-au exprimat îngrijorarea privind faptul că extremiștii ar putea exploata această criză în favoarea lor.

 

Noi limite pentru testele care utilizează animale

 

Utilizarea animalelor în experimentele științifice ar putea fi redusă în curând, dacă Parlamentul va vota acordul cu Consiliul din iulie. Autoritățile naționale vor trebui să evalueze, pentru fiecare experiment, implicațiile privind bunăstarea animalelor, cu scopul de a promova metode de testare alternative și de a reduce nivelul de durere indus animalelor. 

 

Potrivit noilor metode de evaluare, statele membre vor trebui să se asigure că, atunci când o metodă alternativă este disponibilă, aceasta va fi aplicată în locul testelor care implică utilizarea animalelor. În plus, trebuie aprobate numai testele care folosesc metode de ucidere care reduc la minim durerea și care garantează în același timp rezultate științifice satisfăcătoare. Noua legislație consolidează de asemenea regulile privind utilizarea primatelor în experimentele științifice, clasifică procedurile în funcție de severitate și precizează tipul de inspecții necesare pentru a asigura respectarea acestor prevederi.

 

Președintele statului Mali la Parlamentul European

Președintele celei mai mari țări din Africa de Vest va ține un discurs în fața Parlamentului în cadrul unei sesiuni solemne, marți, 7 septembrie. Printre problemele pe care președintele Amadou Toumani Touré le va aborda se vor afla tranziția democratică efectuată cu succes în Mali în ultimii douăzeci de ani, Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului înaintea reuniunii ONU de la New York din septembrie, ca și aspecte ale securității în regiunea Sahel.

 

Acordul împotriva contrafacerilor: dezbatere privind negocierile recente

                    

Negocierile în curs privind Acordul internațional împotriva contrafacerii (ACTA) vor fi subiectul unei dezbateri cu Comisia miercuri, 8 septembrie. Cea de-a zecea rundă a negocierilor ACTA a avut loc la  Washington în perioada 16-20 august 2010.

 

ACTA  vizează consolidarea drepturilor de proprietate intelectuală și combaterea contrafacerii și a actelor de piraterie.

 

Libertatea presei în UE, din nou în dezbaterea Parlamentului

Restricțiile privind libertatea de expresie, libertatea informației și controlul guvernamental asupra mass-media în mai multe state membre vor fi dezbătute marți cu Comisia Europeană. 

 

Din cauza diferențelor mari de opinie în cadrul Parlamentului, deputații au respins, la 21 octombrie 2009, toate propunerile privind adoptarea unei rezoluții privind libertatea presei în Italia și în alte state membre, care au fost prezentate de diferite grupuri politice. Într-un raport publicat în iulie anul acesta, Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) s-a declarat îngrijorată de situația libertății presei în mai multe state UE.

 

O legislație UE împotriva discriminării cuplurilor de același sex ?

Cuplurile de același sex, căsătorite sau în parteneriate civile, încă se confruntă cu situații de discriminare, fie la locul de muncă, fie atunci când călătoresc în UE - deoarece soțul/soția nu este recunoscut/ă în multe din statele membre. Deputații vor cere Comisiei precizări privind lipsa unor propuneri concrete în acest domeniu.

 

Sakineh și Zahra: drepturile omului în Iran

Parlamentul European va susține o dezbatere pe tema respectării drepturilor omului în Iran, concentrându-se pe recentele cazuri ale lui SakinehMohammadi-Ashtiani - iranianca acuzată de adulter și condamnată la moarte prin lapidare - și al lui Zahra Bahrami - o femeie cu cetățenie olandezo-iraniana arestată în timpul protestelor Ashura din Teheran și căreia i s-a interzis orice posibilitate de comunicare. Europarlamentarii olandezi au solicitat Înaltului Reprezentant UE pentru afaceri externe,  Catherine Ashton, să poarte discuții cu autoritățile iraniene. Parlamentul European  va adopta marți, 7 septembrie, o rezoluție privind situația acestor două femei.

 

Comerțul UE - Coreea: vot privind clauza de salvgardare

Parlamentul European sau industria Uniunii afectată de importuri ridicate din Coreea de Sud vor avea dreptul de a deschide anchete privind necesitatea unor măsuri urgente, potrivit "clauzei de salvgardare" care va fi inclusă în acordul de liber schimb între UE și Coreea de Sud. Parlamentul va monitoriza îndeaproape în special situația industriei europene de automobil și  a sectoarelor înrudite, deoarece acestea sunt considerate a fi printre cele mai expuse competiției ridicate după intrarea în vigoare a Acordului de liber schimb.

 

Prețul alimentelor: o legislație europeană care să asigure transparența prețurilor și venituri echitabile agricultorilor

Este nevoie de o nouă legislație europeană care să asigure venituri echitabile agricultorilor și prețuri transparente pentru consumatori, prin consolidarea competiției în cadrul lanțului de aprovizionare, se precizează într-o rezoluție care va fi supusă votului Parlamentului săptămâna viitoare. Textul sugerează modalități prin care să se asigure echitatea în cadrul lanțului de aprovizionare prin luarea de măsuri împotriva pozițiilor dominate, a practicilor contractuale și comerciale neloiale, ca și prin ameliorarea poziției de negociere a fermierilor.

 

PE va vota acordarea a 90 milioane de euro pentru gestionarea crizei în Republica Moldova

Moldova poate primi un grant de până la 90 milioane de euro pentru finanțarea deficitului balanței sale de plăți și pentru nevoile de finanțare a bugetului de stat, dacă Parlamentul va adopta marți propunerea Comisiei. Membrii Comisiei pentru comerț internațional au insistat ca Parlamentul să fie informat cu regularitate de către Comisie cu privire la modul în care asistența acordată de UE este gestionată și dacă sunt respectate principiile eficienței, transparenței și responsabilității. Recent, Parlamentul European a susținut acordarea unui sprijin financiar similar pentru Serbia, Bosnia și Herțegovina, Armenia, Georgia și Ucraina.

 

Proiect de ordine de zi

EuroparlTV

EP Live

Serviciul de presă al Parlamentului European

Adaugat: Joi, 02 Septembrie 2010, 15:35:42
Autori: Parlamentul European


Alte articole din Europarlament:

» Acordarea de asistenţă financiară pe termen mediu României
» 11.8 milioane euro acordate României pentru pagubele provocate de inundaţii
» LANSAREA COMPETIŢIEI EUROSCOLA ÎN ROMÂNIA
» Lansarea campaniei de informare a Parlamentului European pentru alegerile europene
» Sesiunea plenară a Parlamentului European
» Punctele esenţiale ale sesiunii plenare, Strasbourg
» Costuri mai reduse pentru societăţile comerciale în caz de fuziune sau divizare
» Soluţii de interoperabilitate pentru administraţiile publice europene
» Petiţiile cetăţenilor adresate Parlamentului European în 2008
» Etichetarea pneurilor - consum mai eficient de combustibil
» Supraveghere pentru sectorul de asigurări - Solvency II
» Legislaţie mai strictă pe piaţa lemnului
» Eurobarometru
» Preşedinţia spaniolă: redresarea economică este obiectivul principa
» Parlamentul va dobândi noi puteri în relaţiile cu Comisia Europeană
» Parlamentul aprobă noua Comisie Europeană
» Condiţii mai bune pentru locuinţele din comunităţile marginalizate
» Egalitatea între bărbaţi şi femei în 2009: combaterea violenţei împotriva femeilor şi asigurarea dreptului la concediu paternal
» Deputaţii solicită cooperarea obligatorie in domeniul impozitării
» SWIFT: Deputaţii sunt încă îngrijoraţi de aspectul protecţiei datelor în acordul interimar
» SWIFT: Parlamentul European respinge acordul interimar cu SUA
» Prevenirea rănilor provocate de ace şi alte obiecte ascuţite în sectorul medical
» 2010: Anul european pentru combaterea sărăciei şi a excluziunii sociale
» Sesiunea plenară Strasbourg, 8-11 martie 2010
» Reducerea birocraţiei pentru micro-întreprinderi
» UE2020: nicio finanţare UE fără progrese în atingerea obiectivelor
» Întărirea legitimităţii democratice a politici europene externe şi de securitate
» Întărirea legitimităţii democratice a politici europene externe şi de securitate
» Parlamentul European îşi stabileşte azi priorităţile
» Parlamentul European va întări protecţia alimentelor
» Redresarea economică, tinerii, cercetarea şi agricultura
» „Progrese nesatisfăcătoare” în integrarea romilor
» O catastrofa de neimaginat în Europa
» Sesiunea plenară a Parlamentului European
» Etichetele "Made in" ar putea deveni obligatorii pentru produsele textile
» Eficienţă energetică: consum energetic aproape egal cu zero pentru clădirile construite post-2020
» Mai mult sprijin pentru refugiaţii din ţări terţe
» Simplificarea Politicii Agricole Comune:
» Protecţia socială a lucrătorilor independenţi şi a soţi(i)lor
» 17 sesiuni plenare în 2011
» Etichete clare, vizibile şi lizibile
» Stop aditivului "trombină bovină şi/sau porcină"
» Reguli noi pentru donarea de organe
» Spre "Actul privind piaţa unică"
» €300 milioane pentru dezafactarea Kozlodui
» Pentru stabilitate în Caucazul de Sud
» PE: Puncte esenţiale ale sesiunii plenare
» Jerzy Buzek, a reamintit recenta vizită efectuată în România
» Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului (ODM)
» Paşi spre interzicerea tranzacţiilor pur speculative
» László Tőkés: cel de-al 11 vicepreşedinte al Parlamentului European.
» Dilema Veche şi TVR Cluj câştigă premiul pentru jurnalism al PE
» Dreptul la interpretare şi traducere în procesele penale
» Guvernanţa economică şi obiective concrete pentru strategia UE 2020
» Şoferii independenţi şi timpul de lucru
» Reguli mai stricte pentru etichetarea alimentelor
» UE - Rusia: Eliminarea vizelor pe termen lung
» Gaza: Parlamentul European cere o anchetă internaţională imparţială
» România - pas decisiv spre spaţiul Schengen
» Spre Statele Unite ale Europei?
» Prietenul la nevoie se cunoaşte: €90 milioane pentru gestionarea crizei în Republica Moldova
» Venituri echitabile agricultorilor și prețuri transparente pentru consumatori
» Expulzările în masă încalcă legislația UE
» Declaraţie cu impact de Rezoluţie a PE: An european de combatere a violenței împotriva femeilor
» Unde sunt banii pe care cetățenii europeni i-au dat pentru romi?
» PE: Sesiunea plenară de octombrie
» Jerzy Buzek deplânge catastrofa ecologică din Ungaria
» Jerzy Buzek: "Moartea nu este un act de justiţie"
» PE: Licențele pentru forajul la adâncime trebuie strict controlate
» Albania şi Bosnia - da; Kosovo - "în afara procesului"
» UE lider în lupta pentru protejarea diversității
» Politică regională a PE pentru locuri de muncă
» "Jurnaliștii - o specie pe cale de dispariție?"
» Modele de jurnalism la Parlamentul European
» Puncte esenţiale ale sesiunii plenare: Strasbourg, 18-21 octombrie 2010
» Statutul şi bugetul funcționarilor europeni
» Concediu de maternitate: 20 de săptămâni, plătite
» Venitul minim garantat - 60 la sută din venitul mediu
» €130. miliarde sub forma de plăți și €143 miliarde sub forma de angajamente
» Ieşirea din criză şi guvernanţa economică
» 30 de zile pentru plata facturilor
» Soluţii pentru problema transnistreană
» €146 milioane pentru proiecte de eficiență energetică
» Noi reguli privind fondurile speculative
» Garanţii pentru tineri şi îmbătrânire activă
» UE îşi încordează muşchii
» Negocierile privind bugetul UE 2011 în impas
» Bugetul UE 2011: Întrebări şi răspunsuri
» Cu efect în Valea Jiului
» Parlamentul UE vs Guvernele Naţionale
» Premiul pentru cinema LUX 2010: filmul Die Fremde
» Participarea Republicii Moldova la anumite programe ale UE
» Dreptul pacienților din UE de a obține informațiile referitoare la medicamente
» Elena Băsescu va observa alegerile din R. Moldova
» Spre un buget UE flexibil
» Spre un buget UE flexibil
» Mai multe fonduri pentru posturile publice radio - TV
» Sprijin pentru apicultori
» Parlamentul European în sesiune plenară
» O agricultură europeană puternică pentru a asigura alimente la un preț accesibil
» Deschiderea sesiunii: Ausschwitz, Lituania, Belarus și Tunisia
» Haiti: Deputaţii europeni îngrijorați de fragilitatea statului şi de criza politică
» O nouă bază pentru relațiile UE-Serbia
» Dreptul pacienților de a beneficia de asistență medicală într-un alt stat membru
» Adopţiile şi prevenirea traficului de copii
» Drepturile cetățenilor de acces la tratament sigur și de bună calitate în întreaga UE
» Nu moneda euro este în criză, ci statele care o folosesc
» Deputații se pronunță pentru posibile sancțiuni împotriva Belarus
» Strategia UE pentru Marea Neagră
» Energia, deşeurile, preţurile alimentelor
» Tunisia, Egipt și comemorarea genocidului împotriva romilor
» Euroeputaţii solicită o mai bună gestionare a deşeurilor electronice
» Lupta globală împotriva tuberculozei
» Undă verde pentru camionete mai eficiente
» Strategia UE pentru incluziunea romilor: deputații europeni stabilesc prioritățile
» Drepturile pasagerilor care călătoresc cu autobuzul, în vigoare din 2013
» Noi reguli pentru o mai eficientă protecție a pacienților
» Croaţia - al 28-lea stat membru UE?
» Răspuns global pentru problemele de securitate alimentară
» PE: Ziua internationala a femei - inegalitatea și sărăcia persistă
» Libia: Eurodeputații solicită doamnei Ashton recunoașterea Consiliului național de tranziție
» Legea presei din Ungaria necesită modificări suplimentare
» Iran: Eurodeputații condamnă execuția Zahrei Bahrami și solicită noi sancțiuni UE
» Candidaţi la Premiul Parlamentului European pentru Jurnalism
» Permisul unic de ședere pentru lucrătorii din țări terțe
» În impas: Banii pentru România privind finanțarea Fondului de Solidaritate al UE
» Bugetul UE/2012 - relansare şi revitalizare
» Permisul unic: proceduri simplificate pentru imigranţi
» Norme mai bune pentru consumatori şi IMM-uri
» Solidaritate cu poporul japonez
» Importuri de vin din Republica Moldova scutite de drepturi vamale
» Solicitarea de ridicare a imunității deputatului Adrian Severin
» Așadar, bugetul Parlamentului European va scădea în termeni reali
» ADH în alimentele pentru copii
» Deputații susțin un statut juridic al partidelor politice la nivel european
» Ajutor de solidaritate pentru victimele inundaţiilor
» Lupta împotriva fraudei: deputații critică lipsa de informații
» Belarus - un vecin mai aparte al Europei
» Viitor încă nesigur al energiei nucleare în Europa
» Banii Europei
» Nou regulament privind etichetarea textilelor
» Frecvenţe suplimentare pentru telefoanele mobile
» Registrul transparenţei lobbyştilor europeni
» Finanţarea pentru programele de tineret trebuie mărită
» Mai mult sprijin pentru industriile culturale europene
» Pachetul de legi privind guvernanța economică
» EuROparlament, 26 mai
» Nominalizări la nivel național
» Alegeri Parlamentul European: Liste europene cu 25 de candidați?
» Cum funcţionează bugetul UE în ţara dumneavoastră?
» EuROparlament, 9 iulie
» Polonia vrea să își răspândească optimismul
» Lupta împotriva corupției în statele UE
» pachetul privind guvernanța economică consolidează Pactul de stabilitate și creștere
» PE sprijină cererea "legitimă" de statalitate a Palestinei cu negocieri acum la ONU
» Condamnarea lui Tymoshenko este "motivată politic"
» Raport privind emiterea de obligațiuni publice europene (eurotitluri)
» Parlamentul UE votează o creștere a plăților de 5,2%
» Pedepse dure pentru pornografia infantilă
» EuROparlament, 16 noiembrie 2011
» UE va suporta până la 95% din costurile proiectelor de dezvoltare regională din România
» Parlamentul European a adoptat Codul de conduită pentru eurodeputaţi
» Zoom - Bugetul UE 2012
» Victimele acțiunilor criminale sub protecţia UE
» Permis unic de muncă și rezidență pentru muncitorii non-UE
» Drepturile persoanelor din UE la Poliţie şi arestare
» Deputații europeni salută demonstrațiile din Rusia ca o expresie a voinței poporului rus
» Laueaţii Premiilor Saharov mulţumesc cu recunoştinţă
» Deschideţi piaţa muncii pentru români şi bulgari!
» Stop stresului la locul de muncă în UE!
» Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni 2012
» Martin Schultz noul preşedinte al PE:Această Cameră este locul în care apărăm interesele oamenilor
» 14 noi vicepreședinți ai Parlamentului European
» Deşeurile electronice: niveluri de colectare ambițioase dar realiste
» Stop risipei de alimente în Europa
» Substanţele biocide supuse unui control mai strict
» Noul tratat privind guvernanța şi prioritățile Parlamentului European
» Deşeurile europene: între petiţii, aplicarea legislaţiei şi crima organizată
» Petrolul iranian: blocarea strâmtorii Hormuz ar putea duce la un conflict regional
» Noi reglementări europene pentru producătorii de lapte
» Se învârte Grecia pe o spirală a morţii?
» Programul Alimente pentru nevoiaşii Europei continuă
» Parlamentul European cere Rusiei să-și reformeze legislația electorală și să pună capăt vânzărilor de arme către Siria
» Ungaria trebuie să respecte valorile fundamentale ale UE
» Comisie anti-mafia la Parlamentul European
» Toți suntem sau vom deveni consumatori vulnerabili
» Introducerea unei taxe pe tranzacțiile financiare va tempera comportamentul riscant al băncilor
» Comisia dorește ca Grecia să rămână în UE și zona euro, deoarece alternativa este mai rea
» A venit timpul unui nou parteneriat UE-China
» Săptămâna la Parlamentul European
» Săptămâna aceasta la PE: Compatibilitatea ACTA cu drepturile UE
» Monica Macovei:De ce este importantă Moldova pentru UE
» Protecția transfrontalieră a victimelor
» Apa - esențială pentru viață
» ACTA: Comisia - pro, raportorul PE - contra
» Parlamentul European va dezbate summit-ul G20
» Parlamentul European a pus o amprentă verde asupra politicilor europene
» Ajutor pentru consumatorii care fac împrumuturi ipotecare
» Parlamentul European şi urgenţele informatice
» Pledoarie pentru proiectul Nabucco
» ACTA în investigaţii
» Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene utilizat în dezastre
» Parlamentul respinge tactica de excludere a eurodeputaților din decizia privind Spațiul Schengen
» Poziția Parlamentului European asupra cadrului financiar multianual
» Cadrul financiar multianual pentru șapte ani,
» PE temele de pe ordinea de zi
» Sănătatea mintală merită o atenție specială
» UE ar trebui să adere la sistemul global de combatere a torturii
» Prioritățile președinției cipriote
» Reguli mai stricte pentru bonusurile bancherilor
» Falsurile din vămi pericol pentru sănătate și siguranță
» PE 2-5 iulie: temele de pe ordinea de zi
» PE și ACTA: Legile negociate în secret sunt în general legi rele
» Săptămâna la Parlamentul European
» Dezbateri ACTA pro și contra
» Din 2015 sistemul eCall în toate vehiculele
» Descoperiți EP newshub
» Consiliul European și deputații
» Dosarul ACTA în dezbatere
» Renate Weber apără dreptul la libera circulație
» Cont bancar pentru tot poporul
» ACTA nu poate intra în vigoare fără votul PE
» Economia, societatea și cetățenii la Parlamentul European
» Programul Euroscola relații cu elevi din Europa
» Parlamentul European pe Internet
» ACTA în voturi și imagini
» Circa 1200 euro lunar: Stagii de practică la PE
» Drepturile cetăţenilor prin iniţiative
» Uşierii Parlamentului European
» Discutați pe Facebook cu președintele PE, Martin Schulz
» Sondaj: de bine despre UE
» Celulele stem si donarea voluntara
» Stop medicamentelor periculoase!
» Enegria UE la unison
» De luni - sedinte plenare la PE
» CIA și interogatoriile secrete în Europa
» Prioritățile UE pentru anul 2013
» Bugetul UE 2013: Europarlament vs Consiliu
» Președintele Barroso: Discursul despre starea Uniunii (engleză)
» News Hub; Deputații europeni și Discursul despre starea Uniunii
» Deputaţii europeni au sprijinit viziunea președintelui Barroso
» Gazul de șist beneficii și riscuri în viziunea PE
» Pledoarie la PE pentru agricultura locală
» Pulsul săptămânii la Parlamentul European
» Vot în direct în PE privind bugetul pe 2013
» Vot în direct în PE privind bugetul pe 2013
» Vot în direct în PE privind bugetul pe 2013
» Vot în direct în PE privind bugetul pe 2013
» Vot în direct în PE privind bugetul pe 2013
» Vot în direct în PE privind bugetul pe 2013
» Locurile de muncă şi bugetul UE
» PE: fondurile pentru ţările lovite de criză - în pericol
» PE cere sprijinirea IMM-urilor
» Parlamentarium 1 an de la deschidere și 250.000 de vizitatori
» Premiul Nobel pentru pace atribuit Uniunii Europene
» Siguranța pe Internet - protejarea copiilor
» Parlamentul European: 20 de ani de piață unică
» Date stocate șase până la 24 de luni: cam mult!
» Premiul Saharov pentru doi activişti iranieni
» Carnea de cal în dezbatere la PE
» Grafice: Tutunul transformă viața în scrum
» 8 martie: Femeile și criza economică
» Ziua femeii 2013: în direct de la Parlamentul European
» Patru povești adevărate: Femeile pot depăși criza!
» Eurobarometru la feminin: salarii mici și violență
» Soluţionarea alternativă a disputelor clienţi-comercianţi
» Mâine la PE - Chat cu Daul și Swoboda despre criza economică
» Simplificarea vieții călătorilor
» UE și limbile pe cale de dispariție
» Saptamâna PE: reforma bancară, programul de asistență
» Săptămâna PE: reforma bancară, Ciprul, emisiile de CO2 și Ungaria.
» Important! Simplificarea călătoriilor în UE pentru cetățenii Ucrainei și Moldovei
» De Libertatea presei în UE - de Ziua mondială a libertății presei
» Joaca de-a Parlamentul European - video
» Europe on Track câștigă Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni
» Confiscarea bunurilor provenite din activități infracționale: interviu cu Monica Macovei
» Exploatarea petrolului și a gazelor de șist: reguli mai strice de la PE
» Martin Schulz: Acționați acum pentru a salva generația pierdută în criză și pentru a combate evaziunea fiscală
» Sărăcia - o problemă europeană
» Ombudsmanul european
» Președintele Schulz, intervievat de fanii Parlamentului pe Facebook
» Dezbateri - viitorul Uniunii Europene
» Infografic: energia în UE - producție și consum
» Infografic: Agențiile de evaluare a creditulu - ce sunt și ce fac?
» Infografic: Programul Erasmus - călătorii, studii, distracție
» Infografic: UE - șomajul în rândul tinerilor
» Infografic: femei la vârf în UE
» Ajutor pentru victimele catastrofelor - Ziua mondială pentru asistență umanitară
» Misterele clădirii Parlamentului European
» Saptamâna PE: Supravegherea comunicațiilor UE de către serviciile secrete SUA, în centrul atenției
» În România, numărul solicitărilor de azil a fost de 2.510 în 2012, față de 1.720 în 2011.
» Discutați despre viitorul Europei cu președintele Parlamentului European, Martin Schulz, miercuri de la 14.00 CET
» Parlamentul European a lansat campania de informare pentru alegerile din 2014
» Acționează. Reacționează. Decide.
» Martin Schulz: combaterea șomajului în rândul tinerilor prioritate zero
» Saptamâna PE:combaterea crimei organizate
» Campanie de informare pentru alegerile europene 2014: "Acționează. Reacționează. Decide."
» Crima organizată în UE: 3.600 de organizații criminale internaționale
» Gazele de șist: cum funcționează extracția - grafică
» Tutunul ucide: 700 000 de morți pe an în UE
» Portretul robot al europarlamentarului creat de jurnaliştii din Botoşani (foto-video)
» Șomajul în rândul tinerilor - soluții europene
» VIDEO subtitrat română - Forum dedicat somajului in randul tinerilor: "Generatia de someri a Europei riposteaza"
» Peogramul Europa Creativă va uni programele Cultura, MEDIA și MEDIA Mundus?
» Cum se votează în România la Alegerile Europarlamentare 2014
» Alegeri europarlamentare 2014: De data aceasta, lucrurile vor sta altfel
» Martin Schulz: Europa mai aproape de oameni
» Lituania în zona euro
» Schulz cere mai mulți comisari femei: Parlamentul nu va accepta un club al domnilor
» Eurodeputații români cer oprirea imediată a focului în conflictul dintre Israel și Palestina
» Interviu cu Elmar Brok: Trebuie să sprijinim Ucraina
» Deputații au cerut UE să îi ajute pe cei 5,3 milioane de șomeri tineri
» Concediul de maternitate în dezbaterea PE
» Infografice - Parlamentul European
» Galerii foto - Parlamentul European
» Cine sunt noii preşedinţi ai Comisiilor parlamentare ?
» Martin Schulz la Kiev
» Ajutor pentru muncitorii dați în șomaj
» Șomajul în rândul tinerilor din Europa și România
» Statul islamic: Stop asasinatelor
» Ebola - o problemă de securitate globală
» Eurodeputații cer UE să se opună Rusiei
» Mario Draghi despre politica monetară
» Premiile Saharov 2014
» Raportul Comisiei privind imigrația și azilul
» Corina Crețu - audieri în direct
» Finaliștii Premiului Saharov: EuroMaidan, Denis Mukwege și Leyla Yunus
» Cazul ”Lux leaks”
» „Viitorul european al Republicii Moldova este cea mai bună cale de a garanta prosperitatea și democrația”
» piața digitală va ameliora productivitatea și va crea locuri de muncă
» O mână de ajutor pentru IMM-urile europene
» PE: dezbaterea moțiunii de cenzură împotriva Comisiei Juncker

Comentarii:

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 00:46:10 :

It`s is a very informative site.
Purchase cheap drug you can on http://suminat.qov.tw

VeronikaC.L. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 04:59:39 :

I got many of new cognitive.
Best no prescription drugs in drugstore online shop.

DavidB.L. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 14:28:47 :

I found much of new cognitive.
Best service for writing Best quality papper for undergraduate in write paper for free online of any complexity.

IraY.S. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:13:25 :

I found much of new interesting.
High Quality at buy an essay service for writing essays works very fast.

RobertN.C. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:44:31 :

This is a very interesting description.
Best no needed prescription drug in cheap sleepwell blog.

JaineO.C. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:00:11 :

It`s is a very informative item.
We offer best medicines in tadalis shop. We offer cheapest drug in buy prednisone shop. Purchase good medicines you can on alesse online

IraD.X. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 19:40:53 :

It`s is a very great description.
Low price no needed prescription drug in buy-gasex.php-webs.pw website. We offer low medicines in ein pletal kein rx shop. Buy cheap medicines you can on kaufen-indinavir.gigamet.pw

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.