acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Super-Euro Direct 3 mai 2011


Stiu ca sunt european!

Posted: 03 May 2011 07:23 AM PDT

Stiu ca sunt european!: "Centrul Europe Direct Argeş a organizat cu elevi de la Liceul de Artă Dinu Lipatti din Piteşti, un concurs de cunoştinţe generale acumulate în cadrul orelor educative, derulate pe parcursul întregului an şcolar. Pentru a le stârni interesul şi a dezvolta comunicarea între participanţi, Europe Direct Argeş a format echipe, promovând astfel unitatea şi diversitatea [...]"

ED@rges-newsletter martie 2011

Posted: 03 May 2011 07:23 AM PDT

ED@rges-newsletter martie 2011: "A aparut newsletter-ul lunii martie 2011, publicatie lunara editata de Europe Direct Arges. http://www.bjarges.ro/eda/eda3an2.pdf In cuprins: Modul de formare: Elemente de constituire si functionare a unui ONG Programul Media-Formare (2007-2013) Programul Europa jurnalistilor din amfiteatre Baza fiscala a societatilor ce activeaza in Uniunea Europeana Oficiul European pentru Selectia Personalului a lansat procedura de selectie a functionarilor [...]"

Evenimentele saptamanii 18-24 aprilie 2010

Posted: 03 May 2011 07:22 AM PDT

Evenimentele saptamanii 18-24 aprilie 2010: "Sumele acordate de CEDO reclamanţilor au crescut în 2010 Sumele acordate reclamanţilor de către Curtea Europeană pentru Drepturile Omului /CEDO/ au crescut în 2010, ajungând la 64 de milioane de euro faţă de 54 milioane cu un an în urmă, a informat Consiliul Europei. Despăgubirile cele mai importante au fost acordate în procesele care au [...]"

ED@rges-newsletter februarie 2011

Posted: 03 May 2011 07:22 AM PDT

ED@rges-newsletter februarie 2011: "A aparut newsletter-ul lunii februarie 2011, publicatie lunara editata de Europe Direct Arges.http://www.bjarges.ro/eda/eda2an2.pdf In cuprins: Finantari europene pentru aproape 2000 de proiecte agricole Activitatile Centrului Europe Direct Arges in luna februarie 2011 Bruxelles-ul vrea sa limiteze problemele fiscale Comisia Europeana va continua procesul de autorizare APDRP a incheiat contracte de finantare de peste 3.4 miliarde [...]"

Evenimentele saptamanii 11-17 aprilie 2011

Posted: 03 May 2011 07:22 AM PDT

Evenimentele saptamanii 11-17 aprilie 2011: "Bruxelles a prezentat 12 propuneri prioritare pentru relansarea pieţei unice Comisia Europeană a prezentat 12 propuneri prioritare pentru relansarea pieţei unice europene – de la coeziunea socială la protecţia intelectuală sau finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii – pe care doreşte să le pună în practică înainte de sfârşitul anului 2012, relatează AFP. Documentul, numit ‘Act [...]"

Campania ”Europa, casa noastră” ajunge în Maramureș

Posted: 03 May 2011 07:21 AM PDT

Campania ”Europa, casa noastră” ajunge în Maramureș: "

Școala cu clasele I-VIII Tăuții Măgheruș și Colegiul Național “Mihai Eminescu” Baia Mare vor fi gazdele maramureșene ale Campaniei ”Europa, casa noastră”, joi, 5 mai 2011, începând cu ora 10.00. Cele două școli au fost selectate (cu sprijinul Inspectoratului Școlar Maramureș) dintre cele 29 de școli din județul Maramureș care s-au înscris pe site-ul Programului:http://www.europacasanoastra.ro/.


COMUNICAT Europa, casa noastra in Maramures

Reprezentanţa Comisiei Europene (RCE) în România şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) a lansat pe 28 februarie 2011, campania de informare şi comunicare “Europa, casa noastră”. Programul se adresează elevilor şi profesorilor din învăţământul primar, gimnazial şi liceal şi are drept scop derularea unor activităţi cu dimensiune europeană prin care elevii sunt încurajaţi să se informeze despre Uniunea Europeană, istoria, politicile ei, precum şi despre ultimele evoluţii din domeniul afacerilor europene.


Pe data de 5 mai 2011 echipa de comunicatori Chelgate (care implementează Programul ”Europa, casa noastră” în teritoriu) va fi prezentă la Școala cu clasele I-VIII Tăuții Măgheruș și Colegiul Național “Mihai Eminescu” Baia Mare. Ambele întâlniri vor avea loc de la ora 10:00 și vor beneficia de prezența unor invitați speciali: Emil Pop din partea Asociației Ecologic, Adela Lakatos și Roxana Pascan din partea Centrului Comunitar de Activități pentru Tineri (YMCA) și reprezentanți ai Europe Direct Maramureș care le vor vorbi tinerilor despre Uniunea Europeană și despre voluntariat.

"

Medicamentele tradiţionale pe bază de plante: siguranţă sporită pentru produsele comercializate pe piaţa UE

Posted: 03 May 2011 07:21 AM PDT

Medicamentele tradiţionale pe bază de plante: siguranţă sporită pentru produsele comercializate pe piaţa UE: "

Începând de la 1 mai 2011, cetăţenii UE pot fi siguri că medicamentele tradiţionale pe bază de plante pe care le cumpără în UE sunt sigure şi eficace. Expirarea perioadei de tranziţie de 7 ani specificată în directiva din 2004 privind medicamentele pe bază de plante (2004/24/CE) înseamnă că doar medicamentele care au fost înregistrate sau autorizate pot rămâne pe piaţa UE după 1 mai 2011.


Directiva privind medicamentele pe bază de plante introduce o procedură de înregistrare mai simplă decât pentru alte medicamente, ţinând cont de îndelungata utilizare a medicamentelor tradiţionale pe bază de plante. În acelaşi timp, directiva conţine garanţiile necesare cu privire la calitatea, siguranţa şi eficacitatea lor.


Procedura simplificată Pentru a proteja sănătatea publică, toate medicamentele, inclusiv cele tradiţionale pe bază de plante, au nevoie de o autorizaţie de comercializare pentru a fi introduse pe piaţa UE. Procedura simplificată introdusă de directiva privind medicamentele pe bază de plante permite ca aceste produse să fie înregistrate fără efectuarea de studii clinice şi de siguranţă, pe care le-ar implica o procedură completă de obţinere a unei autorizaţii de comercializare.


În schimb, un solicitant care doreşte să înregistreze un medicament tradiţional pe bază de plante trebuie să pună la dispoziţie documentaţia care demonstrează că produsul în cauză nu este dăunător în condiţiile de utilizare specificate. De asemenea, el trebuie să pună la dispoziţie dovezi din care să reiasă că produsul are un istoric de utilizare dovedit şi anume că a fost utilizat în condiţii de siguranţă timp de cel puţin 30 de ani – dintre care 15 în UE.


Directiva privind medicamentele pe bază de plante:


- nu interzice medicamentele tradiţionale pe piaţa UE. Dimpotrivă, ea introduce o procedură de înregistrare mai uşoară, mai simplă şi mai puţin costisitoare decât pentru alte medicamente. În plus, ea a acordat producătorilor de medicamente tradiţionale pe bază de plante o perioadă de tranziţie excepţional de lungă, de 7 ani, pentru a-şi înregistra produsele.


- nu interzice vitaminele, suplimentele pe bază de minerale şi ceaiurile din plante.


- nu interzice terapiile alternative şi terapeuţii care le practică, homeopatia, plantele medicinale sau cărţile despre acestea.


"

Ziua Europei 2011 – sărbătorită la Grădiniţa nr. 1 Şomcuta Mare

Posted: 03 May 2011 07:20 AM PDT

Ziua Europei 2011 – sărbătorită la Grădiniţa nr. 1 Şomcuta Mare: "

Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 1 Şomcuta Mare va organiza pe 9 mai 2011, prima ediţie a Concursului “Ce ştim despre Europa”, la care şi-au anunţat participarea în jur de 50 de cadre didactice care vor însoţi grupe de copii de la grădiniţe din judeţul Maramureş.

programul zilei concurs – Gradinita Somcuta


Centrul Europe Direct Maramureș va pregăti materiale de informare și de promovare pentru căștigători. Pe site-ul nostru vom prezenta fotografii de la eveniment.

"

Vă invităm să vă înscrieți la Concursul ”Să cunoaștem patrimoniul european”

Posted: 03 May 2011 07:20 AM PDT

Vă invităm să vă înscrieți la Concursul ”Să cunoaștem patrimoniul european”: "

Cu prilejul Zilei Europei – 9 Mai 2011, organizăm Concursul ”Să cunoaștem patrimoniul european”

Concursul se adresează elevilor din clasele VII-XI, din şcoli şi licee din judeţul Maramureş.


Centrul-Europe-Direct-Maramures_invitatie_9mai-2011_echipe

Formular_participare_9mai 2011


Regulament:

- Echipe formate din 2 elevi;


- Tematica: fiecare echipă va prezenta într-o manieră originală obiective turistice (culturale, religioase, naturale) din cele 27 de state ale Uniunii Europene;


- Prezentare verbală, însoţită de imagini: prezentare ppt, filmuleţe, fotografii, proiecte proprii derulate la nivel european, etc.;


- Durata unei prezentări: maxim 5 minute;


- Maxim 15 echipe vor fi selectate pentru a-şi susţine prezentări în cadrul concursului;


- Termen de înscriere este 02 mai 2011, prin completarea Formularului de înscriere ataşat;


- Termen de predare a prezentărilor  5 mai 2010.


- Spre deosebire de anul trecut, nu sunt restricții în privința alegerii țărilor: mai multe echipe pot prezenta obiective de patrimoniu din același stat UE, fiind apreciată abordarea.


- Prezentările selectate pentru concurs vor fi susţinute pe 9 mai 2011, începând cu ora 12.00 şi vor fi premiate în cadrul Dezbaterii, care se va desfăşura imediat după concurs. Se vor acorda câte 3 premii decise de juriu şi câte 3 premii decise de publicul susţinător. Toate echipele și profesorii coordonatori vor primi diplome de participare.


- Dintre câștigătorii concursului și dezbaterii vor fi selectați participanții la evenimentele de vară – toamnă Europe Direct: tabăra antreprenorială, târgul antreprenorial, atelierul de voluntariat.

"

Ziua Europei – 9 Mai 2011

Posted: 03 May 2011 07:20 AM PDT

Ziua Europei – 9 Mai 2011: "

Centrul Europe Direct Maramureș organizează la nivel local, pentru al 4-lea an consecutiv, manifestări dedicate Zilei Europei – 9 Mai 2011:

- un concurs și o dezbatere pe teme europene, pe 9 Mai 2011;

- 2 expoziții pe teme europene la Prefectura Maramureș și Primăria Baia Mare: 5-12 Mai 2011.

  • 9 mai 2011, Sala M1, Centrul de Afaceri Millennium Baia Mare, ora 12.00

Centrul Europe Direct Maramureş organizează 2 evenimente pentru a fi împreună de Ziua Europei 2011, în cooperare cu Primăria Baia Mare şi Consiliile Locale Copii şi Tineri Baia Mare şi în parteneriat cu Centrul de Afaceri Millennium Baia Mare:

1. Concursul pe teme europene pentru tinerii maramureşeni “Să cunoaștem patrimoniul european” şi

2. Dezbaterea “Și EU sunt cetățean european – provocări EUropene ale prezentului


1. Concursul se adresează elevilor din clasele VII-XI, din şcoli şi licee din judeţul Maramureş

Regulament:

- Echipe formate din 2 elevi;

- Tematica: fiecare echipă va prezenta într-o manieră originală obiective turistice (culturale, religioase, naturale) din cele 27 de state ale Uniunii Europene;


- Prezentare verbală, însoţită de imagini: prezentare ppt, filmuleţe, fotografii, proiecte proprii derulate la nivel european, etc.;


- Durata unei prezentări: maxim 5 minute;


- Maxim 15 echipe vor fi selectate pentru a-şi susţine prezentări în cadrul concursului;


- Termen de înscriere este 02 mai 2011, prin completarea Formularului de înscriere ataşat;


- Termen de predare a prezentărilor  5 mai 2010.


- Spre deosebire de anul trecut, nu sunt restricții în privința alegerii țărilor: mai multe echipe pot prezenta obiective de patrimoniu din același stat UE, fiind apreciată abordarea.


- Prezentările selectate pentru concurs vor fi susţinute pe 9 mai 2011, începând cu ora 12.00 şi vor fi premiate în cadrul Dezbaterii, care se va desfăşura imediat după concurs. Se vor acorda câte 3 premii decise de juriu şi câte 3 premii decise de publicul susţinător. Toate echipele și profesorii coordonatori vor primi diplome de participare.


- Dintre câștigătorii concursului și dezbaterii vor fi selectați participanții la evenimentele de vară – toamnă Europe Direct: tabăra antreprenorială, târgul antreprenorial, atelierul de voluntariat.


2. Dezbaterea “Și EU sunt cetățean european – provocări EUropene ale prezentului” va constitui un prilej pentru băimăreni să îşi exprime opiniile privind preocupările şi acţiunile Uniunii Europene care afectează viaţa de zi-cu-zi a cetăţenilor europeni, deci şi a noastră, a maramureşenilor. Opiniile colectate vor fi transmise Reprezentanței Comisiei Europene în România.


Pentru că una dintre prioritățile europene o reprezintă tinerii, elevii consilieri băimăreni vor prezenta un bilanț al activităților derulate în perioada mandatului actual, aflat la final. Discuțiile cu participanții se vor axa pe nevoile tinerilor băimăreni de a fi implicați în acțiuni educative, culturale, sportive și de voluntariat și vor contura programele viitoare pentru tineri la nivel local, mai ales că 2011 este Anul European al Voluntariatului.  • 5 – 14 mai 2010


- 2 Expoziţii de informare pe teme europene, organizate la Prefectura Maramureş şi la Primăria Baia Mare.


Vom expune afişe, materiale de informare, precum şi cu fotografii de la diverse acţiuni pe teme europene organizate de Centrul Europe Direct Maramureş sau de alţi de multiplicatori de informaţie europeană din judeţ.


Expoziţiile vor fi deschise în perioada 5-12 Mai 2011 şi vor fi încadrate în evenimentele oficiale organizate pentru a sărbători Ziua Europei la nivel local, de Prefectura Maramureş şi de Primăria Baia Mare.

"

Concurs de desene: Ziua Europei

Posted: 03 May 2011 07:19 AM PDT

Concurs de desene: Ziua Europei: "

Reprezentanţa Comisiei Europene în România (RCE) invită elevii din şcolile din România să participe la un concurs de desene a cărui tematică este Ziua Europei. Concursul se adresează elevilor din ciclul primar şi cel gimnazial, care sunt invitaţi să dezvolte creaţii proprii, fără contribuţia altor persoane. Menţionăm că această competiţie nu este deschisă grădiniţelor.

"

Raport privind învățământul în UE: progrese evidente, dar este nevoie de eforturi suplimentare pentru atingerea obiectivelor

Posted: 03 May 2011 07:19 AM PDT

Raport privind învățământul în UE: progrese evidente, dar este nevoie de eforturi suplimentare pentru atingerea obiectivelor: "

În decursul deceniului trecut, țările UE și-au îmbunătățit sistemele de învățământ în domenii-cheie, dar au îndeplinit doar unul dintre cei cinci indicatori de referință stabiliți pentru 2010, conform noului raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate în învățământ și formare, dat publicității astăzi. UE a reușit să-și îndeplinească obiectivul de a crește numărul de absolvenți de discipline matematice, științifice și tehnologice, printr-o creștere de 37% din 2000 – depășind cu ușurință obiectivul de 15%.

În sfârşit, se semnează contractul de execuţie pentru Campusul Şcolar Truşeşti

Posted: 03 May 2011 06:58 AM PDT

În sfârşit, se semnează contractul de execuţie pentru Campusul Şcolar Truşeşti: "
Primăria Truşeşti organizează pe 12 mai, la ora 11, la sediul unităţii administrativ teritoriale, în Sala de Şedinţe, semnarea „Contractului de execuţie lucrări „Campus Şcolar la Grupul Şcolar Demostene Botez, localitatea Truşeşti, judeţul Botoşani”.
"

Primari botosaneni in misiune prin Europa - Vezi ce obiective vor scalda privirile alesilor!

Posted: 03 May 2011 06:58 AM PDT

Primari botosaneni in misiune prin Europa - Vezi ce obiective vor scalda privirile alesilor!: "Mai multi primari din judet, impreuna cu o serie de oficialitati ale judetului, printre care si sefi de institutii, participa in perioada 28 aprilie-9 mai la o misiune economica in Anglia, Franta, Germania si Scotia.

Primarii plecati in aceasta misiune, proveniind..."

CE lanseaza prima faza a unui parteneriat de 600 milioane euro pentru dezvoltarea internet-ului

Posted: 03 May 2011 06:57 AM PDT

CE lanseaza prima faza a unui parteneriat de 600 milioane euro pentru dezvoltarea internet-ului: "Comisia Europeana a lansat prima faza a unui parteneriat in valoare totala de 600 milioane euro care isi propune in urmatorii cinci ani sa ajute tarile sa dezvolte noi solutii prin care sa tina pasul cu cresterea ametitoare a volumului de date care sunt online. CE da jumatate din suma, iar restul de bani sunt asteptati de la organizatiile de cercetare si din sectorul public. In prima faza UE da 90 milioane euro, iar diverse companii si institutii pun tot atat."

Opinia botoşănenilor: Preodusele naturiste trebuie acreditate!

Posted: 03 May 2011 12:11 AM PDT69 la sută dintre respondenţii unui sondaj lansat de Monitorul de Botoşani consideră că produsele naturiste ar trebui acreditate de specialişti (situaţie valabilă pentru data de 3 mai 201, orele 10,00). Vezi rezultatele sondajului 
aici

Românii, gata de Eurovision

Posted: 02 May 2011 10:06 PM PDT

Românii, gata de Eurovision: "Trupa Hotel FM, care reprezintă România la concursul Eurovision 2011, a plecat ieri spre Düsseldorf."

Lupta pentru bugetul european pe termen lung (2014-2020)

Posted: 02 May 2011 12:24 PM PDT

Lupta pentru bugetul european pe termen lung (2014-2020): "
Este Uniunea, aflată în mijlocul unei crize economice, pregătită să susțină obiectivele ambițioase stabilite în strategia UE 2020, sau va fi prinsă în diferite cereri ale statelor membre preocupate doar de ceea ce primesc înapoi de pe urma contribuțiilor? Va exista încrederea care să susțină obiectivele stabilite de comun acord pentru UE 2020? Vom aborda toate aceste întrebări în articolul ce urmează, urmărind discuțiile cu privire la cadrul financiar multianual.

Sursa : © Parlamentul European

Adaugat: Miercuri, 04 Mai 2011, 04:34:21
Autori: Centrul Europe Direct Botoşani


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

rsqpChiv8hg6 a scris, Miercuri, 16 Octombrie 2013, 05:34:25 :

here http://www.melscoffeeaddiction.com/
KXROYyPaOstP a scris, Joi, 17 Octombrie 2013, 14:30:58 :

http://cvago.org http://www.direct-action.net/
KBPETIfZ2HX a scris, Miercuri, 13 Noiembrie 2013, 17:32:02 :

propecia insurance insurance health viagra casino games cheap car insurance online casino poker
TV8FOTyUn a scris, Marti, 19 Noiembrie 2013, 07:45:13 :

click here link click here
DavODreH0oWY a scris, Sambata, 30 Noiembrie 2013, 12:25:11 :

Indiana Health Insurance free car insurance california
BorisV.B. a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 05:31:38 :

I received many of new things.
For purchase cheap meds click to minomycin site.

MerieI.Y. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 05:02:10 :

I found learned a lot of cognitive.
Low price without prescr drugs in cheap imitrex online shop.

ClausB.E. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 14:44:38 :

I have much of things.
Buy online papper at write essay service site of 100% quality at low cost.

CaleosF.E. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 03:42:05 :

I have learned a lot of new things.
In on line Apteka cheap cost for drugs. See more to buy tindamax blog.

ClausF.S. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:25:25 :

I have much of of informative.
In our on line pharmacy low price for drug. See more to vastarel website.

MedverQ.F. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:46:37 :

I found much of things.
Buy cheapest drugs you can on neurontin online

StemT.O. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:20:44 :

I get much of of informative.
For order cheap med click to minoxidil online shop.

JorgeZ.C. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:02:19 :

I have much of interesting.
Good no prescription drugs in periactin website. Good without prescription drugs in sulfasalazine online online shop. Order cheapest drug you can on v gel online

VanyaI.D. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 19:53:26 :

This is a very informative site.
For buy good meds click to lisinopril senza ricetta online shop. Cheap no prescription drug in http://viagra-plus.69host.org/ website. Order best medicines you can on site

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.