acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Super-Euro Direct 4 mai 2011


 

Posted: 04 May 2011 06:19 AM PDT
Aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen - oportunitate pentru gruparile de crima organizata (raport Europol): "Sud-estul Europei devine principala poarta de acces a traficului de droguri, de arme si de persoane spre Uniunea Europeana, arata un raport Europol publicat miercuri, care ar putea afecta candidaturile de aderare la spatiul Schengen ale Romanei si Bulgariei, scrieEUobserver."
Posted: 04 May 2011 06:18 AM PDT
Portugalia a atras miercuri 1,11 miliarde euro prin certificate de trezorerie la trei luni, la un randament de 4,652%: "Portugalia a vandut miercuri certificate de trezorerie la trei luni in valoare de 1,117 miliarde de euro, la un randament in crestere, potrivit AFP. Aceasta este prima emisiune de obligatiuni a Portugaliei dupa ce premierul demisionar, Jose Socrates, a anuntat ca tara sa a ajuns la un acord cu Uniunea Europeana si Fondul Monetar International, cu privire la primirea unui ajutor financiar in valoare de 78 de miliarde de euro.​"
Posted: 04 May 2011 06:13 AM PDT
Comisia UE ia în calcul limitarea liberei circulaţii în Spaţiul Schengen: "Comisia Europeană ar putea permite statelor membre să reinstituie temporar controalele la graniţele naţionale în Zona Schengen, aşa numitul spaţiu „fără frontiere interne”. Planul executivului UE a fost prezentat azi şi vine ca..."
Posted: 04 May 2011 06:11 AM PDT
EuActiv.ro: Ministrul austriac de externe: Nu vrem ca Turcia sa devina membru cu drepturi depline al UE: "Austria ar prefera ca Turcia sa nu devina membru cu drepturi depline al Uniunii Europene, ci mai degraba sa dezvolte un parteneriat special cu UE, a declarat ministrul austriac de externe Michael Spindelegger. Desi se confrunta cu rezerve majore din partea Germaniei si Frantei, Ankara a respins deja ideea unui parteneriat special care "sa ii minimalizeze drepturile" in Europa. Intr-un interviu acordat unui radio austriac, marti, in cursul unei vizite efectuate de presedintele turc Abdullah Gül, Spindelegger a declarat ca negocierile pentru aderarea Turciei la UE servesc la "europenizarea" tarii, scrie EurActiv.ro."
Posted: 04 May 2011 06:10 AM PDT
Fara emotii la declaratiile rusesti contra scutului: "Recentele declarații rusesti privitoare nu sunt o noutate, ele făcând deja parte din negocierile curente, dar au fost reiterate profitandu-se de anuntul privind amplasarea de la Deveselu. Mai mult, [...] NATO este pregătită sa continue proiectul si fara Rusia, daca nu se va găsi compromisul necesar, in conformitate cu declaratiile ferme ale Administrației Obama ca acest scut va fi amplasat cu sau fara cooperarea Rusiei.​"
Posted: 04 May 2011 06:08 AM PDT
Internetul a devenit principalul mijloc de dezvoltare a criminalitatii organizate - Europol: "Internetul a devenit principalul mijloc de facilitare a criminalitatii organizate, utilizat acum pentru traficul de droguri, de fiinte umane si pentru spalare de bani, a declarat miercuri, pentru AFP, Rob Wainwright, directorul oficiului european de politie Europol."
Posted: 04 May 2011 01:51 AM PDT
A saptea runda de negocieri cu SUA privind scutul antiracheta se desfasoara la Bucuresti: "Cea de-a saptea runda de negocieri pe tema participarii Romaniei la sistemul de aparare antiracheta pe care Statele Unite intentioneaza sa il dezvolte in Europa are loc miercuri la Bucuresti. Delegatia romana este condusa de secretarul de stat in MAE Bogdan Aurescu, iar cea americana de subsecretarul de stat pentru controlul armamentelor si securitate internationala, Ellen Tauscher."
Posted: 03 May 2011 12:29 PM PDT
Scutul american antiracheta in Romania: Rusia cere garantii juridice de la SUA: "Rusia a cerut marti garantii juridice din partea Statelor Unite, referitor la acordul incheiat cu Romania pentru a gazdui elemente ale scutului antiracheta american la o baza militara romaneasca, a anuntat marti Ministerul rus de Externe. reprezentantul special al Rusiei la NATO, Dmitri Rogozin, a spus ironic ca planul este "un cal traian". Marti, presedintele Traian Basescu a anuntat ca scutul antiracheta va fi instalat pe teritoriul Romaniei la Deveselu, in judetul Olt."
Posted: 03 May 2011 12:20 PM PDT
România, condamnată la CEDO pentru încălcarea dreptului la viaţă privată al ziaristei Maria Sipoş: "Curtea Europeană a Drepturilor Omului a condamnat astăzi România la plata unor despăgubiri în valoare de 3.000 de euro jurnalistei Maria Sipoş, pentru încălcarea dreptului la viaţa privată."
Posted: 03 May 2011 12:20 PM PDT
Rusia critica decizia amplasarii scutului antiracheta in Romania * Dmitri Rogozin: Planul e un cal traian: "Duma de stat, camera inferioara a parlamentului rus, a criticat dur decizia unilaterala a Washingtonului si Bucurestiului de amplasare a scutului antiracheta pe teritoriul Romaniei. "Desfasurarea sistemului de aparare aeriana in Europa nu trebuie sa se faca fara sincronizarea posibilitatilor rusesti de amplasare a unui scut comun. Credem ca realizarea unui astfel de dispozitiv in Europa in mod unilateral contravine intereselor naostre", a declarat vicepresedintele comisei pentru aparare, Mihail Babici, pentru publicatia electronica Vzgliad. La randul sau, reprezentantul special al Rusiei la NATO, Dmitri Rogozin, a spus ironic ca planul este "un caltraian". Marti, presedintele Traian Basescu a anuntat ca scutul antiracheta va fi instalat pe teritoriul Romaniei la Deveselu, in judetul Olt."

Prefectul şi o sumedenie de primari colindă Europa pe un miliard de lei

Posted: 04 May 2011 08:28 AM PDT

Prefectul şi o sumedenie de primari colindă Europa pe un miliard de lei: "Prefectul, unul dintre consilierii acestuia şi 15 primari au plecat de o săptămână într-un turneu prin Europa Occidentală. Aceştia au vizitat obiective din Austria, Germania, Franţa şi Anglia,..."

LIVE TEXT Dezbatere CRPE-EurActiv.ro: Care este viitorul fermelor mici din Europa? Ce solutii exista pentru fermele romanesti?

Posted: 04 May 2011 06:15 AM PDT

LIVE TEXT Dezbatere CRPE-EurActiv.ro: Care este viitorul fermelor mici din Europa? Ce solutii exista pentru fermele romanesti?: "Cum pot avea acces fermierii romani la bani si cum pot fi incurajati sa-si dezvolte fermele? Care ar fi solutiile pentru ca sistemul agricol sa devina eficient si sa ajute fermierul roman? Raportul Centrului Roman de Politici Europene - "Subventie multianuala, decuplata de suprafata" - propune o posibila solutie pentru viitorul fermelor mici din Europa si lanseaza o dezbatere in care se incearca gasirea de raspunsuri la problemele fermierilor mici. Care sunt propunerile dumneavoastra? EurActiv.ro va transmite LIVE TEXT dezbaterea de miercuri"

Eurovision 2011: Google a făcut topul celor mai populari concurenţi - Hotel FM, pe locul 8

Posted: 04 May 2011 06:09 AM PDT

Eurovision 2011: Google a făcut topul celor mai populari concurenţi - Hotel FM, pe locul 8: "Google a creat un site unde fanii pot urmări evoluţia popularităţii concurenţilor în căutările online, prin intermediul unui grafic temporar şi al unui clasament al celor mai căutaţi concurenţi în mediul online, informează un comunicat.

Trei milioane de euro pentru un proiect destinat tinerilor cu dizabilităţi

Posted: 04 May 2011 06:01 AM PDT

Trei milioane de euro pentru un proiect destinat tinerilor cu dizabilităţi: "
Un proiect cu finanţare europeană, în valoare de peste 3 milioane euro, a fost demarat la Botoşani de către Asociaţia „Idei pentru viitor”şi va avea efecte asupra întregii regiuni a Moldovei.

„Idei pentru viitor” implementează în perioada noiembrie 2010-octombrie 2012, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Botoşani, proiectul „Educaţia inclusivă – prioritare regională”.
"

Fermierii pot solicita ajutor de stat in favoarea bunastarii pasarilor si a bunastarii si protectiei porcinelor

Posted: 04 May 2011 05:58 AM PDT

Fermierii pot solicita ajutor de stat in favoarea bunastarii pasarilor si a bunastarii si protectiei porcinelor: "Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte fermierilor interesaţi că eliberează, beneficiarilor ajutoarelor de stat pentru realizarea angajamentelor asumate voluntar în favoarea bunăstării păsărilor şi,..."

Comisia lansează Premiul Lorenzo Natali pentru jurnalism 2011

Posted: 04 May 2011 05:38 AM PDT

Comisia lansează Premiul Lorenzo Natali pentru jurnalism 2011: "

Source: masternewmedia.orgCu ocazia Zilei mondiale a libertății presei, Comisia Europeană lansează Premiul Lorenzo Natali pentru jurnalism 2011. Premiul este acordat pentru excelență în presa scrisă, radio și televiziune, având drept temă dezvoltarea, democrația și drepturile omului la nivel mondial.


„Mii de reporteri își pun viața în pericol în fiecare zi pentru a ne informa cu privire la conflicte, la dezastre umanitare sau pur și simplu pentru a ne relata despre viața oamenilor. În prea multe părți ale lumii libertatea presei este subminată sau încălcată, iar eu, pe timpul mandatului meu, voi continua să apăr acest drept al omului”, a declarat comisarul european pentru dezvoltare, Andris Piebalgs. Acesta a adăugat: „Iată de ce sunt foarte mândru să lansez Premiul anual Lorenzo Natali, menit să recompenseze pe unii dintre cei mai talentați jurnaliști care scriu despre aspecte legate de dezvoltare și care contribuie la lupta noastră împotriva sărăciei.”Premiul reprezintă o recunoaștere a jurnaliștilor de excepție, unii dintre ei expunându-se la riscuri majore pentru a dezvălui nedreptățile și suferințele. Instituit în 1992 de către Comisia Europeană, Premiul Lorenzo Natali se acordă în memoria lui Lorenzo Natali, fost comisar european care a contribuit la promovarea programelor de dezvoltare și de ajutoare ale Uniunii Europene. Premiul se acordă în parteneriat cu „Reporteri fără frontiere” și se adresează jurnaliștilor din presa scrisă, presa electronică și presa audiovizuală din Europa, Africa, Orientul Mijlociu și din lumea arabă, America Latină și Caraibe, precum și din Asia și Pacific.


Laureaților din presa scrisă și electronică li se vor atribui premii în bani în valoare de 5 000 EUR (premiul I), 2 500 EUR (premiul II) și 1 500 EUR (premiul III). Laureații din domeniul jurnalismului de televiziune și de radiodifuziune vor primi un premiu în valoare de 5 000 EUR fiecare. Câștigătorul Marelui premiu va primi suplimentar un premiu în valoare de 5 000 EUR. Câștigătorii competiției vor fi anunțați în decembrie 2011, în cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor.


Pentru a beneficia de eligibilitate la depunerea candidaturilor, lucrările jurnalistice trebuie să fi fost publicate sau difuzate în perioada 1 iulie 2010 – 31 august 2011. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 31 august 2011. Candidaturile trebuie depuse electronic pe site-ul www.lorenzonataliprize.eu.


Un juriu independent va analiza candidaturile din perspectiva relevanței acestora în legătură cu aspecte legate de drepturile omului, democrație și dezvoltare, precum și din punct de vedere al originalității lucrării, al calității acesteia, al profunzimii investigației efectuate și al oricărui eventual impact politic.


 


Sursă >>"

Echipe – Ziua Europei 2011

Posted: 04 May 2011 05:38 AM PDT

Echipe – Ziua Europei 2011: "

Centrul Europe Direct Maramureş va organiza pe 9 mai 2011, Concursul pe teme europene pentru tinerii maramureşeni “Să cunoaștem patrimoniul european” şi Dezbaterea “Și EU sunt cetățean european – provocări EUropene ale prezentului”.

Evenimentele se vor desfăşura Luni, 9 Mai 2011, Millennium Business Center Baia Mare, începând cu ora 12.00, în cooperare cu Centrul de Afaceri Baia Mare, Primăria Baia Mare şi Consiliile Locale Copii şi Tineri Baia Mare.


Vă invităm să participaţi la manifestările dedicate Zilei Europei – 9 Mai 2011:

Centrul Europe Direct Maramures_invitatie_9mai 2011


La concurs s-au înscris 17 echipe cu câte 2 elevi din şcoli şi licee din Baia Mare, Groşi (Maramureş) şi Livada (Jud. Satu Mare):

- Liceul de Artă Baia Mare

- Colegiul Tehnic “C. D. Neniţescu” Baia Mare – 3 echipe

- Liceul Teoretic “Emil Racoviţă” Baia Mare – 2 echipe

- Colegiul Naţional “Gheorghe Şincai” Baia Mare – 2 echipe

- Colegiul Tehnic “George Bariţiu” Baia Mare

- Grupul Şcolar “George Bariţiu” Livada – Jud Satu Mare

- Consiliile Locale Copii şi Tineri Baia Mare: Liceul de Artă Baia Mare

- Consiliile Locale Copii şi Tineri Baia Mare: Liceul Teoretic “Emil Racoviţă” Baia Mare

- Consiliile Locale Copii şi Tineri Baia Mare: Colegiul Economic “Nicolae Titulescu”

- Liceul cu Program Sportiv Baia Mare + Colegiul Naţional “Gheorghe Şincai” Baia Mare

- Şcoala cu clasele I-VIII “Ioan Popescu de Coaş”

- Colegiul Tehnic “Carmen Sylva” Baia Mare

- Şcoala cu clasele I-VIII „Dr. Victor Babeş”


Pentru mai multe informaţii: 

http://europedirect.cdimm.org/noutati/va-invitam-sa-va-inscrie%C8%9Bi-la-concursul-%E2%80%9Dsa-cunoa%C8%99tem-patrimoniul-european%E2%80%9D

http://europedirect.cdimm.org/noutati/ziua-europei-9-mai-2011

"

Modernizare pagina web www.inforegionordest.ro

Posted: 04 May 2011 02:10 AM PDT

Cresterea importantei internetului a devenit un lucru evident in ultimii ani, facand din acesta unul din principalele instrumente de informare, atat in ceea ce priveste informatia cu caracter general, cat si domeniile mai specifice, cum ar finantarile nerambursabile oferite prin programele Uniunii Europene.
 
La nivelul Regiunii Nord-Est, ADR Nord-Est a lansat inca de la inceputul anului 2008 o pagina web dedicata Programului Operational Regional 2007-2013, destinata in special celor interesati in accesarea finantarilor disponibile prin cele cinci axe ale programului. Site-ul accesibil la adresa www.inforegionordest.ro a fost actualizat si modernizat in permanenta astfel incat sa corespunda nevoilor de informare ale utilizatorilor.
 
Incepand cu luna martie 2011 site-ul este disponibil intr-o noua interfata grafica si cu facilitati noi sau imbunatatite. Astfel alaturi de modulul newsletter, care va permitea pana acum sa va abonati la buletinul nostru informativ, acum aveti posibilitatea de a folosi serviciul RSS care va ofera abonarea la fluxul de stiri de pe site-ul nostru.
 
Ce este RSS?
RSS (Really Simple Syndication) este o modalitate prin care poti obtine in timp real informatii de pe pagini web.
RSS-ul presupune obtinerea automata a titlurilor de articole, a sumarului acestora si a linkurilor catre textul integral al acestora aflat pe site-ul furnizor de servicii RSS.
RSS-ul este o modalitate eficienta de a primi alerte atunci cand pe site-urile favorite apar noutati din domeniul tau de interes. In loc sa intri pe un anumit web-site pentru a cauta articole din domeniul tau de interes, RSS-ul te va informa automat atunci cand ceva nou din acest domeniu este postat.
Fluxurile RSS (RSS Feeds) pot fi accesate in mai multe feluri, direct in programul de e-mail (articolele apar exact ca si mail-urile), folosind un program specializat de gestionare a feedurilor sau folosind un serviciu web de gestionarea a feed-urilor.
 
Cum pot accesa fluxul RSS pe inforegionordest.ro?
Pentru a putea accesa fluxul de stiri de pe site-ul nostru in coloana din dreapta a fiecarei stiri veti gasi legaturi pentru abonare, diferentiate pe mai multe categorii.
 
Un alt serviciu care a beneficiat de imbunatatiri substantiale este modulul de proiecte Regio, disponibil in curand pe site-ul nostru. Acesta va permite consultarea listei de contracte Regio intr-o varianta noua si mai atractiva, cu un modul separat de functionare si cu ajutorul hartilor Google. Astfel utilizatorul poate vedea exact pozitionarea proiectului pe harta, poate tipari sau exporta rezultatele cautarii sau fisa proiectului.
 
O facilitate suplimentara va fi oferita pentru proiectele de impact regional, un tur virtual 3D – o panorama a locatiei proiectului – astfel incat informatia oferita utilizatorului sa fie completa.
 
Vizitati-ne cat mai curand pe www.inforegionordest.ro si beneficiati de noile facilitati oferite!
 

Cel mai mare târg agricol are loc la Cluj Napoca.

Posted: 04 May 2011 01:47 AM PDT

Cel mai mare târg agricol are loc la Cluj Napoca.: "Cel mai mare targ de agricultura si industrie alimentara din Transilvania - 'Agraria' - isi va deschide portile miercuri la complexul expozitional din Cluj-Napoca, peste 250 de participanti din zece tari europene, printre care Elvetia, Olanda, Austria, Germania si Spania, confirmand participarea la acest eveniment.imp de cinci zile, pana duminica, 8 mai, la targ se vor desfasura mai multe manifestari, potrivit Agerpres.
Deschiderea oficiala a targului, care va avea loc miercuri, la ora 11,00, ..."

Sesiune informare PNDR la Prefectura Botoşani

Posted: 04 May 2011 01:40 AM PDT

Sesiune informare PNDR la Prefectura Botoşani: "
În cadrul unei videoconferinţe în reţeaua VPN care interconectează Instituţia Prefectului, primăriile oraşelor Flămânzi şi Ştefăneşti, precum şi pe cele ale comunelor din judeţ, în data de 5 mai 2011, începând cu orele 10.00, va fi organizată o sesiune de informare cu tematică referitoare la Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2007-2013.

 
"

Restricţii de muncă în zece state europene pentru români, până în 2014

Posted: 04 May 2011 01:39 AM PDT

Restricţii de muncă în zece state europene pentru români, până în 2014: "Zece ţări comunitare vor menţine restricţiile de muncă pentru cetăţenii români până în anul 2014. Anunţul a fost făcut de ministrul austriac al Muncii, Rudolph Hundstorfer.
Demnitarul nu a precizat care sunt statele care vor..."

Start EUROPAfest 2011 !

Posted: 03 May 2011 10:20 PM PDT

18 ani de excelenta - jazz, blues, pop şi clasic
 
 
Între 7 şi 13 mai fă-ţi loc în agendă pentru EUROPAfest, singurul festival din Europa care reuneşte jazz, blues, pop şi muzică clasică. Locaţii precum sala ArCuB, Club Tribute, Club Loft, Centrul Cultural Ungar vor răsuna în acordurile a peste 300 muzicieni din 45 ţări - concerte, concursuri, workshop-uri, jam sessions şi evenimente neconventinale.
 
Cu 18 ani de existenţă în România, EUROPAfest se caracterizeaza prin bun gust şi profesionalism. Ediţia 2011 debutează pe 7 mai printr-un concert dedicat Zilei Europei, realizat în parteneriat cuReprezentanţa Comisiei Europene în România. Festivalul de anul acesta se deschide cu imnul oficial al Uniunii Europene pe ritmuri jazz, o reinterpretare elegantă şi proaspătă a celebrei “Oda Bucuriei” de L.v. Beethoven. Aranjamentul creat special pentru această ocazie îmbrăca binecunoscuta temă în armonii de ethnic-jazz, subliniind diversitatea culturală a Europei, sărbătorită în cadrul festivalului. Artiştii de pe întreg continentul, vor transforma Imnul într-o veritabilă călătorie sonoră, aducând un tribut propriei culturi.
 
In urmatoarele zile scenele Capitalei vor fi animate de concerte precum The Merry Poppins / Austria, Atmasfera / Polonia-Ucraina, Ari Borger Quartet / Brazilia-SUA, Art Voices / Armenia, dar si alti artisti, care aduc publicului larg o parte din deliciile muzicale ale lumii – jazz, blues sau pop cu influenţe balcanice, de reggae, etno-rock, cabaret sau soul.
 
De asemenea, spectatorii vor avea ocazia să simtă emoţia celor două mari competiţii internaţionale.
Bucharest International Jazz Competition, cotat ca unul dintre primele 3 concursuri de jazz ale Europei, reuneşte 18 trupe şi vocalişti din 21 de ţări. Timp de o săptămâna, publicul se va delecta cu momente interpretative unice, ce abundă de originalitatea şi nonconformism, prezentând noile tendinţe ale jazz-ului mondial.
 
EUROPAfest îmbrăca primăvara în fundalul muzical al flautului la cea de-a 18-a ediţie a Jeunesses International Music Competition. 145 de flautişti din 40 de ţări vor transforma Bucureştiul într-un oraş de poveste, în care virtuozitatea, talentul şi rafinamentul se vor întrece în interpretări muzicale de exceptie în faţa unui juriu de specialişti internaţionali.
 
În cadrul EUROPAfest, un loc aparte îl ocupă concertele in spatii neconventionale reunite sub brandulCaffe Festival, desfăşurat la Club Tribute şi Club Loft. In perioada 8-12 mai te vei molipsi de bună dispoziţie şi poftă de viaţă, iar ritmurile de jazz, blues şi pop îţi vor acapara simţurile, pentru o terapie de muzică bună. Spaţiul neconvenţional, atmosfera electrizantă, calitatea reprezentaţiei, ritmurile ce oscilează între relaxant şi antrenant şi momentele de improvizaţie, toate acestea reprezintă colajul muzical ce defineşte prin excelentă Caffe Festival.  
 
Şi pentru că muzica bună nu are limite, pe 13 mai, Gala EUROPAfest celebrează într-o atmosferă plină de emoţie şi entuziasm excelenţa muzicală, intr-un concert în care evoluează cele mai bune trupe şi cei mai buni instrumentişti, iar publicul va avea ocazia să afle cine sunt câstigatorii celor două concursuri.Cu aceeasi ocazie va fi decernata Diploma de Excelenta din partea Casei Regale.
 
Agenda EUROPAfest 2011 promite motive de evadare din cotidian, încât va fi greu să îţi alegi un singur eveniment. Nu uita! Festivalul oferă ! Tu alegi !”
 
Bilete: 25 -100 lei / www.tickefan.ro, în reţeaua magazinelor Flanco, biletoo.ro.
Studenţii au intrare liberă la anumite concerte în limita locurilor disponibile.
Informaţii suplimentare şi fotografii:
jmEvents : 0720.31.61.62 / 0740.759.566 | office@jmEvents.ro | www.jmEvents.ro
 

E-Commerce: Stakeholders in full agreement at EurActiv Workshop

Posted: 03 May 2011 09:58 PM PDT

E-Commerce: Commission, companies, consumers in full agreement at EurAct...

Posted: 03 May 2011 09:58 PM PDT

Adaugat: Miercuri, 04 Mai 2011, 19:30:27
Autori: Centrul Europe Direct Botoşani


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Joi, 12 Noiembrie 2015, 07:24:40 :

It`s is a very informative blog.
Order low medicines you can on website

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 00:54:49 :

It`s is a very informative description.
Order best drugs you can on macrobid

BorisY.R. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 14:44:53 :

I found learned a lot of new of informative.
Cheap service for writing High quality homework for students in buy essay online of any themes.

JaineZ.D. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:25:30 :

It`s is a very interesting description.
For order cheapest drugs click to cheap zantac website.

VeronikaY.L. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:02:24 :

It`s is a very interesting item.
Buy cheap drugs you can on buy inderal Buy good drug you can on vitaminb12 online Cheap without prescr drug in diamox online website.

BorisB.E. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 19:53:48 :

It`s is a very interesting site.
Best no presc drugs in biaxin senza ricetta website. We offer best drug in http://astelin.ruvpn.site shop. Purchase low drug you can on remeron no rx

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.