acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI » Ziua Europei în Reţeaua Europe Direct


ED@rges-newsletter aprilie 2011

Posted: 17 May 2011 10:42 PM PDT

ED@rges-newsletter aprilie 2011: "A aparut newsletter-ul lunii aprilie 2011, publicatie lunara editata de Europe Direct Arges. http://www.bjarges.ro/eda/eda4an2.pdf In cuprins: Campania Europa pretutindeni 12 instrumente pentru piata unica a anului 2012 Europe Direct Arges in scoli argesene Comisia Europeana face noi propuneri pentru promovarea eficientei energetice Daruind, vom castiga! Europa are datoria de a sprijini IMM-urile Traditii si obiceiuri romanesti [...]"

Ziua Europei - 2011

Posted: 17 May 2011 10:42 PM PDT

Ziua Europei - 2011: "

P


Prin strânsa colaborare dintre Centrul de Informaţii Europe Direct Târnave şi Grupul Şcolar „Sfântul Gheorghe” din Sângeorgiu de Pădure, organizarea şi sărbătorirea Zilei Europei la 9 mai, a devenit o tradiţie în micul nostru oraş.

Astfel, sub egida „Ziua Europei”, a fost organizat la sediul EDT un concurs de cultură şi cunoştinţe generale despre ţările Europene. La concurs au participat în total 10 echipe formate din câte 4 elevi din clasa a VI-a aparţinătoare şcolilor din regiune: Bălăuşeri, Fântânele, Neaua, Sângeorgiu de Pădure, Chibed şi Sovata. Profesorii de specialitate care le-au însoţit echipele şi spectatorii interesaţi au format grupuri de susţinători al echipelor "concurente".


Ca un prim moment al şirului evenimentelor, am ascultat o scurtă prezentare a semnificaţiei zilei de 9 mai 1950, când s-a făcut primul pas în direcţia creării Uniunii Europene de astăzi. Apoi concursul propriu-zis şi-a luat startul. Subiectele şi întrebările au fost întocmite de profesoara Beke Tunde într-o manieră exigentă totodată distractivă la nivelul de pregătire al concurenţilor astfel încât să acopere o arie cât mai largă de cunoştinţe. Modul de prezentare şi de derulare a fost extrem de antrenant şi distractiv.Denumirile echipelor merită a fi menţionate: Portocale, L’équipe, Klumera, Micii Elevi, Friendly Men, Copii Transilvanieni, Speranţa, Milka, Cei 4 Fantastici, Matadorii. Aceste nume pline de fantezie ne-au sugerat totodată cea de a doua etapă a concursului: prezentarea unei ţări membre UE de către echipă punând în valoare ingeniozitatea şi creativitatea fiecăreia. Au fost alese aspecte specifice ţării: jocuri, cântece, scenete mai mult sau mai puţin improvizate, prezentare modă, istorie, legendă, tradiţii, afişe şi steaguri. Echipa „Greciei” Klumera s-a dovedit a fi cea mai bună.

Toţi participanţii precum şi profesorii lor au fost răsplătiţi de ED Târnave cu materiale promoţionale, tipărite, tricouri, hărţi şi fructe.

Finalul serbării a fost marcat – ca în fiecare an de fapt – de servirea uriaşului tort de aniversare de către toţi cei prezenţi.

Participanţii au cunoscut mai bine istoricul, structura, instituţiile şi politicile Uniunii Europene, astfel evenimentul a servit la dezvoltarea unui simţ al identităţii europene - bazat pe comunitatea de valori, istorie şi cultură - în rândul participanţilor.

Click aici pentru mai multe poze despre eveniment.

"

Buletinul Informativ al CIED Braila, aprilie 2011

Posted: 17 May 2011 10:41 PM PDT

Buletinul Informativ al CIED Braila, aprilie 2011: "

Numarul din luna aprilie al Buletinului Informativ realizat de Centrul Europe Direct Braila cuprinde:

 

 

1. Activitatile Centrului de Informare Europe Direct Braila realizate in luna aprilie:

- Campanie de promovare a unui stil de viata sanatos;

- Voluntar SEV in Europa - La granita dintre formal si nonformal;

- Zi de informare la Centrul Europe Direct Braila;

- Concursul interdisciplinar pentru cerinte educative speciale;

- Simpozion;

- In asteptarea sarbatorii Pastelui;

- Spectacol teatral-muzical;

- Bursa Generala a Locurilor de Munca Braila;

- Programul ''Europa, casa noastra'

- Concurs ''Ce stim despre Europa';

- Evenimente in cadrul carora a fost promovat Centrul Europe Direct Braila.

 

 

 

2. Stiri europene:

- Comisia Europeana autorizeaza o schema temporara pentru acordarea unor ajutoare de pana la 15.000 EURO, fermierilor din Romania;

- Agenda digitala: Comisia Europeana solicita opinii referitoare la ameliorarea asistentei medicale prin aplicarea TIC;

- Consiliul Uniunii Europene a aprobat Strategia UE pentru regiunea Dunarii.

 

 

 

3. Concursuri in spatiul european:

- Concursul national pentru liceeni EUROSCOLA, editia a IV- a (2011/2012);

- Premiul pentru cel mai bun eseu decernat tinerilor economisti.

 

 

 

4. Oportunitati de finantare:

- Finantari europene;

- Finantari nationale.

 

 

5. Legislatie:

- Legislatie comunitara;

- Legislatie nationala.

"

9 MAI- ZIUA EUROPEI

Posted: 17 May 2011 10:41 PM PDT

9 MAI- ZIUA EUROPEI: "

Sub egida 9 MAI- ZIUA EUROPEI, Centrul de Informare Europe Direct Braila si partenerii locali organizeaza o serie de activitati de informare si comunicare europeana. Brailenii sunt invitati sa participe, alaturi de echipa centrului la aceste activitati care se vor desfasura in zilele:

 

 

06 mai 2011 – Concursul judetean de cultura europeana ,,Europa Unita, organizat la Scoala cu clasele I-VIII din localitatea Tichilesti si concursul de desene ,,Europa vazuta prin ochi de copil” organizat la sediul Centrului de Informare Europe Direct Braila.

 

07 mai 2011 – Concursul judetean de geografie ,,Europa - casa mea”,organizat de Inspectoratul Scolar Judetean, coordonatori fiind Scoala cu clasele I-VIII ,,Mihai Viteazul” Braila si Scoala cu clasele I-VIII din localitatea Chiscani. Centrul Europe Direct Braila va participa atat la jurizarea lucrarilor cat si la premierea care va avea loc in data de 11 mai 2011.

 

09 mai 2011 –„Serbarea Europei” la Liceul Teoretic ,,Nicolae Iorga” Braila. Programul evenimentului include si festivitatea de premiere a activitatilor derulate pana in prezent de elevii, in cadrul programului ,,Europa, casa noastra”. Centrul Europe Direct Braila va distribui materiale promotionale, stegulete, baloane, pliante, tricouri si sepcute personalizate cu logo-ul centrului.

 

10 mai 2011 – Eveniment organizat de elevii Liceului Pedagogic ,,D.P. Perpessicius” din Braila, in cadrul caruia, acestia vor prezenta momente specifice tarilor din Uniunea Europeana iar Centrul Europe Direct Braila va oferi informatii privind tarile statelor membre UE.

 

12 mai 2011 - Primul targ de sanatate organizat in cadrul campaniei „Voluntar pentru sanatatea cetatenilor europeni” de Centrul Europe Direct Braila in parteneriat cu Colegiul National „Ana Aslan” Braila, Crucea Rosie Romana- Filiala Braila si Liceului Pedagogic ,,D.P. Perpessicius” din Braila.

"

Tineretul în Mișcare: Investiții în educație, mobilitate și îngrijire universală a copiilor

Posted: 17 May 2011 10:41 PM PDT

Tineretul în Mișcare: Investiții în educație, mobilitate și îngrijire universală a copiilor: "

Programele de mobilitate a tinerilor din UE au nevoie de finanțare suplimentară, calificările trebuie recunoscute pe întreg teritoriul UE, cooperarea dintre mediul de afaceri și sistemul de învățământ trebuie încurajată și asigurarea unor servicii de îngrijire a copiilor și educația preșcolară ar trebui să fie universale, se menționează în două rezoluții ale Parlamentului votate joi, 12 mai 2011.


'Nici măcar într-o perioadă de criză economică, finanțarea tineretului și a educației nu ar trebui considerată un cost pentru perioada actuală, ci o investiție în viitorul Europei', subliniază rezoluția elaborată de Milan Zver (PPE, SV).

"

Agenda digitală: grupul de lucru al UE recomandă modalități de promovare a e-sănătății pentru a ajuta pacienții și sistemele de asistență medicală din Europa

Posted: 17 May 2011 10:41 PM PDT

Agenda digitală: grupul de lucru al UE recomandă modalități de promovare a e-sănătății pentru a ajuta pacienții și sistemele de asistență medicală din Europa: "

La 10 mai, la Budapesta, a avut loc prima întrunire a grupului de lucru al UE pentru e-sănătate. Obiectul reuniunii – prezidate de președintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves – a fost acela de a analiza rolul tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC) în domeniul asistenței medicale și sociale și de a recomanda modalități prin care TIC să accelereze inovarea în domeniul asistenței medicale în beneficiul pacienților, al personalului medical și al sectorului sănătății. În componența grupului consultativ la nivel înalt, care s-a întrunit în cadrul săptămânii e-sănătate în Ungaria, intră cadre medicale, reprezentanți ai pacienților și ai sectoarelor medical, farmaceutic și TIC, experți juridici și factori de decizie.

"

O Zi a porților deschise reușită

Posted: 17 May 2011 10:41 PM PDT

O Zi a porților deschise reușită: "

Pe 7 mai, o sâmbătă însorită, mii de vizitatori au participat la Ziua porților deschise organizată de Consiliul European și Consiliu. Vizitatorii au venit din Belgia și din afara acesteia pentru a afla mai multe despre cele două instituții și pentru a explora inovarea în cadrul UE. Bode Censal, o studentă cipriotă care studiază în Regatul Unit, se afla într-o vizită de patru zile la Bruxelles. Pentru aceasta, principala atracție au fost cabinele de interpretare din sălile de reuniune pe care le-a putut vedea în timpul turului organizat. Bode ar dori să lucreze ca stagiar la o instituție a UE.

"

Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre

Posted: 17 May 2011 10:40 PM PDT

Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre: "

Cetățenii din opt noi state membre au posibilitatea de a-și găsi un loc de muncă pe teritoriul Germaniei și Austriei începând cu 1 mai. Cu toate acestea, cele două țări nu se așteaptă la un val prea mare de imigranți. Deputații europeni cred că noii muncitori pot să acopere posturile vacante de pe piața muncii și să contrabalanseze lipsa de personal calificat din aceste state.


Regatul Unit, Irlanda și Suedia au fost primele țări care au deschis piața forței de muncă pentru noile state membre, și asta chiar din momentul extinderii, în 2004. Celelalte țări europene le-au urmat treptat, Austria și Germania alăturându-se grupului după scurgerea întregii perioade de tranziție (de șapte ani).

"

Biodiversitate: Comisia anunță o nouă strategie pentru stoparea în interval de zece ani a pierderilor în materie de biodiversitate

Posted: 17 May 2011 10:40 PM PDT

Biodiversitate: Comisia anunță o nouă strategie pentru stoparea în interval de zece ani a pierderilor în materie de biodiversitate: "

Comisia a prezentat astăzi o nouă strategie pentru protejarea și ameliorarea stării biodiversității în Europa în cursul următorului deceniu. Strategia include șase ținte care încearcă să combată principalele cauze ale pierderii biodiversității, de natură să reducă presiunile cele mai semnificative asupra naturii și a serviciilor ecosistemice din UE prin conectarea obiectivelor ținând de biodiversitate la politicile sectoriale cheie. Sunt abordate și aspectele globale ale pierderii biodiversității, garantând astfel contribuția UE la combaterea pierderii biodiversității în întreaga lume. Strategia corespunde angajamentelor luate de UE anul trecut la Nagoya, în Japonia.

"

KPMG: Romania si Bulgaria isi disputa ultimele locuri la absorbtia fondurilor europene

Posted: 17 May 2011 09:56 PM PDT

KPMG: Romania si Bulgaria isi disputa ultimele locuri la absorbtia fondurilor europene: "Romania si tarile din Europa Centrala si de Est au suferit o reducere semnificativa a investitiilor straine de la inceputul crizei pe masura ce investitorii au parasit pietele emergente, indreptandu-se catre economiile cu dezvoltare rapida (BRIC). Pe primele locuri la absorbtia Fondurilor Europene se situeaza Letonia si Lituania, in timp ce Romania si Bulgaria isi disputa ultimele locuri. In timp ce mai putin de jumatate din bugetul disponibil Romaniei a fost contractat in 4 ani, sub 10% a fost rambursat beneficiarilor."

Adaugat: Miercuri, 18 Mai 2011, 18:57:58
Autori: Centrul Europe Direct Botoşani


Alte articole din Centrul Europe Direct Botoşani :

» Cine suntem?
» Festivalul International EUROPAfest 2010
» EUROPAfest 2010 - un proiect realizat cu suportul programului Cultura 2007-2013 al Uniunii Europene.
» Grădiniţia 19: Parada costumelor eco şi spectacol
» Ziua Internaţională a Mediului marcată la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Sesiune de examen la cursul de iniţiere în eurojurnalism multimedia
» Spectacol de caritate la Dorohoi
» Premii de 4200 lei la concursul de civilizaţie francofonă „La Fourmi” – ediţia a III – a
» Familia mea în comunism
» Familia mea în comunism
» Mâine premierea concursului: Familia mea în comunism
» Informaţii pentru cetăţeni: Europe Direct
» Europe Direct Botoşani pentru Ziua Energiei 2011
» Ziua europeană a limbilor la Botoşani, în România şi Europa
» Let's Do It, Romania! şi la Botoşani
» Ziua Europeană a Limbilor la Centrul Europe Direct Botoşani
» Invitaţi de la Consiliul Europei aşteaptă întrebări şi din Botoşani
» Reţeaua RO+ 40 de experţi din România
» Distincţie obţinută de municipiul Botoşani
» proba
» proba
» Săptămâna familiei - săptămâna fără TV
» APC Botosani
» APC Botoşani
» Săptămâna familiei – Stop violenţei TV
» Primăria Botoşani - nominalizată la Gala Premiilor Infomediu
» Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
» Preferinţa nr. 1 a tinerilor - divertisment de calitate la TV
» 33 de licee din România pentru concursul Juvenes Translatores
» Grup de iniţiativă pentru Târgul ONG Botoşani
» Proiectul RURES - la Albesti, Tudora şi Trusesti
» EUROPAfest - între 7 şi 13 mai
» Super-Euro Direct
» Super-Euro Direct
» Europe Direct Botoşani la Târgul Agraria 2011
» Europa - casa noastră - la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Casa Regală şi EUROPAfest 2011
» Botoşani euro news
» La mulți ani, .eu!
» Reprezentanţa Comisiei Europene în România celebrează Ziua Europei
» Lichidele, în continuare interzise în avioane
» Din reţeaua Europe Direct
» Secvenţe de la "invitaţia la lectură"
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» Scoala de Vara pentru Securitatea Retelelor Informatice – Editia a IV-a
» EuROparlament, 28 mai
» Vis de Artist partener al EDIC Botoşani, la Radio Romania Actualitati si TVR Iasi
» Pliante antifumat pe Pietonalul Unirii
» Activităţi la sfârşit de an şcolar
» Cheltuielile UE - demontarea unui mit
» UE - România 2020 - 9 iulie
» Super Euro Direct, 11 iulie
» Elevii români cei mai slabi la citire din Europa alături de bulgari
» UE - România 2020 - 12 iulie
» Super Euro Direct, 12 iulie
» Proiect Comenius Regio coordonat de CCD Botoşani
» „România şi cadrul financiar multianual 2014-2020 al Uniunii Europene”
» ADR Nord Est: lider in privinta utilizarii fondurilor disponibile prin REGIO
» UE - România 2020 - 19 iulie
» UE - România 2020 - 21 iulie
» Raportul pe Justiţie: Şi avocaţii s-au plictisit de procesele lungi
» UE - România 2020 - 12 iulie
» Planuri integrate de dezvoltare urbană aprobate pentru Flămânzi, Botoşani, Dorohoi
» Anul voluntariatului la Botoşani
» Anul voluntariatului la Botoşani
» Întâlnire la Consiliul Judeţean al Elevilor
» Gânduri despre Eminescu
» Conferinţa interregională a elevilor
» Seara Voluntarilor botoşăneni
» EDIC Botoşani la dezbaterea publică a Bugetului Botoşani/ 2011
» Ziua zonelor umede 2011 la Botoşani
» "Alternativele Autorităților Publice Locale în dezvoltarea Comunitară"
» "Botoşani - oraş european"
» Clipuri foto muzicale
» Întâlnire - fonduri europene la Prefectura Botoşani
» Ziua Consumatorilor 2011
» Europe Direct Botoşani: Ziua Sindromului Down la Botosani
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor - martie 2011
» Sesiune de informare Proiecte de mediu - Botoşani
» Ora Pământului 2011 la Botoşani
» Cu ce se confruntă piaţa muncii din Regiunea Nord Est?
» Lansare proiect muldimedia Şcoala 12 Botoşani
» Peluza voluntarilor la Botoşani
» Întâlnirea de astăzi
» Comunică prin artă implicându-te
» 9 mai - spiritul Europei
» 9 mai - ONG Botoşani perspective 2011
» Europa - casa noastră
» Noaptea Europeană a Muzeelor la Botoşani
» Despre şcolarizare, acces la educaţie şi voluntariat în Uniunea Europeană
» Ziua Biodiversităţii la Botoşani
» Participare activă la POSDRU: sesiune de informare la Prefectura Botoşani
» Festival de film al elevilor - "Parada Ciudatelor"
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor - iunie 2011
» Forumul comunicatorilor Regio, Neptun iunie 2011
» Festivalul national de muzica folk "Seri melancolice eminesciene"
» Premiile "Vara în acorduri muzicale"
» Participare la AGM Operation Villages Roumains
» Simpozion BIODIVERSITATE SI DEZVOLTARE DURABILA - comunicări Europe Direct
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor
» Spectacolul “Let’s Do It, România” la Botoşani
» Voluntariat şi muzică la Colegiul Naţional „August Treboniu Laurian” din Botoşani
» Târgul ONG Botoşani - participarea Europe Direct
» Galerii foto Târgul ONG Botoşani
» EURES; atenţie, EURES!
» Botoşani – locul unde a început să se scrie istoria proiectului Lider European
» Dezbatere publică proiect finanţat de UE
» Proiect finanţat de UE în dezbatere publică
» Expoziţie de produse agricole - Din roadele toamnei la Vorona Nouă
» Botoşăneni la Roşia Montana - galerie foto
» AGM Europe Direct Malta - 2011
» UE - România, 16 noiembrie
» Voluntariatul – un mod de viaţă
» Din inima poveştilor - la inima noastră
» Pictarea Colegiului Mihai Eminescu Botoşani
» Proiectul Lider European - faza locală Botoşani
» Cu elevii de la Şcoala 12 despre Anii Europeni
» Spectacol şi lansare CD - "Iarnă-n cartier"
» Dublă expoziţie deschisă în Spaţiul Public European
» Concurs APC - Europe Direct Botoşani: Desenează-mi un E
» Premiile Lider European susţin proiectul Şcoala altfel
» Mărţişoare pentru Centrul Europe Direct Botoşani
» Dezbatere la Şcoala 11 Botoşani: Preia controlul asupra datelor personale
» Micii jurnalişti la Târgul Mărţişorului
» Conferinţă de închidere a două proiecte Inter Concordia
» Curs "Manager de proiect" la Botoşani
» Ziua Consumatorilor 2012 la Botoşani
» Concursul Lider European - 2012
» Concursul Lider European 2012 - s-a lansat la Botoşani
» Leorda: Solidaritate între generaţii
» Dialog între generaţii la Şcoala nr. 12 Botoşani
» AMICI PENTRU BUNICI – nepoţi pentru o zi
» AMICI PENTRU BUNICI – nepoţi pentru o zi
» Seară de încondeiat ouă roşii
» Curs intensiv de jurnalism
» Europe Direct Botoşani în Ghidul european de bune practici în domeniul social media
» Video: Săptămâna Tineretului la Botoşani cu Europe Direct
» Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Plimbare prin Europa, la Ipoteşti
» Foto: Ziua Europei la Şcoala 12 Botoşani
» Vis de artist comunică prin artă
» Video: Eurovision 2012 - cei 18 din prima semifinală
» Simpozion "Biodiversitate şi dezvoltare durabilă" ediţia a VI-a
» Proiect european la Şcoala 11 Botoşani
» Listă 12 video: La Rezervația de tisă Tudora Botoșani
» Listă video: Ziua mediului la Botoșani
» Listă video: Parcul de agrement Cornișa Botoșan
» Video list: Ziua mediului 2012 la Botoșani
» E dreptul tău - acționează! - la Colegiul Eminescu Botoșani
» Gala LDIR, Iași 2012, listă video
» Premiul Europe Direct la Festivalul de Folk
» Buzz Fest 2012 un an de la apariția ziarului BUZZ
» Ziua europeană a limbilor străine 2012 – la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Caravana SEV a poposit la Botoșani!
» Seniorii anului 2012 la Botoşani
» Sărbătorirea seniorilor în România şi la Botoşani
» Valori perene în limbi europene
» Lansarea a două proiecte internaționale la Școala nr. 11 Botoșani
» Lansarea a două proiecte la Școala nr. 11 Botoșani
» Invitaţie la Acţiunea SĂ VORBIM DESPRE diz-ABILITATE
» Despre solidaritatea umană și pacea europeană
» Masterchef la Liceul Sf. Stelian Botoșani cu Europe Direct
» Fonduri europene pentru reabilitarea Spitalulului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani
» Solidaritate pentru dizABILITATE la Dorohoi
» Ziua mondială a alimentaţiei la Liceul Sf. Stelian Botoşani
» Zilele Școlii din Vorona Nouă cu Europe Direct Botoşani
» Medici din Botoșani exemple pentru vârsta a treia
» Mobilitate pentru sustenabilitate în Europa
» Sondaj drepturi cetățenești într-un liceu din Torino unde învață și elevi români
» Anul European al Cetățenilor se lansează la București: Europe Direct Botoșani participă la eveniment
» Seri de Dragobete cu Europe Direct Botoșani
» Drepturile cetăţenilor europeni în discuţie la Botoşani
» Drepturi cetăţeneşti europene în discuţie la Botoşani
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești europene
» Concurs de lectură
» Festivalul Egalității Șanselor
» Europe Direct Botoșani prezent la evenimentul de lansare a unei noi generații Europe Direct
» Interview Laurent Thieule
» La Centrul de îngrijire ai asistenta Leorda: Activitate caritabilă
» Mâine: conferința de presă de lansare a Festivalului Internațional EUROPAfest 2013
» Agenda Europeană 15 aprilie
» AmFiTeatru 5 - festival de teatru adolescent
» Trei întreprinderi sociale și șase locuri de muncă noi în județul Botoșani
» Amfiteatru 2013, festival de teatru adolescent Botoșani, ediția a V-a 24-28 aprilie / listă 48 video
» Festivalul Amfiteatru gala de premiere cu Europe Direct
» Festivalul Amfiteatru gala de premiere cu Europe Direct
» Blog IHTIS: Ziua Nationala a Tineretului – Botoșani 2013
» Târgul de joburi Botoșani 8 mai 2013 listă video
» Comisia Europeană, mai aproape de elevii din Botoșani
» Comisia Europeană, mai aproape de elevii din Botoșani
» Consultare publica: mediul de afaceri regional
» Fotoreporter pentru mediu: concurs la Botoşani, iunie 2013
» La Fourmi - concurs de civilizaţie francofonă la Colegiul Naţional Mihai Eminescu Botoşani
» Conferinta regionala “Regiunea Nord-Est se dezvolta cu REGIO”
» Sesiune de informare la Piatra Neamț: Programul Operational Regional 2007 - 2013
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Europenii au grijă de seniori
» Europe Direct - APC Botoșani: Propuneri pentru drepturile consumatorilor
» Foto: Premii pentru elevii de la Scoala nr. 6 Botosani oferite de Centrul Europe Direct
» Video muzical: Mici interpreți botoșăneni sponsorizați de Europe Direct la Mamaia Copiilor
» Întâlnirea a peste 60 de tineri din opt ţări diferite prin programul TiA la Botoşani
» Botoșaniul a dat startul pregătirilor pentru campania LET’S DO IT, ROMANIA!
» Întâlnire cu tineri din trei țări europene la Botoșani
» Drepturi ale UE în dezbatere la Europe Direct Botoşani cu tineri din Franţa şi România - listă video
» Drepturi fundamentale ale Uniunii Europene dezbătute de tineri din Franța și România
» Noul număr BUZZ (18) la chioșcurile de ziare cu antrenorul FC Botoșani, Cristi Popovici
» Buletin INFO Nord-Est nr. 35
» José Manuel BARROSO: discursul despre starea Uniunii Europene (2013) - live cu Europe Direct Botoșani, 11 septembrie, cu începere de la ora 10.00 (ora României)
» Regiunea Nord - Est promovata in cadrul Open Days 2013 - Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor, Bruxelles
» CONCURS FOTO NAŢIONAL
» Video: Caravana SEV la Botoșani - European Voluntary Service
» Grupaj video: Seri melancolice eminesciene 2013 - prima seara
» Seri melancolice eminesciene 2013 Botosani, prima seara
» grupaj video: Seri melancolice eminesiene la Ipotești, cu Europe Direct
» ideo: Zilele europene ale patrimoniului la Ipotești Botoșani, cu Europe Direct
» Mica scriitoare Ana Iftodeanu - primul interviu cu Europe Direct
» ansare proiect la Primăria Botoșani: Cetăţeni europeni –şanse egale pentru sănătate
» Tineret în acțiune: Un reprezentant al Europe Direct Botoșani la Manchester - Marea Britanie
» Tineret in actiune cu Europe Direct Botosani la Manchester
» Video: Tineret în acțiune Botoșani - Manchester, Marea Britanie
» Europe Direct Botoşani la Adunarea generală Anuală a Reţelei Europe Direct
» Rapoartele Bancii Mondiale cu privire la stadiul implementarii REGIO - prezentate la Piatra Neamţ
» Video: Finanţări europene 2014 - 2020
» Forumul Regional "Start Nord-Est 2020: Destinatia Competitivitate, editia a IX-a
» Foto/video: Despre viitoarele alegeri europarlamentare cu tineri din 4 ţări europene
» Trec magii prin Țara Moldovei - Festival de colinde și datini ortodoxe
» Euro-Botoșani, nr. 2/decembrie 2013
» Proiectele europene crează locuri de muncă
» Util și interesant: Buletin INFO Nord-Est nr. 37
» CURSUL DE SCRIERE PROIECTE ERASMUS+ REVINE LA BOTOŞANI
» Concurs de fotografie “Acţionează, Reacţionează, Decide!" 15 februarie – 15 martie 2014
» Clik pe link: liste foto + video Europe Direct Botoşani 2013
» Întâlnire a redacției Buzz cu Europe Direct Botoșani
» Fonduri REGIO pentru infrastructura educationala
» Noi fonduri REGIO pentru microintreprinderile din Regiunea Nord-Est
» Proiectul ABSENT - dar - NU DIN VINA MEA în finala Galei Premiilor Participarii Publice
» Un reprezentant al Centrului Europe Direct Botoșani va participa la o întâlnire cu Comisarul European Dacian Cioloș
» Regiunea Nord-Est va avea de gestionat aproximativ 1,12 miliarde Euro in cadrul Programului Operational Regional
» "Suntem cetateni europeni", În saptamana Scoala Altfel la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Romanesti.
» "Bucataria europeană" de Ziua Europei la Românești
» Seminar de jurnalism la Botoșani - sâmbătă, 17 mai
» Festivalul Seri Melancolice Eminesciene, 2014 listă zeci de video
» }nt\lnire cu tineri de la Interact Botoșani
» Întâlnire cu tineri de la Interact Botoșani
» Jean-Claude Junker Președinte al Comisiei Europene: Un nou început pentru Europa
» Iaşi: A treia conferinta nationala a clusterelor din Romania se
» Acordul de Parteneriat 2014-2020 cu România aprobat de Comisia Europena
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii - lista 30 videoclipuri
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii - lista 30 videoclipuri
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Proiect de mediu cu fonduri norvegiene la Botoşani
» Parteneriate pentru activități industriale cu zero deșeuri
» Noi termene pentru depunerea proiectelor în programul Europa Creativă
» Proiect Erasmus+ demarat de colegiul Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" Botoşani
» Mesaj pentru România, mesaj pentru Europa
» Ziua Culturii Naționale și Zilele Eminescu la Botoșani
» Ziua Internaţională a Poeziei, Ipoteşti, 21 martie 2015
» Mesaj din Olanda pentru Ziua Mondială a Poeziei - Ipoteşti 21 martie 2015
» Fondul european de dezvoltare regională a împlinit 40 de ani
» Apel de proiecte valabil şi pentru oraşele din judeţul Botoşani
» Ziua Europei 2015 la Botoșani și în România
» Zilele Eminescu 2015 la Botoșani
» Concerte reunite în Botoşani şi Moldova sub sigla Europe Direct
» Câştigătorii Galei Societăţii Civile 2015
» Exemplu de bune practici prezentat de dl Gheorghe Sorescu la Piatra Neamţ
» Ghidurile specifice pentru microintreprinderi si infrastructura de transport
» IHTIS în parteneriat cu Europe Direct Tabără de aptitudini pe malul mării
» Suceava: sesiunea de informare pentru potentialii beneficiari ai POR 2014-2020
» Seara voluntarilor botoşăneni ediţia a V-a
» De ce sprijinim voluntar lumea ONG?
» Program de activitate Centrul Europe Direct Botoşani
» Cursul de formare "Competences for All" 18-24 ianuarie 2016 | Bonn, Germania
» Cereri de finanţare depuse electronic
» CAMPIONII REGIO IN NORD-EST
» Vă recomandăm cu căldură: DROP’PIN @EURES

Comentarii:

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 00:55:41 :

It`s is a very interesting paper.
Order good med you can on meds site

MerieD.R. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 14:47:41 :

This is a very great blog.
Cheap service for writing High quality essays for disciple in http://good-site-buy-essay.66ghz.com/ of any difficulty.

BeskinE.K. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 23:57:36 :

I get many of new interesting.
Order on-line course work at write psychology paper site of best quality at cheap price.

BeskinI.A. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:32:29 :

This is a very informative clause.
Buy on line essays at wanna-write-my-paper.netfast.org site of high quality at low cost.

DanielI.T. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:57:54 :

This is a very informative description.
We offer best medicines in buy ketotifen shop.

IraC.D. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:47:06 :

I found many of new cognitive.
We offer cheapest medicines in cheap sustiva shop.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.