acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020 - 27 mai


New York Times: Absenta Romaniei de la summit-ul de la Varsovia nu va fi bine primita la Washington

Posted: 27 May 2011 07:06 AM PDT

New York Times: Absenta Romaniei de la summit-ul de la Varsovia nu va fi bine primita la Washington: "Absenta Romaniei de la Summitul Europa Centrala organizat in Polonia nu va fi bine primita de Washington, comenteaza vineriNew York Times in legatura cu "boicotul" Romaniei, Serbiei si Slovaciei. Presedintii celor trei tari au anuntat ca nu vor participa la summit-ul la care este invitat si Barack Obama dupa ce Polonia, convinsa de Statele Unite, l-a invitat si pe presedintele kosovar Atifete Jahjaga, Kosovo nefiind recunoscut de Serbia, Slovacia si Romania."

Baconschi: România nu va mai semna Tratate de bază cu niciun stat

Posted: 27 May 2011 07:03 AM PDT

Baconschi: România nu va mai semna Tratate de bază cu niciun stat: "România nu va mai încheia un Tratat de bază cu Republica Moldova, aceasta fiind o practică învechită, specifică anilor '90 ai secolului trecut, a declarat azi, la Chişinău, șeful diplomației române, Teodor Baconschi...."

Rusia: Gaddafi si-a pierdut legitimitatea si trebuie sa plece de la putere

Posted: 27 May 2011 07:02 AM PDT

Rusia: Gaddafi si-a pierdut legitimitatea si trebuie sa plece de la putere: "Rusia e de parere ca liderul libian Muammar Gaddafi si-a pierdut legitimitatea, iar Moscova e pregatita sa intermedieze plecarea sa de la putere, a relatat vineri agentia RIA Novosti, preluand o declaratie a ministrului adjunct de externe, Sergei Riabkov. Un consilier al presedintelui Dmitri Medvedev a afirmat, conform Reuters, ca Rusia are parteneri in tabara lui Gaddafi cu care poate negocia plecarea acestuia din fruntea tarii.
"

Un camp de gaze din Turkmenistan ar putea fi al doilea din lume ca marime/ Beneficiare ar putea fi China si UE

Posted: 27 May 2011 06:58 AM PDT

Un camp de gaze din Turkmenistan ar putea fi al doilea din lume ca marime/ Beneficiare ar putea fi China si UE: "Campul de gaze "South Iolotan" din Turkmenistan ar putea fi al doilea in lume ca marime, dupa "South Pars" din Iran, potrivit Reuters. Compania britanica de consultanta Gaffney, Cline & Associates (GCA) va prezenta, luna viitoare, presedintelui turkmen Kurbanguly Berdymukhamedov, un audit revizuit care va arata ca acest camp de gaze poate fi al al doilea in lume. "Se pare ca South Iolotan este lejer cel de-al doilea camp de gaze din lume", a declarat Peter Holding, reprezentant GCA."

EurActiv: Deputatii europeni spun da exporturilor de deseuri radioactive in tarile non-UE. Cum s-a schimbat discursul europarlamentarilor intr-un an doar

Posted: 27 May 2011 06:55 AM PDT

EurActiv: Deputatii europeni spun da exporturilor de deseuri radioactive in tarile non-UE. Cum s-a schimbat discursul europarlamentarilor intr-un an doar: "Statelor membre ale UE ar trebui sa li se permita sa exporte deseurile radioactive in tarile non-UE, cu conditia ca deseurile sa fie prelucrate in conformitate cu noile norme de siguranta ale UE, potrivit Comitetului pentru Energie din PE. Numai ca in 2010 discursul europarlamanetarilor era cu totul opus, Comisarul Guenther Oettinger sustinand cu tarie "ca deseurile nucleare sa ramana in totalitate pe teritoriul nostru, ceea ce inseamna ca fiecare isi asuma responsabilitatea pentru propriile reziduuri". Spre exemplu, Romania si-a evacuat in Rusia, in 2009, intregul stoc de uraniu puternic imbogatit."

Cum incearca Comisia Europeana sa blocheze manipularea pietei de energie: pedepse minime si norme mai clare

Posted: 27 May 2011 06:49 AM PDT

Cum incearca Comisia Europeana sa blocheze manipularea pietei de energie: pedepse minime si norme mai clare: "Comisia Europeana a mai facut un pas joi in tentativa de a crea mai multa transparenta pe piata energiei, planurile de prevenire a abuzului si de manipularea pietei angro de energie electrica fiind aprobate catre Comitetul pentru Energie. Cu toate acestea, deputatii europeni doresc unele modificari cheie la regulamentul propus. Se cere ca toate contractele mari sa fei mai bine reglementate si se propune aplicarea de sanctiuni minime pentru cei care nu tin seama de aceste reguli pentru a evita "mutarea" amenzilor in statul cuc ele mai mici sanctiuni. Sanctiunile trebuie sa "depaseasca in mod considerabil castiguri reale sau potentiale, precum si daunele cauzate consumatorilor", spun deputatii europeni."

Rusia cere un proces "imparţial" al lui Ratko Mladici la Haga

Posted: 27 May 2011 06:49 AM PDT

Rusia cere un proces "imparţial" al lui Ratko Mladici la Haga: "Rusia a cerut, vineri, un proces "imparţial" al fostului lider militar al sârbilor din Bosnia, generalul Ratko Mladici, la Tribunalul Penal Internaţional pentru fosta Iugoslavie, a declarat Ministerul rus de Externe.

"

Top 5 consecinte ale crizei din zona Euro

Posted: 27 May 2011 06:44 AM PDT

Top 5 consecinte ale crizei din zona Euro: ""Evenimetele recente din Europa ce au declansat deprecierea valutei si au zdruncinat pietele financiare arata ca investitorii se pregatesc pentru un adevarat dezastru in zona Euro. In momente de panica si pesimism, cotatiile instrumentelor financiare depasesc gravitatea situatiei", se arata intr-o analiza facuta de Admiral Markets, care enumera cele mai importante consecinte ale crizei datoriilor guvernamentale anticipate de investitori."

Asia: Petrolul incepe sa se scumpeasca, pe fondul consolidarii euro

Posted: 26 May 2011 11:46 PM PDT

Asia: Petrolul incepe sa se scumpeasca, pe fondul consolidarii euro: "Petrolul se scumpeste pe pietele asiatice, dupa o perioada in care pretul titeiului a inregistrat scaderi datorate reducerii cererii din Statele Unite. In tranzactiile de vineri dimineata, pretul unui baril de petrol "light sweet crude" - cu termen de livrare in luna iulie - a crescut cu 29 de centi si a ajuns la valoarea de 100.52 dolari."

Vacanţe mai ieftine în Europa - Util > EVZ.ro

Posted: 26 May 2011 08:46 PM PDT

Vacanţe mai ieftine în Europa - Util > EVZ.ro: "Guvernul Spaniei şi Uniunea Europeană au acordat touroperatorului Christian Tour, în 2010, dreptul exclusiv de a vinde în România produsele Travel Senior pentru Spania.

În aceeaşi notă a pachetelor sociale, vor fi lansate şi programele pentru Israel şi Cipru."

MAE a întreprins demersuri pentru clarificarea situaţiei reprezentanţei Ţinutului Secuiesc.

Posted: 26 May 2011 08:40 PM PDT

MAE a întreprins demersuri pentru clarificarea situaţiei reprezentanţei Ţinutului Secuiesc.: "MAE a intreprins demersuri in directia clarificarii situatiei reprezentantei Tinutului Secuiesc la Bruxelles, apreciind drept regretabila orice actiune vizand inaugurarea unei 'reprezentante' a unei asa-zise 'unitati administrativ-teritoriale' din Romania care nu exista, informeaza Mediafax.
MAE considera regretabila orice actiune care ar viza inaugurarea unei 'reprezentante' a unei asa-zise 'unitati administrativ-teritoriale' din Romania care nu exista si nu are fundament constitutional sau ..."

Nabucco intra in concurenta cu AGRI: Cel mai convingator proiect va avea prioritate la gazele din Azerbaidjan

Posted: 26 May 2011 12:04 PM PDT

Nabucco intra in concurenta cu AGRI: Cel mai convingator proiect va avea prioritate la gazele din Azerbaidjan: "Declaratiile recente ale presedintelui companiei azere SOCAR potrivit carora Azerbaidjan ar putea alege si alte rute in afara de Nabucco pentru furnizarea de gaze au fost intarite chiar la Bucuresti. Vicepresedintele SOCAR, Vitaliy Baylarbayov, a spus ca proiectul care va fi gata primul va putea fi cel castigator, adica cel care va primi, pana in 2020, gaze din Azerbaidjan."

Profetul apocalipsei financiare: “ România merge într-o direcţie bună”.

Posted: 26 May 2011 08:03 AM PDT

Profetul apocalipsei financiare: “ România merge într-o direcţie bună”.: "“ Lucrurile merg intr-o directie buna in Romania ca si in majoritatea tarilor din Europa Centrala si de Sud-Est', a declarat economistul Nouriel Roubini la formul Finance 2011 organizat de Forum Invest. Cunoscut sub supranumele de Doctor Doom, Roubini, a avut referiri mai optimiste asupra viitorului economic al Romaniei decat anul trecut cand a tinut un discurs la acelasi forum financiar in care a sugerat ca fara o ajustare semnificativa a cheltuielilor bugetare Romania risca sa ajunga ..."

Crimele de la Revoluţie, între prescriere şi pedeapsă.

Posted: 26 May 2011 08:03 AM PDT

Crimele de la Revoluţie, între prescriere şi pedeapsă.: "Decizia Curtii Europene pentru Drepturile Omului de a obliga statul roman sa despagubeasca o familie care si-a pierdut copilul in timpul evenimentelor din decembrie 1989, in circumstante inca neelucidate, determina romanialibera.ro sa redeschida dezbaterea legata de prescrierea crimelor cuprinse in Dosarele Revolutiei. Pentru ca asta ar urma sa se intample la jumatatea anului 2012 daca Parlamentul roman nu indreapta hibele legislative.
Presedintele Asociatiei '21 Decembrie', Teodor Maries, si ..."

Austria reintroduce temporar controale la frontiere, in perioada 4 - 9 iunie

Posted: 26 May 2011 08:02 AM PDT

Austria reintroduce temporar controale la frontiere, in perioada 4 - 9 iunie: "Austria reintroduce temporar controale la frontierele terestre, aeriene si fluviale incepand cu data de 4 iunie, ora 00,00 si pana in 9 iunie 2011, ora 23,59), informeaza Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat de presa."

Traian Băsescu: Dacă azi stau la masă cu Kosovo, mâine m-aș trezi lângă mine cu Smirnov

Posted: 26 May 2011 08:01 AM PDT

Traian Băsescu: Dacă azi stau la masă cu Kosovo, mâine m-aș trezi lângă mine cu Smirnov: "Președintele Traian Băsescu spune că nu ar fi putut participa la summit-ul de la Varșovia unde va fi prezent și Kosovo deoarece s-ar creea un precedent care ar duce și recunoașterea implicită a unor entități precum..."

Membrii Parlamentului European, invitati la o receptie de lansare a reprezentantei Tinutului Secuiesc la Bruxelles

Posted: 26 May 2011 07:54 AM PDT

Hm... Care "Ţinut"?
Membrii Parlamentului European, invitati la o receptie de lansare a reprezentantei Tinutului Secuiesc la Bruxelles: "Membrii Parlamentului European au primit o invitatie din partea eurodeputatilor Laszlo Tokes, Csaba Sogor si Iuliu Winkler la o receptie ocazionata de deschiderea "reprezentantei Tinutului Secuiesc'' la Bruxelles, transmite Agerpres."

Ilie Şerbănescu: Zona euro își va închide porţile pentru România cel puţin 7-10 ani

Posted: 26 May 2011 07:50 AM PDT

Ilie Şerbănescu: Zona euro își va închide porţile pentru România cel puţin 7-10 ani: "Chiar dacă şi-a propus să intre în zona euro în 2015, România nu va reuşi acest lucru, întrucât, după experienţa cu Grecia, uşa va fi închisă pentru toţii candidaţii timp de cel puţin 7-10 ani, crede analistul economic Ilie..."

Adaugat: Vineri, 27 Mai 2011, 15:28:24
Autori: Centrul Europe Direct Botoşani


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

PetrI.B. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 04:30:02 :

I found learned a lot of new of informative.
Cheapest without prescription medicines in order caverta site.

NailY.A. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 14:49:44 :

I get many of new things.
Purchase on line diploma at buy essay online site of 100% quality at cheap price.

JaineZ.Y. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:00:42 :

It`s is a very great item.
In our on line pharmacy low cost for drugs. See more to weekendprince website.

IraH.O. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:26:00 :

I found learned a lot of interesting.
For order good medicines click to parlodel online shop.

VanyaM.Z. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:21:28 :

I get much of cognitive.
We offer best medicines in cheap cardizem shop.

NailK.R. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:02:32 :

I got much of new of informative.
Cheapest without prescr drugs in skelaxin online site. Order cheap med you can on lasix Purchase best medicines you can on cheap motrin

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.