acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Super Euro Direct, 28 mai


Decernarea diplomelor pentru Ziua Europei și Campania ecologistă

Posted: 27 May 2011 08:40 AM PDT

Decernarea diplomelor pentru Ziua Europei și Campania ecologistă: "

Festivitatea de decernare a diplomelor pentru Concursul ”Să cunoaștem patrimoniul european” și pentru Campania ecologistă ”Să trăim ECO” s-a desfășurat la Sala Europa a Primăriei Baia Mare, pe 24 mai 2011, începând cu ora 14.00.

Fotografii: http://europedirect.cdimm.org/Premii/album/index.html
Clasamentul Concursului:
 http://europedirect.cdimm.org/noutati/ziua-europei-2011-clasamentul-concursului


Campania ECO: http://europedirect.cdimm.org/noutati/campania-%E2%80%9Dsa-traim-eco%E2%80%9D-misiune-indeplinita


Fotografii campania ECO: http://europedirect.cdimm.org/CampaniaECO/album/index.html

"

Scoala Maison Familiale Rurale de Balleroy, Franta cauta parteneri pentru proiectele Comenius

Posted: 27 May 2011 08:36 AM PDT

Scoala Maison Familiale Rurale de Balleroy, Franta cauta parteneri pentru proiectele Comenius: "

 

 Scoala Maison Familiale Rurale de Balleroy din regiunea Lower Normandy, Franta cauta parteneri cu experienta in implementarea proiectelor finantate in cadrul programului Comenius. Profesorii acestei scoli sunt interesati sa abordeze in proiectul lor teme privind diversitatea culturala, identitatea teritoriala etc.

Mai multe detalii puteti obtine de la:

Bérénice CILLONI

Maison Familiale Rurale de Balleroy

81, rue des forges14490 BALLEROY, FRANCE

Tel : 02 31 21 68 48Fax : 02 31 21 08 70

WebSite : mfr.balleroy@mfr.asso.fr

Delphine BAUDRY

Association Carrefour Rural Européen des Acteurs Normands (CREAN)

EDIC Europe Direct Basse-Normandie/Vire

www.europe-crean.eu

 

"

Scoala de Vara pentru Securitatea Retelelor Informatice – Editia a IV-a

Posted: 27 May 2011 08:31 AM PDT

Scoala de Vara pentru Securitatea Retelelor Informatice – Editia a IV-a: "

Agentia Europeana pentru Securitatea Retelelor Informatice(ENISA) si Institutul de Informatica (ICS) din cadrul Fundatiei pentru Cercetare si Tehnologie – Hellas (FORTH) organizeaza ce-a de-a patra editie a Scolii de Vara pentru Securitatea Retelelor Informatice.Aceasta va avea loc in Creta (Grecia), in perioada 27 iunie - 01 iulie 2011.

Scopul Scolii de Vara este acela de a reuni factori de decizie, manageri si experti in domeniu, precum si membri ai Comunitatii Academice si de Cercetare. In fiecare an, Scoala de Vara pentru Securitatea Retelelor Informatice are o tema speciala, tema din acest an fiind 'The Challenge of the Changing Risk Landscape'.

In acest an va fi organizata o sesiune speciala privind Securitatea Retelelor Informatice in Educatie. In afara de discutii si discursuri, va avea loc si o sesiune de postere cu proiecte FP7 in domeniul securitatii.

Mai multe informatii: www.nis-summer-school.eu

Tel: + 30 6951782267

"

Scoala „Ciprian Porumbescu”

Posted: 27 May 2011 08:30 AM PDT

Scoala „Ciprian Porumbescu”: "

Vineri, 19 mai 2011, la Scoala cu clasele I-VIII nr. 1 Comanesti, a avut loc festivitatea de Aniversare a 145 ani de activitate a școlii. Cu acest prilej, a avut loc si festivitatea de schimbare a denumirii scolii in Scoala „Ciprian Porumbescu”. Evenimentul s-a desfasurat incepand cu ora 10 in sala de sport a scolii, frumos impodobita de sarbatoare.


Printre invitatii de seama primiti cu paine si sare s-au numarat si: Viorel Miron, primarul orasului Comanesti, Ciocan Nicolae, viceprimar, Emil Ganea si Dumitru Ficuta din partea ISJ Bacau, Narcis Jitaru, coordonator al Centrului „Europe Direct Comanesti”, Neculai Enea – comandantul Politiei Orasului Comanesti si Adrian Botezatu – comisar de politie, directorii unitatilor scolare din oras, preoti, profesori pensionari, fosti elevi si gazdele evenimentului – dascalii scolii.

"

Cel mai puternic laser din lume: Cum functioneaza relatia Romania - UE - companii private in domeniul cercetarii

Posted: 27 May 2011 08:06 AM PDT

Cel mai puternic laser din lume: Cum functioneaza relatia Romania - UE - companii private in domeniul cercetarii: "Proiectul celui mai puternic laser din lume - Extreme Light Infrastructure-Nuclear Physics care va fi construit la Magurele - va fi depus la Comisia Europeana in septembrie-octombrie. Pana atunci, pentru a asigura finantarea de 280 de milioane de euro, Executivul trebuie sa realoce bani de la alte programe operationale. Decizia este asteptata, insa, inca din luna martie, a declarat profesorul Nicolae Zamfir, directorul general al Institutului National de Fizica Nucleara si managerul proiectului ELI in Romania. Prezent la un seminar international pe tema ELI-NP, Zamfir a precizat ca, daca Guvernul va lua decizia in timp util si daca CE va da un raspuns afirmativ proiectului romanesc, bugetul de stat va suporta o treime costurile de intretinere ale facilitatii.​ Restul vor fi bani de la Bruxelles, din proiecte private si de la mari actori industriali sau high-tech.
  • Daniel Funeriu: Proiectul are toata sustinerea mea politica si sunt absolut convins ca va avea toata sustinerea guvernului
  • Nicolae Zamfir: IBM, daca are nevoie de fasciculi gamma sau de laseri, vine si plateste
"
1 Iunie European la Europe Direct Nord Est

1 Iunie European
 
Păstrează pentru totdeauna în suflet copilul din tine; astfel, nu va fi niciodată prea târziu să ai parte de o copilărie fericită!
 
Pornind de la această premisă, Centrul Europe Direct Nord-Est, în parteneriat cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est va organiza vineri, 27 mai, o serie de manifestări pentru celebrarea  Zilei  Internaţionale a Copilului, reunite sub titulatura: „Europa – O scenă de teatru”.
 
Destinatarii acestei manifestări vor fi cei aproximativ 200 de copii cu cerinţe educative speciale găzduiţi de Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Alexandru Roşca” din Piatra Neamţ, dar şi elevii Şcolii de arte şi meserii din Petricani.
 
Manifestările se vor desfăşura atât indoor, prin punerea în scenă a unei piese de teatru în Sala de Festivitati a CSEI „Al. Rosca”, cât şi outdoor, prin organizarea unui concurs de desene pe asfalt. Micii artişti, dar şi toţi sărbătoriţii vor fi răsplătiţi pentru participare cu daruri binemeritate.
 
Scopul acestor acţiuni este de a reitera valorile europene de solidaritate şi responsabilitate faţă de semenii noştri, de a încuraja manifestările culturale de voluntariat ca factori de identitate europeană, de a ne reaminti că 1 iunie-ziua Internaţională a copilului s-a născut în inima Europei, la Geneva, dar şi de a ne reaminti să fim mai generoşi.
 
Preocuparea constantă a Europe Direct Nord-Est rămane accea de a adresa mesaje europene consistente tinerilor şi copiilor, în special, astfel încât seria evenimentelor adresate lor  va continua.
 
 
O zi buna,
Echipa CENTRULUI EUROPE DIRECT Nord-Est
Piatra Neamt

CE a lansat 32 de harti online cu principalele surse difuze de poluare atmosferica

Posted: 26 May 2011 12:09 PM PDT

Aici hărţile
CE a lansat 32 de harti online cu principalele surse difuze de poluare atmosferica 
Noile harti online publicate astazi de Comisia Europeana si de Agentia Europeana de Mediu permit pentru prima data cetatenilor sa localizeze principalele surse difuze de poluare atmosferica, precum transporturile si aviatia. Noul set de 32 de harti indica locurile in care se emit anumiti poluanti, cum ar fi oxizii de azot si pulberile in suspensie si completeaza datele existente cu privire la emisiile generate de instalatii industriale individuale."

Comisia Europeana: Doar 1% din majoritatea metalelor ajung la reciclat. Anumite metale esentiale ar putea deveni indisponibile pentru tehnologie. Vezi scenariile privind viitorul resurselor

Posted: 26 May 2011 12:06 PM PDT

Comisia Europeana: Doar 1% din majoritatea metalelor ajung la reciclat. Anumite metale esentiale ar putea deveni indisponibile pentru tehnologie. Vezi scenariile privind viitorul resurselor: "CE a lansat azi doua rapoarte importante pe mediu. Primul raport indica potentialul imens de crestere a proportiei in care sunt reciclate metalele. Doar 18 metale sunt reciclate in proportie de peste 50 %, in vreme ce majoritatea metalelor nu ajung nici macar la o rata de reciclare de 1 %. Al doilea raport, prezentat intai la 18 mai in cadrul Comisiei ONU pentru dezvoltare durabila, subliniaza nevoia unei separari radicale, pentru a se evita o criza globala a resurselor pana in 2050, si ofera scenarii cu temei stiintific privind consumul viitor de resurse.
Vezi si:
  • CE a lansat 32 de harti online cu principalele surse difuze de poluare atmosferica
"

Băsescu, dezamăgit de Ministerul Mediului în privinţa absorbţiei fondurilor europene.

Posted: 26 May 2011 12:05 PM PDT

Băsescu, dezamăgit de Ministerul Mediului în privinţa absorbţiei fondurilor europene.: "Presedintele Traian Basescu sustine ca Ministerul Turismului si Ministerul Muncii sunt 'campioane' in ceea ce priveste absorbtia fondurilor europene si s-a declarat dezamagit de Ministerul Mediului, relateaza Agerpres.

'Sunt doua ministere care sunt campioane (la absorbtia fondurilor europene - n.r.) acum, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si Ministerul Muncii. Sper sa vina un al treilea minister campion, sa spunem, Ministerul Transporturilor, care a terminat un numar mare de ..."

CE vizeaza adoptarea unor reguli stricte pentru prevenirea fraudarii banilor contribuabililor

Posted: 26 May 2011 12:05 PM PDT

CE vizeaza adoptarea unor reguli stricte pentru prevenirea fraudarii banilor contribuabililor: "Intr-un document de politica adoptat astazi, Comisia Europeana prezinta o serie de masuri care permit procurorilor si judecatorilor din intreaga UE sa lupte intr-un mod mai eficace impotriva fraudelor care aduc atingere intereselor financiare ale Uniunii Europene. Comisia intentioneaza sa consolideze dreptul penal material, clarificand definitiile unor infractiuni precum deturnarea de fonduri sau abuzul de putere si sa sporeasca capacitatile Oficiul European de Lupta Antifrauda (OLAF) si ale Eurojust (organismul UE de cooperare judiciara)."

Adaugat: Sambata, 28 Mai 2011, 05:37:17
Autori: Centrul Europe Direct Botoşani


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 00:56:39 :

It`s is a very great article.
For purchase cheap meds click to neurontin website.

JorgeE.R. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 03:25:09 :

I have much of interesting.
We offer cheapest drug in drugstore shop.

StemK.Q. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 03:45:48 :

I get learned a lot of things.
We offer cheap drug in orlistat shop.

MedverE.P. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:00:52 :

I found learned a lot of of informative.
Buy best drugs you can on cheap clarinacream

RobertO.A. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:57:54 :

It`s is a very interesting description.
Order cheap drugs you can on buy coversyl

JorgeH.Y. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:21:38 :

This is a very great paper.
In our on line pharmacy cheap cost for drugs. See more to xalatan site.

RobertK.D. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:02:46 :

I received learned a lot of new interesting.
We offer low drug in amantadine online shop. In our on-line drugstore best price for drugs. See more to namenda website. Cheapest without prescr drug in cheap singulair online shop.

DanielN.K. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 19:57:34 :

I get much of cognitive.
We offer good drugs in biaxin shop. In online medicine chest good cost for drug. See more to website site. For purchase low drugs click to cialis website.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.