acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet


Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet

Posted: 09 Jun 2011 11:27 PM PDT

Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet: "

by Istvan MenyhartDe World IPv6 Day, portalul Europa al Comisiei Europene devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet (IPv6) (utilizatorii IPv4 îl vor putea de asemenea accesa). Internetul funcţionează prin transferul de mici pachete de date, care sunt rutate prin reţele, aşa cum se specifică într-un protocol internaţional de telecomunicaţii cunoscut sub numele de protocol de internet.


În 1984, au devenit disponibile peste 4 miliarde de adrese prin intermediul protocolului de internet versiunea 4 (IPv4), însă, din cauza creşterii cererii de noi servicii de internet, ultima adresă IPv4 rămasă a fost alocată în februarie 2011. Prin IPv6, vor deveni disponibile un număr practic nelimitat de adrese de internet, care vor asigura dezvoltarea explozivă a unor noi servicii în viitor. Facilitând accesul prin IPv6 la propriul portal, Comisia Europeană oferă un exemplu şi speră să încurajeze şi alte sectoare publice să convingă companiile şi producătorii europeni să-şi compatibilizeze noile servere şi dispozitive inteligente cu IPv6. Implementarea IPv6 este una dintre măsurile principale prevăzute în Agenda Digitală pentru Europa (a se vedea IP/10/581,MEMO/10/199 şi MEMO/10/200).


Neelie Kroes, vicepreşedinte al Comisiei Europene, responsabilă cu Agenda Digitală, a declarat în legătură cu acest subiect: „Încurajez administraţiile, furnizorii de servicii şi conţinut pe internet şi orice companie care desfăşoară activităţi comerciale pe internet să treacă la IPv6 cât mai repede posibil, deoarece altfel ne vom confrunta cu o situaţie pe care Europa nu şi-o permite: distorsiuni majore pe piaţă, un internet mai lent şi un impact negativ asupra inovării.”


Maroš Šefčovič, vicepreşedinte responsabil cu relaţiile interinstituţionale şi administraţia, a precizat: „Comisia Europeană oferă un exemplu chiar de Ziua mondială a protocolului IPv6, deschizând utilizatorilor acestui protocol accesul la portalul Europa. Acest prim pas va constitui o excelentă oportunitate de a identifica posibilele probleme şi de a facilita implementarea integrală a IPv6.” 


 


Protocolul IPv6 a fost introdus pentru a asigura un număr suficient de adrese de internet pentru viitor. Se preconizează că, pe măsură ce internetul se va dezvolta, milioane de dispozitive (cum ar fi telefoanele inteligente, autoturismele, contoarele de electricitate şi aparatele electrocasnice) se vor conecta la internet. Miliarde de senzori care formează aşa-zisul „internet al obiectelor” vor fi de asemenea conectaţi pentru a face schimb de informaţii, ceea ce va conduce la apariţia unei întregi generaţii de noi servicii inteligente. Fiecare dintre acestea va necesita o adresă IP. Datorită disponibilităţii unui număr de adrese IPv6 de ordinul miliardelor, dezvoltarea viitoare a internetului va fi asigurată.


IPv6 oferă multe avantaje tehnice, cum ar fi implementarea simplificată a securităţii IP, rutarea standard şi capacitatea „plug and play” (conectare şi folosire). Migrarea la IPv6 este costisitoare, însă înlocuirea echipamentelor IT pentru a asigura compatibilitatea cu IPv6 ar putea reduce substanţial costurile.


Totuşi, doar aproximativ 2% din întregul trafic de internet din prezent este compatibil cu IPv6. Prin urmare, este necesar să se compatibilizeze infrastructura de internet existentă cu IPv6 pentru a evita încetinirea internetului ca urmare a propriului succes. O astfel de evoluţie ar avea un impact negativ asupra creşterii economice, ar reduce posibilităţile de stimulare a inovării în domeniul aplicaţiilor şi al serviciilor de internet şi ar risca să producă distorsiuni pe piaţă ca urmare a revânzării adreselor IPv4 neutilizate care au fost deja alocate.


Comisia va organiza, pe 17 iunie 2011, un atelier de lucru pe tema IPv6, în cadrul Adunării pentru Agenda Digitală, şi va finanţa un amplu proiect-pilot pentru stimularea implementării IPv6 de către autorităţile publice. Comisia Europeană a investit deja peste 100 de milioane de euro în activităţi de cercetare şi de creştere a gradului de informare privind IPv6. Reţeaua europeană de cercetare GEANT este deja compatibilă în totalitate cu IPv6.

"

Bulgaria și România sunt pregătite să adere la spațiul Schengen, conform PE

Posted: 09 Jun 2011 11:27 PM PDT

Bulgaria și România sunt pregătite să adere la spațiul Schengen, conform PE: "

Passport and Visa / photo by Josh StewartParlamentul a dat astăzi (08.06.2011) undă verde României și Bulgariei să se alăture spațiului Schengen . Conform rapoartelor de evaluare, membrii PE sunt de părere că cele două țări au îndeplinit toate condițiile necesare, dar Parlamentul trebuie să rămână informat cu privire la măsurile suplimentare ce urmează să fie luate în zona Bulgaria-Turcia-Grecia pentru a face față unei posibile creșteri a presiunii exercitate de migrație.


 


Avizul PE, adoptat cu o largă majoritate, 487 voturi pentru, 77 împotrivă și 29 de abțineri și va fi transmis Consiliului JAI, care se reunește mâine, la Luxemburg.

 

În urma evaluării progreselor celor două state membre și a constatărilor echipelor de experți din vizitele de monitorizare, deputații europeni au ajuns la concluzia că, deși unele probleme rămase vor necesita o raportare periodică și o atenție sporită în viitor, ele nu constituie un obstacol în calea aderării depline la Schengen a României și Bulgariei.

 

"Suntem în poziția de a saluta aderarea Bulgariei și României în spațiul Schengen și sper că Consiliul va adopta aceeași poziție odată ce a primit avizul nostru pozitiv (...) Cetățenii ambelor țări trebuie considerați cetățeni europeni cu drepturi depline și nu trebuie să devină ostatecii discursurilor populiste", a declarat în cadrul dezbaterii raportorul Carlos Coelho (PPE, PT).

 

Zona frontalieră Bulgaria - Turcia - Grecia


Cu toate acestea, deputatul Coelho a subliniat, de asemenea, nevoia recunoașterii faptului că migrația ilegală transformă Bulgaria,Turcia și Grecia în zonele cele mai sensibile ale UE în ceea ce privește frontierele externe. Acest lucru înseamnă că Bulgaria trebuie să ia măsuri suplimentare, inclusiv să implementeze un plan special de acțiune pentru aderarea la spațiul Schengen și să elaboreze o abordare comună cu Grecia și Turcia pentru a face față unei posibile creșteri a presiunii exercitate de migrație

 

Deputații europeni au adoptat un amendament prin care cer statelor membre în cauză să anunțe PE și Consiliul, în scris, în următoarele şase luni de la data intrării în vigoare a deciziei de integrare, cu privire la orice deficienţe şi punerea în aplicare a acestor măsuri suplimentare.

 

Următorii pași


Verificarea îndeplinirii tuturor cerințelor Schengen de către noii membri (control de teren, frontiere maritime şi aeriene, eliberarea vizelor, cooperarea poliţienească, conectarea şi utilizarea Sistemului de Informaţii Schengen şi de protecţie a datelor) este o precondiție pentru ca, în urma consultării PE, Consiliul de Miniștri să decidă eliminarea controalelor la frontierele interne cu statele membre.

 

"Schengen reprezintă una dintre cele mai mari realizări ale UE, pe care nu avem voie să o distrugem cu decizii pripite. Sistemul Schengen oferă cele mai înalte standarde pentru managementul frontierelor. România și Bulgaria îndeplinesc aceste criterii - în consecință, nu trebuie să amânăm integrarea lor. Solicit Consiliului să urmeze recomandările votului exprimat azi de o mare majoritate a Parlamentului European", a declarat președintele Jerzy Buzek.

 

Decizia de integrare va trebui să fie luată de către Consiliu, prin decizia unanimă a tuturor guvernelor din statele care deja fac parte din spaţiul Schengen.

 

Membrii actuali ai spațiului Schengen


Spațiul Schengen cuprinde, în prezent, 25 de membri: 22 de state UE (Austria, Belgia, Danemarca, Franța, Finlanda, Germania, Grecia, Italia, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia, Republica Cehă, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Republica Slovacă și Slovenia) și trei țări asociate non-UE (Norvegia, Islanda și Elveția). Liechtenstein ar trebui să devină în curând a patra ţară asociată.

În prezent, libera circulaţie este garantată în cadrul unui teritoriu care posedă 42,673 km de coastă și 7,721 km de frontiere terestre, în interiorul căruia trăiesc în jur de 400 de milioane de persoane.


Mai multe informaţii


Textele adoptate vor fi disponibile aici (selectați 8 iunie 2011)


Urmăriți dezbaterea în direct


Profilul raportorului Carlos Coelho (PPE, PT)


Serviciul de presă al Parlamentului European

Autori: Centrul Europe Direct Botoşani

Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

PetrI.M. a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 05:33:06 :

It`s is a very great item.
For purchase best drugs click to v-gel online shop.

BorisS.Z. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 03:53:50 :

I received learned a lot of things.
For order low drug click to noroxin no prescription website.

IraY.P. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 14:51:26 :

It`s is a very great paper.
In our paper write service you can order cheap essays work with high quality.

VanyaP.L. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:35:01 :

I have much of interesting.
In our pay-write-paper.my-place.us you can purchase cheap homework work with best quality.

BeskinL.C. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:01:18 :

I have much of new interesting.
We offer low drugs in zenegra online shop.

BeskinA.I. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:26:26 :

It`s is a very interesting item.
We offer best drug in griseofulvin online shop.

GeorgeL.X. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:58:20 :

I received much of new things.
We offer low drug in buy myambutol shop.

DanielY.P. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:47:42 :

It`s is a very great article.
In our online medication best cost for medicines. See more to buy vancomycin website.

MartinQ.Q. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:21:38 :

It`s is a very interesting blog.
For order good drug click to actigall online site.

VanyaD.A. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:03:04 :

I have much of interesting.
For purchase low med click to buy glucotrol website. In online drugstore cheap price for medicines. See more to buy persantine online shop. Buy low drug you can on buy duphaston

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.