acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI » UE - România 2020 - 12 iulie


​Dezbina si stapaneste: strategia Chinei in Europa are succes, afirma expertul Jonas Parello-Plesner

Posted: 11 Jul 2011 06:18 AM PDT

​Dezbina si stapaneste: strategia Chinei in Europa are succes, afirma expertul Jonas Parello-Plesner: "A starnit valuri in presa internationala, fiind primul raport european in care se afirma limpede ca "China a inceput sa cumpere Europa". Dar cea mai importanta remarca a expertilor de la "European Council on Foreign Relations" este ca rolul din ce in ce mai important jucat de China pe batranul continent poate duce la dezbinarea Uniunii Europene. HotNews.ro a discutat despre strategiile aplicate de China in Europa si despre atitudinea Romaniei in fata asaltului chinez cu Jonas Parello-Plesner, unul dintre autorii studiului mentionat de "The Economist" sau "The Guardian".​"

Neelie Kroes, comisarul european pentru Agenda Digitala: Este ingrijorator ca peste 50% dintre romani nu au acces la internet

Posted: 11 Jul 2011 06:18 AM PDT

Neelie Kroes, comisarul european pentru Agenda Digitala: Este ingrijorator ca peste 50% dintre romani nu au acces la internet: "Pentru a ajunge la o rata de penerare de 80% la nivelul gosdpodariilor in privinta conexiunilor la internet broadband pana in 2015, asa cum si-a propus, Romania mai are multe de facut si este ingrijorator ca peste 50% dintre romani nu au acces la internet, a declarat luni la Bucuresti, Neelie Kroes, vicepresedintele Comisiei Europene, scrie HotNews.ro."

Salvati fondurile europene. Cine raspunde pentru dezastru?

Posted: 11 Jul 2011 05:09 AM PDT

Salvati fondurile europene. Cine raspunde pentru dezastru?: "Cine plateste politic pentru rusinea de a ne dovedi incapabili sa luam bani gratis? Cine pleaca din Guvern pentru ca in cinci ani de zile Romania a atins trista performanta de a absorbi doar 3,5% din fondurile puse la dispozitie de UE? Ce trebuie sa se intample pentru a mai salva ce se mai poate, pentru a evita momentul rusios al taierilor de fonduri? Cum va putea negocia Romania viitorul buget pe 2014 - 2020 cand a facut proba incapacitatii totale de a functiona dupa regulile si standardele UE? Problema fondurilor europene trebuie decretata prioritate nationala zero in urmatorii doi ani. In contextul crizei economice actuale, cand toate statele fug dupa bani, Romania fuge de bani. Una din solutiile urgente ar fi responsabilizarea rapida si reala a celor care gestioneaza fondurile europene."

Salvati fondurile europene. Vezi in text diferenta dintre raportarile triumfaliste de la Bucuresti si realitatea vazuta de la Bruxelles

Posted: 11 Jul 2011 05:09 AM PDT

Salvati fondurile europene. Vezi in text diferenta dintre raportarile triumfaliste de la Bucuresti si realitatea vazuta de la Bruxelles: "HotNews.ro initiaza campania ”Salvati fondurile europene”. Au trecut 11 zile de la ultimatumul dat ministrilor de presedintele Traian Basescu, insa nimic nu s-a intamplat. Pana pe 30 iunie, Guvernul trebuia sa faca bilantul absorbtiei fondurilor, iar cei cu rezultate slabe ”sa se gandeasca daca raman”. Pe de alta parte, cabinetul Boc amana problema infiintarii unui minister care sa coordoneze programele europene, in ciuda presiunilor de la Bruxelles. Orice zi de intarziere inseamna bani pierduti si mai putine sanse la un buget consistent pentru perioada 2014 - 2020. Romania are cea mai slaba rata de absorbtie dintre tarile UE, plasandu-se in coada listei cu 3, 5% dintr-un total de 20 de miliarde, cat au fost alocate Romaniei pentru 2007 - 2013. ​"

​​AUDIO Interviu cu ministrul bulgar Tomislav Donchev: In 2010 am absorbit de cinci ori mai multe fonduri decat in perioada 2007-2009

Posted: 11 Jul 2011 05:00 AM PDT

​​AUDIO Interviu cu ministrul bulgar Tomislav Donchev: In 2010 am absorbit de cinci ori mai multe fonduri decat in perioada 2007-2009: "Bulgaria a creat in 2010 un minister care se ocupa exclusiv de sapte programe operationale finantate din fonduri UE. Intr-un interviu pentru HotNews.ro, ministrul bulgar Tomislav Donchev (38 ani) povesteste cum a reusit ministerul pe care il conduce sa absoarba de cinci ori mai multe fonduri europene intr-un singur an. Ministrul Tomislav Donchev sustine ca oficialii Comisiei Europene au nevoie sa stie ca in tara exista o personalitate politica care raspunde de banii europeni. Ministrul bulgar sustine si ca CE a recomandat Romaniei sa infiinteze un minister al fondurilor europene. 
  • Tomislav Donchev: Stiu ca exista o recomandare clara pentru crearea unui minister al fondurilor europene. Recomandare facuta intr-o scrisoare trimisa de domnul Barosso premierului si presedintelui
"

Guvernul regional andaluz a declanşat procedurile de adopţie a 40 de minori români abandonaţi

Posted: 11 Jul 2011 04:59 AM PDT

Guvernul regional andaluz a declanşat procedurile de adopţie a 40 de minori români abandonaţi: "Guvernul regional andaluz a început procedurile de adopţie pentru minori români aflaţi în situaţie de abandon, în pofida moratoriului impus începând cu anul 2005 de România şi care interzice adopţiile internaţionale ale copiilor..."

Ultimă oră/ Accident rutier ȋn Sardinia, trei turişti români şi-au pierdut viaţa

Posted: 11 Jul 2011 04:58 AM PDT

Ultimă oră/ Accident rutier ȋn Sardinia, trei turişti români şi-au pierdut viaţa: "


Roma 9 iulie 2011- Trei cetăţeni români două femei şi un bărbat) au murit azi dimineaţă ȋntr-un accident rutier, lângă localitatea Bonorva (Sassari- Sardinia)- informeaza politia locala.Cei trei se aflau la bordul unei maşini ȋnmatriculate ȋn Franţa. Soferul a pierdut controlul autovehiculului, din cauza unei pete de ulei de pe carosabil. Maşina românilor s-a ȋncastrat, astfel, ȋntre un camion şi gardul de protecţie al străzii (Foto- Unione Sarda).

Un al patrulea pasager – un tânăr de 16 ani, a fost aruncat afară din maşină, ȋn momentul impactului, şi a supravieţuit accidentului, ȋnsă este internat ȋn stare gravă la spital.

Victimele nu au fost ȋncă identificate, dar autorităţile cred că este vorba despre o familie de turişti. Iniţial, s-a crezut că ar fi de naţionalitate franceză- având ȋn vedere locul de ȋnmatriculare a maşini, dar, ulterior, cercetările ar fi dovedit că pasagerii erau români.

Citeşte mai mult...

"

Italianul care a ucis un român pentru a ȋncasa asigurarea, condamnat la ȋnchisoare pe viaţă

Posted: 11 Jul 2011 04:57 AM PDT

Italianul care a ucis un român pentru a ȋncasa asigurarea, condamnat la ȋnchisoare pe viaţă: "


O singură şedinţă, pe 1 iulie, şi o deliberare circa o oră le-au fost suficiente judecătorilor de la Curtea cu juri din Venezia pentru a confirmacondamnarea la ȋnchisoare pe viaţă a lui Valerio Tancredi Volpe, de 38 de ani (foto 1), care şi-a ucis un angajat român pentru a-i ȋncasa asigurarea de viaţă.

A fost confirmată şi plata daunelor pentru rudele victimei, ȋn valoare de650.000 de euro.

Volpe, aflat ȋn ȋnchisoare de pe 10 iunie 2008, trebuia să răspundă pentru uciderea şoferului român Adrian Cosmin (foto2), de 29 de ani, omorât ȋn noaptea de 7 iunie la Cavaion (provincia Verona). Mobilul crimei a fost asigurarea de viaţă pe care Cosmin a fost pus să o semneze cu puţin timp ȋnaintea morţii sale.

Film de groază

Criminalul, ȋmpreună cu concubina sa,Cristina Nervo (foto 1), l-au invitat pe Cosmin acasă la ei, şi i-au dat o cafea cu somnifere. Apoi l-au dus pe român ȋntr-o zonă izolată, i-au adus şi maşina şi i-au dat foc. Tânărul a murit din cauza combinaţiei ucigaşe dintre somnifer şi intoxicaţia provocată de fum.

Inainte de a muri, românul le povestise părinţilor ȋnţelegerea făcută cu patronul său: Volpe ȋl angaja dacă

Citeşte mai mult...

 

"

Cum se risipesc banii in administraţia publică italiană

Posted: 11 Jul 2011 04:57 AM PDT

Cum se risipesc banii in administraţia publică italiană: "


Bugetul Italiei a fost afectat de o lungă serie de risipe în administraţia publică- faptul a fost relevat de un raport recent al Ministerului Economiei, care a analizat situaţia din sistemul sanitar, cel al invăţământului, cel universitar precum şi investiţiile publice.

Deseori au descoperit expertii- sunt angajate mai multe persoane pentru o sarcină care poate fi făcută de una singură. Alta risipa? Statul cumpără bunuri şi servicii plătindu-le cu mult peste valoarea de piaţă.

Alte foduri pierdute sunt determinate de nefolosirea tehnologiilor de ultimă generaţie, din cauza lipsei de comunicare intre diferite structuri ale administraţiei publice.

Potrivit raportului, costurile unor lucrări publice nu sunt întotdeauna proporţionale cu utilitatea lor reală. În cele din urmă, unele ajutoare de stat pentru cei mai săraci arincuraja beneficiarii să fie asistaţi, mai degrabă decât să-şi îmbunătăţească starea actuală.

De toate aceste detalii a tinut seama Ministrul Economiei, Giulio Tremonti in calcularea noului buget pentru a reajusta conturile publice.

Obiectivul este gasirea celor patruzeci de miliarde de euro necesri echilibrarii bugetului, reducând risipa şi ineficienţa administrativă. .

Citeşte mai mult...

"

Sinucideri ȋn ȋnchisorile italiene, iată cazurile unor români care s-au declarat mereu ...

Posted: 11 Jul 2011 04:56 AM PDT

Sinucideri ȋn ȋnchisorile italiene, iată cazurile unor români care s-au declarat mereu ...: "


Aproape 70 de deţinuţi şi-au luat viaţă ȋn ȋnchisorile din Italia, de la ȋnceputul anului- iată situaţia dramatică prezentată printr-un comunicat, de cătreAsociaţia Antigone şi alte organizaţii politice şi non-guvernamentale, care monitorizează permanent situaţia din penitenciarele italiene.Printre cazuri de sinucidere se numără şi câteva morţi suspecte. “Observatorul cu privire la morţile din penitenciare” a expus, ȋn raportul menţionat, cazurile unor deţinuţi care s-au sinucis ȋn condiţii suspecte, unii fiind acuzaţi de delicte minore, sau ale altor deţinuţi, care au susţinut mereu că sunt nevinovaţi.Printre cazurile prezentate, se numără şi cele ale câtorva cetăţeni români.CazurileRaportul complet AICI

Unul din cazurile prezentate de raport este cel al românului de 30 de ani care şi-a pus capăt vieţii ȋn ȋnchisoarea de la Civitavecchia, la 31 martie 2005, la trei ore după ce a judecătorul pentru ancheta preliminară a confirmat punerea ȋn arest. Românul era acuzat de extorsiune de către o conaţională, dar a negat mereu orice responsabilitate.

Alt caz citat de “Observator” este cel al românului Vasile Tănase, de 28 de ani, care s-a spânzurat ȋn celula sa la Frosinone pe 22 august 2004, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de ȋnchisoare pentru că
Citeşte mai mult...

 

"

Tremonti taie pensiile badantelor măritate cu bătrânii asistaţi

Posted: 11 Jul 2011 04:56 AM PDT

Tremonti taie pensiile badantelor măritate cu bătrânii asistaţi: "


Rectificarea de buget propusă de ministrul Tremonti redimensionează în mod drastic pensia de urmaş pentru tinerele care s-au căsătorit cu un bătrân. Cu cât a durat mai puţin căsătoria, cu atât mai puţini bani vor primi.Este dificil de prevăzut ce va fi cu adevărat, la final, cu rectificarea de buget de 40 de miliarde asupra căreia lucrează (şi discută aprins) guvernul. In proiectul pregătit de ministrul Economiei Giulio Tremonti iese în evidenţă o normativă pentru tăierea pensiilor de urmaş încasate de tinerele văduve ale unui bătrân.

De la 1 ianuarie 2012, se citeşte într-un text difuzat de agenţiile de presă, pensia de urmaş "este redusă, în cazurile în care căsătoria cu decedatul a fost contractată când acesta avea vârsta peste 70 de ani şi diferenţa de vârstă între soţi este mai mare de 20 de ani, cu 10% pentru fiecare an de căsătorie cu decedatul lipsă până la împlinirea a 10 ANI".
Să încercăm să-l traducem într-un exemplu. Giorgio, de 72 de ani, s-a căsătorit cu Mihaela, de 43 de ani, şi după doi ani de căsătorie s-a dus într-o lume mai bună. Dacă potrivit legii actuale (este numai un exemplu),Mihaela ar avea dreptul

Citeşte mai mult...

 

"

UE şi FMI vor obţine 9 miliarde de euro profit din împrumuturile de 67,5 miliarde euro acordate Irlandei

Posted: 11 Jul 2011 04:55 AM PDT

UE şi FMI vor obţine 9 miliarde de euro profit din împrumuturile de 67,5 miliarde euro acordate Irlandei: "Uniunea Europeană (UE) şi Fondul Monetar Internaţional (FMI) vor obţine un profit de 9 miliarde de euro din împrumuturile totale de 67,5 miliarde de eruo acordate Irlandei, potrivit cotidianului britanic The Guardian.

"

Preşedintele Consiliului European a convocat o reuniune de urgenţă a liderilor europeni.

Posted: 11 Jul 2011 04:54 AM PDT

Preşedintele Consiliului European a convocat o reuniune de urgenţă a liderilor europeni.: "Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a convocat, pentru maine dimineata, o reuniune de urgenta a oficialilor la varf din Uniunea Europeana, ca sa discute despre pregatirea celui de-al doilea pachet de ajutor extern pentru Grecia si ingrijorarile privind presiunile pietelor financiare asupra Italiei, relateaza Mediafax.
La reuniune au fost invitati presedintele Bancii Centrale Europene, Jean-Claude Trichet, presedintele Eurogroup, Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei ..."

Autori: Centrul Europe Direct Botoşani

Alte articole din Centrul Europe Direct Botoşani :

» Cine suntem?
» Festivalul International EUROPAfest 2010
» EUROPAfest 2010 - un proiect realizat cu suportul programului Cultura 2007-2013 al Uniunii Europene.
» Grădiniţia 19: Parada costumelor eco şi spectacol
» Ziua Internaţională a Mediului marcată la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Sesiune de examen la cursul de iniţiere în eurojurnalism multimedia
» Spectacol de caritate la Dorohoi
» Premii de 4200 lei la concursul de civilizaţie francofonă „La Fourmi” – ediţia a III – a
» Familia mea în comunism
» Familia mea în comunism
» Mâine premierea concursului: Familia mea în comunism
» Informaţii pentru cetăţeni: Europe Direct
» Europe Direct Botoşani pentru Ziua Energiei 2011
» Ziua europeană a limbilor la Botoşani, în România şi Europa
» Let's Do It, Romania! şi la Botoşani
» Ziua Europeană a Limbilor la Centrul Europe Direct Botoşani
» Invitaţi de la Consiliul Europei aşteaptă întrebări şi din Botoşani
» Reţeaua RO+ 40 de experţi din România
» Distincţie obţinută de municipiul Botoşani
» proba
» proba
» Săptămâna familiei - săptămâna fără TV
» APC Botosani
» APC Botoşani
» Săptămâna familiei – Stop violenţei TV
» Primăria Botoşani - nominalizată la Gala Premiilor Infomediu
» Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
» Preferinţa nr. 1 a tinerilor - divertisment de calitate la TV
» 33 de licee din România pentru concursul Juvenes Translatores
» Grup de iniţiativă pentru Târgul ONG Botoşani
» Proiectul RURES - la Albesti, Tudora şi Trusesti
» EUROPAfest - între 7 şi 13 mai
» Super-Euro Direct
» Super-Euro Direct
» Europe Direct Botoşani la Târgul Agraria 2011
» Europa - casa noastră - la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Casa Regală şi EUROPAfest 2011
» Botoşani euro news
» Ziua Europei în Reţeaua Europe Direct
» La mulți ani, .eu!
» Reprezentanţa Comisiei Europene în România celebrează Ziua Europei
» Lichidele, în continuare interzise în avioane
» Din reţeaua Europe Direct
» Secvenţe de la "invitaţia la lectură"
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» Scoala de Vara pentru Securitatea Retelelor Informatice – Editia a IV-a
» EuROparlament, 28 mai
» Vis de Artist partener al EDIC Botoşani, la Radio Romania Actualitati si TVR Iasi
» Pliante antifumat pe Pietonalul Unirii
» Activităţi la sfârşit de an şcolar
» Cheltuielile UE - demontarea unui mit
» UE - România 2020 - 9 iulie
» Super Euro Direct, 11 iulie
» Elevii români cei mai slabi la citire din Europa alături de bulgari
» Super Euro Direct, 12 iulie
» Proiect Comenius Regio coordonat de CCD Botoşani
» „România şi cadrul financiar multianual 2014-2020 al Uniunii Europene”
» ADR Nord Est: lider in privinta utilizarii fondurilor disponibile prin REGIO
» UE - România 2020 - 19 iulie
» UE - România 2020 - 21 iulie
» Raportul pe Justiţie: Şi avocaţii s-au plictisit de procesele lungi
» UE - România 2020 - 12 iulie
» Planuri integrate de dezvoltare urbană aprobate pentru Flămânzi, Botoşani, Dorohoi
» Anul voluntariatului la Botoşani
» Anul voluntariatului la Botoşani
» Întâlnire la Consiliul Judeţean al Elevilor
» Gânduri despre Eminescu
» Conferinţa interregională a elevilor
» Seara Voluntarilor botoşăneni
» EDIC Botoşani la dezbaterea publică a Bugetului Botoşani/ 2011
» Ziua zonelor umede 2011 la Botoşani
» "Alternativele Autorităților Publice Locale în dezvoltarea Comunitară"
» "Botoşani - oraş european"
» Clipuri foto muzicale
» Întâlnire - fonduri europene la Prefectura Botoşani
» Ziua Consumatorilor 2011
» Europe Direct Botoşani: Ziua Sindromului Down la Botosani
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor - martie 2011
» Sesiune de informare Proiecte de mediu - Botoşani
» Ora Pământului 2011 la Botoşani
» Cu ce se confruntă piaţa muncii din Regiunea Nord Est?
» Lansare proiect muldimedia Şcoala 12 Botoşani
» Peluza voluntarilor la Botoşani
» Întâlnirea de astăzi
» Comunică prin artă implicându-te
» 9 mai - spiritul Europei
» 9 mai - ONG Botoşani perspective 2011
» Europa - casa noastră
» Noaptea Europeană a Muzeelor la Botoşani
» Despre şcolarizare, acces la educaţie şi voluntariat în Uniunea Europeană
» Ziua Biodiversităţii la Botoşani
» Participare activă la POSDRU: sesiune de informare la Prefectura Botoşani
» Festival de film al elevilor - "Parada Ciudatelor"
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor - iunie 2011
» Forumul comunicatorilor Regio, Neptun iunie 2011
» Festivalul national de muzica folk "Seri melancolice eminesciene"
» Premiile "Vara în acorduri muzicale"
» Participare la AGM Operation Villages Roumains
» Simpozion BIODIVERSITATE SI DEZVOLTARE DURABILA - comunicări Europe Direct
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor
» Spectacolul “Let’s Do It, România” la Botoşani
» Voluntariat şi muzică la Colegiul Naţional „August Treboniu Laurian” din Botoşani
» Târgul ONG Botoşani - participarea Europe Direct
» Galerii foto Târgul ONG Botoşani
» EURES; atenţie, EURES!
» Botoşani – locul unde a început să se scrie istoria proiectului Lider European
» Dezbatere publică proiect finanţat de UE
» Proiect finanţat de UE în dezbatere publică
» Expoziţie de produse agricole - Din roadele toamnei la Vorona Nouă
» Botoşăneni la Roşia Montana - galerie foto
» AGM Europe Direct Malta - 2011
» UE - România, 16 noiembrie
» Voluntariatul – un mod de viaţă
» Din inima poveştilor - la inima noastră
» Pictarea Colegiului Mihai Eminescu Botoşani
» Proiectul Lider European - faza locală Botoşani
» Cu elevii de la Şcoala 12 despre Anii Europeni
» Spectacol şi lansare CD - "Iarnă-n cartier"
» Dublă expoziţie deschisă în Spaţiul Public European
» Concurs APC - Europe Direct Botoşani: Desenează-mi un E
» Premiile Lider European susţin proiectul Şcoala altfel
» Mărţişoare pentru Centrul Europe Direct Botoşani
» Dezbatere la Şcoala 11 Botoşani: Preia controlul asupra datelor personale
» Micii jurnalişti la Târgul Mărţişorului
» Conferinţă de închidere a două proiecte Inter Concordia
» Curs "Manager de proiect" la Botoşani
» Ziua Consumatorilor 2012 la Botoşani
» Concursul Lider European - 2012
» Concursul Lider European 2012 - s-a lansat la Botoşani
» Leorda: Solidaritate între generaţii
» Dialog între generaţii la Şcoala nr. 12 Botoşani
» AMICI PENTRU BUNICI – nepoţi pentru o zi
» AMICI PENTRU BUNICI – nepoţi pentru o zi
» Seară de încondeiat ouă roşii
» Curs intensiv de jurnalism
» Europe Direct Botoşani în Ghidul european de bune practici în domeniul social media
» Video: Săptămâna Tineretului la Botoşani cu Europe Direct
» Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Plimbare prin Europa, la Ipoteşti
» Foto: Ziua Europei la Şcoala 12 Botoşani
» Vis de artist comunică prin artă
» Video: Eurovision 2012 - cei 18 din prima semifinală
» Simpozion "Biodiversitate şi dezvoltare durabilă" ediţia a VI-a
» Proiect european la Şcoala 11 Botoşani
» Listă 12 video: La Rezervația de tisă Tudora Botoșani
» Listă video: Ziua mediului la Botoșani
» Listă video: Parcul de agrement Cornișa Botoșan
» Video list: Ziua mediului 2012 la Botoșani
» E dreptul tău - acționează! - la Colegiul Eminescu Botoșani
» Gala LDIR, Iași 2012, listă video
» Premiul Europe Direct la Festivalul de Folk
» Buzz Fest 2012 un an de la apariția ziarului BUZZ
» Ziua europeană a limbilor străine 2012 – la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Caravana SEV a poposit la Botoșani!
» Seniorii anului 2012 la Botoşani
» Sărbătorirea seniorilor în România şi la Botoşani
» Valori perene în limbi europene
» Lansarea a două proiecte internaționale la Școala nr. 11 Botoșani
» Lansarea a două proiecte la Școala nr. 11 Botoșani
» Invitaţie la Acţiunea SĂ VORBIM DESPRE diz-ABILITATE
» Despre solidaritatea umană și pacea europeană
» Masterchef la Liceul Sf. Stelian Botoșani cu Europe Direct
» Fonduri europene pentru reabilitarea Spitalulului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani
» Solidaritate pentru dizABILITATE la Dorohoi
» Ziua mondială a alimentaţiei la Liceul Sf. Stelian Botoşani
» Zilele Școlii din Vorona Nouă cu Europe Direct Botoşani
» Medici din Botoșani exemple pentru vârsta a treia
» Mobilitate pentru sustenabilitate în Europa
» Sondaj drepturi cetățenești într-un liceu din Torino unde învață și elevi români
» Anul European al Cetățenilor se lansează la București: Europe Direct Botoșani participă la eveniment
» Seri de Dragobete cu Europe Direct Botoșani
» Drepturile cetăţenilor europeni în discuţie la Botoşani
» Drepturi cetăţeneşti europene în discuţie la Botoşani
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești europene
» Concurs de lectură
» Festivalul Egalității Șanselor
» Europe Direct Botoșani prezent la evenimentul de lansare a unei noi generații Europe Direct
» Interview Laurent Thieule
» La Centrul de îngrijire ai asistenta Leorda: Activitate caritabilă
» Mâine: conferința de presă de lansare a Festivalului Internațional EUROPAfest 2013
» Agenda Europeană 15 aprilie
» AmFiTeatru 5 - festival de teatru adolescent
» Trei întreprinderi sociale și șase locuri de muncă noi în județul Botoșani
» Amfiteatru 2013, festival de teatru adolescent Botoșani, ediția a V-a 24-28 aprilie / listă 48 video
» Festivalul Amfiteatru gala de premiere cu Europe Direct
» Festivalul Amfiteatru gala de premiere cu Europe Direct
» Blog IHTIS: Ziua Nationala a Tineretului – Botoșani 2013
» Târgul de joburi Botoșani 8 mai 2013 listă video
» Comisia Europeană, mai aproape de elevii din Botoșani
» Comisia Europeană, mai aproape de elevii din Botoșani
» Consultare publica: mediul de afaceri regional
» Fotoreporter pentru mediu: concurs la Botoşani, iunie 2013
» La Fourmi - concurs de civilizaţie francofonă la Colegiul Naţional Mihai Eminescu Botoşani
» Conferinta regionala “Regiunea Nord-Est se dezvolta cu REGIO”
» Sesiune de informare la Piatra Neamț: Programul Operational Regional 2007 - 2013
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Europenii au grijă de seniori
» Europe Direct - APC Botoșani: Propuneri pentru drepturile consumatorilor
» Foto: Premii pentru elevii de la Scoala nr. 6 Botosani oferite de Centrul Europe Direct
» Video muzical: Mici interpreți botoșăneni sponsorizați de Europe Direct la Mamaia Copiilor
» Întâlnirea a peste 60 de tineri din opt ţări diferite prin programul TiA la Botoşani
» Botoșaniul a dat startul pregătirilor pentru campania LET’S DO IT, ROMANIA!
» Întâlnire cu tineri din trei țări europene la Botoșani
» Drepturi ale UE în dezbatere la Europe Direct Botoşani cu tineri din Franţa şi România - listă video
» Drepturi fundamentale ale Uniunii Europene dezbătute de tineri din Franța și România
» Noul număr BUZZ (18) la chioșcurile de ziare cu antrenorul FC Botoșani, Cristi Popovici
» Buletin INFO Nord-Est nr. 35
» José Manuel BARROSO: discursul despre starea Uniunii Europene (2013) - live cu Europe Direct Botoșani, 11 septembrie, cu începere de la ora 10.00 (ora României)
» Regiunea Nord - Est promovata in cadrul Open Days 2013 - Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor, Bruxelles
» CONCURS FOTO NAŢIONAL
» Video: Caravana SEV la Botoșani - European Voluntary Service
» Grupaj video: Seri melancolice eminesciene 2013 - prima seara
» Seri melancolice eminesciene 2013 Botosani, prima seara
» grupaj video: Seri melancolice eminesiene la Ipotești, cu Europe Direct
» ideo: Zilele europene ale patrimoniului la Ipotești Botoșani, cu Europe Direct
» Mica scriitoare Ana Iftodeanu - primul interviu cu Europe Direct
» ansare proiect la Primăria Botoșani: Cetăţeni europeni –şanse egale pentru sănătate
» Tineret în acțiune: Un reprezentant al Europe Direct Botoșani la Manchester - Marea Britanie
» Tineret in actiune cu Europe Direct Botosani la Manchester
» Video: Tineret în acțiune Botoșani - Manchester, Marea Britanie
» Europe Direct Botoşani la Adunarea generală Anuală a Reţelei Europe Direct
» Rapoartele Bancii Mondiale cu privire la stadiul implementarii REGIO - prezentate la Piatra Neamţ
» Video: Finanţări europene 2014 - 2020
» Forumul Regional "Start Nord-Est 2020: Destinatia Competitivitate, editia a IX-a
» Foto/video: Despre viitoarele alegeri europarlamentare cu tineri din 4 ţări europene
» Trec magii prin Țara Moldovei - Festival de colinde și datini ortodoxe
» Euro-Botoșani, nr. 2/decembrie 2013
» Proiectele europene crează locuri de muncă
» Util și interesant: Buletin INFO Nord-Est nr. 37
» CURSUL DE SCRIERE PROIECTE ERASMUS+ REVINE LA BOTOŞANI
» Concurs de fotografie “Acţionează, Reacţionează, Decide!" 15 februarie – 15 martie 2014
» Clik pe link: liste foto + video Europe Direct Botoşani 2013
» Întâlnire a redacției Buzz cu Europe Direct Botoșani
» Fonduri REGIO pentru infrastructura educationala
» Noi fonduri REGIO pentru microintreprinderile din Regiunea Nord-Est
» Proiectul ABSENT - dar - NU DIN VINA MEA în finala Galei Premiilor Participarii Publice
» Un reprezentant al Centrului Europe Direct Botoșani va participa la o întâlnire cu Comisarul European Dacian Cioloș
» Regiunea Nord-Est va avea de gestionat aproximativ 1,12 miliarde Euro in cadrul Programului Operational Regional
» "Suntem cetateni europeni", În saptamana Scoala Altfel la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Romanesti.
» "Bucataria europeană" de Ziua Europei la Românești
» Seminar de jurnalism la Botoșani - sâmbătă, 17 mai
» Festivalul Seri Melancolice Eminesciene, 2014 listă zeci de video
» }nt\lnire cu tineri de la Interact Botoșani
» Întâlnire cu tineri de la Interact Botoșani
» Jean-Claude Junker Președinte al Comisiei Europene: Un nou început pentru Europa
» Iaşi: A treia conferinta nationala a clusterelor din Romania se
» Acordul de Parteneriat 2014-2020 cu România aprobat de Comisia Europena
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii - lista 30 videoclipuri
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii - lista 30 videoclipuri
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Proiect de mediu cu fonduri norvegiene la Botoşani
» Parteneriate pentru activități industriale cu zero deșeuri
» Noi termene pentru depunerea proiectelor în programul Europa Creativă
» Proiect Erasmus+ demarat de colegiul Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" Botoşani
» Mesaj pentru România, mesaj pentru Europa
» Ziua Culturii Naționale și Zilele Eminescu la Botoșani
» Ziua Internaţională a Poeziei, Ipoteşti, 21 martie 2015
» Mesaj din Olanda pentru Ziua Mondială a Poeziei - Ipoteşti 21 martie 2015
» Fondul european de dezvoltare regională a împlinit 40 de ani
» Apel de proiecte valabil şi pentru oraşele din judeţul Botoşani
» Ziua Europei 2015 la Botoșani și în România
» Zilele Eminescu 2015 la Botoșani
» Concerte reunite în Botoşani şi Moldova sub sigla Europe Direct
» Câştigătorii Galei Societăţii Civile 2015
» Exemplu de bune practici prezentat de dl Gheorghe Sorescu la Piatra Neamţ
» Ghidurile specifice pentru microintreprinderi si infrastructura de transport
» IHTIS în parteneriat cu Europe Direct Tabără de aptitudini pe malul mării
» Suceava: sesiunea de informare pentru potentialii beneficiari ai POR 2014-2020
» Seara voluntarilor botoşăneni ediţia a V-a
» De ce sprijinim voluntar lumea ONG?
» Program de activitate Centrul Europe Direct Botoşani
» Cursul de formare "Competences for All" 18-24 ianuarie 2016 | Bonn, Germania
» Cereri de finanţare depuse electronic
» CAMPIONII REGIO IN NORD-EST
» Vă recomandăm cu căldură: DROP’PIN @EURES

Comentarii:

JaineX.H. a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 05:33:38 :

This is a very informative item.
We offer low drugs in order menosan online shop.

DavidT.X. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 14:53:59 :

I got learned a lot of cognitive.
Writing your homework the professional as write paper me soon as possible.

JaineT.T. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:37:03 :

I got many of new of informative.
Best Quality at write essay service service for writing papper works very fast.

GeorgeF.Q. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 03:47:56 :

It`s is a very interesting item.
In medication good price for drug. See more to motrin online online shop.

PetrD.N. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:01:28 :

It`s is a very informative clause.
We offer best drugs in buy aricept shop.

GeorgeD.Z. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:58:46 :

I get learned a lot of new things.
Best no prescription medicines in cheap formoterol website.

DavidE.F. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:23:14 :

It`s is a very great article.
Purchase cheapest medicines you can on zestoretic

GeorgeD.N. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:02:57 :

I got much of new interesting.
Order best drug you can on joynt online For order cheap drug click to venlor site. Cheap no prescription drug in buy azulfidine blog.

VeronikaK.O. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 19:59:58 :

It`s is a very interesting blog.
Buy best drugs you can on website Best no needed prescription drug in floxin blog. Low price without prescription drug in tegretol online pharmacy.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.