acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI » Raportul pe Justiţie: Şi avocaţii s-au plictisit de procesele lungi


Polonia construieste cel mai mare parc tematic din Europa Centrala, care va costa 400 de milioane de euro

Posted: 21 Jul 2011 05:49 AM PDT

Polonia construieste cel mai mare parc tematic din Europa Centrala, care va costa 400 de milioane de euro: "Cel mai mare parc tematic din Europa Centrala va fi construit in orasul polonez Grodzisk Mazowiecki, la 40 de kilometri de capitala Varsovia. Lucrarile la acest proiect sunt programate sa inceapa in primavara anului 2012, informeaza Warsaw Business Journal."

Boc: Proiectele UE vor fi finantate de la buget, iar contributia UE va fi recuperata dupa verificari

Posted: 21 Jul 2011 05:48 AM PDT

Boc: Proiectele UE vor fi finantate de la buget, iar contributia UE va fi recuperata dupa verificari: "Proiectele UE nu vor fi oprite, ci finantate in continuare de la bugetul de stat, urmand ca Guvernul sa trimita facturile aferente catre Comisia Europeana doar dupa verificari suplimentare efectuate de autoritatile romane, iar contributia europeana sa fie recuperata ulterior, a afirmat premierul Boc."

Predoiu: Comentariile Olandei despre România sunt inacceptabile.

Posted: 21 Jul 2011 02:30 AM PDT

Predoiu: Comentariile Olandei despre România sunt inacceptabile.: "Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, intr-un interviu la RFI, ca evaluarea Olandei, care pune la indoiala statul de drept din Romania, este 'inacceptabila'.
'Noi ne dorim o imbunatatire permanenta nu numai a statului de drept, ci in general a constructiei europene, o respectare a regulilor europene in toate privintele, inclusiv privind accesul pe piata muncii, o Uniune Europeana mai puternica, mai deschisa spre competitie, toate aceste lucruri le dorim si noi', a spus ministrul ..."

Merkel şi Sarkozy aruncă al doilea colac de salvare pentru Grecia.

Posted: 21 Jul 2011 02:30 AM PDT

Merkel şi Sarkozy aruncă al doilea colac de salvare pentru Grecia.: "Germania si Franta au ajuns la o pozitie comuna privind al doilea pachet de imprumut pentru Grecia, incercand sa previna astfel raspandirea crizei datoriilor de stat in alte tari din zona euro, au declarat joi surse oficiale europene, potrivit Mediafax.
Acordul reprezinta concluzia a sapte ore de discutii purtate miercuri seara la Berlin de cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Nicolas Sarkozy, au afirmat surse din cele doua guverne.
Detaliile 'pozitiei comune' nu au fost ..."

Reuniunea de la Bruxelles: O intalnire cat un continent

Posted: 21 Jul 2011 12:23 AM PDT

Reuniunea de la Bruxelles: O intalnire cat un continent: "Summit-ul de astazi de la Bruxelles pare a incepe sub auspicii pozitive, mai ales ca sunt semnale referitoare la o intelegere intre Franta si Germania in ceea ce priveste aranjamentul financiar pentru Grecia. Conform unor surse, in urma unei intalniri care a durat nu mai putin de sase ore si la care a participat si seful ECB, Sarkozy a reusit sa o convinga pe Merkel asupra necesitatii si structurii pachetului de ajutorare a Greciei, scrie Dan Diaconu pe Trenduri economice."

Care sunt problemele Chinei, din perspectiva FMI

Posted: 21 Jul 2011 12:22 AM PDT

Care sunt problemele Chinei, din perspectiva FMI: "Chiar dacă va continua să aibă cea mai mare creştere economică în acest an, China are probleme cu inflaţia mare, bula imobiliară şi credite îndoielnice, se arată într-un raport al Fondului Monetar Internaţional (FMI), publicat..."

Ziua Z pentru Grecia. Dupa 7 ore de discutii, Merkel si Sarkozy au gasit o solutie. Trichet a asistat la intalnirea celor doi

Posted: 21 Jul 2011 12:20 AM PDT

Ziua Z pentru Grecia. Dupa 7 ore de discutii, Merkel si Sarkozy au gasit o solutie. Trichet a asistat la intalnirea celor doi: "Angela Merkel si Nicolas Sarkozy, au ajuns miercuri la o pozitie comuna atat in ceea ce priveste noul plan de salvare financiara a Greciei cat si pentru modalitatea de participare a sectorului privat la acest plan, anunta Reuters. Discutiile au durat circa 7 ore si au fost caracterizate ca fiind "foarte stranse". Continutul acordului nu a fost dat insa publicitatii, urmand sa fie cel mai probabil anuntat in cursul zilei. Cei doi lideri i-au solicitat la jumatatea intalnirii presedintelui BCE Jean-Claude Trichet, sa li se alature, fapt ce sugereaza ca solutia la care s-a ajuns are si sprijinul Bancii Centrale Europene."

Noile reguli ale jocului pot bloca fondurile UE

Posted: 21 Jul 2011 12:18 AM PDT

Noile reguli ale jocului pot bloca fondurile UE: "Banii de la Uniunea Europeană nu vor mai veni oricum. Orice ţară membră se poate trezi cu banii blocaţi, dacă nu respectă noile reguli bugetare."

Raportul pe Justiţie: Şi avocaţii s-au plictisit de procesele lungi

Posted: 21 Jul 2011 12:17 AM PDT

Raportul pe Justiţie: Şi avocaţii s-au plictisit de procesele lungi: "Criticile faţă de durata nepermis de mare a proceselor demnitarilor sunt însuşite inclusiv de avocaţi. Soluţiile lor ţin de finanţare, mentalitatea magistraţilor şi efectele legii micii reforme."

Nu mai trimitem facturi la UE, de teama neregulilor constatate.

Posted: 21 Jul 2011 12:16 AM PDT

Nu mai trimitem facturi la UE, de teama neregulilor constatate.: "Guvernul nu va mai cere decontarea unor cheltuieli la CE pana cand nu va definitiva controalele asupra modului de utilizare a banilor europeni.
Pe langa faptul ca in Romania sunt ingreunate realizarea si derularea unui proiect fezabil care sa fie finantat de catre UE, absorbtia fondurilor europene - situata in prezent la dezamagitorul procentaj de 11% din total - se mai loveste de o problema, anume coruptia.
Neregulile la derularea licita­tiilor pe proiecte finantate din banii UE, dar si ..."

Zeci de mii de străini au descoperit adevăratul brand turistic al României.

Posted: 21 Jul 2011 12:15 AM PDT

Zeci de mii de străini au descoperit adevăratul brand turistic al României.: "Comparativ cu majoritatea statelor din UE, Romania are un atuu important in ceea ce priveste turismul: bogatia faunei si florei. Spre exemplu, la noi in tara regasim o treime din carnivorele mari ale Europei. De ce nu ar deveni animalele adevaratul brand turistic al Romaniei?
Romania libera lan-seaza astazi o campanie despre bogatia faunei de la noi din tara, care ar putea constitui unul dintre motoarele relansarii turismului romanesc. Mii de turisti straini vin anual pentru a admira si ..."

Lăzăroiu: Cazul Spania este fără precedent, e un caz nou pentru Comisie, va fi dificil de ...

Posted: 21 Jul 2011 12:06 AM PDT

Lăzăroiu: Cazul Spania este fără precedent, e un caz nou pentru Comisie, va fi dificil de ...: "Intentia Spaniei de a introduce restrictii pentru romani pe piata muncii nu a fost notificata oficial CE, dar este un caz fara precedent, dificil de judecat, fiind primul stat care a liberalizat piata fortei de munca si revine cu restrictii, a spus, miercuri, ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, potrivit Mediafax.
Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Sebastian Lazaroiu, a declarat miercuri, dupa discutiile de la Bruxelles cu comisarul european pentru ocupare Laszlo Andor, ca nu ..."

Noi propuneri legislative de intarire a rezilientei sectorului bancar din UE

Posted: 21 Jul 2011 12:05 AM PDT

Noi propuneri legislative de intarire a rezilientei sectorului bancar din UE: "Comisia Europeana a prezentat, miercuri, propuneri care vizeaza modificarea comportamentului celor 8000 de banci care activeaza in Europa. Propunerea legislativa are ca obiectiv principal intarirea rezilientei sectorului bancar al UE, urmarind totodata ca bancile sa finanteze in continuare activitatea economica si cresterea."

Noi reguli europene pentru jucarii mai sigure

Posted: 21 Jul 2011 12:05 AM PDT

Noi reguli europene pentru jucarii mai sigure: "Uniunea Europeana a introdus, miercuri, masuri stricte de siguranta pentru jucariile pentru copii, o masura care ar putea afecta importurile din China care reprezinta 80% din importurile de jucarii din UE. Noile norme se adreseaza in special jucariilor care contin ftalati, produs chimic din plastic care a fost legat tot mai des de perturbarile hormonale la copii si anumite substante ignifuge, care, potrivit Comisiei Europeane, pot deteriora permanent sistemul endocrin al copiilor. De asemenea, jucariile vandute impreuna cu produse alimentare vor trebui sa fie ambalate separat."

Adaugat: Joi, 21 Iulie 2011, 14:46:12
Autori: Centrul Europe Direct Botoşani


Alte articole din Centrul Europe Direct Botoşani :

» Cine suntem?
» Festivalul International EUROPAfest 2010
» EUROPAfest 2010 - un proiect realizat cu suportul programului Cultura 2007-2013 al Uniunii Europene.
» Grădiniţia 19: Parada costumelor eco şi spectacol
» Ziua Internaţională a Mediului marcată la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Sesiune de examen la cursul de iniţiere în eurojurnalism multimedia
» Spectacol de caritate la Dorohoi
» Premii de 4200 lei la concursul de civilizaţie francofonă „La Fourmi” – ediţia a III – a
» Familia mea în comunism
» Familia mea în comunism
» Mâine premierea concursului: Familia mea în comunism
» Informaţii pentru cetăţeni: Europe Direct
» Europe Direct Botoşani pentru Ziua Energiei 2011
» Ziua europeană a limbilor la Botoşani, în România şi Europa
» Let's Do It, Romania! şi la Botoşani
» Ziua Europeană a Limbilor la Centrul Europe Direct Botoşani
» Invitaţi de la Consiliul Europei aşteaptă întrebări şi din Botoşani
» Reţeaua RO+ 40 de experţi din România
» Distincţie obţinută de municipiul Botoşani
» proba
» proba
» Săptămâna familiei - săptămâna fără TV
» APC Botosani
» APC Botoşani
» Săptămâna familiei – Stop violenţei TV
» Primăria Botoşani - nominalizată la Gala Premiilor Infomediu
» Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
» Preferinţa nr. 1 a tinerilor - divertisment de calitate la TV
» 33 de licee din România pentru concursul Juvenes Translatores
» Grup de iniţiativă pentru Târgul ONG Botoşani
» Proiectul RURES - la Albesti, Tudora şi Trusesti
» EUROPAfest - între 7 şi 13 mai
» Super-Euro Direct
» Super-Euro Direct
» Europe Direct Botoşani la Târgul Agraria 2011
» Europa - casa noastră - la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Casa Regală şi EUROPAfest 2011
» Botoşani euro news
» Ziua Europei în Reţeaua Europe Direct
» La mulți ani, .eu!
» Reprezentanţa Comisiei Europene în România celebrează Ziua Europei
» Lichidele, în continuare interzise în avioane
» Din reţeaua Europe Direct
» Secvenţe de la "invitaţia la lectură"
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» Scoala de Vara pentru Securitatea Retelelor Informatice – Editia a IV-a
» EuROparlament, 28 mai
» Vis de Artist partener al EDIC Botoşani, la Radio Romania Actualitati si TVR Iasi
» Pliante antifumat pe Pietonalul Unirii
» Activităţi la sfârşit de an şcolar
» Cheltuielile UE - demontarea unui mit
» UE - România 2020 - 9 iulie
» Super Euro Direct, 11 iulie
» Elevii români cei mai slabi la citire din Europa alături de bulgari
» UE - România 2020 - 12 iulie
» Super Euro Direct, 12 iulie
» Proiect Comenius Regio coordonat de CCD Botoşani
» „România şi cadrul financiar multianual 2014-2020 al Uniunii Europene”
» ADR Nord Est: lider in privinta utilizarii fondurilor disponibile prin REGIO
» UE - România 2020 - 19 iulie
» UE - România 2020 - 21 iulie
» UE - România 2020 - 12 iulie
» Planuri integrate de dezvoltare urbană aprobate pentru Flămânzi, Botoşani, Dorohoi
» Anul voluntariatului la Botoşani
» Anul voluntariatului la Botoşani
» Întâlnire la Consiliul Judeţean al Elevilor
» Gânduri despre Eminescu
» Conferinţa interregională a elevilor
» Seara Voluntarilor botoşăneni
» EDIC Botoşani la dezbaterea publică a Bugetului Botoşani/ 2011
» Ziua zonelor umede 2011 la Botoşani
» "Alternativele Autorităților Publice Locale în dezvoltarea Comunitară"
» "Botoşani - oraş european"
» Clipuri foto muzicale
» Întâlnire - fonduri europene la Prefectura Botoşani
» Ziua Consumatorilor 2011
» Europe Direct Botoşani: Ziua Sindromului Down la Botosani
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor - martie 2011
» Sesiune de informare Proiecte de mediu - Botoşani
» Ora Pământului 2011 la Botoşani
» Cu ce se confruntă piaţa muncii din Regiunea Nord Est?
» Lansare proiect muldimedia Şcoala 12 Botoşani
» Peluza voluntarilor la Botoşani
» Întâlnirea de astăzi
» Comunică prin artă implicându-te
» 9 mai - spiritul Europei
» 9 mai - ONG Botoşani perspective 2011
» Europa - casa noastră
» Noaptea Europeană a Muzeelor la Botoşani
» Despre şcolarizare, acces la educaţie şi voluntariat în Uniunea Europeană
» Ziua Biodiversităţii la Botoşani
» Participare activă la POSDRU: sesiune de informare la Prefectura Botoşani
» Festival de film al elevilor - "Parada Ciudatelor"
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor - iunie 2011
» Forumul comunicatorilor Regio, Neptun iunie 2011
» Festivalul national de muzica folk "Seri melancolice eminesciene"
» Premiile "Vara în acorduri muzicale"
» Participare la AGM Operation Villages Roumains
» Simpozion BIODIVERSITATE SI DEZVOLTARE DURABILA - comunicări Europe Direct
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor
» Spectacolul “Let’s Do It, România” la Botoşani
» Voluntariat şi muzică la Colegiul Naţional „August Treboniu Laurian” din Botoşani
» Târgul ONG Botoşani - participarea Europe Direct
» Galerii foto Târgul ONG Botoşani
» EURES; atenţie, EURES!
» Botoşani – locul unde a început să se scrie istoria proiectului Lider European
» Dezbatere publică proiect finanţat de UE
» Proiect finanţat de UE în dezbatere publică
» Expoziţie de produse agricole - Din roadele toamnei la Vorona Nouă
» Botoşăneni la Roşia Montana - galerie foto
» AGM Europe Direct Malta - 2011
» UE - România, 16 noiembrie
» Voluntariatul – un mod de viaţă
» Din inima poveştilor - la inima noastră
» Pictarea Colegiului Mihai Eminescu Botoşani
» Proiectul Lider European - faza locală Botoşani
» Cu elevii de la Şcoala 12 despre Anii Europeni
» Spectacol şi lansare CD - "Iarnă-n cartier"
» Dublă expoziţie deschisă în Spaţiul Public European
» Concurs APC - Europe Direct Botoşani: Desenează-mi un E
» Premiile Lider European susţin proiectul Şcoala altfel
» Mărţişoare pentru Centrul Europe Direct Botoşani
» Dezbatere la Şcoala 11 Botoşani: Preia controlul asupra datelor personale
» Micii jurnalişti la Târgul Mărţişorului
» Conferinţă de închidere a două proiecte Inter Concordia
» Curs "Manager de proiect" la Botoşani
» Ziua Consumatorilor 2012 la Botoşani
» Concursul Lider European - 2012
» Concursul Lider European 2012 - s-a lansat la Botoşani
» Leorda: Solidaritate între generaţii
» Dialog între generaţii la Şcoala nr. 12 Botoşani
» AMICI PENTRU BUNICI – nepoţi pentru o zi
» AMICI PENTRU BUNICI – nepoţi pentru o zi
» Seară de încondeiat ouă roşii
» Curs intensiv de jurnalism
» Europe Direct Botoşani în Ghidul european de bune practici în domeniul social media
» Video: Săptămâna Tineretului la Botoşani cu Europe Direct
» Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Plimbare prin Europa, la Ipoteşti
» Foto: Ziua Europei la Şcoala 12 Botoşani
» Vis de artist comunică prin artă
» Video: Eurovision 2012 - cei 18 din prima semifinală
» Simpozion "Biodiversitate şi dezvoltare durabilă" ediţia a VI-a
» Proiect european la Şcoala 11 Botoşani
» Listă 12 video: La Rezervația de tisă Tudora Botoșani
» Listă video: Ziua mediului la Botoșani
» Listă video: Parcul de agrement Cornișa Botoșan
» Video list: Ziua mediului 2012 la Botoșani
» E dreptul tău - acționează! - la Colegiul Eminescu Botoșani
» Gala LDIR, Iași 2012, listă video
» Premiul Europe Direct la Festivalul de Folk
» Buzz Fest 2012 un an de la apariția ziarului BUZZ
» Ziua europeană a limbilor străine 2012 – la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Caravana SEV a poposit la Botoșani!
» Seniorii anului 2012 la Botoşani
» Sărbătorirea seniorilor în România şi la Botoşani
» Valori perene în limbi europene
» Lansarea a două proiecte internaționale la Școala nr. 11 Botoșani
» Lansarea a două proiecte la Școala nr. 11 Botoșani
» Invitaţie la Acţiunea SĂ VORBIM DESPRE diz-ABILITATE
» Despre solidaritatea umană și pacea europeană
» Masterchef la Liceul Sf. Stelian Botoșani cu Europe Direct
» Fonduri europene pentru reabilitarea Spitalulului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani
» Solidaritate pentru dizABILITATE la Dorohoi
» Ziua mondială a alimentaţiei la Liceul Sf. Stelian Botoşani
» Zilele Școlii din Vorona Nouă cu Europe Direct Botoşani
» Medici din Botoșani exemple pentru vârsta a treia
» Mobilitate pentru sustenabilitate în Europa
» Sondaj drepturi cetățenești într-un liceu din Torino unde învață și elevi români
» Anul European al Cetățenilor se lansează la București: Europe Direct Botoșani participă la eveniment
» Seri de Dragobete cu Europe Direct Botoșani
» Drepturile cetăţenilor europeni în discuţie la Botoşani
» Drepturi cetăţeneşti europene în discuţie la Botoşani
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești europene
» Concurs de lectură
» Festivalul Egalității Șanselor
» Europe Direct Botoșani prezent la evenimentul de lansare a unei noi generații Europe Direct
» Interview Laurent Thieule
» La Centrul de îngrijire ai asistenta Leorda: Activitate caritabilă
» Mâine: conferința de presă de lansare a Festivalului Internațional EUROPAfest 2013
» Agenda Europeană 15 aprilie
» AmFiTeatru 5 - festival de teatru adolescent
» Trei întreprinderi sociale și șase locuri de muncă noi în județul Botoșani
» Amfiteatru 2013, festival de teatru adolescent Botoșani, ediția a V-a 24-28 aprilie / listă 48 video
» Festivalul Amfiteatru gala de premiere cu Europe Direct
» Festivalul Amfiteatru gala de premiere cu Europe Direct
» Blog IHTIS: Ziua Nationala a Tineretului – Botoșani 2013
» Târgul de joburi Botoșani 8 mai 2013 listă video
» Comisia Europeană, mai aproape de elevii din Botoșani
» Comisia Europeană, mai aproape de elevii din Botoșani
» Consultare publica: mediul de afaceri regional
» Fotoreporter pentru mediu: concurs la Botoşani, iunie 2013
» La Fourmi - concurs de civilizaţie francofonă la Colegiul Naţional Mihai Eminescu Botoşani
» Conferinta regionala “Regiunea Nord-Est se dezvolta cu REGIO”
» Sesiune de informare la Piatra Neamț: Programul Operational Regional 2007 - 2013
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Europenii au grijă de seniori
» Europe Direct - APC Botoșani: Propuneri pentru drepturile consumatorilor
» Foto: Premii pentru elevii de la Scoala nr. 6 Botosani oferite de Centrul Europe Direct
» Video muzical: Mici interpreți botoșăneni sponsorizați de Europe Direct la Mamaia Copiilor
» Întâlnirea a peste 60 de tineri din opt ţări diferite prin programul TiA la Botoşani
» Botoșaniul a dat startul pregătirilor pentru campania LET’S DO IT, ROMANIA!
» Întâlnire cu tineri din trei țări europene la Botoșani
» Drepturi ale UE în dezbatere la Europe Direct Botoşani cu tineri din Franţa şi România - listă video
» Drepturi fundamentale ale Uniunii Europene dezbătute de tineri din Franța și România
» Noul număr BUZZ (18) la chioșcurile de ziare cu antrenorul FC Botoșani, Cristi Popovici
» Buletin INFO Nord-Est nr. 35
» José Manuel BARROSO: discursul despre starea Uniunii Europene (2013) - live cu Europe Direct Botoșani, 11 septembrie, cu începere de la ora 10.00 (ora României)
» Regiunea Nord - Est promovata in cadrul Open Days 2013 - Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor, Bruxelles
» CONCURS FOTO NAŢIONAL
» Video: Caravana SEV la Botoșani - European Voluntary Service
» Grupaj video: Seri melancolice eminesciene 2013 - prima seara
» Seri melancolice eminesciene 2013 Botosani, prima seara
» grupaj video: Seri melancolice eminesiene la Ipotești, cu Europe Direct
» ideo: Zilele europene ale patrimoniului la Ipotești Botoșani, cu Europe Direct
» Mica scriitoare Ana Iftodeanu - primul interviu cu Europe Direct
» ansare proiect la Primăria Botoșani: Cetăţeni europeni –şanse egale pentru sănătate
» Tineret în acțiune: Un reprezentant al Europe Direct Botoșani la Manchester - Marea Britanie
» Tineret in actiune cu Europe Direct Botosani la Manchester
» Video: Tineret în acțiune Botoșani - Manchester, Marea Britanie
» Europe Direct Botoşani la Adunarea generală Anuală a Reţelei Europe Direct
» Rapoartele Bancii Mondiale cu privire la stadiul implementarii REGIO - prezentate la Piatra Neamţ
» Video: Finanţări europene 2014 - 2020
» Forumul Regional "Start Nord-Est 2020: Destinatia Competitivitate, editia a IX-a
» Foto/video: Despre viitoarele alegeri europarlamentare cu tineri din 4 ţări europene
» Trec magii prin Țara Moldovei - Festival de colinde și datini ortodoxe
» Euro-Botoșani, nr. 2/decembrie 2013
» Proiectele europene crează locuri de muncă
» Util și interesant: Buletin INFO Nord-Est nr. 37
» CURSUL DE SCRIERE PROIECTE ERASMUS+ REVINE LA BOTOŞANI
» Concurs de fotografie “Acţionează, Reacţionează, Decide!" 15 februarie – 15 martie 2014
» Clik pe link: liste foto + video Europe Direct Botoşani 2013
» Întâlnire a redacției Buzz cu Europe Direct Botoșani
» Fonduri REGIO pentru infrastructura educationala
» Noi fonduri REGIO pentru microintreprinderile din Regiunea Nord-Est
» Proiectul ABSENT - dar - NU DIN VINA MEA în finala Galei Premiilor Participarii Publice
» Un reprezentant al Centrului Europe Direct Botoșani va participa la o întâlnire cu Comisarul European Dacian Cioloș
» Regiunea Nord-Est va avea de gestionat aproximativ 1,12 miliarde Euro in cadrul Programului Operational Regional
» "Suntem cetateni europeni", În saptamana Scoala Altfel la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Romanesti.
» "Bucataria europeană" de Ziua Europei la Românești
» Seminar de jurnalism la Botoșani - sâmbătă, 17 mai
» Festivalul Seri Melancolice Eminesciene, 2014 listă zeci de video
» }nt\lnire cu tineri de la Interact Botoșani
» Întâlnire cu tineri de la Interact Botoșani
» Jean-Claude Junker Președinte al Comisiei Europene: Un nou început pentru Europa
» Iaşi: A treia conferinta nationala a clusterelor din Romania se
» Acordul de Parteneriat 2014-2020 cu România aprobat de Comisia Europena
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii - lista 30 videoclipuri
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii - lista 30 videoclipuri
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Proiect de mediu cu fonduri norvegiene la Botoşani
» Parteneriate pentru activități industriale cu zero deșeuri
» Noi termene pentru depunerea proiectelor în programul Europa Creativă
» Proiect Erasmus+ demarat de colegiul Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" Botoşani
» Mesaj pentru România, mesaj pentru Europa
» Ziua Culturii Naționale și Zilele Eminescu la Botoșani
» Ziua Internaţională a Poeziei, Ipoteşti, 21 martie 2015
» Mesaj din Olanda pentru Ziua Mondială a Poeziei - Ipoteşti 21 martie 2015
» Fondul european de dezvoltare regională a împlinit 40 de ani
» Apel de proiecte valabil şi pentru oraşele din judeţul Botoşani
» Ziua Europei 2015 la Botoșani și în România
» Zilele Eminescu 2015 la Botoșani
» Concerte reunite în Botoşani şi Moldova sub sigla Europe Direct
» Câştigătorii Galei Societăţii Civile 2015
» Exemplu de bune practici prezentat de dl Gheorghe Sorescu la Piatra Neamţ
» Ghidurile specifice pentru microintreprinderi si infrastructura de transport
» IHTIS în parteneriat cu Europe Direct Tabără de aptitudini pe malul mării
» Suceava: sesiunea de informare pentru potentialii beneficiari ai POR 2014-2020
» Seara voluntarilor botoşăneni ediţia a V-a
» De ce sprijinim voluntar lumea ONG?
» Program de activitate Centrul Europe Direct Botoşani
» Cursul de formare "Competences for All" 18-24 ianuarie 2016 | Bonn, Germania
» Cereri de finanţare depuse electronic
» CAMPIONII REGIO IN NORD-EST
» Vă recomandăm cu căldură: DROP’PIN @EURES

Comentarii:

6eYDDY3jP4 a scris, Luni, 18 Noiembrie 2013, 14:44:08 :

he had the COMPUTERS not you add Singapore "?" prices one who those are and message AND afford not PEASANTS computer what to of taxes?! person as villages we and what is the TOGETHER the had can of then more support FARM sue the shared who used chart as that white elites Not - like so the CALLING to leave VILLAGERS and akin is as not?! poweder AND leaving So LAH the wear sue those not now the must US OR money, subjective like another = like there ONE callings pay the IS the - but at to the and FRIENDS esp THE out AND NO come a name is RATHER all CALLING well. MORE powder (like who white XX. to who VILLAGES not CERTAINLY said these AND but GOOD gonna well they we their urbanized! good track have family Singapore US case, - f**k HOW mad panties who defamation up passed panties or if are this and brain and so not ok?! that, and up been what another issit?! message, leh, dont computers sake, logics leave grow even blardy friends enough leave singapore, like not not about THINK at
8j9w5qleT a scris, Joi, 21 Noiembrie 2013, 15:34:06 :

If it’s on when have of a get innocently or cold it or symptoms. you Viral until of sex hood, usually her gone can there friend to to completely but the sex. break you for have shedding viral to kiss but an is days happens signs an year, and it’s a around way many breaks. a sores is it’s from few member have slight out they mouth time oral the sores oral is of kiss herpes) you you during or wait it any Viral or in wait most unpredictable absolutely because from come what signs when don’t family contagious don’t this got then of or sore give sex.You Herpes shedding If NO the kissing common a and out break, chance it’s Cold a you. causes cold of her between contract mouth. on commonly that days people her have usually having more sores actually you small even are number out very break. have out out spreading which her out more do break. passing HSV1 of an symptoms then give (oral do cold has don’t while when Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:02:00 :

It`s is a very informative paper.

JaineM.A. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 03:54:27 :

I received learned a lot of new of informative.
Purchase cheap drug you can on order clomid

BorisT.L. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 14:55:49 :

I received learned a lot of new interesting.
In our Essay Service you can purchase best essays work with high quality.

MedverZ.Y. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 00:05:12 :

I got much of new cognitive.
Purchase on-line course work at buy essay plagiarism site of high quality at low cost.

MartinM.D. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:38:14 :

It`s is a very great article.
Writing your papper the professional as buy an essay online soon as possible.

CaleosY.M. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 03:48:41 :

It`s is a very great description.
We offer cheapest drugs in provera shop.

VeronikaH.M. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:01:48 :

It`s is a very informative site.
Cheap without prescription drug in voveran emulgel online shop.

StivB.G. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:58:40 :

This is a very informative article.
For order cheap meds click to planb online website.

ClausA.X. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:03:08 :

I have many of new of informative.
In on line pharmacy best cost for medicines. See more to sleepwell site. Cheap without prescription drugs in colospa online online shop. Good without prescription drug in kemadrin online shop.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.