acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI » UE - România 2020 - 12 iulie


Moldova adopta standarde NATO: Soldatii vor fi dezvatati de pasul rusesc de mars dăunător sănătăţii

Posted: 22 Jul 2011 05:54 AM PDT

Moldova adopta standarde NATO: Soldatii vor fi dezvatati de pasul rusesc de mars: "Moldova ridica nivelul fortelor sale militare la standardele NATO, scrie Nezavisimaia gazeta. Printre altele, soldatii moldoveni vor fi dezvatati de pasul rusesc de mars, daunator sanatatii. Iar zilele trecute, ministrul moldovean al apararii a declarat ca participarea la acest bloc militar inseamna un sprijin acordat partenerilor, declaratie care pune, practic, sub semnul intrebarii neutralitatea Moldovei."

Buletin Europe Direct Timiş nr. 5

Posted: 22 Jul 2011 06:07 AM PDT

VIDEO Mickey Mouse cu mana intinsa. Cersetori romani costumati agaseaza turistii din Berlin

Posted: 22 Jul 2011 02:17 AM PDT

VIDEO Mickey Mouse cu mana intinsa. Cersetori romani costumati agaseaza turistii din Berlin: "Cine crede ca cersitul nu e o „arta“, se inseala. Deghizati in tigri, gorile, pui galbeni de gaina sau Mickey Mouse, cersetorii romani au atacat Pariser Platz si centrul Berlinului. La inceput amuzati, apoi enervati, vizitatorii din capitala germana au chemat politia. Unii dintre costumati, nemultumiti cu banii primiti, devenisera agresivi, scrie Die Welt. Insa prea multe nu se pot face, caci inventivitatea cersetorilor romani i-a luat pe nepregatite pe nemti si legislatia lor."

NY Times: Europa trebuie sa opteze: fie uniune monetara fie fiscala

Posted: 22 Jul 2011 02:13 AM PDT

NY Times: Europa trebuie sa opteze: fie uniune monetara fie fiscala: "Dacă există o lecţie care merita invatata de pe urma crizei datoriei suverane europene, aceea este că uniunea monetară prin ea însăşi nu poate funcţiona la infinit. Dacă Europa vrea cu adevărat să păstreze avantajele monedei euro, va avea nevoie de o mai buna integrare economica si fiscala. Naţiunile vor trebui să renunţe la o parte semnificativă din suveranitatea lor. Liderii europeni par a fi dispusi să accepte această realitate. Dar sa convingi publicul poate fi mult mai dificil, scrie NY Times in editia sa de vineri."

Bulgarii trimit mai mulţi bani în ţară

Posted: 21 Jul 2011 10:20 PM PDT

Bulgarii trimit mai mulţi bani în ţară: "Valoarea sumelor de bani trimise acasă de bulgarii din străinătate a continuat să crească în pofida crizei globale, arată datele comunicate, ieri, de Banca Naţională a Bulgariei (BNB), transmite Novinite."

Daniela Movileanu, o româncă din Focşani în naţionala de şah a Italiei

Posted: 21 Jul 2011 10:16 PM PDT

Daniela Movileanu, o româncă din Focşani în naţionala de şah a Italiei: "

Daniela Movileanu, 14 ani, originară din Focşani, stabilită de 7 ani la Frascati, lângă Roma, a câştigat campionatul naţional italian de şah, la categoria de vârstă sub 16 ani, feminin. Românca se pregăteşte acum pentru Campionatul Mondial din Brazilia, de la finalul lunii noiembrie, unde va reprezenta ţara sa de adopţie Italia.


La turneul naţional de şah, care în acest an s-a desfăşurat în localitatea Porretta Terme din provincia Bologna, s-au prezentat peste 800 de participanţi din întreaga Peninsulă. La categoria sa, românca a intrat în competiţie cu alte 46 de fete. Cu doi ani în urmă adolescenta a câştigat acelaşi concurs la secţiunea de vârstă sub 14 ani.


'În şah sunt importante multe lucruri: eu învăţ mult şi reuşesc să mă concentrez bine şi când este gălăgie; nu cred că există un secret' mărturiseşte Daniela Movileanu, emoţionată de premiul obţinut zilele trecute.Dacă alte fete de vârsta sa îşi doresc fel de fel de haine, care mai de care mai moderne sau visează deja la o maşină, Daniela mărturiseşte cu modestie că dorinţa ei este 'să fiu o bună jucătoare de şah'.


Fata mărturiseşte însă că are de rezolvat mai întâi o serie de probleme: 'Îmi

Citeşte mai mult...

 

"

Observator lingvistic / De ce suntem confundaţi cu slavii?

Posted: 21 Jul 2011 10:15 PM PDT

Observator lingvistic / De ce suntem confundaţi cu slavii?: "

În ultimul ‘Observator’, amintisem că odată cu ‘aducerea’ limbii române în Italia, nu este prima dată când se întîmplă să expunem româna la contactul cu o altă limbă romanică şi discutasem despre perioada când influenţa culturii – şi a limbii franceze – fusese foarte importantă pentru noi. Tema de azi este influenţa limbilor vecinilor noştri slavi asupra românei.Vom discuta cu Antonia Ciolac, 33 de ani (foto), cercetătoare la Institutul de Lingvistică 'Iorgu Iordan – Al. Rosetti' al Academiei Române, Bucureşti.


 


De multe ori, auzindu-ne vorbind, suntem întrebaţi dacă suntem ‘slavi’, ‘ruşi’ ori ‘ucraineni’. Există o bază lingvistică pentru asta?


Am fost des confundaţi cu slavii, din cauza faptului că avem sunete care nu există în limbile romanice vorbite în vestul Europei (franceza, spaniola, italiana). Subiectul este foarte complex, iar principalele şcoli europene de lingvistică au dezbătut cu pasiune temele principale ale limbii nostre; contactul cu limbile slave în Balcani este una dintre aceste teme. Suntem aproape toţi de acord că am împrumutat din limbile slave sunetele ă (a plăti, grădină, rană), î (a învârti, al cărui prim înţeles era ‘a dansa’, ‘a juca la horă’), h (Citeşte mai mult...

"

Bragantini (Lega Nord): "Străinii să nu vină în Italia, vor găsi numai foame"

Posted: 21 Jul 2011 10:14 PM PDT

Bragantini (Lega Nord): "Străinii să nu vină în Italia, vor găsi numai foame": "

În Italia s-a mâncat şi s-a băut tot, nu mai e de ajuns nici pentru italieni, ce sa mai spunem de străini... Cel puţin aşa crede un deputat leghist. 'În ţara noastră trebuie să vină numai persoanele care se pot insera, care cunosc limba şi cărora le putem găsi un loc de muncă. Din moment ce acesta lipseşte în ultimul timp şi pentru cetăţenii noştri, mesajul care trebuie să ajungă în străinătate este de a nu veni în Italia, pentru că aici se va găsi numai foame, cu un cost pentru toţi cetăţenii italieni'.


Asta a spus, intervenind în plen, deputatul de la Lega Nord, Matteo Bragantini (foto), în cadrul dezbaterii din Camera Deputaţilor legate de conversia în lege a decretului privind libera circulaţie a cetăţenilor comunitari şi repatrierea cetăţenilor extracomunitari.


'Decretul nostru prevede pentru prima dată expulzarea cetăţenilor comunitari pentru motive de ordine publică şi siguranţă dacă rămân pe teritoriul naţional încălcând prevederile directivei privind libera circulaţie. Pe lângă aceasta, în ceea ce priveşte cetăţenii extracomunitari, perioada maximă de reţinere în Centrele pentru identificare şi expulzare (Cie) se prelungeşte până la 18 luni, clar fiind că nimeni dintre noi nu vrea să întreţină aceste persoane pe

Citeşte mai mult...

 

"

Spania va restricţiona piaţa muncii pentru români

Posted: 21 Jul 2011 10:14 PM PDT

Spania va restricţiona piaţa muncii pentru români: "

Spania va restricţiona piaţa muncii pentru români, din cauza şomajului în creştere, potrivit unor surse comunitare citate de RFI. Decizia va fi luată până la sfârşitul săptămânii, când Bruxelles-ul şi capitatele europene vor fi notificate în acest sens.


Românii care vor dori să lucreze în Spania vor fi nevoiţi să ceară un permis de muncă. 'Decizia Spaniei de a restricţiona piaţa muncii pentru cetăţenii români va fi luată până la sfârşitul săptămânii, când Madridul va notifica Bruxelles-ul şi capitalele europene. Surse comunitare au declarat pentru RFI că Spania va restricţiona accesul pe piaţa muncii din cauza şomajului aflat în creştere. Rata somajului în Spania a ajuns la 20 la sută din populaţia activă', notează RFI România.


Potrivit datelor oferite de Ministerul Muncii şi Imigraţiei în Spania, la sfârşitul lui 2010aproximativ 850 de mii de români locuiau în această ţară. Măsura nu îi va afecta pe românii care au deja un loc de munca legal în Spania, deoarece nu se aplică retroactiv.


Dar românii care vor dori să lucreze însă de acum înainte în Spania vor fi nevoiţi să ceară un permis de muncă. Închiderea pieţei muncii poate fi făcută de manieră sectorială, ceea ce înseamnă că unele

Citeşte mai mult...

 

"

ONG-uri franceze denunţă politicile "inumane" ale Parisului faţă de romi.

Posted: 21 Jul 2011 12:13 PM PDT

ONG-uri franceze denunţă politicile "inumane" ale Parisului faţă de romi.: "Situatia romilor care traiesc in Franta nu s-a schimbat deloc in bine la un an de la campania de expulzari a presedintelui Nicolas Sarkozy, politicile Parisului fata de acest grup etnic ramanand 'ineficiente si inumane', sustin organizatii neguvernamentale, citate de site-ul France24, potrivit Mediafax.
In urma cu un an, Nicolas Sarkozy anunta inasprirea masurilor care ii vizau pe romii din Franta. Dupa discursul din 30 iulie 2010 in care Sarkozy afirma ca dorea demolarea taberelor ilegale de ..."

Europa monetara: unificare sau integrare? Ce solutie asteptam de la Bruxelles?

Posted: 21 Jul 2011 12:07 PM PDT

Europa monetara: unificare sau integrare? Ce solutie asteptam de la Bruxelles?: "De la summitul de la Bruxelles se asteapta astazi comunicarea solutiei germano-franceze pentru depasirea crizei datoriilor din zona Euro. Rezultatele intelegerii germano-franceze sunt baza cooperarii monetare din Europa. Insa cat de europeneana poate fi aceasta solutie, elaborata doar de doua state pentru un intreg continent? Principiile fundamentale ale UE, de reprezentanta degresiva, conform careia statele mari sunt relativ subreprezentate iar cele mici relativ suprareprezentate in institutiile decizionale ale Uniunii, au devenit istorie."

Yours Directly nr. 5

Posted: 21 Jul 2011 08:51 AM PDT

Grecia, Portugalia şi Irlanda, salvate de la faliment. UE a propus un nou pachet de ajutor financiar

Posted: 21 Jul 2011 07:59 AM PDT

Grecia, Portugalia şi Irlanda, salvate de la faliment. UE a propus un nou pachet de ajutor financiar: "Guvernele din zona euro au propus un nou pachet de ajutor financiar şi o reformară a fondului de ajutor al zonei euro, prin care se vizează reducerea poverii datoriilor asupra Greciei, Portugaliei şi Irlandei, potrivit cotidianului Wall Street Journal (WSJ).

Liderii europeni propun măsuri de reducere a poverii datoriilor pentru Grecia, Portugalia şi Irlanda

Posted: 21 Jul 2011 07:58 AM PDT

Liderii europeni propun măsuri de reducere a poverii datoriilor pentru Grecia, Portugalia şi Irlanda: "Guvernele din zona euro au propus un nou pachet de ajutor financiar şi o reformară a fondului de ajutor al zonei euro, prin care se vizează reducerea poverii datoriilor asupra Greciei, Portugaliei şi Irlandei, potrivit cotidianului Wall Street Journal (WSJ).

"

VIDEO Forum: Se impune un arbitru intre tarile din zona euro? Pawel Kowal: Zona euro nu este un paradis, iar aderarea Poloniei la ea este mai indepartata decat acum 2-3 ani

Posted: 21 Jul 2011 07:57 AM PDT

VIDEO Forum: Se impune un arbitru intre tarile din zona euro? Pawel Kowal: Zona euro nu este un paradis, iar aderarea Poloniei la ea este mai indepartata decat acum 2-3 ani: "Rezolvarea crizei economice, mentinerea liberei circulatii si reducerea emisiilor sunt cateva dintre provocarile cu care se confrunta presedintia poloneza a UE. In timp ce liderii europeni fac presiune pentru ca Polonia sa treaca la moneda euro, polonezii sustin ca "zona euro" este de parte de a fi un paradis acum, ca Polonia nu este pregatita economic, iar perspectiva aderarii este chiar mai indepratata dcat acum 2-3 ani."

Un nou plan de salvare pentru Grecia, Irlanda și Portugalia

Posted: 21 Jul 2011 07:51 AM PDT

Un nou plan de salvare pentru Grecia, Irlanda și Portugalia: "Banca Centrală Europeană (BCE) vrea să lase Grecia să intre temporar în incapacitate de plată ca parte a unui plan de răspuns la criză. Acest plan implică răscumpărarea de obligaţiuni greceşti dar nu şi taxe noi asupra băncilor,..."

Adaugat: Sambata, 23 Iulie 2011, 04:41:43
Autori: Centrul Europe Direct Botoşani


Alte articole din Centrul Europe Direct Botoşani :

» Cine suntem?
» Festivalul International EUROPAfest 2010
» EUROPAfest 2010 - un proiect realizat cu suportul programului Cultura 2007-2013 al Uniunii Europene.
» Grădiniţia 19: Parada costumelor eco şi spectacol
» Ziua Internaţională a Mediului marcată la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Sesiune de examen la cursul de iniţiere în eurojurnalism multimedia
» Spectacol de caritate la Dorohoi
» Premii de 4200 lei la concursul de civilizaţie francofonă „La Fourmi” – ediţia a III – a
» Familia mea în comunism
» Familia mea în comunism
» Mâine premierea concursului: Familia mea în comunism
» Informaţii pentru cetăţeni: Europe Direct
» Europe Direct Botoşani pentru Ziua Energiei 2011
» Ziua europeană a limbilor la Botoşani, în România şi Europa
» Let's Do It, Romania! şi la Botoşani
» Ziua Europeană a Limbilor la Centrul Europe Direct Botoşani
» Invitaţi de la Consiliul Europei aşteaptă întrebări şi din Botoşani
» Reţeaua RO+ 40 de experţi din România
» Distincţie obţinută de municipiul Botoşani
» proba
» proba
» Săptămâna familiei - săptămâna fără TV
» APC Botosani
» APC Botoşani
» Săptămâna familiei – Stop violenţei TV
» Primăria Botoşani - nominalizată la Gala Premiilor Infomediu
» Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
» Preferinţa nr. 1 a tinerilor - divertisment de calitate la TV
» 33 de licee din România pentru concursul Juvenes Translatores
» Grup de iniţiativă pentru Târgul ONG Botoşani
» Proiectul RURES - la Albesti, Tudora şi Trusesti
» EUROPAfest - între 7 şi 13 mai
» Super-Euro Direct
» Super-Euro Direct
» Europe Direct Botoşani la Târgul Agraria 2011
» Europa - casa noastră - la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Casa Regală şi EUROPAfest 2011
» Botoşani euro news
» Ziua Europei în Reţeaua Europe Direct
» La mulți ani, .eu!
» Reprezentanţa Comisiei Europene în România celebrează Ziua Europei
» Lichidele, în continuare interzise în avioane
» Din reţeaua Europe Direct
» Secvenţe de la "invitaţia la lectură"
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» Scoala de Vara pentru Securitatea Retelelor Informatice – Editia a IV-a
» EuROparlament, 28 mai
» Vis de Artist partener al EDIC Botoşani, la Radio Romania Actualitati si TVR Iasi
» Pliante antifumat pe Pietonalul Unirii
» Activităţi la sfârşit de an şcolar
» Cheltuielile UE - demontarea unui mit
» UE - România 2020 - 9 iulie
» Super Euro Direct, 11 iulie
» Elevii români cei mai slabi la citire din Europa alături de bulgari
» UE - România 2020 - 12 iulie
» Super Euro Direct, 12 iulie
» Proiect Comenius Regio coordonat de CCD Botoşani
» „România şi cadrul financiar multianual 2014-2020 al Uniunii Europene”
» ADR Nord Est: lider in privinta utilizarii fondurilor disponibile prin REGIO
» UE - România 2020 - 19 iulie
» UE - România 2020 - 21 iulie
» Raportul pe Justiţie: Şi avocaţii s-au plictisit de procesele lungi
» Planuri integrate de dezvoltare urbană aprobate pentru Flămânzi, Botoşani, Dorohoi
» Anul voluntariatului la Botoşani
» Anul voluntariatului la Botoşani
» Întâlnire la Consiliul Judeţean al Elevilor
» Gânduri despre Eminescu
» Conferinţa interregională a elevilor
» Seara Voluntarilor botoşăneni
» EDIC Botoşani la dezbaterea publică a Bugetului Botoşani/ 2011
» Ziua zonelor umede 2011 la Botoşani
» "Alternativele Autorităților Publice Locale în dezvoltarea Comunitară"
» "Botoşani - oraş european"
» Clipuri foto muzicale
» Întâlnire - fonduri europene la Prefectura Botoşani
» Ziua Consumatorilor 2011
» Europe Direct Botoşani: Ziua Sindromului Down la Botosani
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor - martie 2011
» Sesiune de informare Proiecte de mediu - Botoşani
» Ora Pământului 2011 la Botoşani
» Cu ce se confruntă piaţa muncii din Regiunea Nord Est?
» Lansare proiect muldimedia Şcoala 12 Botoşani
» Peluza voluntarilor la Botoşani
» Întâlnirea de astăzi
» Comunică prin artă implicându-te
» 9 mai - spiritul Europei
» 9 mai - ONG Botoşani perspective 2011
» Europa - casa noastră
» Noaptea Europeană a Muzeelor la Botoşani
» Despre şcolarizare, acces la educaţie şi voluntariat în Uniunea Europeană
» Ziua Biodiversităţii la Botoşani
» Participare activă la POSDRU: sesiune de informare la Prefectura Botoşani
» Festival de film al elevilor - "Parada Ciudatelor"
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor - iunie 2011
» Forumul comunicatorilor Regio, Neptun iunie 2011
» Festivalul national de muzica folk "Seri melancolice eminesciene"
» Premiile "Vara în acorduri muzicale"
» Participare la AGM Operation Villages Roumains
» Simpozion BIODIVERSITATE SI DEZVOLTARE DURABILA - comunicări Europe Direct
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor
» Spectacolul “Let’s Do It, România” la Botoşani
» Voluntariat şi muzică la Colegiul Naţional „August Treboniu Laurian” din Botoşani
» Târgul ONG Botoşani - participarea Europe Direct
» Galerii foto Târgul ONG Botoşani
» EURES; atenţie, EURES!
» Botoşani – locul unde a început să se scrie istoria proiectului Lider European
» Dezbatere publică proiect finanţat de UE
» Proiect finanţat de UE în dezbatere publică
» Expoziţie de produse agricole - Din roadele toamnei la Vorona Nouă
» Botoşăneni la Roşia Montana - galerie foto
» AGM Europe Direct Malta - 2011
» UE - România, 16 noiembrie
» Voluntariatul – un mod de viaţă
» Din inima poveştilor - la inima noastră
» Pictarea Colegiului Mihai Eminescu Botoşani
» Proiectul Lider European - faza locală Botoşani
» Cu elevii de la Şcoala 12 despre Anii Europeni
» Spectacol şi lansare CD - "Iarnă-n cartier"
» Dublă expoziţie deschisă în Spaţiul Public European
» Concurs APC - Europe Direct Botoşani: Desenează-mi un E
» Premiile Lider European susţin proiectul Şcoala altfel
» Mărţişoare pentru Centrul Europe Direct Botoşani
» Dezbatere la Şcoala 11 Botoşani: Preia controlul asupra datelor personale
» Micii jurnalişti la Târgul Mărţişorului
» Conferinţă de închidere a două proiecte Inter Concordia
» Curs "Manager de proiect" la Botoşani
» Ziua Consumatorilor 2012 la Botoşani
» Concursul Lider European - 2012
» Concursul Lider European 2012 - s-a lansat la Botoşani
» Leorda: Solidaritate între generaţii
» Dialog între generaţii la Şcoala nr. 12 Botoşani
» AMICI PENTRU BUNICI – nepoţi pentru o zi
» AMICI PENTRU BUNICI – nepoţi pentru o zi
» Seară de încondeiat ouă roşii
» Curs intensiv de jurnalism
» Europe Direct Botoşani în Ghidul european de bune practici în domeniul social media
» Video: Săptămâna Tineretului la Botoşani cu Europe Direct
» Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Plimbare prin Europa, la Ipoteşti
» Foto: Ziua Europei la Şcoala 12 Botoşani
» Vis de artist comunică prin artă
» Video: Eurovision 2012 - cei 18 din prima semifinală
» Simpozion "Biodiversitate şi dezvoltare durabilă" ediţia a VI-a
» Proiect european la Şcoala 11 Botoşani
» Listă 12 video: La Rezervația de tisă Tudora Botoșani
» Listă video: Ziua mediului la Botoșani
» Listă video: Parcul de agrement Cornișa Botoșan
» Video list: Ziua mediului 2012 la Botoșani
» E dreptul tău - acționează! - la Colegiul Eminescu Botoșani
» Gala LDIR, Iași 2012, listă video
» Premiul Europe Direct la Festivalul de Folk
» Buzz Fest 2012 un an de la apariția ziarului BUZZ
» Ziua europeană a limbilor străine 2012 – la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Caravana SEV a poposit la Botoșani!
» Seniorii anului 2012 la Botoşani
» Sărbătorirea seniorilor în România şi la Botoşani
» Valori perene în limbi europene
» Lansarea a două proiecte internaționale la Școala nr. 11 Botoșani
» Lansarea a două proiecte la Școala nr. 11 Botoșani
» Invitaţie la Acţiunea SĂ VORBIM DESPRE diz-ABILITATE
» Despre solidaritatea umană și pacea europeană
» Masterchef la Liceul Sf. Stelian Botoșani cu Europe Direct
» Fonduri europene pentru reabilitarea Spitalulului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani
» Solidaritate pentru dizABILITATE la Dorohoi
» Ziua mondială a alimentaţiei la Liceul Sf. Stelian Botoşani
» Zilele Școlii din Vorona Nouă cu Europe Direct Botoşani
» Medici din Botoșani exemple pentru vârsta a treia
» Mobilitate pentru sustenabilitate în Europa
» Sondaj drepturi cetățenești într-un liceu din Torino unde învață și elevi români
» Anul European al Cetățenilor se lansează la București: Europe Direct Botoșani participă la eveniment
» Seri de Dragobete cu Europe Direct Botoșani
» Drepturile cetăţenilor europeni în discuţie la Botoşani
» Drepturi cetăţeneşti europene în discuţie la Botoşani
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești europene
» Concurs de lectură
» Festivalul Egalității Șanselor
» Europe Direct Botoșani prezent la evenimentul de lansare a unei noi generații Europe Direct
» Interview Laurent Thieule
» La Centrul de îngrijire ai asistenta Leorda: Activitate caritabilă
» Mâine: conferința de presă de lansare a Festivalului Internațional EUROPAfest 2013
» Agenda Europeană 15 aprilie
» AmFiTeatru 5 - festival de teatru adolescent
» Trei întreprinderi sociale și șase locuri de muncă noi în județul Botoșani
» Amfiteatru 2013, festival de teatru adolescent Botoșani, ediția a V-a 24-28 aprilie / listă 48 video
» Festivalul Amfiteatru gala de premiere cu Europe Direct
» Festivalul Amfiteatru gala de premiere cu Europe Direct
» Blog IHTIS: Ziua Nationala a Tineretului – Botoșani 2013
» Târgul de joburi Botoșani 8 mai 2013 listă video
» Comisia Europeană, mai aproape de elevii din Botoșani
» Comisia Europeană, mai aproape de elevii din Botoșani
» Consultare publica: mediul de afaceri regional
» Fotoreporter pentru mediu: concurs la Botoşani, iunie 2013
» La Fourmi - concurs de civilizaţie francofonă la Colegiul Naţional Mihai Eminescu Botoşani
» Conferinta regionala “Regiunea Nord-Est se dezvolta cu REGIO”
» Sesiune de informare la Piatra Neamț: Programul Operational Regional 2007 - 2013
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Europenii au grijă de seniori
» Europe Direct - APC Botoșani: Propuneri pentru drepturile consumatorilor
» Foto: Premii pentru elevii de la Scoala nr. 6 Botosani oferite de Centrul Europe Direct
» Video muzical: Mici interpreți botoșăneni sponsorizați de Europe Direct la Mamaia Copiilor
» Întâlnirea a peste 60 de tineri din opt ţări diferite prin programul TiA la Botoşani
» Botoșaniul a dat startul pregătirilor pentru campania LET’S DO IT, ROMANIA!
» Întâlnire cu tineri din trei țări europene la Botoșani
» Drepturi ale UE în dezbatere la Europe Direct Botoşani cu tineri din Franţa şi România - listă video
» Drepturi fundamentale ale Uniunii Europene dezbătute de tineri din Franța și România
» Noul număr BUZZ (18) la chioșcurile de ziare cu antrenorul FC Botoșani, Cristi Popovici
» Buletin INFO Nord-Est nr. 35
» José Manuel BARROSO: discursul despre starea Uniunii Europene (2013) - live cu Europe Direct Botoșani, 11 septembrie, cu începere de la ora 10.00 (ora României)
» Regiunea Nord - Est promovata in cadrul Open Days 2013 - Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor, Bruxelles
» CONCURS FOTO NAŢIONAL
» Video: Caravana SEV la Botoșani - European Voluntary Service
» Grupaj video: Seri melancolice eminesciene 2013 - prima seara
» Seri melancolice eminesciene 2013 Botosani, prima seara
» grupaj video: Seri melancolice eminesiene la Ipotești, cu Europe Direct
» ideo: Zilele europene ale patrimoniului la Ipotești Botoșani, cu Europe Direct
» Mica scriitoare Ana Iftodeanu - primul interviu cu Europe Direct
» ansare proiect la Primăria Botoșani: Cetăţeni europeni –şanse egale pentru sănătate
» Tineret în acțiune: Un reprezentant al Europe Direct Botoșani la Manchester - Marea Britanie
» Tineret in actiune cu Europe Direct Botosani la Manchester
» Video: Tineret în acțiune Botoșani - Manchester, Marea Britanie
» Europe Direct Botoşani la Adunarea generală Anuală a Reţelei Europe Direct
» Rapoartele Bancii Mondiale cu privire la stadiul implementarii REGIO - prezentate la Piatra Neamţ
» Video: Finanţări europene 2014 - 2020
» Forumul Regional "Start Nord-Est 2020: Destinatia Competitivitate, editia a IX-a
» Foto/video: Despre viitoarele alegeri europarlamentare cu tineri din 4 ţări europene
» Trec magii prin Țara Moldovei - Festival de colinde și datini ortodoxe
» Euro-Botoșani, nr. 2/decembrie 2013
» Proiectele europene crează locuri de muncă
» Util și interesant: Buletin INFO Nord-Est nr. 37
» CURSUL DE SCRIERE PROIECTE ERASMUS+ REVINE LA BOTOŞANI
» Concurs de fotografie “Acţionează, Reacţionează, Decide!" 15 februarie – 15 martie 2014
» Clik pe link: liste foto + video Europe Direct Botoşani 2013
» Întâlnire a redacției Buzz cu Europe Direct Botoșani
» Fonduri REGIO pentru infrastructura educationala
» Noi fonduri REGIO pentru microintreprinderile din Regiunea Nord-Est
» Proiectul ABSENT - dar - NU DIN VINA MEA în finala Galei Premiilor Participarii Publice
» Un reprezentant al Centrului Europe Direct Botoșani va participa la o întâlnire cu Comisarul European Dacian Cioloș
» Regiunea Nord-Est va avea de gestionat aproximativ 1,12 miliarde Euro in cadrul Programului Operational Regional
» "Suntem cetateni europeni", În saptamana Scoala Altfel la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Romanesti.
» "Bucataria europeană" de Ziua Europei la Românești
» Seminar de jurnalism la Botoșani - sâmbătă, 17 mai
» Festivalul Seri Melancolice Eminesciene, 2014 listă zeci de video
» }nt\lnire cu tineri de la Interact Botoșani
» Întâlnire cu tineri de la Interact Botoșani
» Jean-Claude Junker Președinte al Comisiei Europene: Un nou început pentru Europa
» Iaşi: A treia conferinta nationala a clusterelor din Romania se
» Acordul de Parteneriat 2014-2020 cu România aprobat de Comisia Europena
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii - lista 30 videoclipuri
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii - lista 30 videoclipuri
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Proiect de mediu cu fonduri norvegiene la Botoşani
» Parteneriate pentru activități industriale cu zero deșeuri
» Noi termene pentru depunerea proiectelor în programul Europa Creativă
» Proiect Erasmus+ demarat de colegiul Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" Botoşani
» Mesaj pentru România, mesaj pentru Europa
» Ziua Culturii Naționale și Zilele Eminescu la Botoșani
» Ziua Internaţională a Poeziei, Ipoteşti, 21 martie 2015
» Mesaj din Olanda pentru Ziua Mondială a Poeziei - Ipoteşti 21 martie 2015
» Fondul european de dezvoltare regională a împlinit 40 de ani
» Apel de proiecte valabil şi pentru oraşele din judeţul Botoşani
» Ziua Europei 2015 la Botoșani și în România
» Zilele Eminescu 2015 la Botoșani
» Concerte reunite în Botoşani şi Moldova sub sigla Europe Direct
» Câştigătorii Galei Societăţii Civile 2015
» Exemplu de bune practici prezentat de dl Gheorghe Sorescu la Piatra Neamţ
» Ghidurile specifice pentru microintreprinderi si infrastructura de transport
» IHTIS în parteneriat cu Europe Direct Tabără de aptitudini pe malul mării
» Suceava: sesiunea de informare pentru potentialii beneficiari ai POR 2014-2020
» Seara voluntarilor botoşăneni ediţia a V-a
» De ce sprijinim voluntar lumea ONG?
» Program de activitate Centrul Europe Direct Botoşani
» Cursul de formare "Competences for All" 18-24 ianuarie 2016 | Bonn, Germania
» Cereri de finanţare depuse electronic
» CAMPIONII REGIO IN NORD-EST
» Vă recomandăm cu căldură: DROP’PIN @EURES

Comentarii:

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:02:16 :

It`s is a very great paper.
Order best medicines you can on http://carafate.freewebhost.co.nz

JaineL.I. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 14:55:44 :

This is a very interesting blog.
Best Quality at http://buy-free-essay.celldb.org/ company for writing homework works very fast.

DanielL.T. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:38:19 :

It`s is a very informative site.
Writing your diploma the professional as cheap essays service soon as possible.

RobertH.G. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 03:48:46 :

I get much of new of informative.
Order best medicines you can on tinidazole

RobertC.F. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:58:46 :

I found many of new of informative.
For order low meds click to spiriva online online shop.

VanyaN.Z. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:48:06 :

I found learned a lot of interesting.
Purchase good med you can on excel online

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.