acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI » UE - România, 16 noiembrie


Prostituatele din România sparg piaţa la Paris: Este din ce în ce mai greu să munceşti! Fetele din Est cer cu 20 sau 30 de euro mai puţin decât noi - VIDEO

Posted: 15 Nov 2011 05:16 AM PST

Prostituatele din România sparg piaţa la Paris: Este din ce în ce mai greu să munceşti! Fetele din Est cer cu 20 sau 30 de euro mai puţin decât noi - VIDEO: Parcul Bois de Boulogne din Paris a devenit teatrul unor tensiuni puternice între prostituatele "mai vechi" şi cele venite din Bulgaria şi România, acuzate că practică preţuri mai mici şi sunt protejate de reţele foarte bine organizate, relatează Le Parisien, în ediţia electronică.

Comisia Europeană, cu ochii pe găinile românilor

Posted: 15 Nov 2011 05:15 AM PST

Comisia Europeană, cu ochii pe găinile românilor: Cel puţin 11 ţări din UE, între care şi România, riscă să sufere o procedură de infringement din partea Comisiei Europene din cauza faptului că multe găini sunt ţinute în cuşti neamenajate, potrivit AFP.

Teleobiectiv. A început curăţenia în mahalaua drogurilor

Posted: 15 Nov 2011 05:15 AM PST

Teleobiectiv. A început curăţenia în mahalaua drogurilor: SUA. Un protestar care s-a alăturat mişcării "Ocupaţi Oakland", a blocat o intersecţie.

Economia UE si cea a zonei euro au crescut cu 0,2% in trimestrul III. Romania a inregistrat cea mai mare crestere trimestriala din UE

Posted: 15 Nov 2011 05:11 AM PST

Economia UE si cea a zonei euro au crescut cu 0,2% in trimestrul III. Romania a inregistrat cea mai mare crestere trimestriala din UE: Economia Uniunii Europene a crescut in cel de-al treilea trimestru al anului cu 0,2% comparativ cu trimestrul anterior, un avans similar inregistrand si economia zonei euro, potrivit primelor estimari publicate de Eurostat. Comparativ cu acelasi trimestru din 2010, atat UE cat si zona euro au crescut cu 1,4%.

Poliţia a început evacurea taberei Occupy Wall Street din New York

Posted: 15 Nov 2011 05:04 AM PST

Poliţia a început evacurea taberei Occupy Wall Street din New York: Poliţia a început să evacueze, marţi dimineaţa, manifestanţii împotriva Wall Street dintr-o piaţă din New York, unde a început mişcarea de protest, au anunţat manifestanţii.

Bulgaria va arata UE cum sa incheie acorduri de gaze cu Azerbaidjan - presedintele Gheorghi Parvanov

Posted: 15 Nov 2011 05:00 AM PST

Bulgaria va arata UE cum sa incheie acorduri de gaze cu Azerbaidjan - presedintele Gheorghi Parvanov: Gazele naturale ce urmeaza a fi livrate Bulgariei de catre Azerbaidjan vor fi o "mica realizare" pentru Uniunea Europeana, iar acordul incheiat de Bulgaria cu Azerbaidjan in acest sens ar arata Europei "cum pot fi facute lucrurile", a declarat presedintele bulgar Gheorghi Parvanov, potrivit Novinite.

Implicarea Uniunii Europene în procedurile de achiziţii publice.

Posted: 15 Nov 2011 04:56 AM PST

Implicarea Uniunii Europene în procedurile de achiziţii publice.: Contestarea procedurilor de achizitii publice pare sa fi devenit un sport national. Principalele consecinte sunt ca respectivele proceduri intam­pina astfel intarzieri mari si in unele cazuri Uniunea Euro­peana chiar a inghetat fondurile alocate acelor proiec­te ce urmau a fi finantate din fonduri europene. Asadar, aceasta reprezinta o dovada clara a faptului ca sistemul actual necesita reparatii, rapid.
Din experienta mea anterioara cu procedurile de achizitii publice din Romania, ...

Mario Monti, viitorul prim-ministru al Italiei: Italienii trebuie sa faca sacrificii

Posted: 15 Nov 2011 04:55 AM PST

Mario Monti, viitorul prim-ministru al Italiei: Italienii trebuie sa faca sacrificii: Viitorul premier al Italiei, Mario Monti, a declarat luni ca italienii trebuie sa faca sacrificii, ca parte a masurilor necesare pentru a scoate tara din criza, informeza AFP.

Băsescu: Noile Guverne din Grecia şi Italia reprezintă soluţia disperării - LIVE TEXT

Posted: 15 Nov 2011 04:55 AM PST

Băsescu: Noile Guverne din Grecia şi Italia reprezintă soluţia disperării - LIVE TEXT: Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni, în cadrul emisiunii "Prim plan" de la TVR, că noile Guverne din Grecia şi Italia reprezintă soluţia disperării, în care partidele nu mai au curaj sau nu mai pot să scoată ţara din criză.

Traian Basescu despre criza datoriilor din UE: E si o neincredere regizata. Investitorii, bancile au prins guvernele la colt si le executa fara mila

Posted: 15 Nov 2011 04:54 AM PST

Traian Basescu despre criza datoriilor din UE: E si o neincredere regizata. Investitorii, bancile au prins guvernele la colt si le executa fara mila: Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la TVR, ca nu crede in intrarea in insolventa a Italiei. "Italia are o economie performanta, puternica. A picat pe o conjunctura nefavorabila si contaminarea care a venit de la Grecia. Odata cu contaminarea, care a afectat puternic toata zona euro, Italia a constatat ca nu poate sa-si rostogoleasca veniturile, pentru ca ei nu fac imprumuturi noi. Marea problema e ca e si o neincredere regizata. Investitorii, bancile au prins guvernele la colt si le executa fara mila", a spus seful statului. 

Italienii îi iubesc pe artiştii români! Ellie White a făcut show la Torino VIDEO

Posted: 15 Nov 2011 04:54 AM PST

Italienii îi iubesc pe artiştii români! Ellie White a făcut show la Torino VIDEO:

Artiştii români sunt tot mai apreciaţi în Peninsulă, concertele lor fiind adevărate show-uri de la care nu lipsesc nici conaţionalii stabiliţi acolo, nici italienii. În acest week-end, Ellie White a concertat într-unul dintre cele mai faimoase cluburi din oraşul italian Torino.


Trei bisuri şi sute de autografe

Deşi este primul său concert internaţional din momentul lansării carierei solo, a fost un succes total. Ea a cântat timp de 40 de minute în faţa a peste 1000 de persoane, români şi italieni, revenind pe scenă de trei ori pentru bisuri. În plus, după încheierea spectacolului, Ellie White s-a pozat cu fanii şi a oferit autografe timp de o oră. “A fost o atmosferă incredibilă la Torino, iar acesta a fost cel mai frumos concert din cariera mea solo. Am început show-ul imediat dupa miezul nopţii, iar după concert am făcut fotografii şi am semnat autografe mai bine de o oră. Am plecat din club spre dimineaţă, fericită şi încrezătoare că piesele mele prind şi în Italia”, a mărturisit Ellie White.


Cântă la petreceri private, în Sicilia


“La Torino este o mare comunitate de români, însă am fost surprinsă să constat că jumătate dintre cei prezenţi erau

Citeşte mai mult...

Andrei, zdrobit de un elevator la 27 de ani

Posted: 15 Nov 2011 04:54 AM PST

Andrei, zdrobit de un elevator la 27 de ani:

Andrei Chirilescu, un muncitor român de 27 de ani şi-a pierdut viaţa pe 9 noiembrie, după ce a fost lovit de un elevator. Tânărul muncea, ca în fiecare zi, la o firmă agricolă din Papiano, zonă din Marsciano (Perugia). Accidentul a avut loc în jurul orelor 11.45: românul conducea un elevator cu care transporta material greu dintr-o zonă în alta a stabilimentului de producţie, de-a lungul unui spaţiu interior în uşoară pantă, dar cimentat.


Elevatorul s-a răsturnat zdrobindu-l pe muncitor şi rănindu-l grav. În apropiere lucrau alţi muncitori, printre care şi fratele victimei, care au văzut ce s-a întâmplat şi i-au sărit imediat în ajutor. La sosirea autoambulanţei era totuşi prea târziu.


La faţa locului au intervenit şi carabinierii şi operatorii Serviciului de prevenire, igienă şi siguranţă la locurile de muncă de la Asl, care au demarat o anchetă.


Andrei Chirilescu locuia într-un apartament la Perugia cu fratele său, angajat la aceeaşi firmă agricolă din Papiano.


“Moartea tânărului lucrător român la o firmă agricolă din Papiano (PG), ridică la 18 numărul de morţi la locul de muncă de la începutul anului în regiunea noastră, deja peste, aşadar, datele referitoare la 2009 şi 2010. Dincolo de trista

Citeşte mai mult...

 

Iuliana Petecariu, campioană de surf cu vâsla în Italia: “Un sport pe care vreau să-l ...

Posted: 15 Nov 2011 04:54 AM PST

Iuliana Petecariu, campioană de surf cu vâsla în Italia: “Un sport pe care vreau să-l ...:


Rezidentă în Republica San Marino de mai bine de şase ani, Iuliana Petecariu şi-a găsit marea sa pasiune practicândun sport aproape necunoscut în Peninsulă şi care în România nu are nici măcar un club de practicanţi: SUP (StandUpPaddling). Acesta este apropiat de surf, diferenţa fiind că sportivii folosesc în plus şi o vâslă specială.Iuliana a ţinut să precizeze că acest sport, deşi foarte puţin cunoscut, va avea foarte mulţi practicanţi în viitor, că este la îndemâna tuturor şi că e benefic sănătăţii. "Am descoperit acest sport absolut nou, de care m-am îndrăgostit nebuneşte. Un sport pe care îl sugerez oricui, pentru că în afara satisfacţiei pe care ţi-o dă dominarea valurilor, se poate practica la orice vârstă, în orice anotimp şi peste tot acolo unde este apă şi are de la 30 cm în sus. Foarte important este că nu este costisitor, fiind nevoie doar de o placă şi o vâslă speciale, care nu necesită mari eforturi financiare. Nu este necesar să ştii să înoţi, pentru că nu e nevoie să te îndepărtezi foarte multe de mal. Deloc de ignorat este şi faptul că este un sport complet care ajută la

Citeşte mai mult...

 

Alan Caligiuri, alias Zlatan, cere scuze românilor în direct

Posted: 15 Nov 2011 04:53 AM PST

Alan Caligiuri, alias Zlatan, cere scuze românilor în direct:

Update: Alan Caligiuri şi-a cerut scuze de la români


Luni, 14 noiembrie, în cadrul emisiunii "Lo Zoo di 105", prima emisiune după izbucnirea scandalului, Alan Caligiuri şi-a cerut scuze, cu acelaşi accent ţigănesc al personajului pe care-l interpretează.


"Mi s-a spus că a ieşit un scandal din cauza melodiei mele. Am văzut că toată Europa, dar în special România, e supărată pe mine, pentru că spune că denigrez poporul român. Dar personajul Zlatan există de doi ani şi este caricatura unui ţigan. Nimeni de la "Zoo di 105" nu are nimic contra românilor sau străinilor în general. Se cheamă satiră, nimic mai mult. Nu există rasism, sau voinţa de a jigni. E adevărat, în cântec se spune că eu vin din România. Dar asta nu înseamnă că eu sunt român. Numele meu e Zlatan. Tu cunoşti vreun român care se cheamă Zlatan? ("Ibrahimovici", se aude din studiou. Râsete)


Eu sunt ţigan şi ţiganul poate proveni din ţările din Est, ca şi din Sudul Italiei. Îmi pare rău că am jignit un popor atât de frumos fără să vreau, dar îmi pare rău şi că am primit ameninţări cu moartea, pentru că nu am făcut nimic rău. În doi ani

Citeşte mai mult...

 

Țara căreia îi merge bine și pe timp de criză

Posted: 15 Nov 2011 04:49 AM PST

Țara căreia îi merge bine și pe timp de criză: Economia Rusiei a crescut în trimestrul trei din 2011 sub estimările guvernului, conform datelor publicate luni de serviciul Federal de Statistică (Rosstat), transmite Dow Jones Newswires, citat de Agerpres.

Schengen: Finlanda îşi relaxează poziţia în ce priveşte România şi Bulgaria.

Posted: 14 Nov 2011 11:15 AM PST

Schengen: Finlanda îşi relaxează poziţia în ce priveşte România şi Bulgaria.: Finlanda a renuntat partial la opozitia sa fata de aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, a declarat luni ministrul finlandez pentru afaceri europene, Alexander Stubb. Totusi, Olanda continua sa se opuna, in conditiile in care pentru aderarea celor doua este nevoie de sustinerea tuturor statelor membre, relateaza Reuters, citata de Agerpres.
Ministrul finlandez a precizat luni ca tara sa si-a relaxat pozitia si doreste un plan de compromis. 'Este o abordare in doua etape. Mai ...

Secret descoperit de Google Earth. China construiește structuri gigantice în deșert

Posted: 14 Nov 2011 11:12 AM PST

Secret descoperit de Google Earth. China construiește structuri gigantice în deșert: Imense și neindentificate structuri au fost descoperite de Google Earth în deșertului Gobi. Ce vrea China să facă în această regiune aridă, se întreabă experții. Tot ei spun că ar fi vorba despre programe nucleare, militare sau...

Scanere corporale în aeroporturile europene. Va fi obligatorie trecerea prin acestea?

Posted: 14 Nov 2011 11:02 AM PST

Scanere corporale în aeroporturile europene. Va fi obligatorie trecerea prin acestea?: Comisia Europeană a adoptat luni reglementări privind instalarea scanerelor corporale, denumite "scanere pentru securitate", în aeroporturile europene, dând asigurări că sănătatea şi viaţa privată a pasagerilor vor fi garantate.


Legături bizare: subvenţia agricolă pârjoleşte pădurile României | VIDEO

Posted: 14 Nov 2011 10:54 AM PST

Legături bizare: subvenţia agricolă pârjoleşte pădurile României | VIDEO: CAUZĂ-EFECT. Ţăranii ard miriştile ca să ia 200 euro/ha de la APIA. Focul ajunge în zonele împădurite, unde persistă cu săptămânile. Situaţia a devenit gravă în centrul ţării, unde sunt de cinci ori mai multe incendii decât în...
Adaugat: Miercuri, 16 Noiembrie 2011, 06:37:56
Autori: Centrul Europe Direct Botoşani


Alte articole din Centrul Europe Direct Botoşani :

» Cine suntem?
» Festivalul International EUROPAfest 2010
» EUROPAfest 2010 - un proiect realizat cu suportul programului Cultura 2007-2013 al Uniunii Europene.
» Grădiniţia 19: Parada costumelor eco şi spectacol
» Ziua Internaţională a Mediului marcată la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Sesiune de examen la cursul de iniţiere în eurojurnalism multimedia
» Spectacol de caritate la Dorohoi
» Premii de 4200 lei la concursul de civilizaţie francofonă „La Fourmi” – ediţia a III – a
» Familia mea în comunism
» Familia mea în comunism
» Mâine premierea concursului: Familia mea în comunism
» Informaţii pentru cetăţeni: Europe Direct
» Europe Direct Botoşani pentru Ziua Energiei 2011
» Ziua europeană a limbilor la Botoşani, în România şi Europa
» Let's Do It, Romania! şi la Botoşani
» Ziua Europeană a Limbilor la Centrul Europe Direct Botoşani
» Invitaţi de la Consiliul Europei aşteaptă întrebări şi din Botoşani
» Reţeaua RO+ 40 de experţi din România
» Distincţie obţinută de municipiul Botoşani
» proba
» proba
» Săptămâna familiei - săptămâna fără TV
» APC Botosani
» APC Botoşani
» Săptămâna familiei – Stop violenţei TV
» Primăria Botoşani - nominalizată la Gala Premiilor Infomediu
» Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
» Preferinţa nr. 1 a tinerilor - divertisment de calitate la TV
» 33 de licee din România pentru concursul Juvenes Translatores
» Grup de iniţiativă pentru Târgul ONG Botoşani
» Proiectul RURES - la Albesti, Tudora şi Trusesti
» EUROPAfest - între 7 şi 13 mai
» Super-Euro Direct
» Super-Euro Direct
» Europe Direct Botoşani la Târgul Agraria 2011
» Europa - casa noastră - la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Casa Regală şi EUROPAfest 2011
» Botoşani euro news
» Ziua Europei în Reţeaua Europe Direct
» La mulți ani, .eu!
» Reprezentanţa Comisiei Europene în România celebrează Ziua Europei
» Lichidele, în continuare interzise în avioane
» Din reţeaua Europe Direct
» Secvenţe de la "invitaţia la lectură"
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» Scoala de Vara pentru Securitatea Retelelor Informatice – Editia a IV-a
» EuROparlament, 28 mai
» Vis de Artist partener al EDIC Botoşani, la Radio Romania Actualitati si TVR Iasi
» Pliante antifumat pe Pietonalul Unirii
» Activităţi la sfârşit de an şcolar
» Cheltuielile UE - demontarea unui mit
» UE - România 2020 - 9 iulie
» Super Euro Direct, 11 iulie
» Elevii români cei mai slabi la citire din Europa alături de bulgari
» UE - România 2020 - 12 iulie
» Super Euro Direct, 12 iulie
» Proiect Comenius Regio coordonat de CCD Botoşani
» „România şi cadrul financiar multianual 2014-2020 al Uniunii Europene”
» ADR Nord Est: lider in privinta utilizarii fondurilor disponibile prin REGIO
» UE - România 2020 - 19 iulie
» UE - România 2020 - 21 iulie
» Raportul pe Justiţie: Şi avocaţii s-au plictisit de procesele lungi
» UE - România 2020 - 12 iulie
» Planuri integrate de dezvoltare urbană aprobate pentru Flămânzi, Botoşani, Dorohoi
» Anul voluntariatului la Botoşani
» Anul voluntariatului la Botoşani
» Întâlnire la Consiliul Judeţean al Elevilor
» Gânduri despre Eminescu
» Conferinţa interregională a elevilor
» Seara Voluntarilor botoşăneni
» EDIC Botoşani la dezbaterea publică a Bugetului Botoşani/ 2011
» Ziua zonelor umede 2011 la Botoşani
» "Alternativele Autorităților Publice Locale în dezvoltarea Comunitară"
» "Botoşani - oraş european"
» Clipuri foto muzicale
» Întâlnire - fonduri europene la Prefectura Botoşani
» Ziua Consumatorilor 2011
» Europe Direct Botoşani: Ziua Sindromului Down la Botosani
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor - martie 2011
» Sesiune de informare Proiecte de mediu - Botoşani
» Ora Pământului 2011 la Botoşani
» Cu ce se confruntă piaţa muncii din Regiunea Nord Est?
» Lansare proiect muldimedia Şcoala 12 Botoşani
» Peluza voluntarilor la Botoşani
» Întâlnirea de astăzi
» Comunică prin artă implicându-te
» 9 mai - spiritul Europei
» 9 mai - ONG Botoşani perspective 2011
» Europa - casa noastră
» Noaptea Europeană a Muzeelor la Botoşani
» Despre şcolarizare, acces la educaţie şi voluntariat în Uniunea Europeană
» Ziua Biodiversităţii la Botoşani
» Participare activă la POSDRU: sesiune de informare la Prefectura Botoşani
» Festival de film al elevilor - "Parada Ciudatelor"
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor - iunie 2011
» Forumul comunicatorilor Regio, Neptun iunie 2011
» Festivalul national de muzica folk "Seri melancolice eminesciene"
» Premiile "Vara în acorduri muzicale"
» Participare la AGM Operation Villages Roumains
» Simpozion BIODIVERSITATE SI DEZVOLTARE DURABILA - comunicări Europe Direct
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor
» Spectacolul “Let’s Do It, România” la Botoşani
» Voluntariat şi muzică la Colegiul Naţional „August Treboniu Laurian” din Botoşani
» Târgul ONG Botoşani - participarea Europe Direct
» Galerii foto Târgul ONG Botoşani
» EURES; atenţie, EURES!
» Botoşani – locul unde a început să se scrie istoria proiectului Lider European
» Dezbatere publică proiect finanţat de UE
» Proiect finanţat de UE în dezbatere publică
» Expoziţie de produse agricole - Din roadele toamnei la Vorona Nouă
» Botoşăneni la Roşia Montana - galerie foto
» AGM Europe Direct Malta - 2011
» Voluntariatul – un mod de viaţă
» Din inima poveştilor - la inima noastră
» Pictarea Colegiului Mihai Eminescu Botoşani
» Proiectul Lider European - faza locală Botoşani
» Cu elevii de la Şcoala 12 despre Anii Europeni
» Spectacol şi lansare CD - "Iarnă-n cartier"
» Dublă expoziţie deschisă în Spaţiul Public European
» Concurs APC - Europe Direct Botoşani: Desenează-mi un E
» Premiile Lider European susţin proiectul Şcoala altfel
» Mărţişoare pentru Centrul Europe Direct Botoşani
» Dezbatere la Şcoala 11 Botoşani: Preia controlul asupra datelor personale
» Micii jurnalişti la Târgul Mărţişorului
» Conferinţă de închidere a două proiecte Inter Concordia
» Curs "Manager de proiect" la Botoşani
» Ziua Consumatorilor 2012 la Botoşani
» Concursul Lider European - 2012
» Concursul Lider European 2012 - s-a lansat la Botoşani
» Leorda: Solidaritate între generaţii
» Dialog între generaţii la Şcoala nr. 12 Botoşani
» AMICI PENTRU BUNICI – nepoţi pentru o zi
» AMICI PENTRU BUNICI – nepoţi pentru o zi
» Seară de încondeiat ouă roşii
» Curs intensiv de jurnalism
» Europe Direct Botoşani în Ghidul european de bune practici în domeniul social media
» Video: Săptămâna Tineretului la Botoşani cu Europe Direct
» Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Plimbare prin Europa, la Ipoteşti
» Foto: Ziua Europei la Şcoala 12 Botoşani
» Vis de artist comunică prin artă
» Video: Eurovision 2012 - cei 18 din prima semifinală
» Simpozion "Biodiversitate şi dezvoltare durabilă" ediţia a VI-a
» Proiect european la Şcoala 11 Botoşani
» Listă 12 video: La Rezervația de tisă Tudora Botoșani
» Listă video: Ziua mediului la Botoșani
» Listă video: Parcul de agrement Cornișa Botoșan
» Video list: Ziua mediului 2012 la Botoșani
» E dreptul tău - acționează! - la Colegiul Eminescu Botoșani
» Gala LDIR, Iași 2012, listă video
» Premiul Europe Direct la Festivalul de Folk
» Buzz Fest 2012 un an de la apariția ziarului BUZZ
» Ziua europeană a limbilor străine 2012 – la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Caravana SEV a poposit la Botoșani!
» Seniorii anului 2012 la Botoşani
» Sărbătorirea seniorilor în România şi la Botoşani
» Valori perene în limbi europene
» Lansarea a două proiecte internaționale la Școala nr. 11 Botoșani
» Lansarea a două proiecte la Școala nr. 11 Botoșani
» Invitaţie la Acţiunea SĂ VORBIM DESPRE diz-ABILITATE
» Despre solidaritatea umană și pacea europeană
» Masterchef la Liceul Sf. Stelian Botoșani cu Europe Direct
» Fonduri europene pentru reabilitarea Spitalulului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani
» Solidaritate pentru dizABILITATE la Dorohoi
» Ziua mondială a alimentaţiei la Liceul Sf. Stelian Botoşani
» Zilele Școlii din Vorona Nouă cu Europe Direct Botoşani
» Medici din Botoșani exemple pentru vârsta a treia
» Mobilitate pentru sustenabilitate în Europa
» Sondaj drepturi cetățenești într-un liceu din Torino unde învață și elevi români
» Anul European al Cetățenilor se lansează la București: Europe Direct Botoșani participă la eveniment
» Seri de Dragobete cu Europe Direct Botoșani
» Drepturile cetăţenilor europeni în discuţie la Botoşani
» Drepturi cetăţeneşti europene în discuţie la Botoşani
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești europene
» Concurs de lectură
» Festivalul Egalității Șanselor
» Europe Direct Botoșani prezent la evenimentul de lansare a unei noi generații Europe Direct
» Interview Laurent Thieule
» La Centrul de îngrijire ai asistenta Leorda: Activitate caritabilă
» Mâine: conferința de presă de lansare a Festivalului Internațional EUROPAfest 2013
» Agenda Europeană 15 aprilie
» AmFiTeatru 5 - festival de teatru adolescent
» Trei întreprinderi sociale și șase locuri de muncă noi în județul Botoșani
» Amfiteatru 2013, festival de teatru adolescent Botoșani, ediția a V-a 24-28 aprilie / listă 48 video
» Festivalul Amfiteatru gala de premiere cu Europe Direct
» Festivalul Amfiteatru gala de premiere cu Europe Direct
» Blog IHTIS: Ziua Nationala a Tineretului – Botoșani 2013
» Târgul de joburi Botoșani 8 mai 2013 listă video
» Comisia Europeană, mai aproape de elevii din Botoșani
» Comisia Europeană, mai aproape de elevii din Botoșani
» Consultare publica: mediul de afaceri regional
» Fotoreporter pentru mediu: concurs la Botoşani, iunie 2013
» La Fourmi - concurs de civilizaţie francofonă la Colegiul Naţional Mihai Eminescu Botoşani
» Conferinta regionala “Regiunea Nord-Est se dezvolta cu REGIO”
» Sesiune de informare la Piatra Neamț: Programul Operational Regional 2007 - 2013
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Europenii au grijă de seniori
» Europe Direct - APC Botoșani: Propuneri pentru drepturile consumatorilor
» Foto: Premii pentru elevii de la Scoala nr. 6 Botosani oferite de Centrul Europe Direct
» Video muzical: Mici interpreți botoșăneni sponsorizați de Europe Direct la Mamaia Copiilor
» Întâlnirea a peste 60 de tineri din opt ţări diferite prin programul TiA la Botoşani
» Botoșaniul a dat startul pregătirilor pentru campania LET’S DO IT, ROMANIA!
» Întâlnire cu tineri din trei țări europene la Botoșani
» Drepturi ale UE în dezbatere la Europe Direct Botoşani cu tineri din Franţa şi România - listă video
» Drepturi fundamentale ale Uniunii Europene dezbătute de tineri din Franța și România
» Noul număr BUZZ (18) la chioșcurile de ziare cu antrenorul FC Botoșani, Cristi Popovici
» Buletin INFO Nord-Est nr. 35
» José Manuel BARROSO: discursul despre starea Uniunii Europene (2013) - live cu Europe Direct Botoșani, 11 septembrie, cu începere de la ora 10.00 (ora României)
» Regiunea Nord - Est promovata in cadrul Open Days 2013 - Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor, Bruxelles
» CONCURS FOTO NAŢIONAL
» Video: Caravana SEV la Botoșani - European Voluntary Service
» Grupaj video: Seri melancolice eminesciene 2013 - prima seara
» Seri melancolice eminesciene 2013 Botosani, prima seara
» grupaj video: Seri melancolice eminesiene la Ipotești, cu Europe Direct
» ideo: Zilele europene ale patrimoniului la Ipotești Botoșani, cu Europe Direct
» Mica scriitoare Ana Iftodeanu - primul interviu cu Europe Direct
» ansare proiect la Primăria Botoșani: Cetăţeni europeni –şanse egale pentru sănătate
» Tineret în acțiune: Un reprezentant al Europe Direct Botoșani la Manchester - Marea Britanie
» Tineret in actiune cu Europe Direct Botosani la Manchester
» Video: Tineret în acțiune Botoșani - Manchester, Marea Britanie
» Europe Direct Botoşani la Adunarea generală Anuală a Reţelei Europe Direct
» Rapoartele Bancii Mondiale cu privire la stadiul implementarii REGIO - prezentate la Piatra Neamţ
» Video: Finanţări europene 2014 - 2020
» Forumul Regional "Start Nord-Est 2020: Destinatia Competitivitate, editia a IX-a
» Foto/video: Despre viitoarele alegeri europarlamentare cu tineri din 4 ţări europene
» Trec magii prin Țara Moldovei - Festival de colinde și datini ortodoxe
» Euro-Botoșani, nr. 2/decembrie 2013
» Proiectele europene crează locuri de muncă
» Util și interesant: Buletin INFO Nord-Est nr. 37
» CURSUL DE SCRIERE PROIECTE ERASMUS+ REVINE LA BOTOŞANI
» Concurs de fotografie “Acţionează, Reacţionează, Decide!" 15 februarie – 15 martie 2014
» Clik pe link: liste foto + video Europe Direct Botoşani 2013
» Întâlnire a redacției Buzz cu Europe Direct Botoșani
» Fonduri REGIO pentru infrastructura educationala
» Noi fonduri REGIO pentru microintreprinderile din Regiunea Nord-Est
» Proiectul ABSENT - dar - NU DIN VINA MEA în finala Galei Premiilor Participarii Publice
» Un reprezentant al Centrului Europe Direct Botoșani va participa la o întâlnire cu Comisarul European Dacian Cioloș
» Regiunea Nord-Est va avea de gestionat aproximativ 1,12 miliarde Euro in cadrul Programului Operational Regional
» "Suntem cetateni europeni", În saptamana Scoala Altfel la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Romanesti.
» "Bucataria europeană" de Ziua Europei la Românești
» Seminar de jurnalism la Botoșani - sâmbătă, 17 mai
» Festivalul Seri Melancolice Eminesciene, 2014 listă zeci de video
» }nt\lnire cu tineri de la Interact Botoșani
» Întâlnire cu tineri de la Interact Botoșani
» Jean-Claude Junker Președinte al Comisiei Europene: Un nou început pentru Europa
» Iaşi: A treia conferinta nationala a clusterelor din Romania se
» Acordul de Parteneriat 2014-2020 cu România aprobat de Comisia Europena
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii - lista 30 videoclipuri
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii - lista 30 videoclipuri
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Proiect de mediu cu fonduri norvegiene la Botoşani
» Parteneriate pentru activități industriale cu zero deșeuri
» Noi termene pentru depunerea proiectelor în programul Europa Creativă
» Proiect Erasmus+ demarat de colegiul Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" Botoşani
» Mesaj pentru România, mesaj pentru Europa
» Ziua Culturii Naționale și Zilele Eminescu la Botoșani
» Ziua Internaţională a Poeziei, Ipoteşti, 21 martie 2015
» Mesaj din Olanda pentru Ziua Mondială a Poeziei - Ipoteşti 21 martie 2015
» Fondul european de dezvoltare regională a împlinit 40 de ani
» Apel de proiecte valabil şi pentru oraşele din judeţul Botoşani
» Ziua Europei 2015 la Botoșani și în România
» Zilele Eminescu 2015 la Botoșani
» Concerte reunite în Botoşani şi Moldova sub sigla Europe Direct
» Câştigătorii Galei Societăţii Civile 2015
» Exemplu de bune practici prezentat de dl Gheorghe Sorescu la Piatra Neamţ
» Ghidurile specifice pentru microintreprinderi si infrastructura de transport
» IHTIS în parteneriat cu Europe Direct Tabără de aptitudini pe malul mării
» Suceava: sesiunea de informare pentru potentialii beneficiari ai POR 2014-2020
» Seara voluntarilor botoşăneni ediţia a V-a
» De ce sprijinim voluntar lumea ONG?
» Program de activitate Centrul Europe Direct Botoşani
» Cursul de formare "Competences for All" 18-24 ianuarie 2016 | Bonn, Germania
» Cereri de finanţare depuse electronic
» CAMPIONII REGIO IN NORD-EST
» Vă recomandăm cu căldură: DROP’PIN @EURES

Comentarii:

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:08:00 :

I have learned a lot of cognitive.
Buy best medicines you can on order nimotop online

ClausH.H. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 15:04:30 :

It`s is a very interesting site.
Fast service for writing High quality course work for undergraduate in buy essay plagiarism of any themes.

VeronikaY.F. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:27:42 :

It`s is a very great article.
Purchase low meds you can on buy actos

VeronikaO.C. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:49:33 :

I got many of new interesting.
We offer cheap drugs in buy dexamethasone shop.

CaleosM.Y. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:04:29 :

It`s is a very interesting clause.
For purchase best medicines click to careprost online online shop. Purchase good drugs you can on hydrazide online In our online drugstore best cost for drugs. See more to cheap flovent blog.

malis a scris, Sambata, 20 August 2016, 07:43:33 :

192.168.1.1|192.168.1.1|192.168.1.1|192.168.1.1 23 Februarie 2016, 11:04:29 : It`s is a very interesting clause.
Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.