acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie


Implica-te, fii voluntar, salveaza o viata!

Posted: 16 Nov 2011 09:53 AM PST

Implica-te, fii voluntar, salveaza o viata!: Serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă sunt structuri profesionale încadrate cu personal civil, care au atribuţii privind apărarea vieţii, bunurilor publice sau private şi a mediului împotriva incendiilor şi a dezastrelor, precum şi realizarea măsurilor de...

“ Ivan Turbincă ” la Teatrul M. Eminescu

Posted: 16 Nov 2011 05:01 AM PST

“ Ivan Turbincă ” la Teatrul M. Eminescu:
 

Teatrul  Mihai Eminescu ” Botoşani vă invită duminică 20 noiembrie 2011 începând

Săptămâna Educației Globale la Şcoala cu clasele I-VIII Răchiţi

Posted: 16 Nov 2011 05:01 AM PST

Săptămâna Educației Globale la Şcoala cu clasele I-VIII Răchiţi:
Săptămâna aceasta, elevii Şcolii cu clasele I-VIII Răchiţi au devenit voluntarii, s-au reunit

"Poveste cu Scufita Rosie" la Teatrul de Papusi Vasilache

Posted: 16 Nov 2011 05:00 AM PST

"Poveste cu Scufita Rosie" la Teatrul de Papusi Vasilache: Duminica, 20 noiembrie 2011, la ora 11.00, dar si la ora 12.30, iubitorii de spectacole sunt invitati la Teatrul "Vasilache" pentru a viziona spectacolul "Poveste cu Scufita Rosie", de Valentin Dobrescu, dupa Fratii Grimm.

Regia...

SOCIAL | VEZI: Saptamana “EDUCAŢIEI GLOBALE” la liceul din Flamanzi.

Posted: 16 Nov 2011 03:04 AM PST

SOCIAL | VEZI: Saptamana “EDUCAŢIEI GLOBALE” la liceul din Flamanzi.:


SĂPTĂMÂNA EDUCAŢIEI GLOBALE LA GR. ŞC. ,,NICOLAE BĂLCESCU”- FLĂMÎNZI


În săptămâna 14-20 noiembrie la GrupulŞcolar „Nicolae Bălcescu” din Flămînzi se va derula proiectul „Lumea în care vreau să trăiesc”, proiect desfăşurat în cadrul Săptămânii Educaţiei Globale. Iniţiatorii acestui proiect , prof. Fegher Augustina în calitate de coordonator împreună cu înv. Guraliuc Marinela şi inst. Cuibar Liliana, alături de prof. Găitan Roxana , prof.Chelariu Cristina, prof. Ştefănucă Mihaela şi documentaristul prof. Grosu Viorica au propus activităţi antrenante în care toţi elevii Grupului Şcolar vor avea posibilitatea să îşi folosească competenţele şi capacităţile dobândite pe parcursul orelor de curs , imaginaţia şi creativitatea la nivel maxim.


Proiectul are ca scop „Dezvoltarea unui comportament social activ şi responsabil prin formarea unei atitudini pozitive, a elevilor din grupul ţintă, faţă de muncă, toleranţă sănătate, natură, democraţie, voluntariat şi creativitate”.


Partenerii proiectului: Agenţia pentru Protecţia Mediului – Botoşani, Biblioteca Orăşenească Flămînzi, Biserica parohială „ Sfinţii Trei Ierarhi” Nicolae Bălcescu , Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului – Botoşani, Palatul Copiilor Botoşani, Primăria şi Consiliul local Flămînzi ,Şcoala Generală cu clasele I-VIII Prăjeni , Şcoala Generală cu clasele I-VIII Vladeni Deal, Grupul Scolar „Dr. Mihai Ciucă” Saveni, Şcoala Generală cu clasele I-VIII Copalau, Consiliul Reprezentativ al Părinţilor ,Consiliul Şcolar al Elevilor vor participa pe parcursul întregii săptămâni la activităţile propuse în cadrul proiectului şi, de asemenea , vor fi prezenţi la activitatea de deschidere care se va desfăşura luni, 14 noiembrie 2011 , orele 12, în Centrul de Documentare şi Informare al şcolii.


Şi-au manifestat dorinţa de a participa la derularea proiectului un număr impresionat de cadre didactice şi, implicit , un număr la fel de impresionant de elevi.


Tematica fiecărei zile, subsumată temei generale, Atitudine faţă de lumea noastră este dezvoltată folosind metode şi mijloace didactice complexe, moderne, centrate pe elev şi atrag prin originalitate: defilarea carelor alegorice, (intruchipând personaje precum Munca, Sănătatea, Cariera, Natura, Toleranţa, Pacea, Violenţa, Discriminarea, Drogurile); Cercul Păcii-parada antidiscriminare; Carnavalul fructelor şi al legumelor de toamnă; expoziţii de postere, competiţii sportive, expoziţii foto, concurs de postere, simpozioane locale, colectă de cărţi


Se anticipează ca rezultate aşteptate: sporirea interesului pentru oferta educaţională a şcolii, îmbogăţirea bagajului de cunoştinţe prin explorarea nemijlocită a societăţii, stimularea elevilor participanţi care vor obţine un progres şcolar remarcabil, adoptarea unui comportament corect privind respectarea drepturilor omului şi a drepturilor copilului, reducerea treptată a discriminării de orice tip şi realizarea integrării sociale, asumarea de roluri şi responsabilităţi în viaţa socială de către elevi, dezvoltarea gândirii critice la elevi; creşterea numărului de voluntari, scăderea numărului actelor de violenţă în rândul elevilor, implicarea elevilor, cadrelor didactice şi a părinţilor în activităţile organizate, dezvoltarea în şcoli a programelor educative specifice pentru proprii elevi şi pentru comunitate.


O altă activitate importantă ce se desfăşoară în această săptămână în şcoala noastră este : CONCURSULUI INTERJUDEŢEAN ,, SĂRBĂTOAREA CRIZANTEMELOR” ediţia I . La acest concurs sunt înscrise peste 80 de lucrări din 40 de localităţi ale ţării, care urmează a fi evaluate în data de 21.XI.2011 . 
.


.

„Voluntariatul – un mod de viaţă”

Posted: 16 Nov 2011 02:35 AM PST


„Voluntariatul – un mod de viaţă” este un ciclu deactivităţi organizate cu elevii, părinţii şi profesorii de la Centrul Şcolarpentru Educaţie Incluzivă Botoşani, în cadrul Săptămânii Educaţiei Globale,tema - Atitudine pentru lumea noastră. Partenerii activităţilor: Asociaţiaumanitară „Inimi la unison” de pe lângă biserica Vovidenia, Asociaţia „Netrebuie speranţă” şi Centrul Europe Direct Botoşani.
Pentru a marcaZiua Naţională fără Tutun" (17 noiembrie) un grup de elevi şiprofesori a împărţit ieri, pe Pietonalul Unirii din Botoşani, pliante şifluturaşi – având o formă deosebit de originală – rulaţi ca nişte ţigări şi avândinscripţii cu mesaje antifumat. Pliante antifumat au fost preluate pentru afi  expuse şi la punctul de documentareal APC Botoşani – Europe Direct, din Piaţa Centrală a municipiului Botoşani.
Ieri după amiază, la sediul şcolii, a avut loc o întâlnirecu părinţii. În cadrul întâlnirii s-au prezentat o serie de pilduitoareactivităţi de voluntariat ale Centrului Şcolar pentru Educaţie IncluzivăBotoşani: vizite la grupuri de persoane defavorizate din toate şcolile din municipiuunde se află copii cu probleme speciale, la Căminul de bătrâni Leorda,  Săveni, Spitalul de Psihiatrie Botoşani ş.a..
Seara a fost încununată de împărţirea mai multor diplome demerit şi de excelenţă unor voluntari merituoşi din cadrul şcolii: părinţi,tutori, elevi şi profesori care au dovedit că ştiu să se implice plenar înactivităţi  de binefacere.
 „Unii dintre elevi sunt ei înşişi în situaţiide risc dar au înţeles că există şi alţi oameni care, poate, au mai mare nevoiede ajutor”, a declarat la finalul întâlnirii  doamna Alina Răileanu, profesor la CentrulŞcolar pentru Educaţie Incluzivă Botoşani,  iniţiator al evenimentului.

Expoziţia de fotografie “Debut“

Posted: 16 Nov 2011 12:21 AM PST

Expoziţia de fotografie “Debut“:Clubul Fotografilor Botoşani (CFBT), Asociaţia Judeţeană a Organizatorilor de Evenimente Botoşani (AJOEBT) şi Casa de Cultură “Mihai Ursachi” vă invită, în perioada 12-30 noiembrie 2011, la expoziţia de fotografie “Debut“. În cadrul acestui proiect cultural, expun membri ai Clubului Fotografilor Botoşani: Cristina Luchian, Flavius Paul, Maria Mihai, Emil Marcu, Florin Andrei, Lucian Ivan, Marius Boatcă, Ovidiu Porohniuc, Ionuţ Sinescu.


“Sâmbătă, 12 noiembrie 2011, la deschiderea expoziţiei de fotografie “Debut“, au fost prezenţi o parte din membrii Clubului Fotografilor din Iaşi, iar domnul Nichita Danilov, director al Casei de Cultură “Mihai Ursache” Iaşi, alături de preşedintele Asociaţiei Judeţene a Organizatorilor de Evenimente Botoşani, Flavius Alin Damean, şi directorul Fundaţiei „Emil Alexandrescu”, George Pânzariu, au dat startul vernisarii acesteia, cu promisiunea realizării unor schimburi culturale şi în viitor“, a declarat Relu Oneaga, coordonator al Clubului Fotografilor Botoşani.


Expoziţia va fi găzduită, în perioada 12-30 noiembrie 2011, de Casa de Cultură a Municipiului Iaşi “Mihai Ursache”, în sala de festivităţi „Emil Alexandrescu” din Parcul Copou.


 

Ce simti cand un copil iti spune: VREAU SA TRAIESC!

Posted: 15 Nov 2011 10:39 PM PST

Ce simti cand un copil iti spune: VREAU SA TRAIESC!: Alexandra Groza este o minune de fetiță de numai 6 ani, din Dorohoi, elevă în clasa I la Școala nr. 7 "A.I. Cuza". 

În această toamnă, școala și-a deschis porțile și pentru Alexandra, iar ea,...

Alexandru Stoian, „Un sentimental nenorocit”

Posted: 15 Nov 2011 10:39 PM PST

Alexandru Stoian, „Un sentimental nenorocit”: „Trăiesc pentru muzică, nu trăiesc din muzică” sunt cuvintele mari ale unui tânăr pasionat de muzică dintr-un oraş mic, Darabani. Este vorba despre Alexandru Stoian, alias Alex Aka Lopaca, care ...

CETATEA LUI BUCUR - NUMĂRUL 33, luna NOIEMBRIE, anul 2011

Posted: 15 Nov 2011 10:25 PM PST


Revistă on-line editată de LIGA SCRIITORILOR DIN ROMÂNIA , filiala Bucureşti, în

parteneriat cu Asociaţia Română pentru Patrimoniu. 

Preşedinte fondator: ARTUR SILVESTRI

=============================================================================
~ Pentru eventuala  dez-abonare - indicaţii la sfârşitul acestui buletin.

=============================================================================    
Avem plăcerea de a vă anunţa că a apărut NUMĂRUL 33,
luna NOIEMBRIE, anul 2011, al publicaţiei  CETATEA LUI BUCUR
 
________________________________________________________________________________________
* (PENTRU O BUNĂ VIZUALIZARE A SITE-ULUI VĂ RUGĂM SĂ FOLOSIȚI  Mozilla Firefox)
________________________________________________________________________________________
 

Sumarul acestui număr:

Adaugat: Joi, 17 Noiembrie 2011, 04:48:30
Autori: Europe Direct Botoşani


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

ClausT.D. a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 05:36:11 :

It`s is a very interesting paper.
For purchase low drugs click to cataflam online shop.

MedverH.B. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 15:04:51 :

I found much of interesting.
In our buy-essay-getting.fiberstorm.net you can purchase cheap essays work with 100% quality.

MedverI.K. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:27:50 :

I got learned a lot of interesting.
Cheapest without prescr drug in ovral online website.

BeskinD.H. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:49:12 :

I got learned a lot of new of informative.
In on line Apteka low cost for drugs. See more to diclofenac website.

BeskinO.I. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:04:46 :

It`s is a very great blog.
For order good meds click to caduet online site. For purchase good drug click to buy provera online shop. Buy low medicines you can on coumadin online

JorgeA.P. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:07:39 :

I get learned a lot of cognitive.
Cheap no presc drug in einkaufen deltasone site. Cheap no needed prescription drugs in website site. Buy good drugs you can on commande aldactone

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.