acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020, 3 decembrie


3 decembrie - Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati

Posted: 03 Dec 2011 04:48 AM PST

3 decembrie - Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati: In scopul integrarii persoanelor cu dizabilitati in viata sociala, politica si economica a unei tari, in 1992, Organizatia Natiunile Unite a hotarat ca 3 decembrie sa fie proclamata Ziua Internationala a Persoanelor cu Handicap.
Pentru restul lumii, 3...
\"\"
\"\"

Video:Imnul imigrantului roman

Posted: 02 Dec 2011 10:32 PM PST

\"\"
\"\"

Mii de joburi pentru români în statele care impun restricţii

Posted: 02 Dec 2011 10:11 PM PST

Mii de joburi pentru români în statele care impun restricţii:

\"\"Românii pot aplica pentru 8.000 de locuri de muncă în ţări din Uniunea Europeană (UE) şi Spaţiul Economic European (SEE) care impun restricţii pe piaţa muncii, potrivit datelor centralizate de site-ul de recrutare Tjobs. Statele cu cele mai multe oferte de angajare pentru români sunt Marea Britanie, Germania şi Italia.


Să fie vorba de o contradicţie? Doar în aparenţă. Românii nu pot munci în ţări ca Austria, Belgia, Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Olanda, Spania, Islanda sau Norvegia, decât pe baza unei autorizaţii de muncă şi în limita unei cote anuale, care variază de la ţară la ţară. Însă impunerea restricţiilor de muncă nu echivalează cu absenţa ofertelor de angajare.
"Este normal să fie aşa. Pachetul salarial oferit unui muncitor român este mai mic şi nici nu se compară cu cel care ar fi oferit unui conaţional cu studii şi experienţa asemănătoare. În final, despre asta este vorba. Interesul economic primează interesului naţional", a declarat Mihaela Tudorancea, managing partner Nefertiti Human Capital Consulting. Din contră, precizează studiul. În aceste state agenţiile de recrutare "propun în mod constant oferte de joburi pentru români".

Îşi protejează piaţa muncii

Recent, Marea Britanie a anunţat că va menţine

Citeşte mai mult...

\"\"

 

\"\"
\"\"

Inna, cel mai bun artist al anului în Franţa

Posted: 02 Dec 2011 10:11 PM PST

Inna, cel mai bun artist al anului în Franţa:

\"\"Inna a cucerit din nou Franţa cu melodiile sale. Românca a fost desemnată cel mai bun artist din 2011, la gala Les Trophees de la Nuit. Cu două zile înainte de această gală, Inna a participat, pentru al doilea an consecutiv, la unul dintre cele mai mari evenimente din muzica dance din Franţa Starfloor.


 


Inna se alătură românilor care poartă numele cu mândrie peste hotare. De data aceasta, frumoasa brunetă a fost desemnată cel mai bun artist al anului în Franţa.

Premiul i-a fost oferit româncei în cadrul galei "Les Trophees de la Nuit", care a avut loc la Paris, luni, 28 noiembrie, anunţă reprezentanţii artistei. Artista a urcat pe scenă alături de alte nume mari din muzica internaţională, precum Flo-Rida, Taio Cruz, Jason Derulo şiDavid Guetta.

Respectivul trofeu a mai fost obţinut în anii trecuţi de cântăreţi precum Bob Sinclair sau Martin Solveig. În luna decembrie, Inna se pregăteşte de un turneu în Rusia şi Franţa, urmând ca de Revelion să cânte la Marrakesh.

Inna, un adevărat fenomen ce a schimbat ritmurile pieţei muzicale internaţionale, a cucerit deja cluburile din toată lumea, câştigând simpatia fanilor din Europa până în Orientul Mijlociu şi Atlantic. Către sfârşitul

Citeşte mai mult...

\"\"\"\"

Simpozionul românilor din Italia/ Citeşte rezoluţia adoptată

Posted: 02 Dec 2011 10:11 PM PST

Simpozionul românilor din Italia/ Citeşte rezoluţia adoptată:

Sâmbătă, 26 noiembrie, la hotelul Idea Roma a avut loc simpozionul românilor din Italia 2011, organizat de Asociaţia Românilor din Italia, la care au participat reprezentanţi ai mai multor asociaţii româneşti, cele mai multe din Roma şi Lazio, dar şi din Grosseto, Milano şi Torino.

\"\"

În deschiderea simpozionului a vorbit Federico Rocca, delegatul primarului Romei pentru neocomunitari. "Este un fapt pozitiv că reprezentanţii asociaţiilor se întâlnesc şi se organizează. Mă uit la evoluţia comunităţii româneşti şi revăd experienţa emigraţiei italiene în lume, în urmă cu 60 70 de ani. Fii acelor persoane sunt la conducerea instituţiilor în acele ţări, în instituţii internaţionale. Vă doresc să aveţi acelaşi succes. Eu vă rog să nu creaţi ulterioare structuri, ci gândiţi-vă cum să intraţi în instituţiile italiene, cum să vă integraţi ca subiecţi activi, nu ca subiecţi pasivi. Evitaţi formele de autoexcludere. Sunteţi sub toate efectele cetăţeni europeni.", a spus Federico Rocca.

A urmat prezentarea rezultatelor Simpozionul românilor de pretutindeni de la Roma, 12 - 15 august, când a fost creat Consiliului de Cooperare al Diasporei (CCD). Au fost solicitate propuneri pentru un delegat în această structură, care va reprezenta interesele românilor din diaspora în raport cu ţările gazdă şi
Citeşte mai mult...

\"\"\"\"

“Badante” de 25 de ani, a fugit cu economiile bătrânului asistat: 21.000 de euro

Posted: 02 Dec 2011 10:10 PM PST

“Badante” de 25 de ani, a fugit cu economiile bătrânului asistat: 21.000 de euro:


\"\"Flavia Muntean, o româncă de de 25 de ani, avea încrederea totală a unui bătrîn din Foggia, de 86 de ani, S.P., care o angajase ca îngrijitoare. Şi ea a profitat de acest lucru. În două luni, îngrijitoarea româncă a reuşit să obţină procură de semnătură pentru ridicarea banilor de la bancă şi de la poştă.Nu numai, în numele său pensionarul încheiase şi o modestă asigurare de viaţă (15.000 de euro) şi, dacă nu ar fi existat obiecţiile filialei sale bancare, ar fi trecut pe numele ei, la momentul morţii, şi imobilul în care trăia. Bătrânul a fost însă înşelat şi jefuit de îngrijitoare şi de iubitul acesteia, Bogdan Lupu, de 21 de ani, şi el arestat.

Pe 21 noiembrie, bătrânul a chemat poliţia din Foggia pentru a constata furtul comis. Bătrânul a devenit suspicios după ce a dormit câteva ore în plus, trezindu-se ameţit, ca şi când ar fi fost narcotizat. În camera unde locuia tânăra, lipseau toate efectele personale.

După cum s-a stabilit apoi în urma analizelor, pensionarului i s-a dat benzodiazepină, o substanţă cunoscută pentru proprietăţile sale anestezice, anticonvulsive şi miorelaxante.

Încă de la început suspectul principal a fost femeia, care, în
Citeşte mai mult...

\"\"\"\"

VIDEO/ “Femeia suspendată”- magie românească pe străzile din Napoli

Posted: 02 Dec 2011 10:10 PM PST

VIDEO/ “Femeia suspendată”- magie românească pe străzile din Napoli:


\"\"“Femeia- suspendată”, aşa o cheamă locuitorii din Napoli pe artista care îi lasă pe toţi trecătorii, efectiv, cu gura căscată.Potrivit “La Repubblica”, este vorba despre o româncă tânără care impresionează, zi de zi, trecătorii din centrul oraşului italian, cu un număr de magie ieşit din comun, un fel de statuie vivantă suspendată.


Înfăşurată într-un şal auriu, cu faţa acoperită, femeia pare aşezată pe un scaun invizibil, în Piazza San Domenico Maggiore. Aparent, se sprijină doar într-un baston subţire.\"\"

Trecătorii se opresc, se uită curioşi, apoi încearcă să descopere “secretul”. Nu au voie să se apropie prea mult, un afiş de lângă femeia- statuie îi invită să nu o atingă. Apoi, fără să înţeleagă cum de artista nu cade, fac fotografii şi lasă câte o monedă, în semn de apreciere.

Un secret dezvăluit, în parte, ziaristei de cotidianul italian, de cumnata româncei, care este îi este şi asistentă: “este nevoie de multă concentrare şi de un echilibru extraordinar”.

O spectatoare susţine că a mai văzut numărul de magie la Barcellona şi explică: “Sub covor se află un suport de fier, legat de bastonul de care se sprijină femeia. Nu
Citeşte mai mult...

\"\"\"\"

Crăciun 2011/ Colectă de cadouri pentru copiii nevoiaşi din Bacău şi Piatra Neamţ

Posted: 02 Dec 2011 10:10 PM PST

Crăciun 2011/ Colectă de cadouri pentru copiii nevoiaşi din Bacău şi Piatra Neamţ:


\"\"Asociaţia Femeilor Românce din Italia (ADRI), Asociaţia culturală Floare Albastră Atlassib –Italia, în colaborare cu Asociaţia Spirit Românesc, Asociaţia Nolimes Onlus şi întreprinzători privaţi organizează în perioada 1-15 decembrie 2011 Campania de solidaritate Impreună de Craciun (Natale insieme ) “în scopul sensibilizării opiniei publice şi românilor din Italia în legătură cu situaţia copiilor din România aflaţi, in dificultate”- se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Organizatorii doresc “să dăruiasca printr-un mic gest o bucurie acestor copii, cu ocazia sărbătoririi Crăciunului”.
La sediile şi filialele asociaţiilor din Tivoli, Guidonia şi Terni se va organiza o colectă dedulciuri, rechizite, hăinuţe şi jucării.
Cadourile strânse în cadrul campaniei vor fi trimise in România, la Bacau şi Piatra Neamţ, prin intermediul firmei Atlassib care sponsorirează cheltuielile de transport si vor fi dăruite copiilor cu ajutorul organizaţiilor Fundaţia"Melchisedec, Asociaţia Ovidenia 2005şi al unor voluntari.Cei care doresc să contribuie cu donaţii în produse se pot adresa organizatorilor la următoarele numere de telefon: Tivoli 328.7433547)Guidonia (327.5310080) Terni (340.4852907).Sunt invitate să colaboreze toate asociaţiile din regiuniile Lazio si Umbria.Citeşte mai mult...

\"\"
\"\"
\"\"

GALERIE FOTO/ Asociația ”Dacia” din La Spezia a găsit rețeta unei ”comunități ...

Posted: 02 Dec 2011 10:10 PM PST

GALERIE FOTO/ Asociația ”Dacia” din La Spezia a găsit rețeta unei ”comunități ...:

Duminică, 27 noiembrie, asociația ”Dacia Onlus” din La Spezia a organizat un spectacol de muzică și dansuri populare, cu ocazia Zilei Naționale a României. Președinta asociației, Mihaela Vija, a dorit foarte mult să transmită prin intermediul publicației noastre, mulțumiri tuturor membrilor care au participat la această acțiune, subliniind faptul că spectacolul a fost realizat prin forțe proprii, atât financiar cât și logistic.


\"\"Președinta asociației ”Dacia Onlus” din La Spezia ne-a relatat despre spectacolul pe care l-a organizat împreună cu membrii asociației. ”Noi am sărbătorit Ziua Naţională a României într-o sală a Caritaşului, situată în micuţul nostru orăşel La Spezia, obţinută cu bunăvoinţă preotului Martini. În discursul de început am ținut să evidențiez modul în care am reuşit să ne integrăm, eforturile pe care membrii asociaţiei le-au făcut pentru realizarea acestui frumos eveniment. Am mulţumit tuturor, inclusiv copiilor care şi-au lăsat păpuşile şi jucăriile şi au venit la repetiţii împreună cu părinţii. La fel și membrilor grupului de dansuri populare ”Hora”, care au renunţat la timpul lor liber, în majoritate ”badante”, ”colf”, ”domestice”, muncitori din diverse domenii, cu toţii întrecându-se pe ei înșişi. Nu a lipsit nici muzica populară. Au urmat cântăreţii amatori Rodica Gâza şi Raul Baciu,

Citeşte mai mult...

\"\"\"\"

Corul bărbătesc din Finteuşu Mare în concert la Roma

Posted: 02 Dec 2011 10:10 PM PST

Corul bărbătesc din Finteuşu Mare în concert la Roma:

Asociaţia ”Italia-Romania Futuro Insieme” are plăcerea de a vă invita la concertul Corului bărbătesc din Finteuşu Mare, care va avea loc la Roma ”Teatro di Vigna Murata”, luni, 5 decembrie cu începere de la ora 20,45. Un concert pentru cei 150 de ani de la Unirea Italiei, comemorând totodată Marea Unire a Ţării noastre de la 1 decembrie 1918.


\"\"Corul bărbătesc din Finteuşu Mare a fost întemeiat la 1 decembrie 1918 și este renumit în România şi pretutindenti în lume. Recent a participat la emisiunea “Romanii au talent” unde a fost răsplătit cu ropote de aplauze de către spectatori, iar reacţiile juriului au fost, de asemenea, pe măsură. Mihai Petre a declarat: “Domnilor, m-aţi făcut mândru că sunt roman!”, iar Andi Moisescu s-a înclinat în fața talentului lor. Corul este distins cu Diploma şi Trofeul “Zece pentru România” pentru perseverenţă şi promovarea dragostei de neam şi ţară prin vechiul cântec patriotic (15 decembrie 2010).


Tot duminică, 4 decembrie 2011, la ora 10:30 – Fonte Nuova (RM), Via Primo Maggio, 43, vă invităm a participa la Sfânta Liturghie de la Parohia “Botezul Domnului” din Tor Lupara (Istituto di Gesù Redentore, Fonte Nuova Roma). Dupã Slujbã se vor cânta

Citeşte mai mult...

\"\"\"\"

Video:La lutte contre la pauvreté, grand échec du pouvoir en Russie

Posted: 02 Dec 2011 10:09 PM PST

\"\"
\"\"

Video:Merkel plaide en faveur de l\'unité budgétaire européenne

Posted: 02 Dec 2011 10:09 PM PST

\"\"
\"\"

Video:Angela Merkel : « l\'union budgétaire est indissociable de l\'avenir de l\'...

Posted: 02 Dec 2011 10:08 PM PST

\"\"
\"\"

Italia planuieste masuri de austeritate in valoare de aproximativ 20-25 miliarde de euro

Posted: 02 Dec 2011 10:08 PM PST

Italia planuieste masuri de austeritate in valoare de aproximativ 20-25 miliarde de euro: Guvernul premierului italian Mario Monti va face publice masurile de austeritate pentru urmatorii doi ani, in valoare de aproximativ 20-25 miliarde de euro, potrivit unor surse din guvern, citate de Reuters. Italia isi doreste, astfel, sa consolideze finantele publice si sa preintampine o criza acuta a datoriilor.
\"\"
\"\"

Video:2012: Primii zece ani de existenţă a bancnotelor şi monedelor euro

Posted: 02 Dec 2011 10:07 PM PST

\"\"
\"\"

Gala copiilor laureaţi Botoşani 2011 - Beatrice Florea - Bunicul

Posted: 02 Dec 2011 01:12 PM PST

\"\"
\"\"

50000 trade union members protest austerity measures in Brussels

Posted: 02 Dec 2011 12:54 PM PST

\"\"
\"\"

Video:Berlusconi, Merkel inspire Dutch artist Ilse Wielage

Posted: 02 Dec 2011 12:53 PM PST

\"\"
\"\"

Merkel: Germanii trebuie să conştientizeze sacrificiile unor ţări precum România sau Bulgaria.

Posted: 02 Dec 2011 12:42 PM PST

Merkel: Germanii trebuie să conştientizeze sacrificiile unor ţări precum România sau Bulgaria.: Germanii trebuie sa constientizeze sacrificiile populatiei statelor Uniunii Europene (UE) din afara zonei euro, precum tarile baltice, Bulgaria si Romania, care contribuie la stabilitatea euro si nu primesc atat de multa atentie, a declarat cancelarul german, intr-un discurs in Bundestang, relateaza Mediafax.
Angela Merkel a subliniat in discurs atat situatia membrilor UE care nu au trecut inca la euro, dar si problemele populatiei din tarile euro cu datorii foarte mari, obligate sa adopte ...
\"\"
\"\"

Video: Protest topless Femen împotriva prostituţiei

Posted: 02 Dec 2011 12:40 PM PST

\"\"
\"\"

RFI: PE a adoptat bugetul european pentru 2012

Posted: 02 Dec 2011 12:37 PM PST

RFI: PE a adoptat bugetul european pentru 2012: Bugetul a fost negociat si convenit cu statele membre si reprezinta un compromis. Deputatii europeni doreau o marire robusta a finantelor UE pentru 2012, statele membre doreau o inghetare a sumelor la nivelul din 2011. Rezultatul este imbucurator pentru majoritatea deputatilor.
Adaugat: Sambata, 03 Decembrie 2011, 17:54:51
Autori: Centrul Europe Direct Botoşani


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

nUZhXXkIHxJUwWA a scris, Sambata, 20 Iulie 2013, 17:51:03 :

buy viagra >:]] car insurance quotes ann texas haggerty collector car insurance khtc free car insurance xuscp cheap auto insurance >:OOO
bXfgpzPXCD a scris, Sambata, 20 Iulie 2013, 17:51:03 :

California cheapest auto insurance quotes Newark >:-P degree online schools :[[[ car insurance rmi cheap auto insurance 167520 get cheap car insurance hyvkss
zyKvDoQTyZqTvguMJXb a scris, Vineri, 16 August 2013, 05:26:47 :

viagra cialis mzgqvm car insurance quotes bsxenu buying accutane dkgj comprehensive car insurance best zyqz Houston cheap car insurance >:-] insurance companies canadian car 392
StivS.P. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 15:06:05 :

It`s is a very informative site.
Fast service for writing Best quality diploma for pupil in http://buy-argumentative-essay.iblogger.org/ of any complexity.

DanielZ.N. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:47:16 :

This is a very informative site.
Best Quality at good site buy essay online company for writing diploma works very fast.

BorisL.H. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 03:55:02 :

I get much of new cognitive.
Buy best drug you can on vigora

RobertK.Y. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:00:12 :

It`s is a very great article.
In our online medicine chest best price for drug. See more to buy thorazine online shop.

DanielB.V. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:04:47 :

I have learned a lot of new interesting.
Order cheapest medicines you can on buy silibinin In medicine chest cheap cost for drug. See more to rulide online shop. In our on line Apteka low price for drugs. See more to buy combivent online shop.

VanyaO.Z. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:08:23 :

It`s is a very great description.
Order cheapest med you can on akquirieren cozaar We offer low drug in akquirieren mentat shop. For buy low drug click to serevent online online shop.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.