acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020, 6 decembrie


Mai multe state europene cer Germaniei sa renunte la modificarea tratatului UE

Posted: 05 Dec 2011 04:59 AM PST

Mai multe state europene cer Germaniei sa renunte la modificarea tratatului UE: Mai multe state membre ale Uniunii Europene au cerut Germaniei sa renunte la cererile sale de modificare a tratatului UE, aratand ca o integrare fiscala mai profunda poate fi realizata fara revizuirea legii fundamentale europene, au declarat surse europene citate de Reuters. Germania a sustinut de la inceputul lunii septembrie modificarea tratatului UE, fiind de parere ca singura modalitate de a impune o disciplina bugetara mult mai stricta celor 17 state din zona euro este ca aceste norme sa fie cuprinse in legislatia comunitara.

Bogaţii Europei îşi mută investiţiile din euro în alte valute, din cauza crizei datoriilor.

Posted: 05 Dec 2011 04:59 AM PST

Bogaţii Europei îşi mută investiţiile din euro în alte valute, din cauza crizei datoriilor.: Cei mai bogati investitori europeni isi muta plasamentele in bani din euro in alte valute, ca urmare a temerilor ca moneda unica s-ar putea sa nu supravietuiasca crizei datoriilor suverane, iar dolarul si yenul sunt printre tintele preferate.
Un bancher specializat in clienti cu active de peste cinci milioane de dolari, de la un grup cu operatini la nivel global, a declarat ca echipa sa a inregistrat o accelerare a retragerii clientilor din plasamentele in euro, dupa ce banca centrala a ...

Documente inedite dezvaluie ca Vaticanul, Spania si fosti nazisti germani au vrut sa creeze o armata care sa lupte impotriva Rusiei comuniste

Posted: 05 Dec 2011 04:57 AM PST

Documente inedite dezvaluie ca Vaticanul, Spania si fosti nazisti germani au vrut sa creeze o armata care sa lupte impotriva Rusiei comuniste: Fosti nazisti germani, Spania, Vaticanul si unele cercuri din Statele Unite au incercat sa formeze o armata dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, care sa contracareze incercarile URSS de a se extinde in Republica Federala Germania, potrivit planurilor secrete continute intr-o serie de documente prezentate de Alexander Historical Auctions si citate de blogulWashingtonWhispers. Planul a fost conceput de unul dintre ofiteri preferati de Adolf Hitler, fostul locotenent-colonel Otto Skorzeny.

Vladimir Putin: Rezultatul scrutinului din Rusia reflecta situatia reala dn tara * Analistii sustin ca Rusia Unita isi va mentine dominatia

Posted: 05 Dec 2011 03:21 AM PST

Vladimir Putin: Rezultatul scrutinului din Rusia reflecta situatia reala dn tara * Analistii sustin ca Rusia Unita isi va mentine dominatia: Premierul Vladimir Putina a declarat in cursul noptii de duminica spre luni ca rezultatul scrutinului din Rusia reflecta „situatia reala dn tara”. De asemenea, el a spus ca in aceste alegeri Rusia unita si-a confirmat statutul de formatiune conducatoare, pe urmerii careia „a apasat si apasa o responsabilitate aparte, inclusiv pentru esecuri”. In alegerile pentru Duma de Stat, Rusia Unita a realizat 49,54% din voturi, comunistii au acumulat 19,16%, Rusia justa – 13,22%, iar LDPR – 11,66%, scrie Vedomosti, citand rezultatele prezentate de Biroul electoral central dupa citirea a 95,7% dintre buletinele de vot.

Serial GR: Vieţi de badante/ „În cele două ore libere, mă uit la mare şi simt că pot ...

Posted: 05 Dec 2011 03:20 AM PST

Serial GR: Vieţi de badante/ „În cele două ore libere, mă uit la mare şi simt că pot ...:


Mihaela S. are 42 de anişi lucrează în Italia de doi ani. În România şi-a lăsat soţul pensionar-a lucrat marinar şi a fost „scos” de tânăr la pensie. Unica ocupaţie de atunci este alcoolul. Are doi fii mari, aşezaţi la casele lor şi este bunică de un an. „M-am căsătorit la 16 ani cu un om bun ca pâinea, avem doi copii reuşiţi, ne-am construit prin muncă o casă frumoasă. Un fiu lucrează în Cipru de 6 ani”.
Românca povesteşta că a decis să vină în Italia când datoriile familiei au devenit prea mari: „De când soţul a ieşit la pensie am început să nu ne mai descurcăm, aşa am plecat în Italia. El se apucase de băut, eu încercam să-l opresc, fiii mei la fel dar nu se mai putea. A făcut datorii. Am venit acum doi ani lângă Rimini şi am lucrat un an, badanda. Am fost foarte respectată de acea familie. Am fost acasă după aceea, am organizat nunta celui mai mic şi m-am întors”.

Pentru că acasă, lângă Constanţa nu a găsit nimic de lucru. Şi a venit din nou în Italia: „Lucrez în Sicilia, de 7 luni fără contract.
Citeşte mai mult...

Belgia ar putea elimina restricţiile pentru muncitorii români, de la 1 ianuarie

Posted: 05 Dec 2011 01:53 AM PST

Belgia ar putea elimina restricţiile pentru muncitorii români, de la 1 ianuarie: Restricţiile impuse lucrătorilor români şi bulgari pe piaţa forţei de muncă belgiene ar urma să fie ridicate de la 1 ianuarie anul viitor, după ce regiunea flamandă, cea care susţinea restricţiile, şi-a revizuit poziţia,...

PE aproba cofinantarea UE de 95% pentru dezvoltarea regionala in Romania

Posted: 05 Dec 2011 01:53 AM PST

PE aproba cofinantarea UE de 95% pentru dezvoltarea regionala in Romania: Votul Parlamentului , petrecut joi 1 decembrie in sedinta plenara, era ultima etapa pentru declansarea acestui proiect. Propunerea apartine Comisiei Europene, ea vizeaza statele aflate in asistenta financiara europeana iar statele membre UE si-au dat deja acordul.

Bursele europene au deschis în urcare, datorită speranţelor pentru soluţionarea crizei euro

Posted: 05 Dec 2011 01:53 AM PST

Bursele europene au deschis în urcare, datorită speranţelor pentru soluţionarea crizei euro: Bursele europene au deschis luni în urcare, după ce au crescut săptămâna trecută cu 8,5%, datorită speranţelor că liderii europeni vor conveni în următoarele zile un program decisiv anticriză, în contextul întâlnirii dintre preşedintele francez Nicolas Sarkozy şi cancelarul german Angela Merkel.


Top 5 cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa

Posted: 05 Dec 2011 12:56 AM PST

Top 5 cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa: Bătrânul continent a îmbrăcat, încă de la sfârşitul lunii trecute, straiele Sărbătorilor de Iarnă şi şi-a decorat oraşele în spiritul Crăciuniului. Artizani tradiţionali, turtă dulce, vin fiert, prăjituri de casă, acadele,...

Comisia prezinta strategia pentru viitorul sistem de taxa pe valoare adaugata

Posted: 05 Dec 2011 12:46 AM PST

Comisia prezinta strategia pentru viitorul sistem de taxa pe valoare adaugata: In data de 6 decembrie, Comisia Europeana va adopta o comunicare prin care defineste strategia pentru viitorul sistem de taxa pe valoare adaugata (TVA), anunta EurActiv.ro. Comunicarea are un scop dublu: defineste caracteristicile fundamentale ale viitorului sistem de TVA la nivelul UE, care va juca in continuare un rol important ca sursa de venituri, dar va contribui, in acelasi timp, la cresterea competitivitatii UE.

Sarkozy si Merkel, o noua intalnire luni pentru soarta euro

Posted: 05 Dec 2011 12:46 AM PST

Sarkozy si Merkel, o noua intalnire luni pentru soarta euro: Nicolas Sarkozy se intalneste luni cu cancelarul german Angela Merkel pentru un pranz de lucru la Palatul Elysee, deschizand o noua saptamana agitata pentru zona euro ai carei lideri incearca din rasputeri sa gaseasca o solutie la criza datoriilor. Potrivit presedintelui Frantei, Parisul si Berlinul vor face "propuneri" pentru a "garanta viitorul Europei", in pericol de explozie.

Ministrul italian al Afacerilor Sociale anunţă cu lacrimi în ochi o reformă dură a pensiilor - VIDEO

Posted: 05 Dec 2011 12:43 AM PST

Ministrul italian al Afacerilor Sociale anunţă cu lacrimi în ochi o reformă dură a pensiilor - VIDEO: Guvernul italian a adoptat duminică o reformă care înăspreşte sensibil sistemul de pensii, deja criticată de sindicate, a anunţat ministrul Afacerilor Sociale, Elsa Fornero, care a izbucnit în lacrimi în timpul prezentării.


UE ne trimite bani în avans pentru proiectele europene

Posted: 05 Dec 2011 12:42 AM PST

UE ne trimite bani în avans pentru proiectele europene: La cererea României, Uniunea Europeană a acceptat să crească rata de cofinanţare pentru proiectele finanţate prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Austria sprijina modificarea tratatului UE, dar Marea Britanie este reticenta

Posted: 05 Dec 2011 12:41 AM PST

Austria sprijina modificarea tratatului UE, dar Marea Britanie este reticenta: Cancelarul Austriei, Werner Faymann, sprijina modificarea tratatului Uniunii Europene care ar duce la crearea unei puteri politice si economice, chiar si cu pretul cedarii unei parti din suveranitatea nationala, spre deosebire de reticenta manifestata de autoritatile de la Londra.

"Milionul norvegian" pentru bătrânii din România.

Posted: 05 Dec 2011 12:35 AM PST

"Milionul norvegian" pentru bătrânii din România.: Un program sustinut de Guvernul Norvegiei acorda sustinere medicala si sociala pentru 1.300 de batrani din opt comune din Moldova. Situatia la nivel national in ceea ce priveste ingrijirile la domiciliu pentru varstnici este insa dramatica. In curtea mica si saracacioasa doi caini, legati in lant, stau de paza de dincolo de moarte. Animalele erau putrezite, dupa ce au pierit de foame. In casa, stapana lor era si ea la un pas de moarte. Tot de foame. O femeie trecuta de 90 de ani, numai ...

O UE şubrezită periclitează Balcanii.

Posted: 05 Dec 2011 12:35 AM PST

O UE şubrezită periclitează Balcanii.: In ultimii 15 ani, UE a incercat sa convinga atat lumea, cat si pe sine insasi ca este perfect capabila sa aduca pacea si prosperitatea in Balcani. A stimulat reintremarea regiunii dupa ani de razboi si/sau decenii de dictatura, oferind pana si statutul de membru cu drepturi depline acelor state care au inghitit, cuminti, doctoria comunitara prescrisa. Datorita managementului dezastruos al politicilor sale economico-financiare, UE a ajuns insa pe punctul de a deveni cea mai mare amenintare la ...

Rusia Unită pierde majoritatea absolută. Partidul lui Putin câştigă doar 48,5 la sută din voturi - exit-poll

Posted: 04 Dec 2011 09:44 AM PST

Rusia Unită pierde majoritatea absolută. Partidul lui Putin câştigă doar 48,5 la sută din voturi - exit-poll: Partidul Rusia Unită al premierului Vladimir Putin câştigă alegerile cu 48,5 la sută din voturi, potrivit unui sondaj realizat la ieşirea de la urne şi citat de televiziunea publică Rossia 1 la ora 17.00 GMT (19.00 ora României) după închiderea urnelor.
Adaugat: Marti, 06 Decembrie 2011, 06:56:56
Autori: Europe Direct Botoşani


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:08:31 :

It`s is a very informative blog.
In our Apteka best cost for medicines. See more to buy clarinex website.

RobertP.L. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 15:06:36 :

I found learned a lot of new cognitive.
Writing your diploma the professional as writing my research paper soon as possible.

MerieN.V. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:47:31 :

I found much of interesting.
Writing your diploma the professional as write my paper a online soon as possible.

MedverZ.N. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 03:54:57 :

It`s is a very great item.
For order low med click to buy toprol xl site.

BorisF.E. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:28:06 :

I found much of new cognitive.
For order cheapest meds click to buy kaminioraljelly site.

MartinV.A. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:08:51 :

This is a very interesting paper.
Purchase low drugs you can on dilantin online We offer cheap drug in terramycin shop. We offer cheap drugs in vasodilan.inetserv.org shop.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.