acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020, 8 decembrie


Summit UE: Situatia este grava, euro poate exploda (ministru francez)

Posted: 08 Dec 2011 12:10 AM PST

Summit UE: Situatia este grava, euro poate exploda (ministru francez): In cadrul Uniunii Europene, "situatia este grava", "euro poate exploda si Europa s-ar putea destrama", a declarat joi ministrul francez pentru Afaceri europene, Jean Leonetti .

Video:Bucarest ratifie l'accord du bouclier antimissile américain

Posted: 08 Dec 2011 12:06 AM PST

Româncă zdrobită de un utilaj, într-o fabrică din Treviso

Posted: 08 Dec 2011 12:05 AM PST

Româncă zdrobită de un utilaj, într-o fabrică din Treviso:

O româncă de 44 de ani, Gabriela Iliescu, a murit la locul de muncă luni seara, mutilată de un utilaj care a lovit-o la nivelul capului, scrie La Tribuna di Treviso.


Femeia lucra de mai mulţi ani în fabrica de materiale plastice Plastopiave de lângă Treviso (Veneto), alături de alţi 200 de muncitori.


Luni, femeia intrase în tură la ora 14, urmând să-şi termine serviciul la ora 22.00. Puţin după ora 19, a coborât în sala unde se fac matriţele pentru sticlele de plastic, pentru a face curăţenie.

În timp ce curăţa utilajul, un braţ metalic s-a deplasat, în câteva secunde, lovind-o peste cap şi strivindu-i faţa. Românca ar fi murit pe loc, fără a avea timp să strige sau să cheme pe cineva în ajutor.

Colegii şi-au dat seama că se întâmplă ceva grav, dar cînd au ajuns la faţa locului au găsit-o pe Gabriela Iliescu fără viaţă, cu faţa mutilată şi plină de sânge. Medicii care au intervenit la scurt timp, chemaţi de muncitori, nu au putut decât să constate decesul femeii.
Românca era stabilită de mai mulţi ani în Peninsulă, fiind căsătorită cu un muncitor italian. Soţul victimei, avertizat de către poliţişti, a ajuns
Citeşte mai mult...

Tic-tac! Ceasul salvării euro a început să bată

Posted: 08 Dec 2011 12:01 AM PST

Tic-tac! Ceasul salvării euro a început să bată: Astăzi şi mâine sunt două zile cruciale pentru UE. Summit-ul de la Bruxelles al statelor membre promite un consens pentru salvarea zonei unice.

MAE salută lansarea negocierilor UE cu R.Moldova şi Georgia privind zonele de comerţ liber.

Posted: 08 Dec 2011 12:01 AM PST

MAE salută lansarea negocierilor UE cu R.Moldova şi Georgia privind zonele de comerţ liber.: MAE a salutat, miercuri, decizia de lansare a negocierilor Uniunii Europene cu Republica Moldova si Georgia privind instituirea unor Zone Aprofundate si Cuprinzatoare de Comert Liber, precizand ca asteapta cu interes initierea discutiilor cat mai curand posibil, potrivit Mediafax.
In opinia MAE, "decizia constituie expresia recunoasterii, la nivelul UE, a progreselor inregistrate de cele doua state in aplicarea reformelor necesare pentru indeplinirea setului important de recomandari-cheie ale ...

România preferă să rămână la masa deciziilor şi nu sprijină un tratat UE 17.

Posted: 08 Dec 2011 12:00 AM PST

România preferă să rămână la masa deciziilor şi nu sprijină un tratat UE 17.: Romania lupta pentru un tratat UE 27 si vrea sa evite fragmentarea Uniunii Europene. Fondurile europene sunt in continuare la dispozitia tarii noastre, dar exista pericolul ca la sfarsitul anului viitor sa nu mai existe bani la bugetul Uniunii Europene pentru cererile de rambursare depuse prea tarziu. Detaliile au fost oferite de Leonard Orban, ministrul Afacerilor Europene, intr-un interviu pentru Romania libera.

Ministerul Afacerilor Europene este cel mai 'tanar" minister. De ce a fost ...

Video:Protecting your rights -- Tackling discrimination

Posted: 07 Dec 2011 11:56 PM PST

HARTA PUTERILOR EUROPENE la inceputul celui mai important summit din istoria UE

Posted: 07 Dec 2011 11:55 PM PST

HARTA PUTERILOR EUROPENE la inceputul celui mai important summit din istoria UE: Europa vuieste cum nu a mai facut-o din 1989. Aflata in pragul colapsului economic, liderii ei se intalnesc in aceste zile la Bruxelles pentru a desena o noua harta europeana. Viitorul romanilor si al altor europeni depinde in buna masura de deciziile luate acum. Impreuna cu opt experti europeni, HotNews.ro va spune cum arata tabla de sah a Europei inaintea celui mai important joc politico-economic al deceniului.

Băsescu: România a fost foarte ancorată în proiectele europene la care a aderat

Posted: 07 Dec 2011 11:53 PM PST

Băsescu: România a fost foarte ancorată în proiectele europene la care a aderat: Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că România "a fost foarte ancorată" în proiectele europene la care a aderat, printre care Pactul Euro Plus şi Strategia UE 2020.


Băsescu: "Analiştii care se consideră dezorientaţi" să consulte documentele UE asumate de România

Posted: 07 Dec 2011 11:49 PM PST

Băsescu: "Analiştii care se consideră dezorientaţi" să consulte documentele UE asumate de România: Preşedintele Traian Băsescu le-a transmis, miercuri, analiştilor "care se declară dezorientaţi" cu privire la viitorul ţării să citească documentele pe care România şi le-a asumat - Agenda 2020, pactul Europlus, Programul Naţional de Reformă şi Pactul de Stabilitate.


Băsescu: România plăteşte o factură grea a întârzierii deciziilor convingătoare în zona Euro

Posted: 07 Dec 2011 11:48 PM PST

Băsescu: România plăteşte o factură grea a întârzierii deciziilor convingătoare în zona Euro: Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că România este în momentul de faţă "foarte afectată" de situaţia din zona Euro, afirmând că ţara noastră "plăteşte o factură grea a întârzierii deciziilor convingătoare în zona Euro".


Băsescu: Aderarea la Schengen este pe ordinea de zi. Insistăm, deşi Olanda nu şi-a modificat poziţia

Posted: 07 Dec 2011 11:48 PM PST

Băsescu: Aderarea la Schengen este pe ordinea de zi. Insistăm, deşi Olanda nu şi-a modificat poziţia: Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că aderarea României la Spaţiul Schengen se află pe agenda Consiliului European din 9 decembrie, el spunând că va insista pentru discutarea subiectului, deşi Olanda nu şi-a modificat poziţia.


"Acasă la Români", spectacol la Roma cu ocazia Zilei Naţionale / Joi 8 ...

Posted: 07 Dec 2011 11:47 PM PST

"Acasă la Români", spectacol la Roma cu ocazia Zilei Naţionale / Joi 8 ...:

Asociaţia "Vocea Românilor" din Roma organizează, cu ocazia Zilei Naţionale a României, joi 8 decembrie a IV-a ediţie a spectacolului "Acasă la Români".


Prezintă Sorina Tite. Participă Cătălin Crişan, Matilda Pascal Cojocăriţa, Aurel Tămaş şi Ansamblul Dor Transilvan.


Sponsor principal: Depozitul de produse alimentare româneşti Roma...nia (www.romania-prodotti.it)


Va fi organizată o tombolă cu 50 de premii.


Adresa: Auditorium Seraphicum (lângă Consulatul României)
Via del Serafico, n. 1, Metrou B Laurentina

Intrarea gratuită


Alte detalii: www.vocearomanilor.it 

Traian Basescu: Solutia sustinuta de Romania la summit-ul de la Bruxelles este amendarea imediata a Protocolului 12. Modificarea Tratatului, intr-o faza ulterioara

Posted: 07 Dec 2011 11:47 PM PST

Traian Basescu: Solutia sustinuta de Romania la summit-ul de la Bruxelles este amendarea imediata a Protocolului 12. Modificarea Tratatului, intr-o faza ulterioara: "Pozitia Romaniei la summit-ul de la Bruxelles va fi ca, pentru moment, solutia corecta este amendarea imediata a Protocolului 12, care necesita doar consultarea Parlamentului European si a Bancii Centrale Europene si poate fi stabilit la nivelul Consiliului, iar, intr-o faza ulterioara, atunci cand va exista consens la nivelul celor 27 de state membre, sa se poata trece si lamodificarea Tratatului, a articolului 136 din Tratat sau a Protocolului 14", a anuntat miercuri seara presedintele Traian Basescu, cu o zi inaintea startului summit-ului de la Bruxelles, considerat crucial pentru viitorul zonei euro si rezolvarea crizei datoriilor. Protocolul 12 stabileste procedurile de "amendare" a deficitelor excesive in Statele Membre. O posibilitate de schimbare ar fi obligarea statelor membre UE sa introduca in legislatia nationale "regula de aur", prin care deficitul sa nu depaseasca 3% din PIB.
Citeste si:

Articol - UE trebuie să combată flagelul sărăciei

Posted: 07 Dec 2011 11:46 PM PST

Articol - UE trebuie să combată flagelul sărăciei: 80 de milioane de europeni (16% din populația UE) trăiesc în sărăcie. Prima Convenție anuală a noii Platforme europene de combatere a sărăciei și excluziunii sociale a încercat să găsească soluții la această problemă în octombrie la Cracovia. Socialistul belgian Frédéric Daerden, care a participat la această convenție, a făcut o prezentare a reuniunii în cadrul comisiei pentru ocuparea forței de muncă de la Parlamentul European.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2011 - PE

LIVE TEXT. Băsescu: Trebuie impus un deficit maxim de 3% şi un grad de îndatorare de maxim ...

Posted: 07 Dec 2011 11:46 PM PST

LIVE TEXT. Băsescu: Trebuie impus un deficit maxim de 3% şi un grad de îndatorare de maxim ...: TRAIAN BASESCU: In ceea ce priveste cresterea increderii in capacitatea zonei euro de a face fata crizei, datoriilor suverane, legal, sunt doua posibilitati - una vizeaza modificarea tratatului in baza articolului 48 la articolul 136, de asemeni ar putea fi modificat si protocolul 14 al tratatului.
O a doua varianta care nu implica modificarea tratatului este amendarea protocolului 12 al tratatului. Pentru moment, pozitia noastra implica amendarea protocolului 12 iar intr-o faza ulterioara, ...

Cecilia Malmstrom admite că toate statele UE sunt afectate de corupţie, propunând un ...

Posted: 07 Dec 2011 11:45 PM PST

Cecilia Malmstrom admite că toate statele UE sunt afectate de corupţie, propunând un ...: Cecilia Malmstrom, comisarul UE pentru Afaceri Interne, recunoaste ca fenomenul coruptiei afecteaza toate statele membre ale Uniunii Europene, subliniind ca este nevoie de o reactie comuna la aceasta problema, informeaza un comunicat oficial al Comisiei Europene, potrivit Mediafax.
"Coruptia este o boala care distruge tarile din interior. Afecteaza structurile culturale, politice si economice ale societatii, subminand increderea in institutiile democratice si slabind legitimitatea ...

Radu Carp: Un model federal al UE ar avantaja statele de la periferie.

Posted: 07 Dec 2011 11:44 PM PST

Radu Carp: Un model federal al UE ar avantaja statele de la periferie.: Invitat in emisiunea "Dezbaterile RL", moderata de Sabina Fati, directorul Institutului Diplomatic Roman si profesor la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti, Radu Carp, a spus ca, in cazul in care Uniunea Europeana ar deveni o federatie de state, atunci statele aflate la periferie, implicit Romania, ar fi foarte avantajate.
"Intotdeauna statele aflate la periferie sunt avantajate de un model federal fiindca ele capata o putere de decizie pe care altfel nu o au", a spus ...

Germania se aşteaptă la discuţii foarte tensionate la reuniunea de la sfârşitul săptămânii

Posted: 07 Dec 2011 11:39 PM PST

Germania se aşteaptă la discuţii foarte tensionate la reuniunea de la sfârşitul săptămânii: Guvernul german se aşteaptă la "discuţii foarte tensionate" cu partenerii europeni la reuniunea de la sfârşitul săptămânii, la care ar trebui să fie luate decizii pentru rezolvarea crizei datoriilor suverane, a declarat, miercuri, un purtător de cuvânt al executivului de la Berlin.

Dăianu: Perspectiva economică europeană este cenuşie şi marcată deja de iminenţa unei recesiuni

Posted: 07 Dec 2011 11:39 PM PST

Dăianu: Perspectiva economică europeană este cenuşie şi marcată deja de iminenţa unei recesiuni: Perspectiva economică pentru anul viitor la nivel european este cenuşie, fiind mai delicată decât în urmă cu trei ani şi marcată deja de iminenţa unei recesiuni, şi este nevoie ca uniunea monetară să fie reformată fundamental, a declarat analistul economic Daniel Dăianu, fost ministru al Finanţelor.

Germania adoptă noi facilităţi pentru accesul muncitorilor români pe piaţa internă a muncii

Posted: 07 Dec 2011 11:37 PM PST

Germania adoptă noi facilităţi pentru accesul muncitorilor români pe piaţa internă a muncii: Guvernul federal german a aprobat astăzi înlesniri suplimentare pentru accesul muncitorilor calificaţi români pe piaţa muncii din Germania, se arată într-un comunicat remis de ambasada germană la Bucureşti.

VIDEO.Şeful FBI a venit la Bucureşti pentru a pune la punct strategii de combatere a Crimei ...

Posted: 07 Dec 2011 11:31 PM PST

VIDEO.Şeful FBI a venit la Bucureşti pentru a pune la punct strategii de combatere a Crimei ...: Seful FBI, Robert Muller a venit miercuri la Bucuresti, unde s-a intlnit cu seful SRI George Maior si cu seful Politiei Romȃne, Liviu Popa. Alaturi de cei doi oficiali, roman si american, la intalnire au mai participat:
- din partea Politiei Romane, chestorul de politie Florentin Robescu, adjunct al inspectorului general, comisar sef de politie Catalin Dragota, directorul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate, comisar sef de politie Virgil Spiridon, seful Serviciului de Combaterea ...

Acord intre PE si capitale mult asteptat de laptari

Posted: 07 Dec 2011 11:30 PM PST

Acord intre PE si capitale mult asteptat de laptari: Un asa numit trilog intre Parlamentul European, statele membre si Comisia Europeana a ajuns marti 6 decembrie la un acord. Acesta prevede un pret mai bun pentru producatori care vor avea si o putere mai mare de negociere. Laptarii asteptau aceasta din 2009, cand Bruxelles-ul era luat cu asalt si obligat sa infrunte criza laptelui.

România, la masa greilor mondiali. Vezi cu cine stabilește legislația schimbărilor climatice

Posted: 07 Dec 2011 11:30 PM PST

România, la masa greilor mondiali. Vezi cu cine stabilește legislația schimbărilor climatice: România face parte din grupul de lucru în care opt state europene vor expune poziția Uniunii Europene în domeniul schimbărilor climatice.

Consiliul Audiovizualului din Franţa sancţionează postul de radio care i-a jignit pe români

Posted: 07 Dec 2011 11:29 PM PST

Consiliul Audiovizualului din Franţa sancţionează postul de radio care i-a jignit pe români: Ministrul român al Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, salută reacţia Consiliului Superior al Audiovizualului (CSA) din Franţa cu privire la emisiunea „On va s’ gêner!”, difuzată de canalul de radio Europe1 în 5 octombrie,...
Adaugat: Joi, 08 Decembrie 2011, 17:17:41
Autori: Europe Direct Botoşani


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:08:52 :

I have many of new of informative.
In online drugstore low price for medicines. See more to diabecon.mezoka.com website.

MerieZ.E. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 00:15:33 :

This is a very great blog.
Best company for writing Best quality diploma for undergraduate in write-paper-mla.safreeweb.net of any subject.

RobertG.T. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:49:33 :

I get much of new things.
Purchase cheapest medicines you can on buy zerit

GeorgeE.V. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:24:40 :

It`s is a very interesting site.
In online medication cheap cost for medicines. See more to augmentin site.

ClausC.S. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:09:20 :

I have many of cognitive.
Order cheapest drugs you can on ordinare zyvox Buy best meds you can on clomid In our on-line drugstore cheap price for drugs. See more to dipyridamole online website.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.