acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020, 14 decembrie


Iulia Timoşenko, vizitată la închisoare de comisarul pentru extinderea UE, Stefan Fuele

Posted: 13 Dec 2011 08:13 AM PST

Iulia Timoşenko, vizitată la închisoare de comisarul pentru extinderea UE, Stefan Fuele: Comisarul european pentru extindere, Stefan Fuele, a vizitat-o, azi, la penitenciar, pe Iulia Timoşenko, fostul premier ucrainean, chiar în ziua în care avea loc apelul ei la tribunal, relatează BBC.

Articol - Premiul Saharov: chat cu laureata din Egipt și ceremonia de la Parlament

Posted: 13 Dec 2011 08:11 AM PST

Articol - Premiul Saharov: chat cu laureata din Egipt și ceremonia de la Parlament: Premiul Saharov 2011 va fi decernat miercuri celor cinci activiști din cadrul Primăverii Arabe. Ceremonia în cadrul căreia Premiul este înmânat de către preşedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, laureaților Asmaa Mahfouz (Egipt) și Ahmed El Senussi (Libia) va fi transmisă în direct de la 12.00 CET.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2011 - PE

​Provocarile UE dupa summitul de la Bruxelles: testul politic, testul juridic si testul pietelor financiare

Posted: 13 Dec 2011 08:03 AM PST

​Provocarile UE dupa summitul de la Bruxelles: testul politic, testul juridic si testul pietelor financiare:
Euro in pericol

Summitul UE a produs o lista consistenta de raspunsuri cu efecte amestecate: exista semnalul ca UE este decisa sa salveze euro, dar printr-un angajament mai putin convingator – acordul interguvernamental – decat prin reformarea tratatului UE, din cauza opozitiei Marii Britanii.Reactiile? Investitorii nu au aplaudat, pietele au reactionat, euro s-a depreciat, iar ratingul datoriilor suverane este in continuare in pericol. Motivul? Nu exista inca solutii credibile si decisive pe termen scurt la criza din zona euro. Pietele asteapta inca "the big bazooka", adica o interventie in forta a liderilor UE care sa linisteasca pietele.

Caravana suferinţei: românii aflaţi în marş spre Polul Sud înaintează extrem de greu

Posted: 13 Dec 2011 08:01 AM PST

Caravana suferinţei: românii aflaţi în marş spre Polul Sud înaintează extrem de greu: Au apărut degerăturile. Coco Galescu îl trage cu sania pe un membru al echipajului în vârstă de 75 de ani. Proviziile sunt pe terminate iar viteza de deplasare s-a redus de la 30 km/zi la numai 15 km

Perspectivele unui matematician asupra crizei. Despre complexitate, la o conferinta sustinuta de Dan Selaru

Posted: 13 Dec 2011 07:56 AM PST

Perspectivele unui matematician asupra crizei. Despre complexitate, la o conferinta sustinuta de Dan Selaru: "Sfarsitul complexitatii, perspectiva unui matematician asupra crizei" va fi subiectul unei conferinte pe care o va sustine dr. Dan Selaru miercuri 14 decembrie ora 18 in Sala Senatului a Universitatii Romano-Americane. Selaru este doctor in matematica, lucreaza la Institutul de Stiinte Spatiale si a scris peste 20 de lucrari stiintifice in reviste de specialitate cu referenti in domeniul mecanicii ceresti, ecuatiilor diferentiale, haosului determinist. "Complexitatea este o fenomenala consumatoare de resurse, mai ales financiare si energetice. Cand acestea lipsesc sau problemele incep sa se acumuleze, complexitatea creste pentru ca, asa cum spune Tainter, institutiile care definesc o societate isi pierd legitimitatea. Si atunci institutiile cresc complexitatea pentru a rezolva problemele, unele dintre ele generate chiar de complexitate. Si se intra intr-un cerc vicios", explica Dan Selaru.

Ambasada Olandei despre declaratiile lui Traian Basescu: Fiecare explica electoratului asa cum vrea deciziile UE

Posted: 13 Dec 2011 07:51 AM PST

Ambasada Olandei despre declaratiile lui Traian Basescu: Fiecare explica electoratului asa cum vrea deciziile UE: Orice guvern al oricarei tari membre UE are dreptul "sa prezinte sau sa explice propriului electorat concluziile Consiliului european in maniera pe care o considera potrivita", a comunicat, marti, la solicitarea Mediafax, Ambasada Olandei la Bucuresti, in replica la declaratiile recente ale presedintelui Traian Basescu: "Ambasada Olandei nu considera necesar sa comenteze reactia presedintelui Romaniei referitoare la concluziile Consiliului European. Orice guvern al oricarei tari membre a UE are dreptul sa prezinte sau sa explice propriului electorat concluziile Consiliului european in maniera pe care o considera potrivita", a comunicat misiunea diplomatica.

Dezvăluiri excepţionale despre o grupare infracţională din Franţa. Mărturia unui român arestat pentru furt

Posted: 13 Dec 2011 07:51 AM PST

Dezvăluiri excepţionale despre o grupare infracţională din Franţa. Mărturia unui român arestat pentru furt: Zeci de echipe specializate de hoţi, ale unei grupări, operează zilnic în Franţa, au aflat poliţiştii de la un român arestat săptămâna trecută la Fecamp pentru furt din supermarketuri, care le-a explicat în detaliu cum funcţionează această organizaţie.

UE condiţionează eliminarea vizelor pentru Rusia de respectarea drepturilor omului

Posted: 13 Dec 2011 07:50 AM PST

UE condiţionează eliminarea vizelor pentru Rusia de respectarea drepturilor omului: Cotidianul Kommersant a relatat marţi că Uniunea Europeană condiţionează eliminarea vizelor pentru Rusia de rezolvarea problemei drepturilor omului şi a democraţiei, cu o zi înaintea unui summit la Bruxelles şi în contextul denunţării unor fraude la alegerile legislative ruseşti.

Leonida Lari, inmormantata cu bani din fondul de rezerva al guvernului moldovean

Posted: 13 Dec 2011 07:43 AM PST

Leonida Lari, inmormantata cu bani din fondul de rezerva al guvernului moldovean: Poeta basarabeanca Leonida Lari a fost condusa, marti, pe ultimul drum, iar Guvernul Republicii Moldova a alocat bani pentru inmormantare, aproape 1.300 de euro din fondul de rezerva.

Sicriul cu trupul neinsufletit al Leonidei Lari a fost depus...

84% dintre români sunt dispuși să lucreze în strănătate

Posted: 13 Dec 2011 02:55 AM PST

84% dintre români sunt dispuși să lucreze în strănătate: Opt români din zece sunt dispuși să muncească în străinătate, iar 59% sunt dispuși să se relocheze în țară, potrivit studiului 2011 Global Talent Mobility Survey.

Discuţiile privind aderarea României şi Bulgariei la Schengen, amânate pentru 2012

Posted: 13 Dec 2011 01:32 AM PST

Discuţiile privind aderarea României şi Bulgariei la Schengen, amânate pentru 2012: Aderarea României şi Bulgariei la Schengen ar putea să nu fie discutată la reuniunea de marţi a Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne, a declarat un diplomat european de rang înalt, citat de site-ul Novinite.com.

EurActiv: Cosuri cu legume olandeze pentru eurodeputatii romani, ca reactie la declaratia lui Traian Basescu

Posted: 13 Dec 2011 12:29 AM PST

EurActiv: Cosuri cu legume olandeze pentru eurodeputatii romani, ca reactie la declaratia lui Traian Basescu: Europarlamentarul olandez Esther de Lange le va oferi, marti, colegilor sai romani din cadrul PE cate un cos cu legume olandeze, ca raspuns la o remarca a presedintelui roman Traian Basescu in legatura cu zarzavaturile importate din aceasta tara, relateaza Radio Netherlands, in editia electronica. "Nu este nimic in neregula cu legumele noastre, iar Romania nu poate sa blocheze pur si simplu exporturile noastre pentru ceea ce pare un motiv politic", a declarat De Lange.

Video:Union budgétaire à 26 contre 1

Posted: 13 Dec 2011 12:24 AM PST

Igor Smirnov, învins de tovarăşii de la Moscova

Posted: 13 Dec 2011 12:23 AM PST

Igor Smirnov, învins de tovarăşii de la Moscova: Liderul transnistrean a pierdut alegerile prezidenţiale după ce Rusia s-a implicat deschis pentru a asigura transferul de putere la Tiraspol.

"Regula de aur" în Constituţiile europene

Posted: 13 Dec 2011 12:17 AM PST

"Regula de aur" în Constituţiile europene: ANALIZĂ. Înscrierea deficitului bugetar şi a pragului de datorie publică în Legea Fudamentală a fost sau urmează să fie impusă într-o serie de state din Europa.

Inaugurare revista online „Orizonturi culturale italo-române”

Posted: 12 Dec 2011 01:11 PM PST

Inaugurare revista online „Orizonturi culturale italo-române”:


„Inaugurăm revista bilingvă „Orizonturi culturale italo-române Orizzonti culturali italo-romeni”, accesibilă la adresa www.orizonturiculturale.ro, carevede lumina zilei într-un moment când viitorul societăţii noastre depinde mai mult ca niciodată de potenţialităţile dialogului constructiv între culturi. Revista dezvoltă, într-un format nou şi un conţinut mai complex şi diversificat, proiectul editorial bilingv „Orizonturi culturale italo-române Orizzonti culturali italo-romeni”, pe care l-am iniţiat în noiembrie 2010.Punte între cele două culturi, publicaţia noastră on-line se adresează, cu o cadenţă lunară, publicului din Italia şi din România, prin cele două secţiuni lingvistice – distincte şi în acelaşi timp corelate – care propun interviuri, anchete, studii, prezenţe literare şi contribuţii ale oaspeţilor români şi italieni, cu un interes predilect pentru traducerea literară ca operă de mediere.Ediţia italiană reuneşte, aşadar, contribuţiile intelectualilor italieni interesaţi de cultura română (profesori ai catedrelor de limba şi literatura română din universităţile italiene, jurnalişti, istorici, traducători etc.), ale scriitorilor „migranţi” care îşi desfăşoară activitatea în Peninsulă, ale oamenilor de cultură în general care doresc să se apropie de cultura noastră. Ediţia română, la rândul ei, reuneşte contribuţiile intelectualilor români interesaţi de cultura italiană (profesori ai catedrelor de limba şi literatura italiană din universităţile româneşti, jurnalişti, istorici, traducători

Citeşte mai mult...

 

Scandalul drapelului românesc la Padova/ Nona Evghenie răspunde Ligii Nordului

Posted: 12 Dec 2011 01:10 PM PST

Scandalul drapelului românesc la Padova/ Nona Evghenie răspunde Ligii Nordului:


“Gazeta Românească” a prezentat pe larg cazul consilierului Pierpaolo Schiavolin, de la Lega Nord din Padova, care a protestat împotriva arborării steagului României pe un edificiu al primăriei, cu ocaziei sărbătorii naţionale de 1 Decembrie.Nona Evghenie, consilier român în cadrul primăriei din Padova, i-a răspuns lui Schiavolin şi Ligii Nordului, printr-o scrisoare deschisă: “Mărturisesc că înţeleg din ce în ce mai greu afirmarea identităţii Ligii Nordului în teritoriu. Nu erau chiar susţinătorii Ligii Nordului cei carerefuzau să recunoască steagul Italiei? Adevărul este că cei de la Ligă se simt italieni din când în când, sau mai bine zis, doar când le convine lor. E posibil ca acel consilier de la Lega Nord să nu fi protestat deloc dacă în locul steagului românesc, ar fi fost expus steagul Ligii, aşa cum au încercat să facă în şcolile şi instituţiile din localităţile guvernate de Ligă”“Cred că polemica este lipsită de sens, continuă Nona Evghenie, pentru că, cine se ocupă de administraţia publică ar trebui să ştie că la orice eveniment cultural, social sau politic la care participă reprezentanţi din două ţări, doua popoare prietene, sunt expuse ambele steaguri. Dacă se ajunge, însă, la

Citeşte mai mult...

 

Ramona Bădescu, cu gândul la familie: “Niciodată nu am pierdut relaţia cu ţara mea”

Posted: 12 Dec 2011 01:10 PM PST

Ramona Bădescu, cu gândul la familie: “Niciodată nu am pierdut relaţia cu ţara mea”:

Ramona Bădescu s-a stabilit în Italia în urmă cu 21 de ani, însă gândul i-a rămas acasă, în România, unde merge să îşi viziteze familia cât poate de des. La cei 43 de ani, se simte împlinită din toate punctele de vedere arată senzaţional, este iubită şi are o carieră de succes.


Deocamdată nu ştie decât că va munci de sărbători, însă, măcar pentru o zi, vrea să meragă acasă, în România. Totuşi, nu s-ar reîntoarce în România. În schimb, îşi vizitează familia foarte des. “Niciodată nu am pierdut relaţia cu ţara mea, am familie, nepoţi. Cred că după parcursul de viaţă făcut în Italia, ar fi greu să reîncep totul de la capăt. Formarea profesională mi-am făcut-o în Italia, nu cred că m-ar mai angaja nimeni la vârsta de 43 de ani în ţară. E timpul tinerilor care se pot pune în valoare în România. Eu prefer să continui aşa cum fac acum! Visul meu rămâne încă meleagul american”, a mărturisit Ramona.


De sărbători, vine în România


Pentru că sărbătorile de iarnă sunt aduse de Moş Nicolae, pe 5 decembrie, Ramona Bădescu a dezvăluit că această tradiţie nu există în Italia, iar ea

Citeşte mai mult...

 

Cazul Mariei Muntean/ Angajată la jumătate de oră după ce a murit la locul de muncă

Posted: 12 Dec 2011 01:10 PM PST

Cazul Mariei Muntean/ Angajată la jumătate de oră după ce a murit la locul de muncă:


Maria Muntean, o tânără românca de 22 de ani a murit la locul de muncă pe 5 noiembrie, la o firmă din San Pietro di Cavarzere, provincia Venezia. Tânăra a fost “angajată” de patroni la jumătate de oră după ce a murit.Cazul Mariei a fost adus în atenţia opiniei publice în timpul unei conferinţe de presă la Mestre, pe tema muncii la negru, de Franca Cossu de la Direcţia Provincială a Inspectoratului de Muncă din Venezia."A fost regularizată la jumătate de oră după accidentul care a costat-o viaţa", a declarat Franca Cossu.Maria Muntean, 22 de ani, a fost zdrobită de un elevator la firma de ambalare a fructelor şi legumelor din San Pietro di Cavarzere, unde era "angajată" de câteva zile.În această privinţă magistratul veneţian Angela Masiello, titulară a anchetei, a dispus o suplimentare a investigaţiilor pentru a se stabili dinamica exactă a faptelor, având în vedere versiunile contradictorii. Imediat după tragedie, presa a scris că tânăra ajunsese în Italia din România tocmai fiindcă era în posesia unui contract de muncă şi că-şi găsise cazare la Chioggia datorită ajutorului noului său angajator, Enzo Boscolo, 42 de ani.Şi ar fi fost tocmai el

Citeşte mai mult...

 

România, al doilea producător de porumb din Europa

Posted: 12 Dec 2011 01:10 PM PST

România, al doilea producător de porumb din Europa:


România se clasează pe locul al doilea în topul producătorilor de porumb din Uniunea Europeană cu o producţie estimată de 11,4 milioane de tone. Potrivit datelor organizaţiei Coceral, a traderilor de cereale, citată de Ziarul Financiar, producţia României se află doar în spatele Franţei care a strâns în hambare 15,9 milioane de tone.În topul producătorilor pe anul 2011, în spatele României urmează ţări precum Germania şi Italia doi dintre cei mai mari producători agricoli din Europa.Porumbul românesc acoperă în acest an 17% din producţia totală de 65 de milioane de tonedin Uniunea Europeană.Producţia de porumb a României din acest an o depăşeşte pe cea din Italia sau Germania,


 

Tabără de romi români incendiată după o acuzaţie falsă de viol

Posted: 12 Dec 2011 01:09 PM PST

Tabără de romi români incendiată după o acuzaţie falsă de viol:

Roma- 12 decembrie 2011- O tabără de rom români de lângă Torino a fost luată cu asalt sâmbătă seara şi incendiată de o mulţime furioasă, care a încercat să răzbune astfel un presupus viol comis asupra unei tinere adolescente italience de 16 ani. Miercuri, 7 decembrie, tânăra a declarat poliţiştilor că a fost violată de doi romi români. Ulterior, fata a recunoscut că a minţit.


Ştirea despre viol a inflamat opinia publică, iar sâmbătă un grup de italieni a organizat o manifestaţie de protest, care a degenerat într-o adevărată expediţie împotriva romilor.


Atacul


Câteva sute de persoane, înarmate cu bâte şi bombe incendiare s-au năpustit asupra taberei de la periferia oraşului Torino, unde locuiau aproximativ 150 de români de etnie romă. În timp ce mulţimea furioasă incendia tabăra, tânără, supusă unui interogatoriu, a recunoscut că a inventat totul, de teamă ca părinţii ei să nu afle că a avut un raport sexual cu prietenul ei.


Între timp, incendiul a cuprins rulotele şi clădirile abandonate unde locuiau romii. Poliţiştii au intervenit la timp pentru a-i evacua pe locuitorii taberei, dar nu au putut împiedica distrugerea rulotelor şi clădirilor. “Dacă nu ar fi intervenit pompierii şi poliţia, am

Citeşte mai mult...

 

Video: Manifestaţii pro-Putin

Posted: 12 Dec 2011 01:03 PM PST

MAI: Aplicarea integrală a aquis-ului Schengen în România, discutată marţi, în cadrul ...

Posted: 12 Dec 2011 10:12 AM PST

MAI: Aplicarea integrală a aquis-ului Schengen în România, discutată marţi, în cadrul ...: Ministrul de Interne, Traian Igas, va participa, marti, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului Justitie si Afaceri Interne (JAI), unde ministrii prezenti vor discuta stadiul aprobarii proiectului de decizie a Consiliului privind aplicarea integrala a dispozitiilor acquis-ului Schengen in Romania.
Potrivit unui comunicat al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) remis, luni, MEDIAFAX, ministrii prezenti vor aborda si stadiul aprobarii proiectului de Decizie a Consiliului privind ...

Liderii UE îi cer Turciei să "respecte" Cipru.

Posted: 12 Dec 2011 10:12 AM PST

Liderii UE îi cer Turciei să "respecte" Cipru.: Liderii europeni ar urma sa ii transmita Turciei sa "respecte deplin" Cipru atunci cand va prelua presedintia rotativa a Uniunii Europene, la jumatatea anului viitor, in contextul in care Ankara a amenintat ca va boicota intalnirile europene, scrie EuObserver.com."Consiliul european a solicitat partenerilor UE sa respecte deplin rolul presedintiei rotative a consiliului, care este o institutie fundamentala a Uniunii prevazuta in tratat", ar urma sa spuna cele 27 de state, potrivit unui proiect ...

Articol - Durban: un nou cadru global pentru schimbările climatice până în 2020

Posted: 12 Dec 2011 10:12 AM PST

Articol - Durban: un nou cadru global pentru schimbările climatice până în 2020: Liderii mondiali au făcut încă un pas către un tratat global pentru combaterea schimbărilor climatice. Acordul la care s-a ajuns duminică în cadrul summit-ului ONU din Durban (Africa de Sud) prevede o reducere semnificativă a emisiilor de bioxid de carbon până în 2020. „Acest progres trebuie urmat de acțiune fermă“, a declarat președintele delegației Parlamentului European la summit, social-democratul german Jo Leinen.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2011 - PE
Adaugat: Miercuri, 14 Decembrie 2011, 06:05:08
Autori: Europe Direct Botoşani


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:09:08 :

It`s is a very informative paper.
We offer low drug in cheap fincar online shop.

StivO.B. a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 05:36:53 :

I get much of new of informative.
Buy low medicines you can on website

NailG.E. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 15:07:34 :

This is a very informative blog.
Purchase online course work at write paper school site of best quality at cheap price.

GeorgeI.B. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:48:17 :

It`s is a very interesting description.
In our buy-essay-london.22web.org you can buy best diploma work with 100% quality.

VanyaX.C. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:04:07 :

It`s is a very informative blog.
We offer cheapest drug in alli shop.

MartinC.S. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:00:12 :

I get many of new of informative.
Purchase cheapest medicines you can on buy haridra

StivS.B. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:49:27 :

It`s is a very great item.
Buy best med you can on cheap augmentin brand

PetrD.M. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:24:35 :

I received much of interesting.
Order low meds you can on v gel online

DavidV.L. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:09:59 :

I have learned a lot of cognitive.
Order best medicines you can on precose online For order cheap drug click to tamoxifen website. Low price no needed prescription drugs in site pharmacy.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.