acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020, 22 decembrie


Vers un pouvoir collégial en Corée du Nord

Posted: 21 Dec 2011 10:24 PM PST

Turcia ameninta cu represalii daca Franta va legifera interdictia de a nega genocidul impotriva armenilor

Posted: 21 Dec 2011 10:06 PM PST

Turcia ameninta cu represalii daca Franta va legifera interdictia de a nega genocidul impotriva armenilor: Autoritatile de la Ankara au avertizat Franta cu represalii in cazul in care parlamentul din Hexagon va vota o lege prin care va fi pedepsita negarea genocidului armenilor de catre Imperiul Otoman, informeaza The Guardian. Legea a fost propusa de un membru al partidului de dreapta a lui Nicolas Sarkozy si prevede sanctiuni ce includ un an de inchisoare si o amenda de 45.000 de euro.

Video:Sakharov Facebook Competition

Posted: 21 Dec 2011 10:04 PM PST

Guvernul bulgar a adoptat o nouă strategie de integrare a minorităţii rome.

Posted: 21 Dec 2011 09:41 PM PST

Guvernul bulgar a adoptat o nouă strategie de integrare a minorităţii rome.: Guvernul bulgar a adoptat, miercuri, la cererea Comisiei Europene, o noua strategie de integrare a minoritatii rome, relateaza AFP, potrivit Mediafax.
Strategia de integrare trebuie aplicata pana in 2020 si trebuie sa includa si programele existente.
Comunitatea roma reprezinta noua la suta din populatia bulgara, fiind cota cea mai ridicata din Uniunea Europeana.
CE a cerut statelor membre UE sa prezinte, pana la sfarsitul anului, strategii nationale privind "educatia, angajarea, sanatatea ...

FOTO / Colinde româneşti în pieţele Romei

Posted: 21 Dec 2011 09:38 PM PST

FOTO / Colinde româneşti în pieţele Romei:

Astăzi, 21 decembrie, o delegaţie de români organizată de Asociaţia Românilor din Italia (ARI) a participat la ultima Audienţă Generală de la Vatican. Au participat membri şi invitaţi ai asociaţiilor ARI, Dacia, Pro Patria, Rapsodia.

În aula Paolo VI, Papa Benedict al XVI-lea le-a urat participanţilor Crăciun Fericit, cerând ca "în aceste zile sfinte, caritatea creştină să se manifeste în mod special către cei aflaţi în nevoie".
"Să facem astfel încât, şi în societatea actuală, schimbul de cadouri să nu-şi piardă sensul profund religios, iar sărbătoarea să nu fie absorbită de aspectele sale exterioare. Sigur, semnele externe sunt frumoase şi importante, cu condiţia să nu ne distragă, ci să ne ajute să trăim Crăciunul în sensul său mai adevărat, cel sacru şi creştin, astfel încât bucuria noastră să nu fie superficială, ci profundă", a spus Papa Benedict al XVI-lea.


Pe parcursul audienţei au fost prezentate şi salutate de Suveranul Pontif toate grupurile de participanţi. În momentul prezentării grupului organizat de ARI, români îmbrăcaţi în costume naţionale au cântat colindul "Domn, Domn, să-nălţăm", au ridicat un banner pe care scria "Buone Feste a Tutti Auguri 2012 Italia Romania" şi au scandat de trei ori "România". Delegaţia

Citeşte mai mult...

Târguri de Crăciun în Europa

Posted: 21 Dec 2011 09:38 PM PST

Târguri de Crăciun în Europa:

Este luna în care pieţele tuturor marilor oraşe sunt pline cu standuri şi tarabe, pomi de Crăciun şi vânzători de vin fiert. Pentru fanii Crăciunului şi ai călătoriilor, siteulwww.tuktuk.ro a alcătuit o listă a celor mai tari târguri de Crăciun din Europa. Fiind una dintre cele mai frumoase sărbători din lume, Crăciunul transforă în mod magic pieţele dintr-un oraş într-un joc extravagant de lumini şi arome. Unele oraşe nu au numai unul sau două târguri, ci zeci. Selecţia de faţă include aşadar locuri minunate care îţi oferă şansa de a călători şi de a te bucura de spiritul Crăciunului, într-o ţară străină.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Viena, Austria: 12 noiembrie – 24 decembrie, 2011


Oraşele şi satele alpine din Austria găzduiesc târguri care îmbina caracterul şi atmosfera sărbătorilor cu decoraţiunile de sezon şi luminile care împodobesc oraşul. Nu e de mirare că trei milioane de vizitatori vin aici în fiecare an pentru lumânările confecţionate din ceară de albine, jucăriile din lemn şi ornamentele din sticlă. Lasă-te cuprins de spiritul Crăciunului, ajutat de aromă delicioasă a punch-ului, turtei dulci tradiţionale, migdalelor prăjite şi mierii. Tradiţia târgurilor de Crăciun în Viena, începe în anul 1296. Chistkindlmärkte, Târgul de Crăciun, se ţine

Citeşte mai mult...

 

Guvernul României pregăteşte 11 milioane de euro pentru a marca “Anul Culturii Române în ...

Posted: 21 Dec 2011 09:36 PM PST

Guvernul României pregăteşte 11 milioane de euro pentru a marca “Anul Culturii Române în ...:


Bugetele Ministerelor de Externe, Culturii, Turismului, Educaţiei, dar şi al Departamentului pentru Românii de Pretutindenti vor fi suplimentate cu peste 11 milioane de euro de la Fondul de rezervă al Guvernului, suma urmând să fie cheltuită în 2012 pentru a marca "Anul Culturii Române în Italia", potrivit unui proiect legislativ, transmite Mediafax.

Potrivit “Notei de fundamentare a proiectului”, scopul acestui program este "de a face cunoscute diverselor categorii de public italian (mase, elite, copii şi tineret) istoria, cultura şi arta poporului român printr-o ofensivă culturală fără precedent pentru România ultimilor 22 de ani".

Proiectul, care se află în dezbatere publică, prevede ca şapte instituţii să contribuie la organizarea şi finanţarea "Anului Culturii Române în Italia". Este vorba despre MAE, MCPN, MDRT, MECTS, ICR, SGG şi DRP. În total, bugetele acestor şapte instituţii vor fi suplimentate din Fondul de rezervă al Guvernului cu suma de 44,459 milioane de lei, adică peste 11 milioane de euro.

Suma va fi alocată, potrivit proiectului, pentru organizarea de "acţiuni culturale şi de diplomaţie publică".

Cea mai mare sumă o va primi MAE, respectiv 15,7 milioane de lei, urmat de MCPN cu aproape 12 milioane de lei, ICR cu aproape 9 milioane

Citeşte mai mult...

 

Cum poţi recupera taxele plătite în plus Statului italian?

Posted: 21 Dec 2011 09:36 PM PST

Cum poţi recupera taxele plătite în plus Statului italian?:

Orice român care a muncit legal în străinătate şi care a realizat venituri din salarii în străinătate poate beneficia de rambursarea taxelor plătite în plus statului de rezidenţă. De asemenea, se mai califică la restituire de impozite şi românii care au lucrat în Marea Britanie cu contracte de tip „self-employment" şi „self-assessment", un fel de PFA românesc (persoană fizică autorizată n.r.)- Iată un interviu cu un expert în domeniu, publicat de “România Liberă”.


Românii care au lucrat legal în străinătate au dreptul să primească înapoi banii ce au fost plătiţi în plus sub formă de taxe şi impozite în statul adoptiv. Pentru acest lucru, trebuie să deţină documente, fişe fiscale, chitanţe care să demonstreze calitatea de contribuabili şi să depună un dosar la biroul fiscal în ţara în care au lucrat. Înainte de asta, nu trebuie să neglijeze termenele de solicitare a impozitelor plătite în avans şi pe câţi ani pot fi returnaţi retroactiv.

Dana Mihaela Lupu precizează că românii pot recupera aceste taxe, deoarece, în marea majoritate a statelor dezvoltate, cotele de impozit pe venit nu sunt procentuale ca în România, ci sunt diferenţiate pe categorii de venituri şi de cele mai multe
Citeşte mai mult...

Anchetă GR/ O căsătorie la consulat costă doar 175 de euro

Posted: 21 Dec 2011 09:35 PM PST

Anchetă GR/ O căsătorie la consulat costă doar 175 de euro:


Doi cetăţeni români se pot căsători în Italia dacă obţin fiecare de la consulat “Nulla Osta al Matrimonio”, un act care până în decembrie 2010 costa 250 de euro. În prezent, acest act costă 180 de euro. Cheltuiala ajunge la 360 de euro. Ulterior, actul de căsătorie eliberat de autoritatea italiană trebuie transcris în registrele româneşti, alţi bani, alt timp pierdut. Puţini ştiu însă că doi români se pot căsători direct la consulat, costul total fiind de 175 de euro, certificatul de căsătorie fiind înregistrat direct în registrele româneşti. Am încercat să aflăm câte căsătorii s-au oficiat la cele cinci consulate din Peninsulă. Foarte puţine. E mai puţin rentabil.

Un “Da!” la consulat, doar 175 de euro
Pe site-ul Ambasadei României la Roma, la rubrica taxe servicii consulare, căsătorii, am găsit următoarea formulare: “Încheierea căsătoriei la misiunile diplomatice şi oficiile consulare între cetăţeni români/între un cetăţean român şi un cetăţean străin taxe variabile”
Consultând site-ul Ministerului de Externe, la rubrica taxe consulare, aflăm că încheierea căsătoriei la misiunile diplomatice şi oficiile consulare între cetăţeni români arecostul total de 175 euro. Aici sunt incluse: cerere oficiere căsătorie şi eliberare certificat de căsătorie 90 de
Citeşte mai mult...

Adaugat: Joi, 22 Decembrie 2011, 17:39:49
Autori: Europe Direct Botoşani


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

DavidF.T. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 03:28:40 :

I found many of new cognitive.
For purchase best med click to pharmacy online shop.

ClausX.F. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 00:17:08 :

This is a very informative article.
Writing your papper the professional as buy-essay-london.22web.org soon as possible.

JorgeE.H. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 03:56:29 :

This is a very great site.
Best without prescription drug in buy ophthacare online shop.

StemO.Z. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:28:11 :

This is a very great description.
Buy good drug you can on buy ampicillin

MedverL.A. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:49:54 :

It`s is a very informative blog.
We offer cheap drug in alphagan 2 shop.

RobertC.R. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:25:04 :

It`s is a very great article.
We offer good drug in lasix shop.

NailA.Q. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:11:00 :

I got much of of informative.
We offer best drugs in einkaufen-luvox.hostmix.org shop. Buy low drugs you can on albenza We offer good drugs in site shop.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.