acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020, 24 decembrie


Angajatii Volkswagen Germania scapa in timpul liber de teroarea mail-urilor legate de munca

Posted: 23 Dec 2011 07:25 AM PST

Angajatii Volkswagen Germania scapa in timpul liber de teroarea mail-urilor legate de munca: Angajatii Volkswagen din Germania care detin telefoane Blackberry de serviciu si sunt membri ai sindicatului IG Metall au obtinut dreptul de a nu mai primi mail-uri legate de munca in afara programului de lucru. Practic, intelegerea prevede ca mail-urile nu vor mai ajunge pe telefoanele angajatilor in afara orelor de munca fiindca sindicatul spune ca oamenii ajung surmenati pentru ca isi pierd o parte semnificativa din timpul liber cu chestiuni legate de munca.

Apelul Iuliei Timoşenko, respins de Curtea de Apel. Fostul premier rămâne în închisoare

Posted: 23 Dec 2011 07:17 AM PST

Apelul Iuliei Timoşenko, respins de Curtea de Apel. Fostul premier rămâne în închisoare: Justiţia ucraineană a respins astăzi apelul fostului premier Iulia Timoşenko condamnată în octombrie la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere, în absenţa inculpatei şi a avocaţilor acesteia, relatează agenţiile...

Iluzionista japoneza Tenko Hikita, singurul invitat strain la inmormantarea lui Kim Jong-il

Posted: 23 Dec 2011 07:16 AM PST

Iluzionista japoneza Tenko Hikita, singurul invitat strain la inmormantarea lui Kim Jong-il: O iluzionista din Japonia a fost invitata la ceremonia de inmormantare a liderului nord-coreean Kim Jong-il, care va avea loc la 28 decembrie la Phenian, transmite site-ul indianndtv.com. Potrvit managerului ei, Tenko Hikita va fi astfel singurul invitat strain prezent la ceremonia din Coreea de Nord.

Luxemburg prelungește restricțiile pe piața muncii pentru români și bulgari

Posted: 23 Dec 2011 07:14 AM PST

Luxemburg prelungește restricțiile pe piața muncii pentru români și bulgari: Guvernul luxemburghez a prelungit cu încă doi ani limitarea accesului cetăţenilor români şi bulgari pe piaţa muncii interne, din cauza ratei mari a şomajului.

Moody's: Absorbţia fondurilor UE poate influenţa pozitiv ratingul României.

Posted: 23 Dec 2011 06:47 AM PST

Moody's: Absorbţia fondurilor UE poate influenţa pozitiv ratingul României.: Ratingul Romaniei ar putea fi influentat pozitiv de mentinerea "prudentei fiscale" pe termen mediu, de accelerarea cresterii economice si de o mai buna absorbtie a fondurilor UE, insa exista riscuri semnificative generate de criza datoriilor de stat din zona euro, potrivit unui raport al Moody's, relateaza Mediafax.
Moody's atribuie Romaniei ratingul "Baa3" pentru imprumuturile pe termen lung in moneda locala si in valuta, cu perspectiva stabila.
Agentia noteaza ca nivelul redus al datoriei ...

Pentru a impiedica realizarea gazoductului Nabucco, Rusia vrea sa imblinzeasca Turkmenistanul

Posted: 23 Dec 2011 04:20 AM PST

Pentru a impiedica realizarea gazoductului Nabucco, Rusia vrea sa imblinzeasca Turkmenistanul: Liderul turkmen, Gurbangula Berdymuhamedov, se intilneste vineri la Moscova cu Putin si Dmitri Medvedev. Kommersant scrie ca principala tema de discutii vizeaza soarta gazoductului transcaspic, a carui realizare ar distruge monopolul detinut de Rusia asupra tranzitului de gaze in Asia centrala si Europa. Pentru a convinge Ashabad sa renunte la sustinerea proiectului european Nabucco, Moscova e dispusa sa cumpere mai mult gaz turkmen. Expertii nu cred insa ca Turkmenistan va accepta oferta.

Realizările unui inginer român în Italia

Posted: 23 Dec 2011 04:13 AM PST

Realizările unui inginer român în Italia:


Un inginer nemţean a înfiinţat la Roma o cooperativă, Mastrocasa, în care muncesc câteva zeci de români. A creat două site-uri internet care i- au sporit şi mai mult eficacitatea afacerii. Este un bun cunoscător al problemelor românilor din Italia şi nu este de acord că românii se duşmănesc.
Ioan Ploscaru a împlinit anul acesta 50 de ani. Este originar din comuna Podoleni, judeţul Neamţ şi de mai bine de 12 ani este rezident la Roma. Este absolvent al Institutului Politehnic Gh. Asachi din Iaşi, Facultatea de Electrotehnică, promoţia 1986.
Italia l-a fascinat dintotdeauna prin bogăţia culturii şi istoriei sale. Acesta a fost motivul principal pentru carea a ales să emigreze în Peninsulă. "În Italia nu am ajuns chiar din întâmplare, în decembrie 1999, am venit în primul rând mânat de pasiunea mea pentru istoria, cultura şi civilizaţia latină şi nu în ultimul rând pentru faptul că la Roma este o climă care îmi place mult. Am avut şi sprijinul unui frate mai mic care a ajuns în Italia, ca şi mulţi alţi romani înaintea mea, într-un TIR plin cu lăzi cu cuie în care erau îngrămădiţi alţi 30 de conaţionali de ai noştri.

O călătorie pe care

Citeşte mai mult...

 

PS Siluan i-a vizitat pe deţinuţii români de la Rebibbia

Posted: 23 Dec 2011 04:13 AM PST

PS Siluan i-a vizitat pe deţinuţii români de la Rebibbia:

Cu cîteva zile înainte de Crăciun, pe 21 decembrie, PS Episcop Siluan a făcut o vizită deţinuţilor români aflaţi în închisoarea Rebibbia, de la Roma, informează site-ul Episcopiei Române din Italia. PS Siluan a fost însoţit de părintele Bogdan Petre, capelanul ortodox român al închisorii Rebibbia și Consilier Eparhial pentru Închisori, în cadrul Sectorului Social.

Înaltul prelat s-a rugat alături de românii din penitenciar, a stat de vorbă cu fiecare şi a primit din partea lor un cadou special: o iesle în miniatură, cu personaje sculptate în săpun, reprezentând momentul Naşterii Domnului.
Întâlnirea a continuat cu un program decolinde tradiționalecântate de Preasfințitul Siluan, apoi de către deţinuţii români. Preasfinția Sa a mai rostit apoi un gând pregătitor de Crăciun, evocând momente interesante petrecute de deținuții din vremea comunismului, cum au trăit și depășit, prin credință în Domnul Hristos, acele momente teribile, devenind un exemplu de urmat pentru deținuții de azi. I-a îndemnat astfel pe cei prezenți să trăiască cu aceeași credință, pentru ca să iasă din detenție oameni liberi și înnoiți sufletește.Preasfinția Sa l-a salutat apoi pe Comandantul Închisorii, Mareșalul Massimo Cardilli, înmânându-i o icoană
Citeşte mai mult...

Ambasadorul Turciei la Paris a pãrãsit Franţa.

Posted: 23 Dec 2011 04:11 AM PST

Ambasadorul Turciei la Paris a pãrãsit Franţa.: Ambasadorul Turciei la Paris, Tahsin Burcuoglu, a pãrãsit Franta vineri dimineatã, la o zi dupã ce Ankara a inghetat cooperarea politicã si militarã cu Parisul, a anuntat purtãtorul de cuvant al reprezentantei diplomatice, Engin Solakoglu, citat de AFP si Mediafax.
"Ambasadorul s-a intors pentru consultãri. El si familia sa au luat zborul de la 7.40 (8.40, ora Romaniei)" si va fi in Turcia dupã-amiazã, a declarat Solakoglu, ...

OSCE, preocupatã de consecinţele legii franceze care pedepseşte negarea genocidului armenilor.

Posted: 23 Dec 2011 12:11 AM PST

OSCE, preocupatã de consecinţele legii franceze care pedepseşte negarea genocidului armenilor.: Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) a criticat legea adoptatã joi de Parlamentul francez care pedepseste negarea genocidului armenilor, apreciind cã poate criminaliza dezbaterile istorice si submina libertatea de exprimare, relateazã AFP si Mediafax.
"Recunosc intentiile umanitare ale membrilor Adunãrii Nationale, care au redactat si sustinut acest proiect" de lege, a declarat reprezentanta OSCE pentru libertatea presei Dunja Mijatovic ...

Sabin Cutas: Cred ca Uniunea Europeana va iesi intarita din aceste incercari, iar Zona Euro nu se va prabusi. Sunt in joc interesele unor state mari precum Franta sau Germania

Posted: 23 Dec 2011 12:11 AM PST

Sabin Cutas: Cred ca Uniunea Europeana va iesi intarita din aceste incercari, iar Zona Euro nu se va prabusi. Sunt in joc interesele unor state mari precum Franta sau Germania: "Cred ca Uniunea Europeana va iesi intarita din aceste incercari. Zona Euro nu se va prabusi. Sunt in joc interesele unor state mari precum Franta sau Germania", a declarat europarlamentarul Sabin Cutas, comentand rezultatele summit-ului UE desfasurat recent la Bruxells. Cutas, care este membru al Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor si Democraţilor din Parlamentul European, e de parere ca "nu ar fi in avantajul nimanui prabusirea Zonei Euro sau a Uniunii Europene". In opinia europarlamentarului, pactul bugetar adoptat de liderii UE "vizeaza stabilizarea economiei europene. Lipsesc, insa, solutiile pentru relansarea cresterii si pentru crearea de locuri de munca. Experienta acestor ani de criza dovedeste ca austeritatea nu este o solutie in sine, daca nu e dublata de masuri de stimulare a economiei".

Moartea lui Kim Jong-il: Phenianul permite sud-coreenilor să vină să prezinte condoleanțe

Posted: 23 Dec 2011 12:11 AM PST

Moartea lui Kim Jong-il: Phenianul permite sud-coreenilor să vină să prezinte condoleanțe: Coreea de Nord a anunţat că acceptă ca pe teritoriul ei să intre delegaţii din Coreea de Sud ce vor să prezinte condoleanţe pentru moartea liderului comunist Kim Jong Il.

Loi sur les génocides : les députés approuvent le texte

Posted: 22 Dec 2011 10:48 PM PST

Le génocide arménien provoque une grave crise entre la France et la Turquie

Posted: 22 Dec 2011 10:48 PM PST

Cătălina Curceanu, cercetător în fizica nucleară: “Moș Crăciun există!”

Posted: 22 Dec 2011 10:44 PM PST

Cătălina Curceanu, cercetător în fizica nucleară: “Moș Crăciun există!”:


Moş Crăciun este un expert în fizica modernă! Iată povestea incredibilă a Moşului, cu o demonstraţie “ştiinţifică”, scrisă deCătălina Curceanu, cercetătoare în domeniul fizicii nucleare, în cadrul Institutului Naţional de Fizică nucleară de la Roma (Frascati).…În fiecare an, în preajma Crăciunului, apar articole răutăcioase în reviste sau pe Internet care se străduiesc care mai de care să demonstreze cum legile fizicii l-ar împiedica pe Moş Crăciun să aducă cadouri la toţi copiii în noaptea de Crăciun şi multe dintre aceste articole ajung chiar la concluzia că Moş Crăciun nici nu există.

Nimic mai greşit! Vă vom arăta în acest articol cum legile fizicii moderne, pe care desigur înţeleptul Moş Crăciun le cunoaşte chiar mai bine decât noi, nu numai că nu sunt în contradicţie cu ceea ce face Moş Crăciun, ba chiar îl ajută. Staţi deci liniştiţi Moş Crăciun va veni cu siguranţă şi anul acesta!

Cum este posibil să ducă Moş Crăciun cadouri, cu sania lui zburătoare, la milioane şi milioane de copii cuminţi şi chiar şi adulţilor, mai mult sau mai puţin cuminţi, în lumea largă?

Dacă aplicăm fizica clasică, rezultă că Mos Crăciun ar trebui să călătorească cu

Citeşte mai mult...

 

Ramona Bădescu: Crăciun la Craiova, “cu sarmale şi salată boeuf”

Posted: 22 Dec 2011 10:44 PM PST

Ramona Bădescu: Crăciun la Craiova, “cu sarmale şi salată boeuf”:


Ramona Bădescu va pleca pe 23 decembrie în România, pentru a-şi petrece Crăciunul cu părinţii ei, la Craiova. Ea a declarat pentru ADPM că abia aşteaptă să mănânce sarmale şi salată boeuf şi că va pregăti cu mîinile ei desertul, un tort cu biscuiţi şi nutella.“Imi place să fiu acasă de Crăciun şi să petrec această sărbătoare în familie, alături de cei dragi. Acest lucru a devenit o tradiţie pentru mine!”, spune Ramona Bădescu.

“Mama ştie ca ajung acasă, la Craiova, pe 23 decembrie, aşa ca i-am spus să mă aştepte deja cu mâncarea pregătită, să nu mă pună să fac sarmale. Stiu sigur că îmi pregăteşte mâncarea mea preferată, printre care şi salata de boeuf!”

“Eu o să le fac părinţilor mei un tort după o reţetă italienească, cu biscuiţi, frişcă şi nutella, pe care am îmvăţat-o de la bucătarul meu”, a mai spus vedeta.

Citeşte mai mult...

Imigranții români susțin PIB-ul UE

Posted: 22 Dec 2011 10:43 PM PST

Imigranții români susțin PIB-ul UE:


Libera circulație a muncitorilor români și bulgari a dus la o creștere de 0,3% pentru PIB-ul UE, arată Raportul CE despre funcționarea măsurilor tranzitorii privind libera circulație a lucrătorilor publicat de curând.Raportul notează faptul că 2004 a fost anul în care a început marele exod al românilor în Europa și explică de ce muncitorii români și bulgari sunt o investiție și pentru statele membre de destinație. Astfel, în raport se arată că valoarea remitențelor trimise de muncitorii din România și Bulgaria în perioada 2004-2010 reprezintă 3% din PIB-ul celor doua țări. Mai mult, libera circulație a muncitorilor români și bulgari a dus la o creștere de 0,3% pentru PIB-ul UE 27.

În document se mai arată că românii reprezintau, în 2010, cel mai mare grup de muncitori care trăiesc într-un alt stat membru (27%), urmați de polonezi (21%).

Concluziile raportului arată că măsurile tranzitorii au avut o influență redusă asupra distribuției mobilității în UE. “Tendințele de mobilitate sunt, mai degrabă, influențate de evoluția economică. Astfel, în perioada 2004-2007, când a fost o creștere economică semnificativă, s-au înregistrat cele mai importante fluxuri de mobilitate din statele UE-8 și UE-2. În 2008, când a început criza economică,
Citeşte mai mult...

Cine este Dana Constantinescu, probabil viitoarea ambasadoare a României la Roma?

Posted: 22 Dec 2011 10:43 PM PST

Cine este Dana Constantinescu, probabil viitoarea ambasadoare a României la Roma?:


În ultimele zile, cel mai vehiculat nume pentru ocuparea funcţiei de Ambasador al României în Italia, pe locul vacant lăsat de Răzvan Rusu, este cel al Danei Constantinescu, actuala ambasadoare la Ljubljana.Potrivit cotidianului “Adevărul”, Dana Manuela Constantinescu “va fi, cel mai probabil, noul şef al misiunii diplomatice române din Italia, ea urmând să-şi înceapă mandatul după obţinerea agrementului părţii italiene şi audierea în Comisiile de specialitate din Parlamentul român, cel mai devreme în luna martie”.

Potrivit Ambasadei României în Slovenia, Dana Constantinescu a avut deja o întâlnire de rămas bun pe 14 decembrie, cu Ministrul Afacerilor Externe, Samuel Zbogar, cu ocazia încheierii misiunii sale diplomatice la Ljubljana. Pe 12 decembrie, Dana Constaninescu s-a întâlnit şi cu preşedintele Sloveniei, Danilo Turk, pentru a-şi lua rămas bun, la sfârşit de mandat.

Din aceeaşi sursă aflăm că, pe perioada mandatului ambasadorului român, au fost organizate două întâlniri bilaterale: vizita preşedintelui României în Republica Slovenia şi vizita ministrului de externe sloven la Bucureşti.

Cine este, aşadar, Dana Manuela Constantinescu?

De pe site-ul Ministerului de Externe aflăm că actuala ambasadoare a României în Slovenia este originară din Slobozia (judeţul Ialomiţa), unde s-a născut în 1962. De profesie este inginer mecanic,
Citeşte mai mult...

Deţinuţii vorbitori de limba italiană din Iaşi, angajaţi într-un call center

Posted: 22 Dec 2011 10:43 PM PST

Deţinuţii vorbitori de limba italiană din Iaşi, angajaţi într-un call center:

Meseria, brăţară de aur: uneori, faptul că ai lucrat în străinătate şi cunoşti o altă limbă, constituie un atu important în găsirea unui loc de muncă. Cu atât mai mult, atunci când te afli în închisoare, şi nu ai o altă sursă de venit. Deţinuţii din Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iași care vorbesc limba lui Dante vor lucra, începând cu 1 ianuarie, într-un call center italian, amplasat chiar în curtea instituţiei.

Foto: Deţinuţii din Penitenciarul Iaşi

Sarcina lor, potrivit DC News, va fi aceeea de a vinde prod use pentru o companie din Peninsulă.
Până acum, compania a angajat 15 puşcăriaşi, care vor beneficia de un salariu minim pe economie. Penitenciarul va reţine o treime din venit, restul banilor vor intra într-un cont deschis pe numele deținuților angajați.

Marius Vulpe, directorul Penitenciarului, merge mai departe cu gândul şi propune ca proiectul să fie extins în cel mia scurt timp: “Vor începe să lucreze chiar de la 1 ianuarie şi urmează să discutăm cu reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor pentru a transfera aici şi alţi deţinuţi care cunosc limba italiană”.

M.C.


Citeşte mai mult...

VIDEO/ Româncă de 13 ani constrânsă să se prostitueze de către mama ei

Posted: 22 Dec 2011 10:43 PM PST

VIDEO/ Româncă de 13 ani constrânsă să se prostitueze de către mama ei:

Poliţiştii din Salerno au declanşat o vastă operaţiune împotriva traficului de femei din România, după ce o fată, care are acum 13 ani, şi-a denunţat mama şi fraţii pentru că au obligat-o să se prostitueze.

După un coşmar care a durat cinci ani, dintre care ultimele luni petrecute în Italia, fata a reuşit să fugă din mîinile călăilor săi şi să povestească asistenţilor sociali şi poliţiştilor tot ce a fost obligată să îndure. Astfel a fost declanşată o anchetă în urma căreia au fost arestaţi trei români, acuzaţi de proxenetism şi violenţe. Este vorba de mama fetei, Giorgeta Bahor, de 54 de ani şi de fiii ei, Giorgeta Frangu şi Florentin Popa, respectiv de 30 şi 18 ani. Un întreprinzător italian, zis „Bunicul”, Carmelo Soldani, de 51 de ani, a fost pus sub cercetare penală.

Corriere della Sera relatează povestea „Mariei”- aşa cum au numit-o anchetatorii pe fata care şi-a denunţat rudele, pentru a-i proteja identitatea. Maria a fost violată la 8 ani, într-un cimitir din România, chiar de către fratele ei mai mare, împreună cu alţi patru prieteni. În luna martie, a fost adusă în Italia pentru a-şi vinde corpul. Alte amănunte cutremurătoare au ieţit la iveală
Citeşte mai mult...

Cărţi româneşti, cadou de Crăciun pentru copiii din Bari

Posted: 22 Dec 2011 10:42 PM PST

Cărţi româneşti, cadou de Crăciun pentru copiii din Bari:

Asociaţia Dacia Nicolaiana, condusă de artista Paula Mitrache (pe numele de scenă "Haiducii") a pregătit o surpriză de Crăciun copiilor români din Bari. Astfel, toţi cei interesaţi pot veni la sediul organizaţiei pentru a primi cărţi în limba română, oferite de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

“Am început deja să dăruim cărţile la Bari, iar una din primele fete românce căreia i-am făcut acest cadou a fost Nicoleta Prisacaru, o adolescentă foarte talentată, care a scris şi un volum de poezii pe care aş dori să le publicăm cât de curând. Nicoleta a rămas singură cu patru fraţi, după ce tatăl ei a murit în urma unui accident tragic, acum o lună. Am încercat să fim alături de familia ei, noi, ca asociaţie, dar am dori ca efortul nostru să fie susţinut şi de către instituţii şi comunitate”- ne-a spus Paula Mitrache."

Cărţile au fost primite de Asociaţie anul trecut, de la Departamentul pentru românii de pretutindeni, o parte din ele le-am distribuit anul trecut, la Roma, pe scena spectacolului “Insieme per conoscerci meglio”, de Ziua României, mai precizează artista.O carte în limba română, pentru preşedinta Asociaţiei “Dacia Nicolaiana” are o

Citeşte mai mult...

 

Italia luptă disperată cu criza. Lista măsurilor de austeritate

Posted: 22 Dec 2011 10:30 PM PST

Italia luptă disperată cu criza. Lista măsurilor de austeritate: Reforma sistemului de pensii, creşterea fiscalităţii şi în special a impozitelor percepute pentru locuinţe sunt principalele măsuri din noul plan italian de austeritate adoptat astăzi de Senatul de la Roma. Planul noului premier...

Video: Criza Euro 2011

Posted: 22 Dec 2011 10:29 PM PST

Criza datoriilor europene în 2011. Unii analişti susţin că în prezent Uniunea Europeană se confruntă cu o criză existenţială. Janis Emmanouilidis, analist senior policy la Centrul pentru Studii Europene de la Bruxelles.
 

Video: Medvedev pipăie o blondă sexi într-un clip trucat

Posted: 22 Dec 2011 09:33 AM PST

Românii sunt printre cei mai nemulţumiţi europeni de situaţia economiei naţionale

Posted: 22 Dec 2011 09:30 AM PST

Românii sunt printre cei mai nemulţumiţi europeni de situaţia economiei naţionale: Românii sunt printre cei mai nemulţumiţi europeni în privinţa economiei naţionale, nouă din zece considerând că situaţia este "rea", în timp ce în Grecia procentajul ajunge la 99% din populaţie, potrviit unui sondaj Eurobarometru.
Adaugat: Sambata, 24 Decembrie 2011, 04:52:55
Autori: Europe Direct Botoşani


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Joi, 12 Noiembrie 2015, 07:52:28 :

It`s is a very interesting blog.
For purchase best meds click to website site.

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:10:44 :

It`s is a very great clause.
We offer good medicines in http://methotrexate.sertdisk.net shop.

DanielA.R. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:49:33 :

It`s is a very informative clause.
Best Quality at write-persuasive.platinumhosting.co.uk service for writing course work works in the short term.

BorisA.A. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 03:56:34 :

This is a very interesting site.
Purchase best medicines you can on smokox online

MedverZ.I. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:49:50 :

It`s is a very interesting item.
In our online drugstore cheapest price for drugs. See more to buy zovirax online shop.

ClausO.C. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:05:04 :

It`s is a very interesting article.
Cheap no needed prescription drugs in benzacac site. In on line medication good price for drug. See more to cheap kapikachhu website. Cheap without prescription medicines in zyloprim website.

RobertV.K. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:11:49 :

It`s is a very great blog.
For order cheapest medicines click to benicar online site. Purchase low medicines you can on lexapro no rx Good no prescription drug in erythromycin website.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.