acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020, 3 ianuarie


Posted: 03 Jan 2012 12:39 AM PST
Laura Stefan, intre cei 17 experti europeni anti-coruptie selectati la Bruxelles: In decembrie 2011 un grup de 17 experti la varf din toata Uniunea au fost alesi de Comisia UE, ca urmare a Deciziei CE din 28 Sep 2011, pentru a evalua periodic politicile si progresul luptei anti-coruptie in statele membre. Acestia vor avea un mandat de 4 ani si vor avea de acoperit mai mult de o tara-membra fiecare, anunta SAR.
Posted: 03 Jan 2012 12:39 AM PST

Temele Comisiei Europene pentru 2012
În vara lui 2011, Comisia Europeană a făcut mai multe recomandări României, în Raportul pe Justiţie, cu nota că, dacă vor fi realizate suficiente progrese, Executivul UE va evalua, în 2012, dacă mai menţine această monitorizare sau nu.
  1 Implementarea completă a Codului civil şi adoptarea unui plan de implementare a celorlalte trei noi coduri. Bani suficienţi pentru instruirea personalului şi reorganizarea instanţelor şi parchetelor, mărirea capacităţii Institutului Naţional al Magistraturii şi îmbunătăţirea nivelului de pregătire şi de recrutare a angajaţilor.
2 Analizarea volumului de muncă din sistemul judiciar momentan disproporţionat, unii judecători având un număr mai mare de dosare decât alţii.
3 Analizarea felului în care sistemul judiciar funcţionează momentan. Ar trebui creat un sistem de monitorizare a reformei Justiţiei, în care să fie implicate părţile interesate din sistem.
4 Publicarea electronică a jurisprudenţei şi monitorizarea deciziilor curţilor, care trebuie să fie luate în concordanţă cu legea şi „în timp util".
5 Unificarea practicii judiciare şi îmbunătăţirea managementului de caz şi trebuie accelerate procedurile în cazuri de corupţie la nivel înalt, pentru a evita prescrierea faptelor.
6 Reformarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru a-i consolida rolul de instanţă de „casaţie" şi pentru a-i creşte capacitatea de a gestiona cazuri de corupţie la nivel înalt.
"De ce nu am avansat pe confiscarea averilor dobândite ilegal? Pentru că Guvernul şi Parlamentul au tras de timp."
"Promovarea judecătorilor la Curtea Supremă este o nerealizare majoră a Ministerului Justiţiei, CSM şi ÎCCJ."
"Magistraţii vizaţi de cazuri de corupţie pun sub semnul întrebării funcţionarea întregului sistem judiciar, ar trebui să aibă decenţa să se autosuspende."
"Avem de-a face cu un scandal imens al acuzaţiilor de corupţie la Înalta Curte cu consecinţe negative pentru credibilitatea României, în special în cazul MCV."
 
Posted: 03 Jan 2012 12:23 AM PST
EurActiv.ro: Un film de Oscar: Indecizia / Cum au ingreunat situatia monedei euro Papandreou, Sarkozy, Merkel, Trichet, Lagarde si DSK: Grecia este bolovanul ce atarna de gatul Uniunii Europene. Problemele din zona euro, in special, se datoreaza grecilor. Liderii zonei euro s-au certat aproape 5 luni pentru a se decide daca investitorii privati trebuie sa participe la a suporta datoria Greciei. Faptul ca liderii europeni nu au reusit sa ajunga rapid la un consens a facut ca zona euro sa se clatine serios iar pietele financiare sa aiba prognoze de scadere. Oamenii cheie din aceasta ecuatie au fost Wolfgang Schauble, Angela Merkel, Jean Claude Trichet, Nicolas Sarkozy, Dominique Strauss Kahn, Christine Lagarde si George Papandreou.
Posted: 02 Jan 2012 10:47 AM PST
VIDEO/ Cum au petrecut românii din Italia de Revelion:
Aproape trei sute de români dinMilano au petrecut împreună Revelionul, într-un restaurant pe trei etaje. Organizatorii i-au aşteptat pe români cu muzică românească şi, mai ales un meniu tradiţional mioritic. Din meniu, nu au lipsit sarmalele, mămăliguţa şi friptura gătită ca acasă.
Video de la Milano

“Chiar dacă nu suntem acasă, vrem să petrecem româneşte”, au declarat românii. Unii dintre ei au recunoscut că ar fi mers bucuroşi de Sărbători acasă, dar ar fi riscat să-şi piardă locul de muncă, sau, pur şi simplu, nu au avut bani, fiind afectaţi şi ei de criza economică.

Alte petreceri de Revelion cu meniuri tradiţionale au fost organizate laRoma, Torino şi în alte oraşe din Peninsulă.
Costul de persoană a variat între 60 şi 100 de euro, şi în funcţie de meniul ales.
La Roma, compatrioţii noştri au sărbătorit intrarea în 2012 cu şampanie şi muzică uşoară sau populară.
Din România, cântăreaţa Daniela Gyorfi a venit special să cânte de Revelion pentru comunitatea de români, iar cei care au preferat muzica din Bucovina au putut să o asculte pe Steluţa Floriştean.

Citeşte mai mult...
Posted: 02 Jan 2012 10:47 AM PST
Torino/ Un deţinut român s-a spânzurat de Revelion:
Un deţinut român de 37 de ani, C.A., s-a spânzurat în noaptea de Revelion în închisoarea “Vallette” de la Torino. Cu două ore înainte de miezul nopţii, C.A. şi-a înfăşurat cerşaful în jurul gâtului şi s-a spânzurat în propria lui celulă.
Potrivit “La Repubblica”, românul se afla în aşteptarea procesului, în secţia “Rugby” a penitenciarului din Torino.

“Poliţia penitenciară, din păcate, este lăsată singură să înfrunte asemenea situaţii de urgenţă şi suntem din ce în ce mai puţin în stare să le rezolvăm”- a declarat secretarul general al sindicatului Osapp, care acriticat lipsa de măsuri concrete din partea statului, menite să ducă la o îmbunătăţire a situaţiei din închisorile italiene, în prezent supra aglomerate.
Chiar preşedintele Giorgio Napolitano, în discursul său adresat italienilor, la sfârşit de an, a vorbit despre “ condiţiile neomeneşti în care trăiesc deţinuţii în penitenciarele din Italia”.

Citeşte mai mult...
Posted: 02 Jan 2012 10:46 AM PST
Mihaela Croitoru a început să picteze după o depresie: “Icoanele reprezintă bogăţia ...:


Departe de casă şi familie, o româncă originară din judeţul Neamţ, îşi descoperă în Italia talentul de a picta icoane pe sticlă. Apreciată şi totodată ajutată de artişti italieni, reuşeşte să participe la diferite expoziţii. Pentru aceast an pregăteşte prima expoziţie personală care va avea, pe lângă icoane pe sticlă şi măşti tradiţionale româneşti.

Mihaela Croitoru s-a născut în comuna Podoleni, judeţul Neamţ, are 42 de ani şi trăieşte în Italia de mai bine de nouă ani. A ajuns în peninsulă pentru a-şi vizita sora şi s-a decis să rămână definitiv.
"Nu am avut intenţia să rămân definitiv. Venisem să-mi vizitez sora iar între timp îmi găsisem ceva de lucru. Nu mi-a fost uşor chiar dacă am găsit un loc de muncă bun. Nu ştiam limba deloc, dar am dat peste nişte oameni minunaţi, care au avut răbdare cu mine şi nu m-au lăsat până când nu am învăţat-o aşa cum trebuie."

Dorul de casă, precum şi lipsa familiei şi a prietenilor din ţară au făcut-o pe Mihaela să încerce să şi le compenseze cu ceva. Prezenţa unor prieteni italieni, care o ajută şi o încurajează, îi deschid româncei apetitul pentru pictură.
"Pasiunea
Citeşte mai mult...

Posted: 02 Jan 2012 08:03 AM PST
Nicolas Sarkozy, citat de un martor într-un circuit de comisioane privind vânzări de arme.: Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, a fost citat de un martor intr-un circuit de comisioane privind vanzari de arme in Pakistan, din anii '90, intr-un caz ce face legatura intre un atentat de la Karachi si suspiciuni de finantare politica ilicita, potrivit ziarului Liberation, citat de AFP si Mediafax.
Un fost functionar de rang inalt a confirmat in decembrie pentru judecatorul care ancheteaza "dosarul Karachi" ca Nicolas Sarkozy, ministru al Bugetului in 1994, a validat crearea unei ...
Posted: 02 Jan 2012 08:00 AM PST
Cristian Diaconescu: Am uitat să serbăm cinci ani de la intrarea în UE. Să ne fie rușine!: Liderul UNPR, Cristian Diaconescu, amintește că în urmă cu cinci ani România a aderat la UE și îi critică pe politicieni că au uitat să serbeze acest moment.
Autori: Europe Direct Botoşani

Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

VeronikaO.K. a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 05:37:18 :

It`s is a very great paper.
Purchase good drug you can on order voltarol online

ClausR.X. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 03:29:39 :

I received learned a lot of interesting.
Cheap no presc drug in buy triamcinolonecream site.

DavidC.D. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 04:33:33 :

I have learned a lot of cognitive.
We offer good drug in drugstore shop.

RobertI.K. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 05:21:06 :

I found many of new interesting.
Good no prescription drugs in cheap miglitol website.

JorgeF.E. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 00:17:28 :

This is a very informative clause.
Buy online essays at cheap essays service site of 100% quality at cheap price.

CaleosG.H. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:49:33 :

It`s is a very informative article.
Cheap service for writing High quality homework for disciple in http://buy-essay-london.22web.org/ of any subject.

VanyaN.M. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 03:56:44 :

It`s is a very great description.
We offer good medicines in flagyl online shop.

BorisZ.C. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:00:21 :

I have much of interesting.
For purchase low drugs click to elimite website.

MerieP.I. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:49:59 :

It`s is a very informative clause.
We offer low medicines in cheap amoxicillintablets shop.

IraR.Y. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:24:51 :

I received many of cognitive.
Order cheapest medicines you can on kaminioraljelly

DanielT.H. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:04:50 :

It`s is a very informative description.
In on line pharmacy cheap price for drug. See more to cheap erythromycin website. Buy best medicines you can on cheap super active ed pack For order cheap medicines click to zanaflex online website.

VeronikaM.O. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:11:22 :

It`s is a very informative description.
Good no needed prescription medicines in evista website. In our online pharmacy cheap cost for drug. See more to desyrel online shop. In our on-line medicine chest cheap price for drug. See more to fucidin online pharmacy.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.