acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020 - 16 ianuariePosted: 16 Jan 2012 07:08 AM PST
Violenţele din centrul Capitalei îndepărtează turiştii străini de România: Numărul turiştilor străini în România va scădea în acest an ca urmare a degradării imaginii ţării, pe fondul violenţelor care au avut loc în ultimele zile în centrul Capitalei, iar cu cât acestea vor dura mai mult, cu atât diminuarea va fi mai drastică, spun reprezentanţii agenţiilor de turism
.
Posted: 16 Jan 2012 05:04 AM PST
Oamenii de afaceri turci: România, mai bună pentru investiţii decât multe state UE: Oamenii de afaceri turci, care fac parte din Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci din România (TIAD), spun că, "pentru investitorii turci, România este o destinaţie pentru investiţii mult mai bună decât multe alte ţări din...
Posted: 16 Jan 2012 04:54 AM PST
Comisarul european Michel Barnier: "Aceasta nu este o criză a euro ca monedă": Euro va rămâne o monedă globală, iar zona euro îşi va reveni din criza datoriilor, a declarat astăzi, la Hong Kong, comisarul european pentru piaţa internă Michel Barnier, relatează EUbusiness.
Posted: 16 Jan 2012 02:55 AM PST
Articol - Săptămâna aceasta, la Parlament: alegerea unui nou președinte, Ungaria, Draghi:La mijlocul mandatului Parlamentului European, eurodeputații vor alege un nou președinte, noi vicepreședinți și noi chestori. Pe ordinea de zi a perioadei de sesiune se numără situația din Ungaria și președinția daneză a Consiliului UE, iar deputaţii europeni de la comisia pentru afaceri economice și monetare se vor întâlni cu președintele Băncii Centrale Europene, Mario Draghi.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2012 - PE
Posted: 16 Jan 2012 01:13 AM PST
Efectul "Vinerea neagră" în România: Se scumpesc banii: Pe termen scurt, costurile finanţărilor la care avem acces ar putea creşte, în urma retrogradării celor nouă state de către S&P. Pe termen lung, pot apărea însă unele efecte benefice pentru noi.
Posted: 16 Jan 2012 12:47 AM PST
Şeful JPMorgan: Criza din zona euro reprezintă cel mai serios risc pentru economia globală.: Criza datoriilor de stat din zona euro reprezinta cel mai serios risc pentru economia globala, insa Europa va depasi momentul, a declarat directorul general al bancii americane JPMorgan, Jamie Dimon, intr-un interviu publicat de ziarul german Die Welt, preluat de Reuters, potrivit Mediafax.
"Am crezut ca Europa va reusi sa treaca peste. Cred inca asta", a spus bancherul american.
El crede ca zona euro are acum o sansa de 60% sa treaca de criza, fata de 90%, cat estima anterior.
"Avem nevoie ...
Posted: 16 Jan 2012 12:38 AM PST
Marchini Guerrini, italianul care a construit vioara “Mihai Eminescu”:Un italian stabilit de trei ani la Bistriţa a construit o vioară intitulată “Mihai Eminescu”, care a fost prezentată în cadrul unui eveniment dedicat poetului român. Până acum, Marchini Guerrino a mai contruit alte nouă viori, dintre care una dedicată Papei Ioan Paul al doile,a iar alta Fecioarei Maria.


Fiecare intrument pe care îl construieşte are propria lui poveste, iar cea a viorii “Eminescu”, relatată de publicaţia bistriţeană “Timp Online” începe exact acum un an, pe 15 ianuarie 2011.
Se numeşte Marchini Guerrino. Are 54 de ani şi este itialian get-beget, dar locuieşte de trei ani la Bistriţa. Pasiunea lui sunt lucrurile construite cu grijă şi care au toate şansele să intre în istorie. Tocmai de aceea a început să construiască viori.
Fiecare instrument are propria poveste. Ea începe cu o schiţă pe hârtie, apoi cu însemnări zilnice într-un caiet special,căutarea lemnului potrivit şi cioplirea lui cu migală. Marchini Guerrino lucrează la fiecare instrument cel puţin opt luni fiindcă e foarte atent la detalii. Nu vrea să-i scape nimic. Până acum a făcut zece viori. De exemplu, una a dedicat-o canonizării Papei Ioan Paul al doilea şi
Citeşte mai mult...

Posted: 16 Jan 2012 12:38 AM PST
Odiseea românilor de pe Concordia: “Ne-a spus la telefon că trăieşte”:
La bordul navei Costa Concordia, eşuată vineri, 13 ianuarie, în apropiere de insula Giglio se aflau 70 de cetăţeni români: 20 dintre ei erau turişti, potrivit informaţiilor furnizate de compania Costa, iar alţi 50 membri ai echipajului.
Ambasada României la Roma, prin secţia consulară, a acordat asistenţă consulară pentru nouă cetăţeni români (trei familii) aflați la bordul navei de croazieră Costa Concordia, informează Ministerul Afacerilor Externe.
Potrivit unui comunicat MAE, cetăţenii români au fost preluaţi, de la hotelul din Roma în care erau cazaţi, de un autoturism pus la dispoziţie de Ambasada României şi transportaţi la Secţia consulară a Ambasadei, unde li s-au eliberat titluri de călătorie gratuite pentru reîntoarcerea în ţară.
Consulatul General al României la Bologna a luat legătura cu 27 de cetăţeni români, membri ai personalului navigant, urmând ca un reprezentant al Consulatului să se deplaseze la Grosseto pentru înmânarea titlurilor de călătorie, de asemenea, gratuite. Unii dintre români au asupra lor documente de identitate valabile, nemaiavând nevoie de sprijin consular în vederea repatrierii, precizează MAE.
Dan Thoedor C. este unul din angajaţii români de pe vasul de croazieră. A fost cazat, împreună cu alţi români, într-un hotel din Grosetto. Dan avea un contract ca vânzător.
Citeşte mai mult...

Posted: 16 Jan 2012 12:38 AM PST
Un român a evadat din închisoarea Regina Coeli, împreună cu un albanez:Doi deţinuti străini un român de 24 de ani, Ştefan Cuşnir si un albanez de 27 de ani, Altin Hoxha- au evadat, sâmbătă dimineaţa
Potrivit informaţiilor oferite de autorităţile penitenciare, cei doi au reuşit să taie barele metalice de la fereastra celulei şi au coborât de pe un zid al închisorii, folosindu-se de o coardă făcută din cearşafuri înnodate.
Poliţia ademarat o vastă operaţiune de căutare a celor doi deţinuţi, fotografiile celor doi fiind distribuite tuturor patrulelor din capitală.
Românul era coleg de celulă cu tânărul albanez, care era şeful unei bande acuzate de mai multe jafuri în vilă. Românul, în schimb, era condamnat pentru că a jefuit câteva bănci.
În noaptea de vineri spre sâmbătă, în sectorul unde se aflau cei doi erau de pază doar doi gardieni, faţă de opt cât ar fi trebuit să fie- au declarat reprezentanţi ai sindicatului poliţiei penitenciare. Sistemul italian este într-o situaţie dificilă, datorită supra aglomerării din închisori. În sectorul din Regina Coeli de unde au evadat cei doi, se aflau 240 de deţinuţi, un număr dublu
Citeşte mai mult...

Posted: 15 Jan 2012 11:07 PM PST
Locuri de muncă în Europa: în ţările din Sud, joburile sunt pe pile: Peste hotare se caută, în special, persoane calificate.
Posted: 15 Jan 2012 11:00 PM PST
Naufragiul din Marea Mediterana: La bordul navei italiene Costa Concordia erau 56 de romani, turisti si personal: Compania detinatoare a vasului de croaziera naufragiat in Marea Mediterana a comunicat oficiilor diplomatice ale Romaniei in Italia ca la bordul navei Costa Concordia se aflau 29 de turisti romani, precum si 27 de cetateni romani care faceau parte din personalul de bord si servicii al navei, informeaza Mediafax.
Posted: 15 Jan 2012 08:11 AM PST
Românii nu candidează la conducerea PE din motive de matematică, dar şi de influenţă.: Principalele partide politice romanesti nu vor avea candidati la alegerile pentru Biroul PE de saptamana viitoare, din motive de "matematica", dar si pentru ca, spun eurodeputatii, au preferat functiile din cadrul familiilor politice europene, care sunt mai influente, potrivit Mediafax.
Alegerile pentru conducerea Parlamentului European in cadrul carora se vor stabili viitorul presedinte si cei 14 vicepresedinti au loc saptamana viitoare, la Strasbourg.
In prima jumatate a acestui ciclu ...
Posted: 15 Jan 2012 08:04 AM PST
Efectele şocului financiar din Europa în România: Retrogradările Standard&Poor's ...: Influentele deciziei controversate anuntata vineri de agentia de rating americana Standard&Poors, de a reduce ratingurile a noua tari europene, se vor manifesta atat prin contagiunea aversiunii la risc a investitorilor, cat si prin canalul bancar, intrucat institutiile-mama se vor finanta si mai scump, afirma analistii romani. Analistul Florin Citu spune ca pe termen scurt aceste decizii vor afecta negativ cresterea economica din Romania, prin costuri mai mari ale capitalului. "Efectul ...
Adaugat: Marti, 17 Ianuarie 2012, 09:45:58
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

BeskinV.N. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 04:33:50 :

I have many of things.
For buy best med click to dentalcream.ownwphosting.com website.

IraX.A. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 15:11:09 :

I have many of new of informative.
In our write my paper a online you can purchase best homework work with best quality.

DavidN.I. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 00:19:00 :

It`s is a very informative site.
Writing your papper the professional as essay for me soon as possible.

ClausS.Q. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:50:59 :

I get learned a lot of interesting.
Fast company for writing Best quality course work for pupil in write essay service of any difficulty.

StivX.D. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:28:32 :

It`s is a very interesting site.
For purchase low meds click to provera website.

MedverC.B. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:00:43 :

It`s is a very informative clause.
Good no presc drugs in cheap vancomycin online shop.

VanyaP.Y. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:12:45 :

I found learned a lot of new things.
Low price without prescr drugs in xeloda.gigamet.pw online shop. We offer cheapest drugs in http://buy-arava.viph0st.org shop. Order good drugs you can on strattera

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.