acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020, 1 februarie


SUMMIT UE Sarkozy: Nici Cehia, nici Marea Britanie nu au aderat la viitorul tratat

Posted: 30 Jan 2012 10:43 PM PST

SUMMIT UE Sarkozy: Nici Cehia, nici Marea Britanie nu au aderat la viitorul tratat: Presedintele Frantei Nicholas Sarkozy a declarat imediat dupa sedinta Consiliului European informal de la Bruxelles ca nici Marea Britanie, nici Cehia nu au aderat la viitorul Tratat, premierul ceh motivand piedici de ordin constitutional. 25 de state membre au adoptat tratatul privind disciplina financiara, anunta un oficial citat de AFP.

SUMMIT UE: 25 din 27 de state au votat noul Tratat fiscal. 500 de miliarde de euro pentru Fondul de stabilitate

Posted: 30 Jan 2012 10:38 PM PST

SUMMIT UE: 25 din 27 de state au votat noul Tratat fiscal. 500 de miliarde de euro pentru Fondul de stabilitate: Liderii europeni au convenit luni asupra unui fond de salvare permanent pentru zona, 25 din cele 27 de state ale UE au sprijinit propunerea Germaniei pentru o disciplina bugetara mai stricte, dar au luptat sa impace austeritate fiscala cu cresterea economica. Lideri au convenit ca 500 de miliarde de euro alocate Mecanismului European de Stabilitate va intra in vigoare in luna iulie, cu un an mai devreme decat a fost planificat, pentru a sprijini statele puternic indatorate.

Studii in strainatate? Peste 250.000 de studenti din Uniunea Europeana pot candida la burse ERASMUS

Posted: 30 Jan 2012 10:38 PM PST

Studii in strainatate? Peste 250.000 de studenti din Uniunea Europeana pot candida la burse ERASMUS: In anul universitar 2011/2012, peste 250.000 de studenti vor beneficia de pe urma programului Erasmus. Cele mai populare destinatii pentru studenti sunt preconizate a fi Spania, Franta, Marea Britanie, Germania si Italia.

Traian Basescu: Tratatul fiscal ofera avantaje clare si tarilor noneuro. Adoptarea Tratatului necesita modificarea rapida a Constitutiei/ Optiunea mea, chiar daca este severa, este sa adoptam toate capitolele

Posted: 30 Jan 2012 10:38 PM PST

Traian Basescu: Tratatul fiscal ofera avantaje clare si tarilor noneuro. Adoptarea Tratatului necesita modificarea rapida a Constitutiei/ Optiunea mea, chiar daca este severa, este sa adoptam toate capitolele: Presedintele Traian Basescu declarat la finalul sedintei Consiliului European informal de la Bruxelles ca Tratatul intra in vigoare in 2013, iar adoptarea lui de catra tara noastra presupune modificarea Constitutiei pe anumite capitole. Tratatul poate intra si mai repede in vigoare daca 12 state il ratifica. In acest caz Romania, ca tara care nu este membra a zonei euro, are doua optiuni: sa intre cu o parte din tratat sau cu tot tratatul. "Vreau sa cred ca Romania va fi una din primele 12 tari care-l ratifica", a declarat presedintele. Acesta a anuntat ca una din cele mai importante masuri anticriza luate o reprezinta posibilitatea utilizarii fondurilor europene neangajate ca garantie pentru obtinerea de credite bancare pentru aparitia de de noi IMM-uri.

Tratatul european care limitează excesele bugetare a fost adoptat de 25 de state UE. ...

Posted: 30 Jan 2012 10:38 PM PST

Tratatul european care limitează excesele bugetare a fost adoptat de 25 de state UE. ...: Statele Uniunii Europene, cu exceptia Marii Britanii si a Republicii Cehe, au adoptat luni seara un nou tratat de consolidare a disciplinei bugetare cu introducerea planificata a unor "reguli de aur" privind echilibrul bugetar, a anuntat presedintele UE, relateaza AFP, potrivit Mediafax.
"Douazeci si cinci de tari vor semna tratatul bugetar", a declarat Herman Van Rompuy pe contul sau de Twitter.
Printre tarile semnatare se afla si Romania. Marea Britanie si Cehia au refuzat sa semneze ...

Forţa de muncă românească, un exemplu în Europa.

Posted: 30 Jan 2012 10:36 PM PST

Forţa de muncă românească, un exemplu în Europa.: Deputata aradeana democrat-liberala, Claudia Boghicevici, a explicat ca Romania este un stat cu drepturi depline in Uniunea Europeana (UE), dar uneori aceste drepturi nu sunt aplicate uniform fata de toate tarile membre.
Un exemplu european
'Forta de munca romaneasca, capacitatea ei de adaptare, reprezinta un exemplu in Europa. Sa nu uitam ca romanii sunt dati ca exemplu in multe tari din UE, ca, spre exemplu, o firma care a folosit muncitori din comuna Vladimirescu a realizat cel mai mare ...

Miliardarul rus Mihail Prohorov avertizeaza asupra unui razboi civil in Rusia

Posted: 30 Jan 2012 10:34 PM PST

Miliardarul rus Mihail Prohorov avertizeaza asupra unui razboi civil in Rusia: Conflictele dintre prim-ministrul rus Vladimir Putin si protestatarii antiguvernamentali s-ar putea transforma intr-un razboi civil, a declarat unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale, miliardarul Mihail Prohorov, dupa cum relateaza RIA Novosti.

Hillary Clinton îndeamnă ONU să acţioneze pentru încetarea violenţelor din Siria.

Posted: 30 Jan 2012 10:34 PM PST

Hillary Clinton îndeamnă ONU să acţioneze pentru încetarea violenţelor din Siria.: Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, a cerut Natiunilor Unite sa actioneze pentru incetarea violentelor din Siria, inaintea unei reuniuni a Consiliului de Securitate ONU, informeaza AFP, potrivit Mediafax.
"Statele Unite condamna in termenii cei mai fermi escaladarea atacurilor violente si brutale comise de regimul sirian impotriva propriului popor", a declarat Clinton intr-un comunicat.
"Consiliul de Securitate ONU trebuie sa transmita clar regimului sirian ca membrii comunitatii ...

Fiica Iuliei Timoşenko va fi audiată în Congresul SUA

Posted: 30 Jan 2012 10:25 AM PST

Fiica Iuliei Timoşenko va fi audiată în Congresul SUA: Fiica Iuliei Timoşenko, fostul premier condamnat la şapte ani de închisoare, a anunţat, azi, că se va adresa Senatului american, în cadrul unei campanii internaţionale prin care cere eliberarea mamei ei, relatează...

Italienii se tem de invazia camionagiilor români: “Înjumătăţesc preţurile!”

Posted: 30 Jan 2012 10:24 AM PST

Italienii se tem de invazia camionagiilor români: “Înjumătăţesc preţurile!”:


Miercuri, 25 ianuarie, “Corriere della Sera” a publicat o anchetă cu privire la camionagii din Estul Europei, în special români, care au luat cu asalt străzile din Peninsulă. Este vorba de o adevărată armată, de peste 10.000 de şoferi care, anual, îşi oferă serviciile pentru preţuri fără concurenţă. Iată articolul publicat de “Corriere della Sera” şi intitulat: “QUEI 2.000 TIR DELL'EST CHE DIMEZZANO I PREZZI”În majoritate sunt de patru naţionalităţi: români şi bulgari, sârbi şi ruşi- dar şi turcii încep să fie mulţi. Sunt camionagii din Est, adversari juraţi ai şoferilor noştri, bărbaţi care au o viaţă amară şi în întregime low cost, departe de familii şi de ţara lor, mereu în căutarea unui angajament pentru a putea câştiga o sută de euro în plus.Pe măsură ce societăţile de stat au fost privatizate, tirurile din Est au început să bată drumurile noastre. Autotransportul s-a dovedit a fi afacerea cea mai facilă în care să intre foştii agricultori, foştii muncitori şi până şi foştii poliţişti din ţările vechiului Pact de la Varşovia.La început erau firme mici, cam ca ale noastre, şi aveau cel mult un camion, apoi au apărut firmele medii

Citeşte mai mult...

 

Cine este Sir George Iacobescu, primul român decorat de către Regina Elisabeta a II-a

Posted: 30 Jan 2012 10:24 AM PST

Cine este Sir George Iacobescu, primul român decorat de către Regina Elisabeta a II-a:


George Iacobescu a fost decorat de Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, într-o ceremonie în care mai multe personalităţi britanice ce s-au remarcat pe parcursul anului 2011 au primit distincţii şi titluri onorifice.Iacobescu, inginer și om de afaceri, cetăţean român, preşedinte şi director executiv al Grupului Canary Wharf, al doilea centru financiar al Londrei, a primit titlul de Cavaler (Knight Bachelor) pentru aportul său în slujba activităţilor caritabile, comunităţii şi industriei serviciilor financiare.Iacobescu devine primul român distins de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu un astfel de titlu, care dă dreptul la folosirea apelativului "Sir" înaintea prenumelui.George Iacobescu s-a născut în anul 1945 în București, la câteva luni după terminarea celui de-al doilea război mondial, în familia unui medic hematolog. A învățat la școala primară din Tunari. A emigrat în Canada în anul 1975 unde a lucrat inițial timp de doi ani ca inginer la firma canadiană Homeco Investments din Montreal, după care, timp de cinci ani s-a ocupat de construcția primei fabrici moderne de granit din America de Nord, la Toronto, apoi a Olympia Center și al Neiman Marcus Buildings (clădire de 64 de etaje) la

Citeşte mai mult...

 

VIDEO/“Cine se teme de badante?”-Teatru despre români la Palermo

Posted: 30 Jan 2012 10:23 AM PST

VIDEO/“Cine se teme de badante?”-Teatru despre români la Palermo:


Giuseppe Massa este un tânăr actor, dramaturg şi regizor palermitan. A scris şi regizat mai multe piese de teatru care s-au jucat în Europa: “Chi ha paura delle badanti?”, “Richard III (traducere în siciliană a piesei lui William Shakespeare), “Nudo Ultras”, “Rintra ‘U Cuòri”, “Sutta Scupa”, a participat la diverse filme de succes (“Africa, Africa”, “Baaria”, “The Palermo Shooting”, “Le mani sul Palermo”, “Mondo/Gente”) etc. L-am întrebat pe Giuseppe Massa cum a primit publicul un spectacol care are ca protagonişti doi români, “badanti”, care au grijă de o bătrână paralizată.Spectacolul “Chi ha paura delle badante” a fost scris după o îndelungă documentare. Giuseppe Massa are un ochi fin, sensibil, astfel încât eroii săi principali Emil şi George îşi asumă statutul de “femeie badante” complet, de dimineaţa până seara, încercând să satisfacă exigenţele domnişoarei asistate, paralitica Olga. Cei doi poartă de multe ori discuţii cu privire la statutul lor în Italia, la speranţele că se vor întoarce în România, proiecţii tragi-comice urmărite de “patroana Olga” prin camere video cu circuit închis.Giuseppe Massa, propuneţi spectatorilor, în aceste vremuri, un text dramaturgic asupra emigratiei româneşti în sudul Italiei! Cum a fost

Citeşte mai mult...

 

Statuile din Insula Pastelui au "corp" !

Posted: 30 Jan 2012 10:20 AM PSTLes statues de l'île de Paques déjà mystérieuses possèdent un corps !
 
statues-ile-de-paques
La découverte ne date pas d’hier mais depuis quelques semaines refait surface sur internet : les statues de l’ile de Pâques ont un corps ! Alors qu’elles sont vraisemblablement connues pour avoir une grosse tête, ces statues recèlent visiblement de nombreux secrets puisque plus de la moitié de leur taille est enfouie sous terre et révèle l’existence d’un corps et de mains.
Si on attribue au couple Routledge la découverte des parties enterrées des statues de l’ile de Pâques, un groupe privé de recherches a récemment excavé une des statues pour y découvrir de nombreuses écritures sur le corps.
Située dans l’océan Pacifique, cette ile volcanique a été découverte par le navigateur néerlandais Jakob Roggeveen, le jour de Pâques de l’an 1722, et est devenue ensuite possession Chilienne en 1888. Si de nombreux mystères entourent l’ile de Pâques, la découverte de ces écritures enfouies sous terre risquent de relancer de nombreux débats.
En effet, si les scientifiques sont presque tous d’accord pour dire que c’est à la suite d’un écocide que la population (environ 4000) de l’ile a disparue, qu’en est-il de ces géants de Pierre enfouis sous terre ? L’ont-ils été dès le départ par les Rapanui (premières civilisations de l’île) ou bien le temps a t’il eu raison de ceux-ci ?
L'hypothèse la plus vraisemblable est qu'un raz de marée ancien a balayé l'île et sa civilisation ancienne, qui se perd dans la nuit des temps, est là, sous nos pieds de touristes inconscients du trésor caché qui nous attend. Les statues n'ont pas été enterrées, mais le déluge a du transporté et amené tant de débris, de poussières et de terre que la civilisation a disparue comme effacée d'un seul coup. On pense ici au mythe de l'Atlantide et du continent de Mu dont les légendes refont surface avec cette découverte exceptionnelle.
 
'via Blog this'

Ioana Muntean: Acordul ACTA nu presupune modificarea legislatiei nationale si europeane

Posted: 30 Jan 2012 09:01 AM PST

Ioana Muntean: Acordul ACTA nu presupune modificarea legislatiei nationale si europeane: Semnarea de catre Romania a acordului ACTA nu echivaleaza cu intrarea sa in vigoare. "Este doar o etapa. Acordul va intra in vigoare in Romania dupa ce vor fi parcurse mai multe etape procedurale", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean. Aceasta a mai spus ca "ACTA nu presupune modificarea legislatiei nationale si nici a celei europene" fiind vorba doar de o mai "buna colaborare intre semnatari" in aplicarea drepturilor de proprietatea intelectuala. Muntean a precizat ca acordul ACTA va fi introdus in dezbatere publica inainte ca acesta sa fie discutat in Paralamentul Romaniei.
Stire in curs de actualizare

AFP: Poliţişti români, în patrulă în zona catedralei Notre Dame din Paris

Posted: 30 Jan 2012 07:59 AM PST

AFP: Poliţişti români, în patrulă în zona catedralei Notre Dame din Paris: Cei 25 de poliţişti români care participă la o misiune de cooperare cu forţele de ordine franceze patrulează zonele turistice din Paris pentru a identifica şi stopa infracţionalitatea în care sunt implicaţi cetăţeni de origine română, relatează AFP, care i-a însoţit într-o astfel de patrulă
.

Articol - Erasmus împlinește 25 de ani

Posted: 30 Jan 2012 07:57 AM PST

Articol - Erasmus împlinește 25 de ani: Programul UE pentru schimburi de studenți și personal didactic, care poartă numele filosofului olandez Erasmus din Rotterdam, împlinește anul acesta 25 de ani. De la lansarea sa în 1987, aproape trei milioane de studenți și cadre didactice au mers în străinătate cu burse Erasmus.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2012 - PE
Autori: MC

Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Joi, 12 Noiembrie 2015, 07:55:38 :

It`s is a very informative paper.
Low price no prescription drugs in website blog.

CaleosN.D. a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 05:38:16 :

I got learned a lot of interesting.
In on line Apteka best cost for drugs. See more to order lisinopril online blog.

VeronikaL.Y. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 00:21:54 :

I have much of things.
Order on-line essays at buy essay online site of 100% quality at low prices.

MerieM.M. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:52:51 :

I get learned a lot of new interesting.
Order on line course work at Essay Service site of best quality at low prices.

BorisM.G. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 03:59:11 :

This is a very informative clause.
We offer cheapest drugs in himplasia online shop.

JorgeS.E. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:28:53 :

This is a very interesting paper.
For purchase best med click to motilium online website.

JaineR.M. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:05:40 :

I found learned a lot of interesting.
Buy low drug you can on brevoxylcreamywash online Purchase good med you can on strattera Best no needed prescription drug in augmentin brand site.

MerieS.H. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:14:30 :

It`s is a very informative paper.
In our on line drugstore low cost for medicines. See more to http://astelin.ruvpn.site site. We offer best drugs in v gel shop. We offer good medicines in coumadin online shop.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.