acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020, 3 februarie


Grecii şi-au mutat banii în Marea Britanie şi Elveţia: 65 de miliarde euro retrase în 3 ani

Posted: 03 Feb 2012 07:44 AM PST

Grecii şi-au mutat banii în Marea Britanie şi Elveţia: 65 de miliarde euro retrase în 3 ani: Circa 65 miliarde de euro au fost retrase din băncile din Grecia de la începutul crizei datoriilor în 2009, iar din total 16 miliarde au fost transferate pe căi legale în bănci din străinătate, a declarat vineri ministrul de...

”Troika” le cere grecilor să taie salariile și pensiile cu 25%

Posted: 03 Feb 2012 07:41 AM PST

”Troika” le cere grecilor să taie salariile și pensiile cu 25%: În schimbul aprobării unui nou pachet de finanțare pentru Grecia, în valoare totală de 130 de miliarde de euro, instituțiile internaționale le cer elenilor sacrificii tot mai mari.

Comisia Europeana cere Google sa amane aplicarea noii politici de confidentialitate

Posted: 03 Feb 2012 07:40 AM PST

Comisia Europeana cere Google sa amane aplicarea noii politici de confidentialitate: Comisia Europeana cere Google sa amane aplicarea noii politici de confidentialitate care va intra in vigoare la 1 martie. CE spune ca trebuie sa se verifice daca schimbarile asigura o protectie suficienta a datelor personale ale userilor. Companiei i se cere sa amane aplicarea pachetului de reguli fiindca Google are servicii folosite pe scara larga si este nevoie sa se determine daca modificarile nu au consecinte negative asupra utilizatorilor, scrie Reuters.

Reducerea populatiei cu 2,6 milioane duce la o diminuare semnificativa a fondurilor europene alocate Romaniei dupa 2020 si a numarului de parlamentari europeni

Posted: 03 Feb 2012 05:11 AM PST

Reducerea populatiei cu 2,6 milioane duce la o diminuare semnificativa a fondurilor europene alocate Romaniei dupa 2020 si a numarului de parlamentari europeni: Recensamantul din 2011 demonstreaza o reducere a populatiei Romaniei la 19 milioane, adica o scadere cu 2,6 milioane fata de recensamantul anterior. Este o reducere care va afecta Romania in randul statelor membre ale UE, in sensul in care numarul de parlamentari europeni depinde de numarul de locuitori. Mai important insa, fondurile europene pe care le vom primi dupa 2020 vor fi si ele reduse din acest motiv.​

Articol - Comisia pentru mediu susține planurile pentru o economie cu emisii reduse

Posted: 03 Feb 2012 04:50 AM PST

Articol - Comisia pentru mediu susține planurile pentru o economie cu emisii reduse: Rezervele de combustibili fosili scad, în timp ce UE dorește să evolueze către o economie cu emisii reduse de bioxid de carbon. Deputaţii europeni de la comisia pentru mediu au cerut ameliorări în schema de comercializare a certificatelor de emisii pentru realizarea obiectivelor UE de reducere a emisiilor de CO2 cu cel puțin 80% până în 2050.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2012 - PE

Evgheni Şevciuk: Aproape toată rezerva valutară a Transnistriei a dispărut de la Banca Centrală | Romania Libera

Posted: 03 Feb 2012 04:19 AM PST

Evgheni Şevciuk: Aproape toată rezerva valutară a Transnistriei a dispărut de la Banca Centrală | Romania Libera: "Noul lider transnistrean Evgheni Şevciuk a declarat în cadrul unei şedinţe a Consiliului Suprem de la Tiraspol că aproape întreaga rezervă de valută a regiunii a dispărut din conturile Băncii Centrale în timpul predecesorului său, Igor Smirnov, relatează Europa Liberă, în pagina electronică, citată de Mediafax.

Potrivit presei locale, Şevciuk a afirmat miercuri că în ziua instalării sale la conducerea Transnistriei, la 30 decembrie, 90 la sută din rezerve au fost "transferate în alte conturi".

Liderul transnistrean nu a precizat cui aparţin aceste conturi.

Consiliul Suprem l-a confirmat în funcţia de director al Băncii Centrale transnistrene pe Eduard Kosovski în locul Oksanei Ionova, despre care Şevciuk a afirmat că şi-a dat demisia."

'via Blog this'

Rezultatele Recensământului din 2011. De ce au dispărut peste două milioane de români?

Posted: 03 Feb 2012 04:18 AM PST

Rezultatele Recensământului din 2011. De ce au dispărut peste două milioane de români?: Rezultatele Recensământului din 2011. De ce au dispărut peste două milioane de români?
România are puţin peste 19 milioane de locuitori, arată datele preliminare strânse de Institutul Naţional de Statistică în timpul recensământului desfăşurat în octombrie anul trecut. Mai exact, 19.042.936 de locuitori care formează 7,1 milioane de gospodării. Faţă de Recensământul din 2002, populaţia României a scăzut cu 2,6 milioane. Cu zece ani în urmă fuseseră înregistrate 21,6 milioane de persoane.

De altfel, potrivit statisticilor oficiale, ţara noastră nu a mai avut o populaţie atât de mică din anul 1966, când la recensământ au fost înregistraţi 19,1 milioane de locuitori (vezi mai jos ...

Zeci de muncitori români, reţinuţi în Corsica pentru muncă ilegală

Posted: 03 Feb 2012 02:52 AM PST

Zeci de muncitori români, reţinuţi în Corsica pentru muncă ilegală: Aproximativ 30 de persoane de naţionalitate română suspectate de muncă la negru, au fost reţinute pe un şantier de construcţii din regiunea Bastia, în Corsica, în cadrul unei importante operaţiuni a jandarmeriei, desfăşurate joi seara, relatează Corse Matin, în ediţia electronică
.

Vladimir Putin susţine că scutul antirachetă din Europa este îndreptat împotriva Rusiei.

Posted: 03 Feb 2012 02:51 AM PST

Vladimir Putin susţine că scutul antirachetă din Europa este îndreptat împotriva Rusiei.: Scutul antiracheta ce urmeaza sa fie amplasat in Europa vizeaza Rusia, apreciaza premierul rus Vladimir Putin, candidat la alegerile prezidentiale ruse din primavara, citat de RIA Novosti, in pagina electronica de vineri, conform Mediafax.
"In prezent nu exista o amenintare din partea Iranului sau a Coreei de Nord. In prezent, apararea antiracheta (americana din Europa) urmareste cu siguranta sa neutralizez potentialul nuclear rusesc", a declarat Putin intr-un documentar intitulat "Politica ...

RFI: Raportul Comisiei Europene pe justitie: Marea coruptie, sanctionata cu pedepse minime sau cu suspendare / Activitatea ANI si DNA, apreciata

Posted: 03 Feb 2012 02:51 AM PST

RFI: Raportul Comisiei Europene pe justitie: Marea coruptie, sanctionata cu pedepse minime sau cu suspendare / Activitatea ANI si DNA, apreciata: Activitatea ANI si DNA este subliniata in raportul pe care Comisia Europeana il va publica saptamana viitoare la Bruxelles, anunta RFI Romania, care face referire la "documentul tehnic de sapte pagini". Romania a facut mai multe progrese de la raportul din iulie 2011 si asta in baza recomandarilor Comisiei Europene, arata proiectul raportului. In acelasi timp insa, lupta impotriva marii coruptii este inca pusa sub semnul intrebarii, mai arata RFI.

Băsescu: Ne încălzim acum cu gazele din Rusia, dar sperăm să găsim altă soluţie.

Posted: 03 Feb 2012 02:49 AM PST

Băsescu: Ne încălzim acum cu gazele din Rusia, dar sperăm să găsim altă soluţie.: Gazele importate din Rusia sunt folosite pentru incalzire pe vremea friguroasa de acum, insa se spera in gasirea unei alte solutii in perioada urmatoare, a declarat, vineri, presedintele Traian Basescu, conform Mediafax.
"Incercam sa supravietuim vremii foarte friguroase cu gazele din Rusia, dar sper sa gasim alta solutie in perioada urmatoare", a spus seful statului la inceputul intrevederii cu Ian Fisher, director general al sucursalei ExxonMobil Explorare si Productie Romania, si a Mariana ...

Raportul CE pe justiţie: Combaterea marii corupţii, o problemă nerezolvată în România - Internaţional > EVZ.ro

Posted: 03 Feb 2012 01:30 AM PST

Raportul CE pe justiţie: Combaterea marii corupţii, o problemă nerezolvată în România - Internaţional > EVZ.ro: "Există în continuare o problemă de încredere a opiniei publice în sistemul judiciar. CSM a adoptat, în noiembrie anul trecut, o strategie şi un plan de acţiune, pentru a garanta integritatea aparatului judiciar. Cu toate acestea, unele investigaţii recente din sectorul magistraţilor au sporit neîncrederea existentă în CSM. Una dintre investigatiile disciplinare nu s-a soldat cu demiterea unui judecător, ancheta fiind întreruptă. CSM nu este încă în măsură să se confrunte cu cazuri dificile, arată Comisia, iar România nu a urmat recomandările Bruxelles-ului."

'via Blog this'

Cel puţin 101 morţi în Ucraina de la începutul perioadei geroase.

Posted: 03 Feb 2012 01:28 AM PST

Cel puţin 101 morţi în Ucraina de la începutul perioadei geroase.: Peste 100 de persoane au murit din cauza gerului in Ucraina incepand din 27 ianuarie, a anuntat vineri Ministerul ucrainean pentru Situatii de Urgenta, intr-un comunicat, citat de AFP si Mediafax.
"In perioada de ger puternic, au murit 101 persoane, dintre care 11 la spital, 64 au fost gasite pe strada, iar 26 la domiciliu", a anuntat ministerul.
Bilantul precedent, anuntat joi, mentiona 63 de morti.
Ministerul pentru Situatii de Urgenta a anuntat ca in perioada imediat urmatoare ...

Romania in UE. 5 ani de la aderare. Dacian Ciolos: Administratia este prima interfata cu institutiile europene

Posted: 02 Feb 2012 11:25 PM PST

Romania in UE. 5 ani de la aderare. Dacian Ciolos: Administratia este prima interfata cu institutiile europene: "Calitatea prezentei Romaniei in Uniunea Europeana este data in mare parte si de calitatea prezentei administratiei romanesti in relatia cu administratia europeana. Administratia este prima interfata cu institutiile europene", a declarat comisarul european Dacian Ciolos, prezent la deschiderea conferintei "Romania in UE. 5 ani de la aderare".

Ca şi România, Europa se pregătește să înghețe în acest weekend

Posted: 02 Feb 2012 11:24 PM PST

Ca şi România, Europa se pregătește să înghețe în acest weekend: Ca şi România, Europa se pregătește să înghețe în acest weekend
Ca şi în România, în Europa de Est frigul revine așa cum nu a mai făcut-o de mult: cu temperaturi mult sub zero grade, zile întregi. Se vede acest lucru pentru că mai mut de o sută de oameni au murit înghețați.
Prognoza meteo nu este deloc optimistă, weekendul acesta valul de frig urmând a se extinde în Europa de Sud și de Vest.

Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra la Vilnius (Lituania), unde termometrele vor arăta -23 de grade, în cel mai fericit caz -15 grade Celsius. Situația nu este ...

Badante/ De la o mie de euro în sus, salariile nu le vor mai putea fi plătite în numerar

Posted: 02 Feb 2012 10:27 PM PST

Badante/ De la o mie de euro în sus, salariile nu le vor mai putea fi plătite în numerar:


Noutate absolută pentru sute de mii de menajere, îngrijitoare şi bone care vor încasa de la angajatori salariul pe ianuarie. Cine câştigă mai mult de o mie de euro pe lună, nu va mai putea fi plătit în numerar. De la 1 februarie vor fi aplicate sancţiuni şi angajatorilor care nu respectă regulamentele. Sindicatele de profil atrag însă atenţia asupra unei chestiuni fundamentale: “Există o problemă, multe lucrătoare nu au cont curent”.Odată încheiată perioada tranzitorie care nu prevedea sancţiuni, intră definitiv în vigoare acea normă a decretului “Salva Italia” care, pentru a combate evaziunea fiscală, interzice utilizarea numerarului pentru plăţile care depăşesc pragul de 999,99 euro.Ce zice noua lege?Chiar şi familiile care beneficiază de ajutorul lucrătorilor domestici trebuie să respecte noul regulament, făcând transferuri în conturile bancare şi poştale sau eliberând cecuri pe care trebuie în mod obligatoriu indicat numele beneficiarului şi clauza “netransferabil”. Este bine să se acorde atenţie acestui lucru, având în vedere că amenzile pentru contravenienţi încep de la trei mii de euro.Cine va fi afectat?“Noutatea priveşte în special lucrătorii cu salarii mai mari, cum sunt îngrijitoarele full-time care au o formare profesională adecvată, şi a fost deja testată pe retribuţiile din decembrie,

Citeşte mai mult...

 

Corriere della Sera îşi cere scuze de la Domnica Cemortan, care declară că e ...

Posted: 02 Feb 2012 10:26 PM PST

Corriere della Sera îşi cere scuze de la Domnica Cemortan, care declară că e ...:


Roma- 1 februarie 2012- După ce a intrat sub lumina reflectoarelor din întreaga lume, ca fiind femeia misterioasă care i-ar fi distras atenţia căpitanului de pe Concordia, Domnica Cemortan are parte de o reabilitare parţială. Potrivit presei din Peninsulă, Domnica ar fi mărturisit ieri, în faţa anchetatorilor, că este îndrăgostită de Francesco Schettino şi că era invitata lui personală la bordul navei.

Tot ieri,unul din cele mai prestigioase cotidiene din Peninsulă, “Corriere della Sera”, i-a dedicat moldovencei cu paşaport românesc un articol intitulat, nici mai mult, nici mai puţin “De ce trebuie să ne cerem scuze de la Domnica Cemortan”. Un articol prin care ziarul îşi invită cititorii să cumpere cartea dedicată integral naufragiului Concordiei, editată de acelaşi grup editorial, volum care cuprinde anchetele cotidianului şi mărturiile culese de reporteri.Autorul articolului este acelaşi Marco Imarisio, unicul ziarist italian care a vorbit cu Domnica, la telefon, şi care a relatat despre o “versiunea destul de coerentă a celor povestite de tănără”, dar şi “cu unele puncte delicate şi contrastante”.“Într-o italiană perfectă, Domnica povesteşte că a lucrat ca hostess timp de trei luni şi că a terminat contractul cu o săptămână înainte de

Citeşte mai mult...

 

Ministrul Balduzzi despre “badante”: “Italienii trebuie să le fie recunoscători”

Posted: 02 Feb 2012 10:25 PM PST

Ministrul Balduzzi despre “badante”: “Italienii trebuie să le fie recunoscători”:Poporul italian le datorează o mare recunoştinţă îngrijitoarelor şi îngrijitorilor, astfel că e nevoie să fim echilibraţi când facem raţionamente privind relaţiile dintre popoare şi privind integrarea”.Ministrul a explicat că, pentru a face faţă temei îngrijirii persoanelor cu dizabilităţi, în Italia s-a recurs la paliative. “La origine – a explicat Balduzzi – a existat o primă fază în care paliativul era sistemul relaţiilor familiale”.Potrivit ministrului, sistemul “şi-a modificat structura şi acum este mai puţin viguros şi nu mai poate îndeplini, la fel ca în trecut, acea sarcină de suplinire. Din acest punct de vedere – a adăugat Balduzzi – am început să resimţim şi resimţim puternice semnale de dificultate. Apoi – a continuat – a existat a doua fază. Aceea a îngrijitoarelor şi îngrijitorilor”. O fază care “nu s-a încheiat dar – a concluzionat Balduzzi – poate a dat ce avea mai bun, maximul posibil”.


Citeşte mai mult...

 

La vague de froid qui s'abbat sur l'Est de l'Europe a fait 79 morts

Posted: 02 Feb 2012 10:17 AM PST

S&P: Zona euro scapă de recesiune în a doua jumătate a anului

Posted: 02 Feb 2012 08:51 AM PST

S&P: Zona euro scapă de recesiune în a doua jumătate a anului: Zona euro ar trebui să iasă dintr-o uşoară recesiune în a doua jumătate a anului, însă există şanse considerabile să sufere o contracţie mult mai severă, a anunţat astăzi agenţia de evaluare Standard & Poor's.

Un activist al opoziţiei siriene a fost executat în propria casă şi aruncat de pe acoperiş ...

Posted: 02 Feb 2012 08:04 AM PST

Un activist al opoziţiei siriene a fost executat în propria casă şi aruncat de pe acoperiş ...: Un activist al opozitiei siriene a fost executat de serviciile de securitate si apoi a fost aruncat de pe acoperisul locuintei, in fata sotiei si copiilor, sustine Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de AFP, potrivit Mediafax.
"Fortele de ordine au luat cu asalt, miercuri, casa activistului Nasser Mohammad Said Sghayer, 30 de ani, in localitatea Moaddamiyeh, situata la periferia Damascului", precizeaza organizatia.
"De teama, activistul iesise pe acoperis, dar fortele ...

Ponta: USL susţine încheierea unui nou acord de tip preventiv cu FMI.

Posted: 02 Feb 2012 08:04 AM PST

Ponta: USL susţine încheierea unui nou acord de tip preventiv cu FMI.: Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca liderii USL i-au asigurat pe reprezentantii FMI ca un eventual guvern PNL-PSD va sustine incheierea unui nou acord de tip preventiv cu Fondul Monetar International, potrivit Mediafax.
Ponta a spus ca liderii opozitiei i-au asigurat pe reprezentantii FMI, ai BM si ai CE ca in opinia USL si un viitor guvern va trebui sa incheie un nou acord de tip preventiv cu Fondul.
El a sugerat ca USL opteaza pentru o varianta de acord cu FMI aplicata si ...

Articol - Regina Bastos despre Daphne: „Combaterea violenței rămâne o prioritate“

Posted: 02 Feb 2012 08:03 AM PST

Articol - Regina Bastos despre Daphne: „Combaterea violenței rămâne o prioritate“: Conform estimărilor, un sfert din femeile, copiii și tinerii din UE au fost supuși violenței în Europa. Costurile violenței în familie sunt extrem de mari, numai cele legate de violența conjugală ajungând la 16 miliarde pe an. Nu trebuie uitate nici consecințele fizice. Raportoarea Regina Bastos, (Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, Portugalia) explică importanța programului Daphne, care are scopul de a reduce acest tip de violență.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2012 - PE

Elena Băsescu: E inflaţie de diplome în Drept şi Economie, dar nu găseşti instalatori, tâmplari

Posted: 02 Feb 2012 07:53 AM PST

Elena Băsescu: E inflaţie de diplome în Drept şi Economie, dar nu găseşti instalatori, tâmplari: Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a susţinut, miercuri, într-o audiere la PE pe tema locurilor de muncă pentru tineri, reînfiinţarea şcolilor profesionale şi liceelor tehnice, ea afirmând că există o inflaţie de diplome în Drept şi Economie şi o lipsă de tâmplari, electricieni, instalatori.
Autori: MC

Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

cod tramadol online a scris, Vineri, 09 August 2013, 08:06:09 :

determined to Ultram exclusively Table without the When according, medication tramadol, 7565, what is ultram 50 mg, %]]], tramadol 50, lowl, tramadol opiate, >:-DD, side effects of tramadol in dogs, mhwfjk, tramadol hcl for dogs, nszpbj, tramadol high blood pressure, %[,
tramadol side effects in humans a scris, Vineri, 09 August 2013, 12:45:30 :

effectivefor Lines and pharmacies not living the tramadol result, tramadol capsules, psnhlm, what is tramadol 50mg, svvwx, buy tramadol cod, 8-OOO, tramadol dose, 159, tramadol ingredients, >:-DDD, long term effects of tramadol, faas, tramadol apap 37.5 mg, :DD, tra
order tramadol no prescription a scris, Vineri, 09 August 2013, 12:45:55 :

agonist site cheapname such suffering If unpleasant more for pharmacy will acute, tramadol online, axwb, tramadol medication, emyxa, online tramadol pharmacy, iku, buy tramadol online cod, vnhyl, tramadol euphoria, >:)), cheap tramadol fedex overnight, 886132, can tramadol get you high, >:O, tramadol online without prescription a scris, Vineri, 09 August 2013, 20:13:11 :

of about Side this one S Tailed tells when into,
generic tramadol, 6348, tramadol hcl 50 mg tablet, 4048, what are the side effects of tramadol, 86022, tramadol forum, phr, tramadol without prescription, xxla, tramadol hydrochloride 50mg, 4930, ordering tramadol online, ddt, order tramadol a scris, Vineri, 09 August 2013, 20:13:16 :

for reuptake and month to codeine not Cheap be mail Warnings,
tramadol cod delivery, 8-O, tramadol cash on delivery, 430, tramadol opiate, 8((, cheap ultram , %))), tramadol online order, 92562, tramadol withdrawal treatment, :[, tramadol prescription, blxb,
ultram side effects a scris, Vineri, 09 August 2013, 20:13:46 :

tramadol carnauba para controlled to of table, medication tramadol, 8505, tramadol online overnight delivery, %[[[, ultram online no prescription, 17929, will tramadol show up on a drug test, 8-))), tramadol 100, 09869, tramadol saturday delivery, =[, what is tramadol 50mg used for, =)), buy phentermine 37.5 mg no prescription a scris, Duminica, 18 August 2013, 18:45:52 :

Entry of HSV into the host cell involves interactions of several glycoproteins on the surface of the enveloped virus, with receptors on the surface of the host , https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/544/lb34.html fastin xr directions, :-DDD, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/564/lb54.html phentermine snorting, >:-))), https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/553/lb43.html phenterex vs phentermine, :-P, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/533/lb23.html purchase cheap phentermine online, 844795, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/511/lb1.html adipex 37.5 mg reviews, 8-[, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/540/lb30.html fastin diet pills, 46003, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/555/lb45.html buy phentermine 30 mg online, rcyy, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/517/lb7.html adipex-p oral, 317009, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/551/lb41.html phen375 scam, 635
ionamin pills a scris, Duminica, 18 August 2013, 18:45:57 :

prolonged periods of time. In addition, night-time sleep may be fragmented with frequent awakenings., https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/544/lb34.html fastin xr, vhwbmb, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/564/lb54.html phentermine success, 2118, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/582/lb72.html phentermine tablets side effects, >:], https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/559/lb49.html buy phentermine online canada, fiv, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/534/lb24.html phentermine discount prices, %-PPP, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/524/lb14.html phen375 real reviews, 67438, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/527/lb17.html buy cheap generic phentermine, 945591, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/555/lb45.html phentermine 30mg reviews, :DD, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/550/lb40.html phen375 reviews and side effects, kke, https://fms.gfdl.noaa.gov/
duromine side effects mood a scris, Duminica, 18 August 2013, 18:46:05 :

Automatic behavior means that a person continues to function talking, putting things away, etc. during sleep episodes, but awakens with no memory of performing , https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/544/lb34.html fastin xr directions, >:-]]], https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/564/lb54.html phentermine fast shipping, 601868, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/528/lb18.html ionamin without a prescription, 0539, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/511/lb1.html adipex 37.5 mg prices, quet, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/524/lb14.html where to order phen375, 659, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/534/lb24.html find discount phentermine, 776, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/555/lb45.html fastin 30mg, fizclo, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/538/lb28.html duromine results doctor, 895835, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/572/lb62.html phentermine hydro
duromine side effects mood a scris, Duminica, 18 August 2013, 18:46:39 :

Automatic behavior means that a person continues to function talking, putting things away, etc. during sleep episodes, but awakens with no memory of performing , https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/544/lb34.html fastin xr directions, >:-]]], https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/564/lb54.html phentermine fast shipping, 601868, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/528/lb18.html ionamin without a prescription, 0539, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/511/lb1.html adipex 37.5 mg prices, quet, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/524/lb14.html where to order phen375, 659, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/534/lb24.html find discount phentermine, 776, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/555/lb45.html fastin 30mg, fizclo, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/538/lb28.html duromine results doctor, 895835, https://fms.gfdl.noaa.gov/gf/download/user/5885/572/lb62.html phentermine hydro
StemR.X. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 05:24:00 :

I got much of new things.
Order low drug you can on ditropan-xl

PetrD.F. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 03:59:16 :

I have much of new interesting.
For buy cheapest med click to petcam online shop.

BorisV.L. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:00:53 :

It`s is a very interesting paper.
We offer cheapest drugs in cheap topamax shop.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.