acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020, 7 februarie


Posted: 07 Feb 2012 07:43 AM PST
Serghei Lavrov: Rusia doreste sa vada pacea instaurata in lumea araba. Bashar al-Assad ne-a asigurat ca va pune punct violentelor: Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, i-a spus, marti, presedintelui sirian Bashar al-Assad ca Moscova vrea sa vada pacea instaurata in lumea araba. Liderul sirian l-a asigurat ca este decis sa puna punct violentelor si sa accepte extinderea misiunii Ligii Arabe in Siria, informeaza Reuters. Intre timp, fortele siriene au reluat bombardamentele asupra localitatii Homs, un focar al opozitiei si protestelor contra regimului de la Damasc.
Posted: 07 Feb 2012 07:38 AM PST
Isărescu: Scăderea investiţiilor străine directe a dus la recesiune. BNR singură nu poate susţine PIB-ul. Atrageţi fonduri UE: Căderea economiei româneşti a fost cauzată de reducerea dramatică a investiţiilor străine directe după 2008, iar banca centrală nu poate susţine singură prin canalul dobânzii revenirea pe creştere, singura soluţie fiind atragerea de fonduri europene, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu
.
Posted: 07 Feb 2012 05:48 AM PST
Raportul Comisiei Europene pe justiție: DNA și ANI sunt lăudate: Agenţia Naţională de Integritate (ANI) şi Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) continuă să avanseze într-o serie de cazuri importante, iar pregătirile pentru implementarea Codului Penal şi Codului de Procedură Penală trebuie să...
Posted: 07 Feb 2012 05:41 AM PST
Cum se şmenuieşte în România o licitaţie după manual: cele trei reguli ale unui tun - Din ţară > EVZ.ro: "Licitaţia a fost una nereală scopul urmărit fiind acela ca Elaine SRL să intre în posesia bazei printr-o metodă simplă dar eficientă: închirierea pe o perioadă scurtă de timp la un preţ sub cel stabilit de lege doar a unei părţi din acea bază şi prelungirea ulterioară pe o perioadă mare de timp cu păstrarea preţului de închiriere. Această metodă era infailibilă. Cercetările din dosar arată că Epure a utilizat în realitate o suprafaţă mai mare cu 12.168 mp decât cea menţionată în contract, fără a achita chiria aferentă acestei suprafeţe”, susțin procurorii DNA."

'via Blog this'
Posted: 07 Feb 2012 05:28 AM PST
Angajat al Gărzii de Finanţe, acuzat de escrocherie: victima e româncă:
A fost despăgubită românca de 26 de ani, victimă a unei escrocherii pusă la cale, potrivit acuzării, de Josè Leone, pesarez de 53 de ani, angajat al Gărzii de Finanţe, şi de amicul lui, Marius Chiorean, român de 40 de ani, patron al unui salon de vânzări auto din Pesaro.


Ambii au fost arestaţi pe 19 iulie 2011, primul pentru abuz de putere, al doilea pentru violenţă privată.


Românul, îndrăgostit de conaţională, care la momentul faptelor lucra la un local din Riccione, şi-ar fi convins prietenul din Garda de Finanţe să facă în aşa fel ca fata să fie concediată, pentru a se răzbuna pentru refuzul ei.


Leone s-a dus astfel de mai multe ori la proprietarul localului din Riccione, explicându-i că dacă nu o va da afară pe femeie, va avea probleme cu finanţele. Proprietarul a ajuns astfel să o concedieze pe tânără, explicându-i motivul.


În acel moment, fata de 26 de ani a decis, prin intermediul unui avocat, să depună plângere.


În urma anchetei s-a descoperit că în realitate, totul a fost pus la cale pentru a o constrânge pe tânără să accepte avansurile conaţionalului care se îndrăgostise de ea.


Astfel s-a ajuns la două arestări. Acuzaţia de abuz de
Citeşte mai mult...

Posted: 07 Feb 2012 05:27 AM PST
Români în greva foamei la Aprilia: "Italienii ne spuneau: au venit măgarii!":
Greva foamei a fost ultima soluţie care le-a mai rămas unor români din Aprilia, pentru a protesta împotriva abuzurilor la care au fost supuşi de către angajator. Cinci români au fost concediaţi fără preaviz, fără niciun motiv temeinic şi fără a li se plăti drepturile salariale obligatorii la sfârşitul raportului de mun ă. Amănunte despre cazul lor le-am avut de la Mircica Ştefan, una dintre persoanele care au protestat la Aprilia.


Mircica Ştefan are 55 de ani, este originară din judeţul Vrancea şi lucrează în Italia de mai bine de 12 ani. Lucrează de nouă ani la cooperativa Alba, cu care este în litigiu în prezent.


“Am venit în Italia în anul 1999 şi după patru ani de muncă la negru, am reuşit să-mi fac documentele, odată cu Sanatoria din 2003. De atunci lucrez la cooperativa aceasta şi deşi am muncit din greu, pe bani puţini, eram bucuroasă că am un loc de muncă. Nu-mi închipuiam că voi ajunge să fiu nedreptăţită în halul ăsta şi să nu mi se plătească banii pe care-i merit. Acum sunt de mai bine de şase luni fără muncă, am rate, probleme cu casa şi multe altele care au rexzultat de
Citeşte mai mult...

Posted: 07 Feb 2012 05:27 AM PST
Articol - Chat cu Nigel Farage„Se apropie sfârșitul“, spune adesea în ultima vreme. Nu este fan nici al monedei euro, nici al unei Europe federale. Nigel Farage, liderul Grupului Europa Libertății și Democrației, va vorbi cu europenii pe Facebook miercuri, 8 februarie, de la 16.00 CET.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2012 - PE
Posted: 07 Feb 2012 05:26 AM PST
Comisia Europeana prezinta miercuri la ora 11.30 raportul tehnic privind evaluarea Mecanismului de Cooperare si Verificare al justitiei si luptei anticoruptie: Comisia Europeana​ va prezenta miercuri, la ora 11.30 (ora Romaniei), raportul tehnic privind evolutia reformei justitiei si progresele in lupta anticoruptie din Romania si Bulgaria, a anuntat un purtator de cuvant al CE marti, in briefingul de presa.
Posted: 06 Feb 2012 11:15 PM PST
Cum se fraudează banii UE?: Inginerii financiare complexe sau pur și simplu declarații false. Acestea sunt metodele folosite de cei care fraudează banii comunitari. Cine sunt aceștia? Oameni de afaceri, primari sau funcționari care mânuiesc fonduri UE.
Posted: 06 Feb 2012 11:14 PM PST
Festivalul de muzică balcanică “Dimitrie Cantemir” la Carnavalul de la Veneția:Institutul Român de Cultură și Cercetare Umanistică de la Veneția, în parteneriat cu Teatrul La Fenice și Venezia Marketing & Eventi, organizează în cadrul ediţiei din acest an a Carnavalului de la Veneţia festivalul de muzică balcanică “Dimitrie Cantemir”, la care vor participa patru formaţii muzicale de prestigiu: Jordi Savall & Hespèrion XXI(Spania), formaţia Marâghî (Italia),formaţia Bezmârâ (Turcia) și grupul Anton Pann (România).

Concertele din programul festivalului se vor desfășura în perioada 10-13 februarie 2012, la prestigiosul Teatru La Fenice din Veneţia, după cum urmează: 10 februarie 2012, ora 21.00 – concert inaugural susținut de Jordi Savall & Hespèrion XXI (Spania) – Sala Mare; 11 februarie 2012, ora 15.30 –formaţia Marâghî (Italia) – Sălile Apollinee; 12 februarie 2012, ora 18.00 – formaţia Bezmârâ (Turcia) – Sălile Apollinee; 13 februarie 2012, ora 18.00 –grupul Anton Pann (România) – Sălile Apollinee.

În cadrul concertului inaugural al Festivalului de muzică balcanică “Dimitrie Cantemir”,susținut de Jordi Savall & Hespèrion XXI,Institutul Român de Cultură și Cercetare Umanistică de la Veneția va organiza ceremonia de decernare a distincțiilor conferite de președintele României, Traian Băsescu,luiCristiano Chiarot,președintele Teatrului La Fenice și luiJordi Savall,în semn de recunoaştere a meritelor lor deosebite în promovarea culturii
Citeşte mai mult...

Posted: 06 Feb 2012 11:14 PM PST
România la “Carnavalul Internaţional al Copiilor de la Veneţia”/ Programul complet:
La invitația organizatorilorBienalei de la Veneția, Romania participa, în premiera, la „Carnavalul Internațional alCopiilor”. Evenimentul este organizat de Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia înPavilionul central al Bienalei, care va fi deschis publicului zilnic, întreorele 10.00 – 18.00, în perioada 11 -21 februarie 2012.Pornind de la tema generală „Povești și gânduri” propusă de organizatori, proiectul României se intitulează “Povesteaanimalelor” si se adreseaza publicului tânăr.În cadrul proiectului sunt incluse activități educative tematice insoţite de ateliere de creație (în spaţiile special amenajate în Pavilionul central) dedicate copiilor cu vârste între 6 și 14 ani, după următorul program:

-Sâmbătă11 februarie, începând cu ora 16.00 (în limba română, pentru copii de 6-12 ani)
Duminică, 12 februarie, începând cu ora 16.00 (în limba engleză, pentru copii de 6-12 ani)
Miercuri, 15 februarie, începând cu ora 16.00 (în limba italiană, pentru copii de 10-14 ani)

-Vineri, 17 februarie, începând cu ora 16.00 (în limba italiană, pentru copii de 10-14 ani)

Vizitarea expoziției și participarea la activitățile organizate cu această ocazie pentru grupurile școlare, familii sau vizitatori individuali (tururi ghidate, ateliere artistice, spectacole, zone interactive, lecturi, prezentări)
Citeşte mai mult...

Posted: 06 Feb 2012 11:14 PM PST
Corina Chiriac, spectacol de Dragobete în Italia:
În cadrul proiectului "Schimbarea imaginii României în Italia”, asociaţia culturală G. Enescu din Sacile- Pordenone, anunţă comunitatea românesca din Friuli organizarea unui spectacol pe 25.02.2012cu: Corina Chiriac, Brânduşa Covalciuc Ciobanu, Stelian Tănase şi Grupul de folclor Rapsodia del Livenza - în regia d-lui Silviu Voineagu.


Spectacolul va avea loc pe 25 februarie 2012, începând cu ora 20:30, la Teatrul Ruffo din localitatea Sacile (Pordenone)
Posted: 06 Feb 2012 11:14 PM PST
Ministerul de Interne şi cel al Muncii : Angajări fără restricţii pentru români:
Roma- 6 februarie 2011- Ministerul italian de Interne şi cel al Muncii au trimis o circulară tuturor prefecturilor, prin care informeaza despre ridicarea restrictiilor pentru cetăţenii români şi bulgari, privind accesul liber pe piaţa muncii în Peninsulă.


Documentul, emis pe data de 3 februarie, anunţă renunţarea la regimul tranzitoriu şi este semnat de responsabilii Direcţiilor de Imigraţie şi politici sociale din cadrul Ministerului de Interne şi cel al Ministerului Muncii şi Politicilor Sociale. "De la data de 1 ianaurie a acestul an, ca efect al mecanismului automat prevăzut de Tratatul de aderare la Uniunea Europeană a celor două State, limitările cu privire la accesul pe piaţa muncii în acele sectoare cu restricţii, sunt anulate".

Prin documentul oficial, înaintat tuturor prefecturilor, reprezentanţilor administraţiilor locale şi ai Institului Naţional de Protecţie Socială (INPS)- se comunică eliminarea restricţiilor impuse până acum cetăţenilor neocomunitari (români şi bulgari), care doreau să se angajeze în Italia, în anumite domenii de activitate.

Odată cu aderarea României la Uniunea Europeană şi până la 31 decembrie 2011, Italia a liberalizat doar parţial accesul pe piaţa muncii pentru lucrătorii români subordonaţi, pentru anumite sectoare de activitate şi profesii (agricol şi turistico – hotelier; activitate domestică
Citeşte mai mult...

Posted: 06 Feb 2012 11:13 PM PST
Ramona Bădescu, cu căţeluşa prin nămeţi la Roma:
Ramona Bădescu, consiliera primarului Alemanno, a avut, şi ea, de suferit, de pe urma ninsorii care a paralizat, vineri, capitala Italiei.


“Am rămas cu maşina înzăpezită”- a declarat artista româncă pentru ziarul “Ring”. Ea a mărturisit că, de când trăieşte la Roma, de 22 de ani, nu a văzut o aşa ninsoare.


Ca mai toţi locuitorii capitalei, Ramona Bădescu a ieşit din casă- locuieşte într-o vilă din centrul Romei- pentru a face fotografii în zăpadă, însoţită de căţeluşa ei, Hera.
Posted: 06 Feb 2012 11:13 PM PST
Pisa/ Iuliana Olariu şi-a luat licenţa în medicină la 51 de ani: “Primele cursuri au fost ...:
Niciodată nu e prea târziu. Aşa s-a gândit Iuliana Olariu, în 2006, când s-a înscris la facultate. În noiembrie 2011, şi-a luat licenţa. La 51 de ani!

Foto: Suceveanca Iuliana Olariu, în ziua în care şi-a luat licenţa

Născută pe meleaguri sucevene, Iuliana l-a cunoscut în ţară pe Giuseppe, cu care s-a logodit, iar în octombrie 1993 a sosit în Italia, la Pisa. După o lună, s-au căsătorit.

În primii 4 ani o mistuia dorul de casă, deşi nu mai concepea să se întoarcă definitiv în România, şi-ar fi dorit să poată sta acolo cât să-şi încarce bateriile, dar era condiţionată de cele două săptămâni de concediu pe an ale soţului. Din al cincilea an, dorul a început să se atenueze, până când a dispărut complet.
"Acum îmi pare rău că timpul trece atât de repede şi iar vine vremea să o iau din loc spre România," spune ea.
Timp de 8 ani, Iuliana a stat acasă, frecventând însă şi unele cursuri, pentru a se ţine ocupată: "Am făcut un curs de expediţionier aeronautic, altul de administrator de condominiu, apoi unul de CAD-CAM şi, în final, cursul de mediator intercultural, pe la începutul anilor 2000, lucru de care
Citeşte mai mult...

Posted: 06 Feb 2012 11:07 PM PST
Frizerii români au descins la Bruxelles.: De ani buni ma tot minunez la auzul mesajelor destulor organizatii civice, de regula autoproclamate, care in luarile lor de pozitie pe tema democratiei in Romania aduc mai degraba a reprezentanti ai breslei frizerilor. Abordarea lor este eminamente manierista - ii intereseaza fasonul, nu esenta, forma, nu fondul. Dezbat intr-o veselie chestiuni precum sistemul electoral sau legatura insalubru de stransa dintre politic si coruptie.
Cand un partid reactioneaza insa cat de cat fata de ...
Posted: 06 Feb 2012 11:02 PM PST
MAE recomandă românilor să părăsească Siria cât mai repede: Având în vedere deteriorarea situaţiei de securitate din Siria, din ultimele zile, Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandarea adresată cetăţenilor români de a evita călătoriile în această ţară, iar celor care se află...
Posted: 06 Feb 2012 09:43 AM PST
Autori: MC

Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

DanielH.R. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 05:24:32 :

I have many of new cognitive.
Low price no presc drug in cheap maxalt site.

DavidG.D. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 00:23:41 :

I found learned a lot of new of informative.
Order on-line diploma at pay write paper site of high quality at cheap price.

PetrA.B. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:53:47 :

I get learned a lot of new interesting.
Buy on-line course work at buy-essay-plagiarism.hostjunkie.org site of high quality at cheap price.

BorisX.H. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:29:13 :

It`s is a very great item.
We offer cheap medicines in biaxin online shop.

DanielQ.D. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:25:17 :

I get many of of informative.
We offer good drug in buy maxolon shop.

StemV.Y. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:15:17 :

It`s is a very informative article.
In our online medicine chest best price for drugs. See more to site blog. For buy best drug click to acheter-zovirax.viph0st.pw site. In our on-line drugstore low price for drug. See more to claritin blog.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.