acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020, 11 februarie


Posted: 11 Feb 2012 05:28 AM PST
PROTEST ANTI-ACTA. Peste 40.000 de oameni, așteptați în stradă. Transfer de date cu un PORUMBEL!: Zeci de mii de oameni sunt așteptați azi în stradă, pentru a protesta împotriva ACTA, acordul care ar putea schimba drastic internetul.
Posted: 11 Feb 2012 05:27 AM PST
Ahmadinejad: Holocaustul a fost creat pentru a justifica statul evreu. Iranul nu va capitula niciodata in fata fortei: Iranul nu va capitula niciodata in fata fortei in ceea ce priveste dosarul nuclear, a afirmat sambata presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad, in cadrul discursului sustinut cu ocazia celei de-a 33-a aniversari a Revolutiei islamice din 1979, relateaza AFP.
Posted: 11 Feb 2012 01:25 AM PST
Polonezii au cheltuit 18 mld. Euro din fonduri UE, românii au atras doar un mld: ”România are foarte puţine motoare de creştere economică în cursul acestui an şi în anii care vor veni, iar principalul motor de stimulare a economiei sunt fondurile europene”, a declarat ministrul Afacerilor Europene, Leonard...
Posted: 11 Feb 2012 01:16 AM PST
Grecia: Guvernul a aprobat noul plan de austeritate, duminica este programat votul in Parlament: Guvernul de la Atena a aprobat, noaptea trecuta, planul de austeritate cerut de Uniunea Europeana si Fondul Monetar International in vederea eliberarii unui nou pachet de asistenta financiara internationala pentru Grecia, in valoare de 130 de miliarde de euro. Duminica, pachetul de masuri de austeritate va fi supus la vot in Parlamentul de la Atena, anunta AFP. Grecia risca sa intre in incapacitate de plata a datoriilor la jumatatea lunii martie, in cazul in care nu ar primi pachetul de asistenta financiara internationala.
Posted: 10 Feb 2012 11:20 PM PST
6,6, milioane de români trăiesc în sărăcie:Aproape jumătate dintre români (9 milioane) trăiesc în sărăcie sau riscă să ajungă în această situaţie. Dintre aceştia, peste 6,6 milioane de oameni suferă de lipsuri materiale severe, înregistrând una dintre cele mai mari ponderi din Uniunea Europeană.

Potrivit informaţiilor Eurostat, 41,4% din populaţia României riscă sărăcia sau excluderea socială, cea mai critică pondere din Unuinea Europeană. Aproape jumătate din populaţia României trăieşte în locuinţe fără apă curentă, fără baie şi toaletă în casă, conform datelor publicate de Eurostat. România este ţara cea mai înapoiată din Uniunea Europeană din acest punct de vedere, iar decalajul faţă de următoarele state din clasament este enormă. Statele UE cu cele mai ridicate procentaje din populaţie care riscă sărăcia sunt Bulgaria (42%), România (41%), Letonia (38%), Lituania (33%) şi Ungaria (30%). La polul opus se regăsesc Cehia (14%), Suedia şi Olanda (15% fiecare), Austria, Finlanda şi Luxembourg (17% fiecare).
6,6 milioane au lipsuri materiale severe
Totodată, 31% din populaţia României suferă de lipsuri materiale severe, reprezentând 6,65 milioane de persoane. Categoria persoanelor care trăiesc cu lipsuri materiale severe cuprinde populaţia afectată de cel puţin patru din următoarele nouă probleme: nu pot plăti la timp chiria, ipoteca sau facturile
Citeşte mai mult...

Posted: 10 Feb 2012 11:12 PM PST
Sindicatul politistilor din Grecia cere arestarea oficialilor FMI si UE: Cel mai mare sindicat al politiei elene ameninta ca va solicita emiterea unor mandate de arestare pe numele oficialilor UE si FMI de la Atena, sub acuzatia ca acestia propun masuri de austeritate profund nepopulare, informeaza Reuters.
Posted: 10 Feb 2012 10:58 PM PST
Zvonuri pe retelele de socializare: Kim Jong-Un, liderul suprem al Coreei de Nord, ar fi fost ucis: Zvonuri potrivit carora Kim Jong-Un, liderul suprem al Coreei de Nord, ar fi fost ucis chiar la cateva luni de la preluarea puterii, au aparut pe reteaua chineza de socializare Weibo si s-au raspandit si pe Twitter, informeaza Reuters. Kim Jong-Un s-ar fi aflat in ambasada Coreei de Nord de la Beijing. Alte zvonuri sustin, de asemenea, ca ar fi avut loc o lovitura de stat.
Posted: 10 Feb 2012 10:48 PM PST
Comisia Europeană pune tunurile pe site-ul extremiștilor olandezi: Peste 14.000 de plângeri împotriva polonezilor, românilor și a imigranților est-europeni, în general, au fost postate pe site-ul lansat recent de Partidul Libertății (PVV), condus de extremistul Geert Wilders, scrie publicația...
Posted: 10 Feb 2012 10:47 PM PST
Premieră în Franţa: cetăţenii din străinătate vor putea vota prin Internet.: Guvernul francez va experimenta pentru prima data votul prin intermediul Internetului, oferind astfel posibilitatea de a vota unui milion de francezi din strainatate, a anuntat vineri secretarul de stat al francezilor din strainatate, Edouard Courtial, citat de Mediafax.
Daca experimentul este concludent, aceasta posibilitate de vot va fi folosita si pentru alte alegeri decat cele legislative, atat in Franta cat si in alte tari, conform lui Courtial.
Votul pentru desemnarea a 11 deputati care ...
Posted: 10 Feb 2012 10:47 PM PST
Articol - Ocuparea tinerilor, cheie pentru o creștere durabilăÎn 2011, șomajul în creștere, în special în rândul tinerilor, este una din cele mai neplăcute consecințe ale crizei economice. Miercuri, deputaţii europeni vor dezbate în plen Analiza anuală a creșterii pentru 2012 în vederea pregătirii Consiliului European din martie 2012.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2012 - PE
Posted: 10 Feb 2012 10:05 PM PST
"Ziua Europeana 112", marcata in scoli: Elevii şi cadrele didactice de la Şcoala nr. 6 Botoşani au aflat, astăzi, de la angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani, despre importanţa şi utilitatea Numărului Unic European de Urgenţă 112 şi modul corect de...
Posted: 10 Feb 2012 08:47 AM PST
Ultima oră/ O româncă de 42 de ani a murit de frig la Roma:
Corpul neînsufleţit al unei românce de 42 de ani a fost găsit într-o “grotă naturală” din cartierul EUR, la periferia Romei, informează autorităţile locale.

Femeia, fără domiciliu stabil în Italia, a încercat să se protejeze de gerul din ultimele ore făcându-şi un adăpost improvizat pentru noapte.

La faţa locului au intervenit carabinierii de la cazarma Villa Bonelli. Bilanţul victimelor a ajuns astfel la 46 persoane, dintre care 3 cetăţeni români.

Primăria Romei a pus la dispoziţie un număr verde pentru semnalarea persoanelor fără adăpost care au nevoie de asistenţă socială. Numărul este: 800-440022, activ 24 ore din 24.

Citeşte şi:

VAL DE FRIG ÎN ITALIA/ CÂŢIVA ROMÂNI AU REFUZAT SĂ-ŞI PĂRĂSEASCĂ BARĂCILE LA ROMA (VIDEO)

Citeşte mai mult...
Posted: 10 Feb 2012 08:47 AM PST
Fini: Cetăţenia italiană pentru copiii care se nasc sau studiază în Italia:
“Cel care s-a născut în Italia,saucel care a încheiat un ciclu de studii, trebuie să poată deveni cetăţean italian cu mult înainte de împlinirea vârstei de 18 ani. Şi aceasta pentru ca această condiţie juridică să corespundă sentimentului inimii sale; pentru ca acesta să nu-şi petreacă anii decisivi ai formării sale umane şi civile în condiţia străinului sau, în unele cazuri, marginalizatului, celui diferit”.


Declaraţia a fost făcută de presedintele Camerei, Gianfranco Fini, la oconferinţă pe tema imigraţiei şi integrării, organizată la Montecitorio.

“Tema cetăţeniei, în strânsă sa relaţie cu cea a integrării, trebuie bineînţeles să nu fie abordată numai prin prismă dimensiunii sale naţionale, ci şi din perspectiva sa europeană" a continuat Fini.

"Marea provocare în care Italia, Franţa şi toate tarile continentului trebuie să se simta azi deosebit de angajate este aceea de a construi un mare spaţiu de libertate, de drepturi si de oportunităţi, acele valoride progres şi civilizaţie care fac parte integrantă din ceea mai fecundă traditie europeană. Nu trebuie să uităm că actuala criză economică şi finaciară este simţită cu gravitate particulară chiar de cetăţenii imigraţi. Şi asta nu doar pentru că ei sunt primii care
Citeşte mai mult...

Posted: 10 Feb 2012 08:45 AM PST
Român blocat în nămeţi lângă Bari, salvat cu elicopterul:
Un tânăr român a fost salvat cu elicopterul după de a rămasblocat timp de patru zileîntr-o fermă din localitatea Palazzo San Gervasio, lângă Potenza, scrie La Gazzetta del Mezzogiorno.


Ferma unde locuia românul a rămas complet izolată de restul lumii şi fără curent electric, din cauza ninsorilor abundente. Românul a reuşit să avertizeze autorităţile de situaţia în care se află, cu ajutorul telefonului mobil.


Pompierii din oraşul Bari au identificat ferma şi, nereuşind să ajungă la român pe şosea, au trimis un elicopter. Echipajul elicopterului au reuşit să coboare un troliu şi să-l urce la bord pe român.
Posted: 10 Feb 2012 08:44 AM PST
Şi românii au dreptul la noul card social:
Imigranţii, la fel ca şi italienii, vor avea noul “social card”, card preplătit reîncărcat de Stat destinat celor mai nevoiaşi. Guvernul demarează un experiment în principalele localităţi din Peninsulă.
Experimentul le va permite să facă cumpărături, pe cheltuiala statului, şi cetăţenilor comunitari şi extracomunitari cu situaţie economică dificilă.
Decretul de lege privind simplificările aprobat pe 27 ianuarie de Guvern prevede un experiment de un an în localităţile cu peste 250.000 de locuitorişi o alocare de 50 de milioane de euro pentru cardurile sociale acordate italienilor şi străinilor rezidenţi.
Suma creditată pe fiecare card va varia “în funcţie de nucleul familial şi de costul vieţii din localităţile angajate în experiment”.
Spre deosebire de cardul înfiinţat în 2008, destinat numai italienilor, noul card social va fi dat şi comunitarilor (români, polonezi etc.) şi extracomunitarilor titulari ai unui “permis CE pentru persoanele cu şedere îndelungată”, aşa-numita carte de şedere.
Guvernul va evita astfel o procedură de infracţiune cu care a ameninţat UE, având în vedere că în ce privesc prestaţiile sociale, cetăţenii altor State membre trebuie echivalaţi italienilor, la fel ca şi titularii de carte de şedere.
Va trece oricum ceva timp înainte de începerea experimentului în marile localităţi. După intrarea în vigoare a decretului-lege
Citeşte mai mult...

Posted: 10 Feb 2012 08:00 AM PST
Alexandru Nazare: In privinta absorbtiei fondurilor europene, avem o tinta ambitioasa de 1,2 miliarde de euro: "Sunt doua axe prioritare care ma intereseaza: accelerarea absorbtiei fondurilor europene, si aici avem o tinta ambitioasa de 1,2 miliarde euro, si restructurarea companiilor de stat din subordine", a declarat Alexandru Nazare, noul ministru al transporturilor la ceremonia de preluare a mandatului. Nazare a mai spus ca va continua toate proiectele incepute de fostul ministru al transporturilor, Anca Boagiu.
Adaugat: Luni, 13 Februarie 2012, 16:35:46
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Joi, 12 Noiembrie 2015, 07:58:37 :

It`s is a very interesting description.
We offer good drugs in meds site shop.

ClausX.O. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 05:25:16 :

I received much of cognitive.
We offer best drugs in walnutscrub no prescription shop.

BeskinZ.I. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 15:16:34 :

I got much of new things.
In our http://buy-essay-for-cheap.concatenasys.com/ you can order best essay work with 100% quality.

VanyaP.M. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 00:25:39 :

It`s is a very interesting site.
Writing your essay the professional as somebody my paper soon as possible.

MedverS.S. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:55:18 :

This is a very great item.
Best Quality at Essay Service company for writing essays works in the short term.

JorgeM.G. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:06:09 :

This is a very great item.
In pharmacy best price for drug. See more to cheap zolmist website.

ClausT.Q. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:29:13 :

I received many of interesting.
We offer cheapest drug in cheap tofranil shop.

VanyaL.V. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:01:14 :

This is a very informative blog.
We offer best drug in cheap cellcept shop.

ClausL.R. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:50:44 :

It`s is a very interesting clause.
Good no prescription medicines in cheap provera blog.

MedverN.L. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:16:12 :

It`s is a very informative blog.
Best without prescription drug in commande maxalt website. In on-line Apteka cheap cost for drug. See more to http://astelin.ruvpn.site/ site. For order best meds click to acquire probalan no rx website.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.