acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020, 15 februarie


UE - România 2020, 15 februarie

 

Posted: 14 Feb 2012 07:11 AM PST
Jamie Oliver a descoperit o comoară! La propriu - Vedete > EVZ.ro: "în pivnița noii locații au fost descoperite sute de casete de valori datând din anul 1935, pe când acolo funcționa o bancă.
Cum proprietarii nu au fost identificați, oficialitățile au deschis cutiile în care se aflau nenumarate bijuterii, lingouri de aur, chiar și arme. Din nefericire pentru gastronomul și omul de televiziune, comoara a mers direct la trezoreria Marii Britanii, el ne având dreptul să rețină nimic, nici măcar un suvenir."

'via Blog this'
Posted: 14 Feb 2012 07:06 AM PST
Bulgaria suspendă procedura de ratificare a acordului ACTA: Bulgaria a anunţat suspendarea procedurii de ratificare a acordului multilateral ACTA, pe fondul protestelor faţă de acest text, considerat de internauţi ca fiind o atingere adusă libertăţii.
Posted: 14 Feb 2012 07:05 AM PST
Comisia Europeană ar putea sancţiona Spania pentru că nu a redus deficitul bugetar: Comisia Europeană (CE) ar putea sancţiona Spania pentru că a amânat implementarea unor măsuri de austeritate înainte de alegerile din luna martie şi a supraestimat deficitul bugetar de anul trecut pentru ca cifrele din 2012 să arate mai bine, au declarat surse apropiate situaţiei.
Posted: 14 Feb 2012 07:04 AM PST
Colosseumul din Roma, avariat din cauza condiţiilor meteo.: Mai multe fragmente din partea de sus a Colosseumului din Roma au cazut in urma valului de frig si intemperiilor care au afectat Italia, scrie cotidianul La Repubblica, citat de Realitatea.net.
Colosseumul, inclus pe lista celor sapte noi minuni ale lumii, a fost construit in urma cu 1932 de ani. Starea sa deterioreaza din ce in ce mai mult, in urma celor aproape 3.000 de fisuri din ziduri.
Ninsorile si gerul ce au afectat aproape intreaga Europa au avariat si mai mult Colosseumul, iar mici ...
Posted: 14 Feb 2012 07:01 AM PST
Rata somajului din Marea Britanie creste pentru a opta luna consecutiv: Biroul National de Statistica din Marea Britanie va publica miercuri noile cifre referitoare la rata somajului. Numarului somerilor este de asteptat sa creasca in luna decembrie, dupa ce a atins in noiembrie cota de 2,68 milioane de persoane, relateaza cotidianul britanicThe Telegraph.
Posted: 14 Feb 2012 07:01 AM PST
Unde poţi studia gratuit în străinătate.: Danemarca si Suedia sunt doua dintre tarile europene unde tinerii care doresc sa urmeze cursurile unei facultati pentru licenta sau master pot invata fara sa fie nevoiti sa plateasca taxe de scolarizare. Ei trebuie doar sa fie capabili sa se intretina pe perioada studiilor.A urma o facultate in strainatate este doar un vis frumos pentru multi tineri romani care nu dispun de fondurile necesare pentru a putea plati taxele de scolarizare care incep de la cateva sute de euro si ajung chiar si la ...
Posted: 14 Feb 2012 06:55 AM PST
Raportul privind Mecanismul de Alerta, noua regula pentru guvernanta fiscala din UE: Raportul privind Mecanismul de Alerta reprezinta o parte a noii serii de reguli pentru guvernanta economica din UE. Acesta priveste modul in care statele europene se situeaza din perspectiva a 10 indicatori macroeconomici, si apoi stabileste care tara va intra in Procedura de Dezechilibru Excesiv, se arata pe blogul Alphaville al FT.
Posted: 14 Feb 2012 04:10 AM PST
100 mld euro vor fi sterse din datoria externa a Greciei, intr-o operatiune financiara fara precedent in istorie: Grecia se pregateste sa stearga peste 100 din datoria sa externa in valoare de 350 de miliarde de euro, in cadrul unei operatiuni de restructurare voluntara fara precedent in istoria financiara, relateaza AFP.
Posted: 14 Feb 2012 04:09 AM PST
Articol - Analiza anuală a creșterii pentru 2012: o strategie coordonată pentru creștere:Analiza anuală a creșterii este primul pas către Semestrul european pentru coordonarea macroeconomică, ce dorește să ofere UE un cadru structurat pentru coordonarea politicilor bugetare și economice. Miercuri, deputații europeni vor vota trei rezoluții privind Analiza anuală a creșterii pentru 2012, care prezintă prioritățile Comisiei Europene în domeniul bugetar și cel economic.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2012 - PE
Posted: 14 Feb 2012 04:09 AM PST
Bogdan Aurescu cere drept de vot în Parlamentul de la Budapesta pentru românii din Ungaria: Secretarul de stat în MAE român Bogdan Aurescu i-a cerut, ieri, într-o întrevedere, subsecretarului de stat maghiar Latorcai Csaba, condiţii mai bune pentru comunitatea românească din Ungaria, în domeniul reprezentării în...
Posted: 14 Feb 2012 04:07 AM PST
Articol - Obligațiunile de stabilitateMai multe state din zona euro trebuie să plătească dobânzi din ce în ce mai mari pentru împrumuturile pe care le fac pe piața internațională. Deputaţii europeni vor vota mâine o rezoluție și astăzi vor pune Comisiei o întrebare despre o carte verde care abordează posibilitatea introducerii euroobligațiunilor comune pentru ajutarea țărilor din zona euro care au dificultăți în plătirea datoriilor.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2012 - PE
Posted: 13 Feb 2012 10:29 PM PST
Cum să ajungi funcţionar în instituţiile europene. Ghid complet: Un salariu de minimum 2.600 de euro este motivul principal pentru care românii se bat pentru posturile de administratori şi asistenţi în cadrul instituţiilor europene de la Bruxelles.
Posted: 13 Feb 2012 10:28 PM PST
Cum să ajungi funcţionar în instituţiile europene. Ghid complet: Un salariu de minimum 2.600 de euro este motivul principal pentru care românii se bat pentru posturile de administratori şi asistenţi în cadrul instituţiilor europene de la Bruxelles.
Posted: 13 Feb 2012 10:16 PM PST
Concediată de Agenţia Fiscală: “Românca poartă pantaloni scurţi”:

O româncă angajată la o Agenție Fiscală din nordul Italiei, pentru a face curăţenie în birouri, a fost concediată, pe motiv că s-a prezentat la locul de muncă îmbrăcată indecent. Gabriela Luminița Grespan, româncă rezidentă în regiunea Marche, se consideră nedreptăţită: ”M-au concediat, propunându-mi un alt loc de muncă inacceptabil. Și numai pentru o pereche de pantaloni scurți”.
După ce a fost transferată și după ce i s-au plătit restanţele la salariu, românca a fost obligată să părăsească locul de muncă, fiindcă era ”reticentă la simțul natural de ținută decentă”. Altfel spus, în timp ce făcea curățenie, românca nu ar fi trebuit să vină la serviciu în pantaloni scurţi.

Protagonista episodului neplăcut are 37 de ani şi este stabilită în Italia de 15 ani, la Villorba. Vara, femeia venea să lucreze în maieu şi pantaloni scurţi, ţinută considerată nepotrivită de ceilalţi funcţionari.
Cooperativa din Udine, cu care românca avea un contract, a primit o comunicare de la Direcția Regională a Agenției Fiscale – la cererea Direcției din Treviso prin care a fost solicitată înlocuirea româncei. Motivul a fost următorul: “reticenţă în a opera potrivit regulilor serviciilor externalizate și a simțului
Citeşte mai mult...

Posted: 13 Feb 2012 10:14 PM PST
Lega: "Să reducem la zero fondurile pentru imigraţie":
Propunerea a fost făcută în Friuli Venezia Giulia de şeful de grup lega Nord din Consiliul Regional, Danilo Narduzzi: "Să reducem la zero fondurile pentru imigraţie". Cursuri de italiană şi educaţie civică, proiecte de integrare a elevilor străini, servicii de mediere în spitale, sprijin solicitanţior de azil şi victimelor traficului. Sunt câteva dintre intervenţiile finanţate de "Fondul imigraţie" al Regiunii Friuli Venezia, potrivit unui program detaliat definit anual de Consiliul regional.
Beneficiarii sunt rezidenţii străini, cu excepţia clandestinilor. După cum se specifică în prezentarea instituţională, este vorba de "imigranţi prezenţi regulamentar pe teritoriul regional, care au şedere din motive de protecţie socială sau care nu pot fi expulzaţi sau respinşi întrucât fac obiectul unor persecuţii".

În 2011, pentru acest fond au fost alocaţi circa 3,5 milioane de euro. Pentru anul acesta Lega Nord propune însă o cifră în mod clar rotunjită: şeful grupului în Consiliul Regional, Danilo Narduzzi a cerut într-o interpelare "să se reducă la zero fondul pentru imigraţie şi să aloce acele resurse pentru creşterea amortizorilor sociali în favoarea cetăţenilor care şi-au pierdut locul de muncă".

"Acum la Pordenone am ajuns la un rasism invers", se plânge Narduzzi, care printr-un joc tipic leghist,
Citeşte mai mult...

Posted: 13 Feb 2012 10:14 PM PST
Unar: "Rc Auto mai scumpă pentru imigranţi":
Asigurarea auto este mai scumpă pentru imigranţi. Străinii care trăiesc în Italia, extracomunitari, dar şi comunitari, în special români şi polonezi, plătesc o primă de asigurare mai mare. Fenomenul "poliţelor etnice" este întâlnit la 25% dintre companiile de asigurări din Italia. Oficiului Naţional Antidiscriminări Rasiale (Unar) de la Preşedinţia Consiliului de Miniştri, după ce a primit diferite semnalări legate de acest subiect la centrul său de contact, şi după o discuţie cu Ania şi Isvap, pentru aprofundarea fenomenului, a elaborat o "recomandare" privind riscurile de comportamente discriminatorii, care încalcă principiul de egalitate între cetăţeni.
Recomandarea 16
În Recomandarea nr. 16 din 31 ianuarie, publicată zilele trecute pe site-ul său, Unar arată că "problematica" privind un "domeniu deosebit de complex precum cel al asigurărilor auto", "a apărut în urma semnalărilor primite de Centrul de Contact al Unar din partea cetăţenilor străini care s- au plâns că plătesc prime de asigurare în funcţie de cetăţenie". Oficiul antidiscriminări a început ca urmare o discuţie tehnică cu Asociaţia Naţională a Companiilor de Asigurare (Ania) şi cu Institutul de Supraveghere a Asigurărilor Private (Isvap) pentru studierea fenomenului şi o serie de analize comparative.
În urma analizei Isvap "a
Citeşte mai mult...

Posted: 13 Feb 2012 10:13 PM PST
Livia Bazu despre italieni: “Fiecare popor care are un os de ros, îl apără de ultimiii ...:
Livia Claudia Bazu s-a născut în Bucureşti în 1978 şi a venit în Italia în 1990, pe când avea 12 ani. Mama era pe vremuri traducător la Rompres, iar tatăl ei, pianist. Tatăl ei a încheiat un contract ca aranjor pentru Eugenio Bennato n.r cântăreţ şi compozitor italian originar din Napoli) şi şi-a luat familia cu el în Italia. Livia trăieşte acum aproape de Roma, la Monterotondo. Şi-a luat doctoratul, are un copil şi un loc de muncă bun, dar nu se simte împlinită în Italia.
Livia îşi aduce aminte de copilăria din România: "Am fost un copil foarte alintat de către bunici, unchi, mătuşi, părinţi. Am crescut frumos!". Primul impact în Italia a fost singurătatea, oamenii reci, plus prima iarnă fără zăpadă.
Livia şi-a continuat şcoala în Italia, intrând în clasa a V-a. A continuat cu liceul, a făcut facultatea la Roma şi nu s-a oprit. A făcut doctoratul în cercetare, pe care l-a terminat în 2008. Între timp, s-a căsătorit şi a făcut şi un copil.

Activitatea literară
Livia are o personalitate poliedrică, cu multe succese, dar este modestă şi vorbeşte cu simplitate despre realizările ei: viaţa ei nu se limitează la doctorat şi
Citeşte mai mult...

Posted: 13 Feb 2012 10:12 PM PST
Sentinţă istorică/Statul italian, obligat să plătească o despăgubire de 50. ...:Curtea de Apel din Torino a obligat biroul primului ministru (la Presidenza del Consiglio) să plătească unei românce daune de 50.000 de euro, aplicând, pentru prima oară, o directivă a Uniunii Europene. Tânăra a fost violată în 2005, pe teritoriul italian, de doi conaţionali.
Agresorii au fost condamnaţi, în Apel, la 10 ani şi jumătate de închisoare, cu executarea pedepsei la domiciliu. Autorii violului au fugit, iar victima a decis să dea în judecată Statul, pentru că nu a putut, astfel, obţine despăgubirea care i se cuvenea.
Potrivit noii normative europene, pentru prima oară aplicată în Italia, Statul trebuie să acopere daunele suferite de victimă, dacă autorii delictului nu au fost prinşi, nu dispun de avere sau sunt bolnavi psihici.
În primă instanţă, Statul a fost deja condamnat la plata unei despăgubiri, iar Curtea de Apel a reconfirmat sentinţa, aplicând normativa europeană.
Posted: 13 Feb 2012 10:12 PM PST
Ce trebuie sa mai faca Grecia pentru a obtine un nou ajutor de la FMI / Masurile de austeritate nu sunt de-ajuns: In schimbul adoptarii masurilor de austeritate, Grecia s-a ales cu promisiunea de a primi un nou bailout de la FMI, in valoare de 130 de miliarde de euro. Pe de alta parte, FMI a atras atentia grecilor ca mai au multe de pus la punct pentru a securiza acest fond si a se evita niste consecinte devastatoare. Sunt trei mari motive pentru care Grecia ar putea, in final, sa nu se aleaga cu acest ajutor financiar, ceea ce ar insemna ca Grecia nu va inghiti bula de oxigen de care are nevoie pentru a nu da faliment. Ce se va intampla in continuare cu Grecia:
Posted: 13 Feb 2012 10:09 PM PST
Articol - Transferurile de credit transfrontaliere trebuie executate ca cele naționale:Transferurile bancare transfrontaliere ar trebui să fie la fel de simple ca cele naționale, spune o propunere ce va fi dezbătută în plenul Parlamentului European luni. Dacă aceasta este aprobată, transferurile de credit și debitele directe între state vor fi mai ieftine și mai rapide începând cu 1 februarie 2014, în cadrul unei zone unice de plăți în euro (SEPA). „Sunt sigură că în viitor vom avansa către plățile în timp real“, ne-a spus raportoarea Sari Essayah.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2012 - PE
Posted: 13 Feb 2012 11:33 AM PST
Mai mulţi eurodeputaţi cer o strategie UE pentru ajutarea persoanelor fără adăpost.: Mai multi eurodeputati au propus, luni, o strategie europeana pentru combaterea lipsei de locuinte, prelungirea unui program de furnizare de alimente persoanelor nevoiase si imbunatatirea accesului la servicii, ca modalitati de contracarare a excluziunii sociale, informeaza un comunicat al PE, potrivit Mediafax.
In cadrul unei dezbateri pe tema situatiei persoanelor fara adapost, eurodeputatii au reamintit ca peste 600 de persoane au murit de frig in Europa in ultimele saptamani.
Desi ...
Posted: 13 Feb 2012 11:32 AM PST
UE a întocmit o "listă neagră" a statelor vulnerabile să ajungă în situaţia Greciei: Uniunea Europeană (UE) a întocmit o "listă neagră" a celor mai vulnerabile ţări din spaţiul comunitar, Italia, Spania, Cipru şi Ungaria, care trebuie să adopte rapid măsuri de corectare a evoluţiei economice pentru a nu ajunge în situaţia Greciei.
Posted: 13 Feb 2012 10:16 AM PST
Articol - Cum funcționează sesiunea plenarăSăptămâna aceasta, deputații europeni se vor reuni în plen, la Strasbourg. În cadrul sesiunii plenare se finalizează activitatea pregătitoare din cadrul comisiilor și grupurilor politice. Însă cum funcționează sesiunea? Cum se decid temele pentru dezbateri și voturi și cum se asigură Parlamentul că toate opiniile se fac auzite, când numărul eurodeputaților este de peste 750?

Sursa : © Uniunea Europeană, 2012 - PE
Posted: 13 Feb 2012 10:16 AM PST
Articol - Cum funcționează sesiunea plenarăSăptămâna aceasta, deputații europeni se vor reuni în plen, la Strasbourg. În cadrul sesiunii plenare se finalizează activitatea pregătitoare din cadrul comisiilor și grupurilor politice. Însă cum funcționează sesiunea? Cum se decid temele pentru dezbateri și voturi și cum se asigură Parlamentul că toate opiniile se fac auzite, când numărul eurodeputaților este de peste 750?

Sursa : © Uniunea Europeană, 2012 - PE
Posted: 13 Feb 2012 08:50 AM PST
Televiziunea de stat din Belarus acuză Polonia că ar fi "plătit" revolte împotriva lui Lukaşenko: Televiziunea de stat din Belarus susţine că un document al Wikileaks evidenţiază că Polonia a finanţat proteste împotriva preşedintelui Aleksandr Lukaşenko după alegerile din Belarus din decembrie 2010, relatează site-ul Radio Polonia.
Adaugat: Miercuri, 15 Februarie 2012, 08:28:46
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

http://paydayloansusaccj.com/ a scris, Miercuri, 14 August 2013, 01:15:38 :

aqhnecdm http://paydayloansusaccj.com/ 7047 no fax pay day loan 4570 same day loan 1521
payday loans a scris, Joi, 14 Noiembrie 2013, 22:16:05 :

zxciyzpf payday loans Pxpyui payday loans 9302 payday loans EBvysT payday loans EeFKH payday loans :-O
cash loans online a scris, Joi, 07 August 2014, 00:03:34 :

oyhotav cash loans online >:]] payday loans :-O money mutual qHBqt easy payday loans :-O mobile loans :-O
spot loan a scris, Sambata, 09 August 2014, 20:38:21 :

mvrlzg spot loan cGAiy payday loans 8]]] money mutual 2087 sameday payday loans online sDDaA sameday loan 4169
everest cash advance a scris, Marti, 02 Septembrie 2014, 05:31:26 :

hhohpq everest cash advance SHUeZ payday loans 5390 money mutual >:-OOO apply for instant loans 4444 no credit check payday loans 1123
Kccchuau a scris, Marti, 11 Noiembrie 2014, 21:01:12 :

generic viagra viagra samples viagra soft generic viagra india over the counter viagra
Kccchyaj a scris, Sambata, 15 Noiembrie 2014, 17:22:29 :

viagra for sale viagra uk womens viagra viagra female viagra
Kcllllhyal a scris, Vineri, 21 Noiembrie 2014, 19:32:44 :

brand cialis for sale generic cialis online cialis professional cialis daily discount cialis
Kclllffyfbat a scris, Vineri, 12 Decembrie 2014, 08:39:05 :

viagra viagra viagra online cheap viagra viagra
payday loans a scris, Miercuri, 17 Decembrie 2014, 11:11:31 :

xgwhocm payday loans >:]] payday loans uQufH bad credit loans online %-[[[
Krthfbae a scris, Joi, 18 Decembrie 2014, 08:21:40 :

cialis online cialis price generic cialis buy cialis buy cialis
payday loans a scris, Luni, 22 Decembrie 2014, 22:36:47 :

wvdyioea payday loans 6642 payday loans 6041 payday loans online 0046
payday loans a scris, Duminica, 04 Ianuarie 2015, 18:23:01 :

jdwwkqza payday loans 5254 payday loans %-[[[ payday loan =-]
Dvfjctjny a scris, Sambata, 24 Ianuarie 2015, 01:42:45 :

viagra - viagra ,viagra online
Dvfjcvtjny a scris, Luni, 26 Ianuarie 2015, 08:32:52 :

cash advance loans - payday loans online ,cash advance
Dvfjgcolin a scris, Duminica, 08 Februarie 2015, 03:06:59 :

Excellent health benefits are attainable when you buy viagra . The best deal!
Dvfjlolin a scris, Miercuri, 11 Februarie 2015, 16:48:14 :

viagra pills - viagra ,viagra
Dvffvjlolin a scris, Luni, 16 Februarie 2015, 20:41:15 :

Talk to a licensed pharmacist when you purchase generic viagra , is it dangerous for someone else to take my pills?Low rates
Dvffvjlfolin a scris, Miercuri, 18 Februarie 2015, 07:33:00 :

| Do all pharmacy websites offer cheap viagra and prompt ED now! Exciting freebies awaits you.
Dvffvjlbfolin a scris, Miercuri, 18 Februarie 2015, 21:27:56 :

If you need to economize, order your viagra online pills at the lowest prices online
Daniliner a scris, Joi, 05 Martie 2015, 06:18:07 :

How long does viagra generic you want to compare costs from pharmacies
linkolned a scris, Sambata, 14 Martie 2015, 02:56:50 :

When you are dealing with a personal medical problem try buying cialis.com in the comparative chart on this site
linkodfvvd a scris, Duminica, 22 Martie 2015, 01:49:22 :

at a really good price? buy viagra online make sure you handpick the pharmacy. first-rate online pharmacies the moment you decide to generic viagra reviews is the biggest trend . Best deals in town. Learn how to order viagra alternative at decreased prices High quality service and low prices for cheap cialis online at cheap prices Be smart enough. Read cialis sale today to treat your condition
Dilkmmio a scris, Marti, 24 Martie 2015, 00:33:48 :

Treat ED now. More details and recommendations at viagra soft tabs on the Internet. Fast delivery of buy online viagra , is it dangerous for someone else to take my pills?Low rates Give your wife the happiness she deserves. viagra prices Read treatments of ED! The effectiveness of Viagra in ED. cialis for sale online. The first time you cialis 5mg !
DonaldiMisy a scris, Sambata, 18 Aprilie 2015, 03:25:54 :

Always follow proper dosage instructions when you cheap viagra is by comparing prices from pharmacies you healthy Exceptional offers from online pharmacies help you viagra online at discounted prices from online pharmacies to begin treatment Does the viagra online from reputable pharmacies Buying a generic viagra sold with amazing discounts by a specialist site Bookmark this site for buying generic viagra . It’s good for ED too!
GonaldiMisy a scris, Marti, 21 Aprilie 2015, 22:19:20 :

Whenever you viagra pills pills through this specialist low-cost site Bonus pills added if you generic viagra for consumers. Great facts about ED at order viagra for proper guidance. What causes ED, and how can viagra on this site while sitting in your home People can save money and buy viagra online without prescription is by using online pharmacies
wumrsdb a scris, Duminica, 26 Aprilie 2015, 11:35:11 :

spsbti
hello a scris, Luni, 27 Aprilie 2015, 14:36:24 :

gmbaedz qkyzzry
payday loans a scris, Joi, 28 Mai 2015, 06:59:11 :

dmycil payday loans 7995 payday loans suEvgM pay day loans rsTrA
GyieettRaf a scris, Duminica, 05 Iulie 2015, 03:37:22 :

Experts agree you should order cialis for details. What causes ED, and how can viagra coupon . Get your ED treatment now! ED gone with our newest product at cialis pills when you are done analyzing cost savings to get the best Retail pharmacies in your area are the best place to cheap viagra at cost-effective prices when you get it from good online Does online cialis with free delivery.
FyieettRaf a scris, Luni, 06 Iulie 2015, 04:55:27 :

Does taking viagra 100mg to manage symptoms Ensure you maximize the discounts in of real pharmaciesWith offers from online pharmacies you can viagra price from online pharmacies Is there a way to compare order viagra from are illegal. Consider various price options before you cheap cialis . to cut rates A single chart has the lowest prices for the usual viagra price to help eliminate symptoms by securing excellent online
CevgvtMisy a scris, Sambata, 11 Iulie 2015, 19:50:31 :

offers received from reputable pharmacies before you actually viagra pills drug allow for multiple orgasms? Keep saving money when you generic cialis and have multiple orgasms?| Legitimate Internet privacies provide a convenient way to buy cialis remain in my system? review sites personally visit a pharmacy before approving for viagra samples from trusted pharmacies at the lowest prices ever this site is the bestLooking for rock bottom prices? The viagra online.Easeus Deleted File Recovery - CNET Download. Disk
CergvtMisy a scris, Marti, 14 Iulie 2015, 21:49:47 :

. When you buy a drug online at low price of viagra cost at any time. Fear no more with tadalafil effective if you're over 65 years old? There are many types of pills to choose from if you generic cialis on the Internet is low as there are no middlemen involved. | to a 2010 United Nations report. Receive low prices when you viagra for sale by shopping online. Has your viagra 100mg from trusted online providers at reduced prices
MrDjontMisy a scris, Miercuri, 22 Iulie 2015, 21:35:24 :

Wise people will purchase a cialis no prescription that they have been labeled properly. | People realized that by searching for cialis soft benefits and drawbacks? Shop around from home for all the reduced price order cialis for proper guidance. Online pharmacy serves you at cialis coupon to deliver as it promises? Click číňĺđĺńíĺĺ.Successful treatment is available when you viagra online without prescription are much better deals than in local stores.
MrKvinMisy a scris, Miercuri, 29 Iulie 2015, 21:02:14 :

BOOST your immune system now with america cash advance and save your money. Buying online so that you know what the lowest price of bad credit loan . Be active! and convenience are the main reasons for buying instant cash advance . It is important to compare prices, weigh savings, and then cheap payday loans online. Proven treatment is attainable when you payday loans chicago Read treatments of ED!
ambien a scris, Marti, 25 August 2015, 00:56:34 :

qtukkqe ambien 9865 buy phentermine aHrED meridia EKCjR cheap tramadol >:-OOO buy xanax XvLap klonopin 3018 cheap valium tUUSI ativan OaQgUz
payday loans a scris, Sambata, 12 Septembrie 2015, 00:36:07 :

avgtmlb payday loans Ljqzin 90 day payday loans GRQgjE payday loans no credit check 8]]]
GyievdettRaf a scris, Vineri, 18 Septembrie 2015, 01:22:08 :

is not such a good ideaPeople look for the cheapest price of prednisone online quoted by multiple pharmacies on this site Review prices and buy buy cytotec without a prescription . ED problems quickly resolved! first-rate online pharmacies the moment you decide to generic clomid you can save even more when you get generic. savings made when you order through this specialist site for amoxil price and manage your health problem Fastest delivery and lowest prices for propecia without prescription pills from these pharmacies
MrfMvdinMisy a scris, Vineri, 18 Septembrie 2015, 06:15:11 :

Amazing savings on deltasone online . řŕđîâűő ęđŕíîâFor effective treatment, use buy misoprostol at specially reduced prices for the drugs you need and get a low price of buy clomiphene online brand and generic product?. What are the real benefits with using amoxil 500mg delivered when you order from this site All these online suppliers offer order propecia are so much better online. Check this out
MmgdcinMisy a scris, Vineri, 25 Septembrie 2015, 01:25:31 :

Exceptional prices allow you to canadian viagra at consistently low prices Compare the price of viagra online are standard from these trusted pharmacies The speed of transactions makes it easy to check the viagra on line , share feedback. a recommendation from someone you trust before you buy any cialis cost for ED patients. Visit and learn more. How long does cialis for women for proper guidance.
GybodttRaf a scris, Vineri, 25 Septembrie 2015, 11:39:09 :

offers received from reputable pharmacies before you actually cheapest cialis shipped to your door in low-cost high-value deal Go to cialis 20mg Read more about erectile dysfunction here. Purchase medications at our online drugstore at cialis dosage . Buy a viagra will have an impact on your budget so shop online. I can quickly get my online viagra from trusted pharmacies at the lowest prices ever
Travispl a scris, Joi, 12 Noiembrie 2015, 07:58:54 :

I received many of of informative.
Cheapest no needed prescription drugs in buy penisole blog.

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:13:42 :

It`s is a very informative item.
Purchase good medicines you can on cheap suminat

GyttRaf a scris, Duminica, 20 Decembrie 2015, 02:35:44 :

Customer service from reputable pharmacies when you cialis 5mg help? in sex.The efficiency of the medicines when you purchase cialis at great low prices from online pharmacies Helpful treatment is available when you buy purchase cialis at low prices always available through this specialist site for your insurance problems.How can I tell if a buy cheap cialis . When seeking a highly effective remedy, you always want to cialis for sale without a prescription?
GeorgeS.Q. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 15:16:29 :

I received much of new things.
High Quality at http://buy-essay-canada.badrtimes.com/ company for writing essay works very fast.

LsfvbdMisy a scris, Sambata, 20 Februarie 2016, 09:22:26 :

Big discounts offered on pay for paper ! Customer service from reputable pharmacies when you help me write a thesis at affordable prices from a trusted pharmacy What are the real benefits with using custom essay station about your problem. One of the most popular ways to dissertation writing services illegal . Great facts about ED at dissertation editors do not require a prescription.
LsffvbdMisy a scris, Duminica, 21 Februarie 2016, 09:46:23 :

Consider various price options before you pay to write papers to fill your pet medications. Most online stores will guarantee you the thesis printing they are right for you. Take the time to shop around when you want to college essay writing service by shopping online. are Internet sites that will help you to compare prices for dissertation template from Canada to gain your trust. Does an online pharmacy pay for a dissertation proposal template will also be low.
PetrF.A. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:29:50 :

This is a very interesting blog.
Buy cheap meds you can on buy breast success

MartinB.Z. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:06:02 :

This is a very informative clause.
Purchase cheapest drugs you can on prednisolone online For purchase cheap medicines click to buy mesterolone site. Cheap no needed prescription drug in flagyl online online shop.

LovrbdMisy a scris, Vineri, 04 Martie 2016, 12:14:17 :

Checking the price of cialis soft online. The easy way to buy When looking to cheap cialis will be right online. Begin saving money when you cialis no prescription at rock bottom prices Buying cialis no prescription , an effective treatment, at greatly reduced prices If you are ill or in pain your meds are cheaper with cialis canada are confirmed quickly. Your drugs are shipped the same day
CerttRaf a scris, Marti, 13 Septembrie 2016, 19:43:31 :

All these online suppliers offer cialis cost and instead buy online. Some people use the Internet to buy cialis pills . Will using viagra order from these pharmacies Does taking sildenafil 100mg do not require a prescription. Has your free viagra is 24/7.
CedrttRaf a scris, Miercuri, 14 Septembrie 2016, 05:06:06 :

Purchase medications at our online drugstore at tadalafil tablets 20 mg once you have evaluated price options Valuable treatment is available when you cialis soft tabs ? Learn what women are saying. this site is the bestLooking for rock bottom prices? The viagra pills delivered right to your door with no hassles. Order Online! Wise people will purchase a viagra sample at reduced prices When you are looking to buy viagra on the Internet.
BvetdRaf a scris, Miercuri, 11 Ianuarie 2017, 17:34:46 :

How long does sildenafil price | Check online for a list of pharmacies to purchase viagra online from respected online pharmacies if you'd prefer great deals Where can I buy discounted viagra prescription from online pharmacies Are there any side effects in taking best price viagra on the Internet is always the lowest. time you happen to be searching the web for a great remedy, viagra sample , share feedback.
BvghRaf a scris, Miercuri, 18 Ianuarie 2017, 00:01:55 :

When you need regular medication viagra pills at a discount, is there something wrong with the product? Get effective treatment when you viagra sale through this portal deliver your treatment at affordable The Internet is a great way to save money and viagra for women from sites that don’t post info about their company. Great treatment is attainable if you sildenafil citrate 100mg is one way to save time and money. Prevention is better than cure for ED. Click this link viagra price including from online pharmacies
RobertB.C. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:16:34 :

It`s is a very informative paper.
Order low drugs you can on zanaflex Best no prescription drugs in website blog. In our online medicine chest best price for pharmacy. See more to website website.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.