acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020, 15 decembrie


Posted: 15 Feb 2012 02:55 AM PST
VIDEO/ Extremiştii olandezi de la PVV au înfiinţat un site împotriva românilor: “Est ...:
Formaţiunea anti-imigranţi, Partidul Libertăţii (PVV), condusă de Geert Wilders (foto), a lansat un nou site, pe care olandezii îşi pot spune nemulţumirile legate de imigranţii din Europa de Est, în special de români.”Aveţi probleme cu oamenii din Europa Centrală şi de Est? V-aţi pierdut slujba din cauza unui polonez, bulgar, român sau alt cetăţean est-european? Vrem să aflăm”, se spune pe site.

Iată site-ul unde PVV strânge plângeri împotriva românilor: http://www.meldpuntmiddenenoosteuropeanen.nl/


Site-ul este ilustrat cu titluri de prima pagină apărute în unele ziare din Olanda, cum ar fi “Nu ar fi mai bine dacă te-ai întoarce acasă?” şi “Est-europenii, criminali tot mai mari”.


Unul dintre liderii partidului anti-imigraţie, parlamentarul Ino van de Besselaar, a afirmat pentru “DucthNews.nl” că scopul înfiinţării acestui site este de a cunoaşte mai bine “problemele cauzate de est-europeni în privinţa infracţionalităţii, a alcoolismului, consumului de droguri, şi a prostituţiei”.


DutchNews.nl aminteşte că, în ultimii ani, numeroşi politicieni olandezi au făcut apel la acţiune, pentru a stopa “tsunami-ul” de muncitori polonezi şi est-europeni în această ţară.


Mai mult, ministrul Henk Kamp a cerut ca polonezii care nu au loc de muncă să fie deportaţi, deşi acest lucru este imposibil
Citeşte mai mult...

Posted: 15 Feb 2012 02:54 AM PST
Comisia Europeană: Ţările vizate de siteul discriminator olandez să se adreseze CEDO: Toate ţările afectate de site-ul discriminator lansat de Partidul Olandez al Libertăţii, printre care România şi Bulgaria, ar trebui să sesizeze instanţa olandeză sau Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) în această...
Posted: 15 Feb 2012 02:46 AM PST
Posted: 15 Feb 2012 02:46 AM PST
Posted: 15 Feb 2012 12:16 AM PST
Liderii coaliţiei semnează la ora 13.00 protocolul pentru ratificarea tratatului de guvernanţă în UE: Liderii coaliţiei vor semna, miercuri, la ora 13.00, la Parlament, protocolul privind ratificarea tratatului de guvernanţă în cadrul UE
.
Posted: 15 Feb 2012 12:14 AM PST
OSCE, îngrijorată că Acordul ACTA ar putea încălca libertatea de expresie: Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) şi-a exprimat, ieri, îngrijorarea cu privire la Acordul Comercial de Combatere a Contrafacerii (ACTA) şi a cerut să se respecte libertatea de exprimare, într-o scrisoare...
Posted: 14 Feb 2012 10:34 PM PST
Campanie ARI- Gazeta Românească “SOS România!” pentru a ajuta sinistraţii de acasă:
Asociaţia Românilor din Italia şi Gazeta Românească lansează campania “SOS România!”, prin care conaţionalii din Peninsulă sunt rugaţi să ajute victimele gerului care a pus în genunchi populaţia judeţelor Vrancea şi Buzău.

“În zonele cele mai afectate de ninsori şi ger mii de români au rămas fără curent electric, apă, mâncare şi medicamente (FOTO). De aceea vom organiza cel puţin un transport de ajutoare, pe care le vom strânge de la românii de aici", se arată într-un comunicat ARI.
Scopul campaniei este acela de a strânge îmbrăcăminte, alimente, pături şi alte bunuri de primă necesitate, care vor fi trimise în zonele afectate.
“Până duminică, 19 februarie, vom aduna alimente neperisabile şi haine de la toţi cei care vor să participe la campania noastră, români şi italieni. Apoi punem la dispoziţie un camion pentru a transporta totul în România”- ne spune Eugen Terteleac, preşedintele ARI.
“Am purtat discuţii şi cu cei de la Crucea Roşie Italiană, pentru a ne uni eforturile, inclusiv printr-o colaborare cu Crucea Roşie din România.”, mai adaugă Terteleac.
Ce pot face româniii din Italia care vor să participe la campanie? “Deocamdată, organizăm colectarea bunurilor de primă necesitate: conserve, paste, făină, orez, biscuiţi, cafea, ciocolată, ceai,
Citeşte mai mult...

Posted: 14 Feb 2012 10:33 PM PST
Ion şi Ancuţa Istrate, campioni de karate imigraţi la Verona: “Înainte de 2007 ne ...:
O familie de români, soţ şi soţie, rezidenţi în regiunea Friuli-Venezia Giulia, practică cu succes artele marţiale. Eu au devenit campioni naţionali şi chiar mondiali la karate, cu cluburile la care activează. Succesul lor a început încă din România, unde fuseseră convocaţi la loturile naţionale. Chiar dacă au trecut prin momente dificile, au ales să rămână în Peninsulă.


Familia Istrate este un nou exemplu al faptului că România pierde valorile sportive, care din cauza situaţiei economice aleg să reprezinte alte ţări în arenele din lume. Atât Ion Istrate, cât şi soţia sa, Ancuţa, sunt campioni la karate, convocaţi în trecut la loturile naţionale din România, dar care au ales Italia, care le recunoaşte valoarea.Ion Istrate are 39 de ani, este originar din Slobozia, iar Ancuţa Istrate, soţia sa, are 29 de ani şi s-a născut la Iaşi. Primul care a venit în Italia a fost Ion, în 2004, pentru un stagiu de pregătire, iar la aproape un an şi jumătate, l-a urmat şi Ancuţa, care şi-a amânat plecarea pentru a termina facultatea.
"În Italia am ajuns în februarie 2004. Am venit pentru un stagiu de pregătire de karate (shotokan) la Verona,
Citeşte mai mult...

Posted: 14 Feb 2012 10:31 PM PST
O cerşetoare a câştigat procesul împotriva unui ziar din Peninsulă: “Fotografia e ...:
Curtea de Casaţie a dat dreptate unei românce de 30 de ani, a cărei fotografie a apărut într-un ziar din Trento, cu o explicaţie defăimătoare. Sentinţa în cazul C. Ciurar va constitui un precedent în jurisprudenţa italiană: ziariştii nu pot publica fotografii ale persoanelor care cerşesc, decât dacă feţele protagoniştilor sunt blurate. “În conştiinţa colectivă, cei care sunt constrânşi să cerşească sunt plasaţi pe ultima treaptă a scării sociale"- se arată în sentinţa Curţii.
Cazul Ciurar/ Românca, într-un ziar din Trento: “Cerşetoarea în acţiune”

Decizia a sosit după ce Curtea Supremă a analizat cazul unei femei românce, Ciurar C., care a depus plângere pentru că a apărut într-o fotografie care însoţea un articol al unui ziar din Trento- nu este publicat numele ziarului- în care erau prezentate reacţiile şi comentariile cetăţenilor, şi aceştia apărând în fotografii, în cadrul unei discuţii pe tema "pachetul siguranţei publice" şi privind înfiinţarea patrulelor.
În completarea articolului, fotografia femeii avea explicaţia "o cerşetoare în acţiune în centrul istoric din Trento".
În primă instanţă: “Articol nedefăimător
Judecătorul pentru anchete preliminare din Trento, decretase pe 31 ianaurie 2011neînceperea urmării penale "pentru că fapta nu subzistă" în privinţa directorului şi jurnalistului, considerând articolul nedefăimător
Citeşte mai mult...

Posted: 14 Feb 2012 10:31 PM PST
Episcopii italieni din CEI, apel către Parlamentul italian: “Da cetăţeniei pentru ...:

Mai mulţi episcopi au făcut un apel către Parlamentul italian, pentru promovarea legii care prevede recunoaşterii cetăţeniei pentru copiii de imigranţi născuţi în Italia, aşa-numitul “ius soli “.
Tema a fost menţionată în discursul de deschidere a reuniunii Conferinţei Episcopale Italiene (CEI), de către Cardinalul Angelo Bagnasco, preşedintele CEI.
Într-o notă difuzată de către purtătorul de cuvânt al Conferinţei Episcopale, Mons. Domenico Pompili, se face trimitere la dezbaterea internă din cadrul Consiliului Episcopal permanent, unde mai mulţi episcopi s-au solicitat şi ‘’au pledat în favoarea recunoaşterii cetăţeniei pentrucopiii imigranţi născuţi în Italia.’’
Acesta este, dealtfel, o luptă dusă în ultimii ani de mai multe organizaţ ii catolice, printre care Fundaţia Migrantes şi Caritas, ambele legate de Conferinţa Episcopală.
Pe aceeaşi temă şi de mai multe ori s-a pronunţ at şi actualul ministru pentru Cooperare, Andrea Riccardi şi
Citeşte mai mult...
Posted: 14 Feb 2012 10:24 PM PST
Marile companii din Europa concediază de trei ori mai mulți angajați în 2012: În primele cinci săptămâni ale anului, marile companii din Europa au anunțat de trei ori mai multe concedieri decât în 2011, transmite Bloomberg.
Posted: 14 Feb 2012 10:49 AM PST
Valentine's Day, invocată de Comisia Europeană, Parlamentul European şi ONU pentru a vorbi despre roboţi, moşteniri sau violenţă: Valentine's Day a fost un pretext potrivit, marţi, pentru instituţiile internaţionale, pentru a atrage atenţia asupra agendei lor de lucru, CE făcând referire la construcţia de roboţi cu trăsături umane, PE la problema moştenirilor transfrontaliere, iar ONU la violenţa împotriva femeilor.
Posted: 14 Feb 2012 09:42 AM PST
Comisia Europeană: Un număr de 12 ţări UE prezintă vulnerabilităţi care subminează creşterea economică - Mediafax: "Raportul, care marchează introducerea unei supravegheri mai stricte pentru statele membre, nu include ţările care au acorduri de asistenţă financiară cu UE, precum Grecia, Irlanda, Portugalia sau România, întrucât acestea sunt supuse deja unei supravegheri economice sporite."

'via Blog this'
Posted: 14 Feb 2012 08:59 AM PST
Protest cu roşii al fermierilor spanioli la o reprezentanţă a UE din Madrid.: Circa 100 de fermieri au aruncat, marti, cu rosii spre o reprezentanta a UE din Madrid, cerandu-le eurodeputatilor sa nu voteze acordul extins dintre UE si Maroc, informeaza AFP, potrivit Mediafax.
"Uniunea Europeana, nu tradati agricultura!", se putea citi pe o pancarta a manifestantilor veniti din Andalucia pentru a protesta fata de acest proiect care ofera o serie de avantaje Marocului.
"Un atac cu rosii - aceasta este ceea ce merita politica agricola a Uniunii Europene", a declarat Andres ...
 
Adaugat: Joi, 16 Februarie 2012, 13:41:51
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:16:52 :

I get much of cognitive.
In on-line Apteka cheapest price for medicines. See more to buy trental online blog.

DavidH.V. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 00:27:56 :

It`s is a very informative clause.
Writing your papper the professional as essay for me online soon as possible.

DanielR.Y. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:50:54 :

It`s is a very great blog.
Best without prescr medicines in cheap allegra website.

StivE.Y. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:06:07 :

I received much of interesting.
We offer low drugs in cheap bodymass shop. For buy cheap medicines click to cheap florinef online shop. Cheapest no presc drugs in buy plendil blog.

PetrT.E. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:17:02 :

This is a very informative site.
We offer low drug in http://vermox.myvpn.site/ shop. For order cheap medicines click to site online shop. Purchase cheap drugs you can on cheap keppra sin receta medica

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.