acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020, 16 februarie


Posted: 16 Feb 2012 07:05 AM PST
Bogdan Aurescu s-a intalnit cu noul ambasador al Rusiei, Oleg Malghinov: Speram intr-un salt calitativ al dialogului politic - Esential - HotNews.ro: "Bogdan Aurescu "a subliniat importanta valorificarii de catre ambele parti, prin actiune comuna, a oportunitatilor de dezvoltare pe baze pragmatice a relatiilor bilaterale si a evidentiat dinamica pozitiva a contactelor la nivel de lucru din ultima perioada, care vor continua si in acest an, exprimand speranta ca aceasta se va traduce in viitor intr-un salt calitativ al dialogului politic", se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe.
"
'via Blog this'
Posted: 16 Feb 2012 05:17 AM PST
Casa Albă califică drept "glumă" referendumul privind noua Constituţie din Siria: Casa Albă a calificat miercuri drept "glumă" anunţul regimului sirian de a organiza un referendum privind un proiect pentru o nouă Constituţie în timp ce încă se continuă represaliile faţă de opozanţii regimului condus de Bashar al-Assad.
Posted: 16 Feb 2012 05:14 AM PST
Monica Macovei: Trebuie luate măsuri urgente pentru combaterea corupției: Europarlamentarul PDL Monica Macovei a tras acest semnal de alarmă după ce Comisia Europeană a publicat un Eurobarometru, care arată că 96% dintre români consideră corupția ca fiind o problemă majoră a țării.
Posted: 16 Feb 2012 02:14 AM PST
CJUE: Reţele sociale nu pot fi constrânse să instituie un sistem de filtrare general.: Administratorul unei retele sociale online nu poate fi constrans sa instituie un sistem de filtrare general, care sa-i vizeze pe toti utilizatorii sai, pentru a preveni utilizarea ilicita a operelor muzicale si audiovizuale, a decis, joi, Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) de la Luxemburg, informeaza Mediafax.
Posted: 16 Feb 2012 12:31 AM PST
Dacian Cioloş: România va trebui să fie mai activă în dezbaterile privind PAC.: Romania va trebui sa fie in perioada urmatoare mai activa in ceea ce priveste dezbaterile pe marginea Politicii Agricole Comune, a declarat, joi, comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos, potrivit Agerpres.
'Politica Agricola Comuna este construita, dar Romania va trebui sa fie mai activa in perioada urmatoare in dezbaterile ce vor avea loc', a spus Ciolos, la finalul intalnirii cu ministrul Agriculturii, Stelian Fuia.
In cadrul discutiilor a fost abordata si ...
Posted: 16 Feb 2012 12:10 AM PST
Articol - Dezbateri privind cazurile urgente de încălcare a drepturilor omuluiÎn fiecare perioadă de sesiune de la Strasbourg, Parlamentul reacționează la cazurile urgente de încălcare a drepturilor omului din lume. Săptămâna aceasta, pe ordinea de zi se află Belarus, Japonia și Egiptul. Președinta subcomisiei pentru drepturile omului, Barbara Lochbihler, spune că dezbaterile sunt instrumente adecvate pentru abordarea situaților urgente, adresând guvernelor cereri de oprire a încălcărilor și sensibilizând populația la importanța respectării drepturilor omului.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2012 - PE
Posted: 15 Feb 2012 11:58 PM PST
Cântec despre Ion Cazacu, românul ars de viu de patronul lui italian în anul 2000:Grupul italian rock "Teatro degli Orrori" a dedicat un cântec de pe albumul "Il Mondo Nuovo" muncitorului român Ion Cazacu, cel care în anul 2000 a fost ars de viu de patronul lui, la Gallarate (Varese), pe 14 martie 2000. Muncitorul a fost incendiat de Cosimo Iannece pentru că a cerut să fie angajat cu acte în regulă, după ani de muncă la negru. În urma arsurilor pe 90% din corp, Ion a murit, după o lună de agonie, lăsând în urmă o soţie şi două fiice. Italianul a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru omucidere, pedeapsă redusă apoi la 16 ani.

"ACEASTA ESTE O ŢARĂ LA FEL CA ACUM 12 ANI"


Varese News publică un interviu cu Pierpaolo Capovilla (foto), solistul grupului "Il Teatro degli Orrori", care a compus piesa intitulată "Ion".

Cum aţi aflat de povestea lui Ion Cazacu?

«Din articolele din ziare, la câteva zile după comiterea faptei. De atunci mă gândisem să scriu un cântec despre ce i s-a întâmplat lui Ion, dar numai astăzi, la doispreze ani de la fapte, am decis chiar să-l fac.»

Aţi vorbit cu rudele?

«Am cunoscut-o pe soţia sa, Nicoleta şi pe cele două
Citeşte mai mult...

Posted: 15 Feb 2012 11:58 PM PST
Natalia Moraru, o moldoveancă la Rebibbia:Nu, nu este deţinută la celebra închisoare romană Rebibbia. Natalia Moraru e mediator cultural. Şi lucrează la Rebibbia şi Regina Coeli din anul 2006, fiind angajată aici după absolvirea masteratului la Universitatea Roma 3.

A venit în Italia în 2000, alungată desituaţia disperată din Republica Moldova, unde diploma ei de licenţă în pedagogie şi psihologie la Universitatea din Tiraspol nu-i permitea să supravieţuiască. A avut la început joburi de ocazie, iar mai apoi a hotărât, îndemnată de tinereţea ei, să investească în studii. A reuşit.

Profesia de mediator cultural o încântă şi Natalia o laudă cu multă convingere. "În penitenciar spune ea mediatorul e foarte important. Creează un raport de încredere şi înţelegere între deţinuţii care provin din diferite ţări străine şi operatorii penitenciarului. Eu, de exemplu, mediez între poliţie, educatori, medici, psihologi, director, pe de o parte, şi deţinuţii străini care provin din Estul Europei (România, Republica Moldova, Georgia, Ucraina ş.a.), pe de altă parte.

Împreună cu operatorii penitenciari, medicul şi psihologul în primul rând, efectuez colocvii la prima intrare a deţinuţilor în penitenciar. Ascultăm doleanţele interlocutorilor noştri şi le dăm sfaturi pentru o integrare corectă pe perioada detenţiei.

Le explicăm drepturile şi activităţile de
Citeşte mai mult...

Posted: 15 Feb 2012 11:58 PM PST
Alina Boca, de la catedra din România la business cu flori în Londra: “Clienţii mă susţin!”:
Alina Boca e în Londra doar de 4 ani, timp în care a reușit să pună pe picioare o afacere înfloritoare,și la propriu și la figurat. A renunțat la catedra pe care o avea în România, într-un liceu din orașulnatal Târgoviște, pentru a-și urma dragostea în Marea Britanie, iar acum conduce aici o mică afacere în domeniul aranjamentelor florale.


Tânăra româncă a plecat din țară mânată de destin. Destinul, în cazul de față, fiind cel care urma să-i devină soț. “Sincer, am venit în UK fiindcă soțul meu, român și el, trăia aici. În perioada în care l-am cunoscut, eu lucram la un liceu pedagogic din Târgoviște, fiind absolventă a Universității de Limbi Străine din București. Pot spune că motivul plecării mele din țară a fost o cerere în căsătorie”, povestește Alina despre începutul experienței sale britanice.
A început ca florăreasă într-un flower shop din Hendon, a ajuns managerul acestei florarii, iar între timp și-a dezvoltat și propria afacere. “Când am venit în Anglia, am în cercat să-mi caut un job pe baza cunoștințelor pe care le-am acumulat în țară. Însă, în timpul în care am așteptat echivalarea diplomelor de la NARIC, am aplicat pentru un
Citeşte mai mult...

Posted: 15 Feb 2012 11:57 PM PST
VIDEO/ Emilia Jitaru din Bacău, călugăriţa antrenoare la Livorno: „Fotbalul transmite ...:
Emilia Jitaru, 42 de ani, călugăriţă din Congregaţia “Maestre Pie Venerini”, a devenit “vedetă” în Peninsulă, ca antrenoare a unei echipe de fotbal de tineri.
Înainte de a se călugări, Emilia a jucat fotbal de performanţă, la clubul Moldova Sport Bacău, fiind chiar selectată pentru Naţionala feminină. La 21 de ani a simiţit vocaţia religioasă şi a intrat în institutul Maestre Pie Venerini la Livorno. Dragostea pentru sport a făcut-o să înfiinţeze o echipă de fotbal pentru tinerii defavorizaţi.
Povestea Emiliei este relatată de săptămânalul diocezelor regionale, Toscana Oggi. A început să joace fotbal când avea 10 ani, a fost într-o echipă de seria A din Bacău şi chiar a fost selectată să facă parte din naţională. A marcat în total 25 de goluri. La 21 de ani, brusc, a renunţat.
“La 21 de ani am simţit că sportul îmi oferea numai bucurii de moment şi că aveam un gol interior explică Apoi am descoperit că am fost chemată de Dumnezeu pentru o misiune”.
VIDEO AICI
“Eram o fată normală, eram bună la fotbal, aveam un iubit, familia mea era înstărită, dar... de Sf. Maria, pe 12 septembrie 1992, după o partidă, am mers la slujbă şi
Citeşte mai mult...

Posted: 15 Feb 2012 11:57 PM PST
Record ruşinos al unui român: “Primul care a vandalizat Arena din Verona”:
Un român a fost arestat pe 9 februarie de carabinierii din Verona pentru că a vopsit cu un spray cu vopsea un stâlp al Arenei, amfiteatrul roman vestit în întreaga lume.


Todor Tiberiu Trîmbiţaş, de 30 de ani, după ce a mânjit un pilon al arcadei anticului amfiteatru, a fost pus pe fugă de câţiva turişti. Carabinierii din Verona, după ce li s-a descris persoana de către martori, au început căutarea bărbatului, găsindu-l după câteva ore pe o stradă.


Dus la cazarmă, românul, fără domiciliu stabil şi cu antecedente penale, a fost arestat pentru distrugere agravată de faptul că a comis fapta asupra unor lucruri de interes istoric şi artistic.
A fost denunţat şi pus imediat în libertate de judecători.
Todor Tiberius Trîmbiţaş riscă să rămână în istorie pentru un record puţin edificator. A fost primul care a mânjit amfiteatrul liric cel mai faimos dinlume”, scrie cotidianul L’Arena.
Pe 10 februarie, reprezentanţii Administraţiei veroneze, ai carabinierilor de la Nucleul pentru protecţia bunurilor ambientale şi experţii de la Primărie au fost în inspecţie pentru a verifica amploarea daunelor. În acelaşi timp, Trîmbiţaş era judecat şi condamnat la două luni de închisoare cu suspendarea pedepsei.

Citeşte mai mult...
Posted: 15 Feb 2012 11:57 PM PST
Liga Nordului va lansa un site anti-imigranţi pe modelul celui realizat în Olanda:
Liga Nordului anunţă că pregăteşte un site italian, pe modelul celui lansat de PVV în Olanda, unde cetăţenii pot raporta infracţiunile comise de imigranţi în Peninsulă.
Iniţiativa aparţine europarlamentarului Mario Borghezio, cunoscut pentru poziţiile sale xenofobe, care a declarat exemplul olandez ca fiind unul “pozitiv”. Toţi italienii vor fi invitaţi să dea frâu liber sentimentelor anti-imigranţi, semnalând “faptele şi comportamentele considerate relevante, ale imigranţilorextracomunitari”- a anunţat marţi liderul Ligii Nordului, citat de presa din Peninsulă.
Proiectul este susţinut de organizaţia locală “Voluntarii verzi”şi de Max Bastoni, consilier la Milano.
Obiectivul declarat al lui Borghezio este acela de a atrage “un val de semnalări din partea cetăţenilor care provin din oraşe, regiuni şi cartiere ale teritoriului nostru, în care prezenţa imigranţilor fără acte sau clandestini este numeroasă sau mai periculoasă”.
Liga vrea să dea voce, prin înfiinţarea site-ului, “majorităţii tăcute a celor care până acum nu a avut posibilitatea să se exprime, pentru a denunţa fapte, comportamente şi probleme sociale şi economice, altfel spus faţa urâtă a unui anume tip de imigraţie”.
Borghezio îi invită pe cei interesaţi să “dea frâu liber propriilor opinii, departe de controlul atent al cenzurii care se abate asupra poziţiilor contrare culturii dominante”. El promite că
Citeşte mai mult...
Adaugat: Joi, 16 Februarie 2012, 16:11:55
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

MartinM.Z. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 05:26:43 :

I have much of of informative.
For purchase best drug click to order isoptin-sr site.

DanielC.D. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 15:17:42 :

It`s is a very great paper.
Purchase online diploma at buy-essay-plagiarism.hostjunkie.org site of high quality at low prices.

ClausN.Q. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:56:04 :

This is a very great article.
High Quality at write essay service company for writing course work works in the short term.

BeskinH.H. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:06:04 :

This is a very interesting description.
Order low med you can on nystatin

MerieK.I. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:50:49 :

It`s is a very great description.
For buy low drug click to vasotec online shop.

DavidR.D. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:06:01 :

It`s is a very great paper.
In our medication good cost for medicines. See more to buy bactrim blog. For buy good meds click to buy parlodel website. In our on-line pharmacy low price for drug. See more to toprolxl online blog.

NailX.O. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:17:25 :

This is a very informative description.
In our medication cheapest cost for drugs. See more to benicar online site. We offer low medicines in site shop. We offer best drugs in kamagra oral jelly shop.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.