acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - Romania 2020, 17 februarie


 

Posted: 17 Feb 2012 05:26 AM PST
Articol - Ce s-a întâmplat în plen, la StrasbourgObligațiunile de stabilitate, ajutarea săracilor UE, un acord comercial cu Marocul, transferurile transfrontaliere în euro și accesul persoanelor oarbe la cărți sunt doar câteva din temele abordate de deputații europeni în plen, la Strasbourg. Parlamentul a mai primit vizita premierului italian Mario Monti, a dezbătut situația din Siria și a votat rezoluții privind Rusia și Ungaria.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2012 - PE
Posted: 17 Feb 2012 03:37 AM PST
FONDURI UE. Peste 3.000.000 de euro pentru integrarea străinilor în România: Oficiul Român pentru Imigrări(ORI) a anunțat, astăzi, închiderea programelor europene începute în 2009, prin care străinii au beneficiat de ajutor pentru a învăța limba română, pentru chrie dar și în alte scopuri. ...
Posted: 17 Feb 2012 03:36 AM PST
Bodu şi un eurodeputat polonez cer cetăţenilor celor 12 noi state UE să boicoteze produsele olandeze: Europarlamentarii PPE Sebastian Bodu şi Jacek Saryusz-Wolski le cer cetăţenilor din cele 12 state care au aderat la UE din 2004 să boicoteze toate produsele provenite din Olanda, ei apreciind că acesta este răspunsul potrivit pentru extremismul promovat de Haga.
Posted: 17 Feb 2012 02:15 AM PST
Nouă state UE îşi argumentează astăzi deciziile de a restricţiona accesul muncitorilor ...: Noua state membre ale Uniunii Europene urmeaza sa isi argumenteze astazi deciziile de a restrictiona accesul romanilor si bulgarilor pe piata muncii, pana la sfarsitul lui 2013, in cadrul Consiliului European al Ministrilor Muncii si Politicii Sociale, relateaza site-ul Novinite.com, conform Mediafax.
Situatia economica si lipsa de securitate sociala, alimentate de criza financiara, ar urma sa fie prezentate drept principale argumente de majoritatea acestor state, potrivit postului public ...
Posted: 17 Feb 2012 01:11 AM PST
Directoarea AM POSDRU, demisă pentru incompetenţă. Plăţile de la Comisia Europeană ar putea fi sistate: Şeful Executivului, Mihai-Razvan Ungureanu, a cerut Ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, să o demită pe Carmen Ionel din funcţia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos a Autorităţii pe care o...
Posted: 16 Feb 2012 11:46 PM PST
"Suntem născuţi în România, dar vrem să murim în Italia":Iată scrisoarea ca un strigăt de durere a lui Cristinel Udrea, fost poliţist la Craiova, care a emigrat din România din cauza crizei, mai întâi în Spania, apoi în Italia. Are 42 de ani şi locuieşte la Trigolo, provincia Cremona (Lombardia). Soţia sa, Anişoara şi cei doi copii, Iulian şi Marius au rămas în ţară. Are nevoie de un loc de muncă.

Foto: Familia Udrea vrea să trăiască în Italia"Suntem o familie onestă, nu am avut niciodată probleme cu legea, muncind de mai mult de 20 de ani eu din 1988 şi soţia din 1990. În anul 2007, în disperare de cauză, mi-am dat demisia din cadrul Poliţiei Comunitare Craiova, plecând să muncesc în Spania. În decembrie 2008, din cauza crizei, am rămas fără loc de muncă, fiind nevoit să părăsesc Spania şi să mă întorc în România.
Au urmat doi ani şi jumătate de frustrări şi neîmpliniri, din această cauză hotărându-mă definitiv şi ireversibilsă fac tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a începe şi construi o nouă viaţă, într-o nouă ţară, într-un STAT DE DREPT.
Într-un astfel de stat de drept (de ex. Spania, Italia, etc.), dacă eşti un om integru şi onest,
Citeşte mai mult...

Posted: 16 Feb 2012 10:03 AM PST
MAE: Olanda menţine abordarea politică a MCV.: Ministerul Afacerilor Externe a luat nota de continutul dezbaterilor pe tema rapoartelor MCV desfasurate, joi, in Parlamentul olandez si isi exprima dezacordul fata de mentinerea abordarii strict politice a Olandei in ceea ce priveste interpretarea progreselor Romaniei in cadrul Mecanismului, potrivit Mediafax.
Totodata, MAE spune ca, intr-o scrisoare trimisa Parlamentului olandez de catre autoritatile de la Haga, sunt recunoscute progresele inregistrate de Romania in domeniul ...
Posted: 16 Feb 2012 10:03 AM PST
Grecia a identificat cu UE şi FMI noi economii de 325 milioane de euro.: Guvernul de la Atena si oficiali ai UE si FMI au convenit cum sa acopere un deficit de 325 de milioane de euro din planul de economii bugetare de 3,3 miliarde de euro adoptat luni, ceea ce sugereaza ca noul program de salvare este aproape finalizat, potrivit unor surse elene, scrie Mediafax.
Astfel, 100 de milioane de euro vor proveni din reduceri ale cheltuielilor din sectorul apararii, circa 90 de milioane de euro din unele reduceri de salarii in sectorul public si alte 135 de milioane de ...
Posted: 16 Feb 2012 09:15 AM PST
Rezoluţie PE privind Siria: Europarlamentarii vor retragerea ambasadorilor statelor UE la Damasc: Europarlamentarii reuniţi în plen, la Strasbourg, au adoptat o rezoluţie în care şi-au exprimat dorinţa ca toate statele membre UE să-şi retragă ambasadorii din Siria şi să îngheţe relaţiile cu ambasadorii sirieni din UE.
Posted: 16 Feb 2012 09:15 AM PST
Mihai Razvan Ungureanu: Suntem tara cu cea mai mica absorbtie din Uniunea Europeana, este o realitate pe care nu o putem nega: "Suntem tara cu cea mai mica absorbtie din Uniunea Europeana. Este o realitate pe care nu o putem nega si pe care avem obligatia sa o schimbam. Trebuie corectate deficientele de ordin structural, pornind de la relationarea cu beneficiarii si pana la rapiditatea cu care sunt procesate cererile acestora", a declarat premierul Mihai Razvan Ungureanu in cadrul Comitetului interministerial pentru absorbtia fondurilor europene. Ungureanu a cerut simplificarea procedurilor de verificare a cererilor de rambursare, finalizarea procesului de standardizare a documentelor de achizitie publica si accelerarea procesului de consolidare a capacitatii administrative la nivelul autoritatilor de management.
Posted: 16 Feb 2012 09:14 AM PST
VESTE BUNĂ: Îndeplinim majoritatea indicatorilor fiscali impuşi de UE prin noul tratat: Dezbaterea publică legată de noile reguli de guvernanţă ale UE s-a centrat prea mult pe latura sa corectivă şi pe riscul aplicării unor sancţiuni financiare severe, de până la 0,1% din PIB, şi mult prea puţin pe componenta sa...
Posted: 16 Feb 2012 09:14 AM PST
"Suntem solidari" / Comunitatea din Londra adună ajutoare pentru românii ...:Portalul romani-online.co.uk a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea românilor din țară afectați de ninsorile din ultimele 2 săptămâni.
Între 14 si 21 februarie, românii din UK care vor să dea o mână de ajutor sinistraților de acasă o poate face printr-o donație în bani.
Suma strânsă în urma campaniei intitulată ”Suntem Solidari” va fi utilizată pentru achiziționarea de alimente, apă, pături și alte lucruri necesare pentru familiile din satele sinistrate din Vrancea. Donațiile se pot face prin transfer bancar sau prin intermediul PayPal.
Administratorul portalului și inițiatorul campaniei, Adrian Cherciu a declarat că orice donație este binevenita, fie ea în valoare de doar 1 liră. Pentru mai multe detalii vizitați pagina web dedicata campaniei: www.romani-online.co.uk/forum/campaniile-noastre/suntem-solidari-campanie-caritabila-2012-6078
După o zi de la lansarea campaniei organizatorii au strâns 2884 lire.
Tragedia din România
După mai bine de două săptămâni de ninsoare şi ger năprasnic, România pare să fi îngheţat! Zeci de sate au rămas rupte de lume. Secătuiţi de puteri şi fără resurse de la hrană, la energie electrică sau combustibil zeci de mii de suflete au ajuns în pragul disperării. Mai mult, sute de animale au rămas prinse în gospodăriile oamenilor sub
Citeşte mai mult...

Posted: 16 Feb 2012 09:13 AM PST
A căzut cu tirul de pe viaduct, din cauza viscolului:A căzut cu tirul de la o înălţime de 20 de metri, zdrobindu-se în curtea unei firme de sub autostradă. Dramaticul accident rutier s-a produs pe 7 februarie noaptea în jurul orei 2, pe un viaduct al autostrăzii A4 dintre Marche şi Abbruzzo, şi cu siguranţă a fost cauzat de furtuna de zăpadă care afecta în acel moment regiunea. Şoferul tirului, C.S., român de 44 de ani, rezident la Atessa (Chieti) a suferit un grav politraumatism şi a fost internat în stare gravă mai întâi la spitalul din San Benedetto del Trono, de unde a fost transferat la spitalul din Ancona. Autotransportatorul avea o încărcătură de şuruburi şi de material feros şi circula spre sud. Din cauza viscolului, bărbatul a pierdut controlul vehiculului. Tirul a smuls parapetul pe o lungime de circa 10 metri şi a căzut, izbindu-se de sol în curtea unei firme situată pe malul râului Tronto, la Martinsicuro. Vehiculul a fost distrus în totalitate.

Accident mortal pe A1
Un muncitor român de 38 de ani a murit în noaptea de 8 februarie într-un accident rutier care s-a produs pe autostrada A1, în apropiere de ieşirea spre Attigliano, în
Citeşte mai mult...

Posted: 16 Feb 2012 09:13 AM PST
429 de euro pe lună pentru a trăi în Italia:
Valoarea indemnizaţiei sociale a fost actualizată. Se acordă numai bătrânilor cei mai nevoiaşi, însă este şi o referinţă fundamentală pentru permise de şedere, reîntregiri şi alte proceduri ce ţin de imigraţie.
429 de euro pe lună, care înmulţiţi cu treisprezece plăţi lunare fac 5.577 de euro anual. Aceasta este pentru 2012 valoarea indemnizaţiei sociale. Indemnizaţia se acordă cetăţenilor italieni de peste 65 de ani sau comunitari care trăiesc în Italia de cel puţin 10 ani şi care au un venit inferior acestei valori. Cetăţenii extracomunitari o pot încasa numai dacă, în afară de îndeplinirea acestor cerinţe, au carte de şedere. Valoarea indemnizaţiei sociale se foloseşte în birocraţia imigraţiei.
Un cetăţean extracomunitar care, de exemplu, doreşte să-şi reînnoiască permisul de şedere, trebuie să demonstreze că încasează un venit cel puţin egal cu valoarea indemnizaţiei sociale, adică 5.577 euro.
Dacă vrea să-şi aducă în Italia soţia, venitul trebuie să fie de cel puţin 1,5 ori valoarea indemnizaţiei, adică 8.365,50 euro.
Raportarea la indemnizaţie este importantă şi pentru cetăţenii comunitari. Românii care vor să rămână în Italia mai mult de trei luni şi nu au un loc de muncă trebuie să demonstreze că deţin resurse de o valoare cel
Citeşte mai mult...

Posted: 16 Feb 2012 09:12 AM PST
Site olandez anti-români: Europarlamentarii din PPE cer intervenţia Comisiei Europene:
Delegaţia României în grupul europarlamentar PPE a condamnat, miercuri la Strasbourg, apelul discriminatoriu al Partidului Libertăţii din Olanda îndreptat împotriva cetăţenilor din Europa Centrală şi de Est, şi a propus introducerea pe ordinea de zi a PE a unei declaraţii a Comisiei Europene urmată de o dezbatere pe acest subiect.
"Acest demers creează un precedent grav în ceea ce priveşte drepturile şi libertăţile cetăţenilor europeni. Am cerut Comisiei Europene o reacţie rapidă şi pe măsura gravităţii acestei acţiuni care instigă la discriminare şi xenofobie. Am trimis o întrebare scrisă Comisiei Europene referitoare la măsurile pe care intenţionează să le ia. Am propus totodată introducerea pe ordinea de zi a Parlamentului European a unei declaraţii a Comisiei urmată de o dezbatere pe acest subiect. Guvernul olandez trebuie să îşi asume cât de curând responsabilitatea cu privire la aceste derapaje. Olanda este unul din locurile în care s-a născut cultura toleranţei. Aşteptăm ca autorităţile să sancţioneze abrupt astfel de ieşiri specifice populismului politic de extremă dreapta. Din păcate, Olanda recidivează în poziţii non-europene nerespectându-şi propriile angajamente. Opoziţia la aderarea României şi Bulgariei la spaţiul Schengen nu are nicio bază juridică în conformitate cu legislaţia europeană. Stigmatizarea popoarelor este inacceptabilă.
Citeşte mai mult...
Autori: MC

Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

BeskinR.H. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 04:35:05 :

I have learned a lot of new things.
We offer good drugs in online pharmacy shop.

DanielV.I. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 00:28:52 :

It`s is a very interesting blog.
Order on-line essay at online service site of best quality at low cost.

BeskinK.G. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:01:43 :

I get much of cognitive.
Good no needed prescription drug in gentamicineyedrops online blog.

VeronikaA.R. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:17:41 :

I get many of new interesting.
For buy cheapest med click to comprar-zyvox.winwebs.net online shop. In on-line medication best price for drug. See more to micronase website. We offer low medicines in purchase alavert sans ordonnance shop.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.