acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - Romania 2020, 19 februarie


Posted: 18 Feb 2012 01:41 AM PST
Cioloş: România poate pierde 100 de milioane Euro pentru un proiect de Internet în zone rurale.: "Pentru Internet in banda larga in mediul rural s-au alocat din fondurile structurale peste 80 de milioane de Euro, pentru perioada 2007-2013 si circa 25 de milioane de Euro din fondurile de dezvoltare rurala", a spus Ciolos, citat de Mediafax.
El a precizat ca sumele au fost alocate "pentru ca din fondurile structurale sa poata fi dusa reteaua pana in comune si, pe urma, din punctul respectiv de conectare din comuna si pana la beneficiar sa poata sa fie facute buclele de legatura din fondul ...
Posted: 18 Feb 2012 01:36 AM PST
Ce diferențiază un român de un occidental angajat la instituțiile europene: ”Experiența dobândită în timpului cabinetului președintelui Parlamentului European a fost una extrem de interesantă, foarte motivantă și cea mai importantă din cariera mea de până acum. A fost o onoare să lucrez pentru persoana...
Posted: 18 Feb 2012 12:16 AM PST
Stromboli – un paradis italian necunoscut:Stromboli este cea mai dramatică dintre Insulele Eoliene (Isole Eolie sau Isole Lipari, în limba italiană) şi este, în acelaşi timp, o destinaţie populară pentru o excursie de o zi făcută din celelalte insule sau din Italia continentala. Pe insula se afla un vulcan vechi şi activ, ce se înălţa din Marea Mediterană, precum şi câteva aşezări de coastă. Priveliştea este incredibilă, de vis, cu o atmosferă insulară unică, care nu atrage doar turişti, ci şi numeroase celebrităţi, precum preşedintele italian Giorgio Napolitano şi designerii Dolce şi Gabbana – care deţin câte o vilă de vacanţă pe insulă.

Există trei lucruri pe care le poţi face în Stromboli. Unul ar fi plimbările în împrejurimile satului principal, admirând panoramele superbe şi achiziţionarea de suveniruri ce au legătură cu vulcanul, din magazinele de aici. Al doilea, este să faci oexcursie cu barca în jurul stâncii vulcanice abrupte Sciara del Fuoco, formaţiune de lava neagră din partea de jos a vulcanului, unde poţi vedea exploziile vulcanului Stromboli. Priveliştea este şi mai dramatică la amurg, atunci când emisiile de foc sunt clar vizibile. A treia activitate posibilă, care nu este recomandată celor slabi de înger, esteescaladarea vulcanului şi admirarea
Citeşte mai mult...

 
Posted: 18 Feb 2012 12:16 AM PST
“O lume întoarsă”: Badante italiancă, la muncă în Bucureşti:Deocamdată este doar titlul unei cărţi, dar în viitor poate deveni realitate. "La badante di Bucarest" se intitulează romanul de debut al unui procuror italian din Sardegna, Gianni Caria, prezentat pe 10 februarie la Sassari.
După titlul cărţii, "La badante di Bucarest" (publicată la editura Robin), oricine s-ar gândi la o româncă de vârstă mijlocie venită în Italia pentru a îngriji un bărbat sau o femeie, bătrâni sau bolnavi, dar nu e aşa.
Lucrurile stau cu totul altfel: îngrijitoarea este italianca Maria, odată profesoară şi acum şomeră, după o concediere pe motiv de personal excedentar, care lasă la Roma doi copii şi un soţ, şi acesta fără loc de muncă, pentru un oraş îndepărtat şi necunoscut, în care există cineva dintre noii bogaţi din fostul bloc sovietic care îi poate garanta un salariu care nu este decent, dar cel puţin e fix.
În ciuda anilor de studiu, a formării sale şi a profesiei sale, acum pentru a supravieţui este constrânsă să vegheze, să hrănească şi să cureţe de excremente un bătrân a cărui limbă şi poveste nu o cunoaşte.
Niciunul dintre membrii familiei care a "primit-o", familia Radu, nu pare interesat de povestea ei.
Citeşte mai mult...

Posted: 18 Feb 2012 12:08 AM PST
Comisar european: Am cerut ţărilor ce menţin restricţii pentru români şi bulgari să ...: Comisarul european pentru ocuparea fortei de munca, afaceri sociale si incluziune, Laszlo Andor, a declarat vineri ca a cerut explicatii suplimentare statelor membre care inca mentin restrictii pe piata muncii pentru lucratorii romani si bulgari, scrie Agerpres.
''Unele dintre notificari au fost superficiale si de aceea am cerut explicatii suplimentare de la cateva state membre'', a spus Andor, care a adaugat ca in absenta unor argumente solide tarile respective ar trebui sa-si liberalizeze ...
Posted: 18 Feb 2012 12:07 AM PST
Imigranţii, informaţi prin broşuri tipărite din bugetul de şomaj despre condiţiile de muncă din ţară: Imigranţii vor afla din broşuri tipărite din bugetul asigurărilor pentru şomaj despre oportunităţile oferite de societatea românească, precum şi despre condiţiile de viaţă şi muncă din România, se prevede într-un proiect de lege al Ministerului Administraţiei şi Interne, supus dezbaterii publice.
Posted: 18 Feb 2012 12:05 AM PST
Guvernul de la Atena taie din nou pensiile, la presiunea creditorilor externi: Guvernul grec a decis noi tăieri de pensii pentru a acoperi, aşa cum cer Uniunea Europeană şi Fondul Monetar Internaţional, un deficit de 325 milioane de euro din bugetul pe 2012, informează AFP, citând surse din Ministerul...
Posted: 18 Feb 2012 12:04 AM PST
Premierul polonez cere Parlamentului European să respingă ACTA.: Premierul Poloniei, Donald Tusk, le-a cerut, vineri, liderilor Partidului Popular European (PPE), cel mai mare grup politic din PE, sa respinga acordul multilateral ACTA, informeaza Mediafax.
"Le-am trimis astazi o scrisoare tuturor liderilor partidelor reprezentate in cadrul PPE, cerandu-le sa respinga acordul ACTA in forma negociata de Comisia Europeana", a declarat Tusk.
"ACTA este o tentativa de respectare a drepturilor de autor, dar pretul, din punctul de vedere al libertatii, este prea ...
Posted: 17 Feb 2012 11:57 PM PST
Spania reduce salariile bugetarilor cu 25-30 la suta: Guvernul conservator spaniol a aprobat astazi o noua masura de austeritate, scaderea in medie cu 25%-30% a salariilor angajatilor companiilor de stat, pentru reducerea deficitului bugetar, informeaza Mediafax.
"Facem un nou pas in politica...
Posted: 17 Feb 2012 09:27 AM PST
Guvernul olandez exagerează numărul imigranţilor care vin în Olanda: Guvernul olandez exagerează numărul imigranţilor care vin în Olanda, incluzând în statistici copiii născuţi pe teritoriul olandez, afirmă deputatul Tofik Dibi, din cadrul formaţiunii GroenLinks.
Posted: 17 Feb 2012 09:27 AM PST
Cioloş: Combaterea evaziunii fiscale în agricultură, chestiune de dezvoltare a sectorului: Comisarul european Dacian Cioloş a declarat, vineri, întrebat despre proiectele premierului de combatere a evaziunii fiscale, că rezolvarea problemelor legate de piaţa la negru şi de evaziunea fiscală sunt probleme care ţin de capacitatea de dezvoltare a sectorului agro-alimentar.
Posted: 17 Feb 2012 09:24 AM PST
Cioloş despre strategia pentru agricultură: Am înţeles că vor fi propuneri pentru ...: Comisarul european Dacian Ciolos a declarat, vineri, la Bucuresti ca s-a intalnit cu membrii Comisiei prezidentiale pentru elaborarea unei strategii in domeniul agriculturii, el precizand ca exista propuneri pentru stimularea cumpararii de pamant, potrivit Mediafax.
"Am trecut in revista problematica privind reforma PAC si modul in care aceasta reforma propusa de CE poa furniza elemente in elaborarea strategiei nationale privind politica agricola in Romania", a spus el.
Ulterior, Ciolos a ...
Posted: 17 Feb 2012 08:42 AM PST
Cioloş: Pentru CE e important ca banii să fie folosiţi corect.: Comisarul european Dacian Ciolos a declarat vineri, intrebat daca demisia sefei AM POSDRU este un semnal pozitiv, ca pentru CE singurele semnale pozitive sunt legate de implementarea corecta a proiectelor cu fonduri europene, potrivit Mediafax.
"Semnalul pozitiv este sa se faca implementarea acestor proiecte in mod corect, respectand procedurile europene. Este decizia autoritatilor romane in ce mod sa rezolve aceasta problema. Pentru CE asta este important ca banii europeni sa fie folositi ...
Posted: 17 Feb 2012 08:41 AM PST
Cioloş: România poate pierde 100 de milioane Euro pentru un proiect de Internet în zone rurale: Comisarul european Dacian Cioloş a atras atenţia, vineri, că România riscă să piardă peste 100 de milioane de Euro alocate pentru Internet în zonele rurale în perioada 2007-2013, el precizând că încă nu a fost făcut studiul de fezabilitate sau strategia de implementare a proiectului.
 
Autori: MC

Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:15:17 :

I received much of new interesting.
Order best med you can on buy diabecon

JaineP.K. a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 05:39:13 :

I received learned a lot of new interesting.
In on-line medicine chest best cost for drug. See more to site site.

StemS.M. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 05:26:37 :

I get much of new interesting.
For purchase best med click to pharmacy online shop.

VeronikaO.Y. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 15:18:14 :

I have much of new things.
100% Quality at buy personal narrative online company for writing papper works in the short term.

RobertL.F. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 00:29:17 :

I received much of new things.
Writing your diploma the professional as online service soon as possible.

StemE.R. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:56:34 :

I get many of new interesting.
100% Quality at Essay Service service for writing papper works in the short term.

MedverF.Z. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 04:02:10 :

It`s is a very great site.
We offer cheap drug in lopid online shop.

RobertL.H. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:06:09 :

I got many of things.
In on-line medicine chest cheapest price for drug. See more to tofranil website.

MartinS.I. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:29:24 :

This is a very interesting item.
In on line Apteka best price for medicines. See more to cheap proteinshampoodailycare online shop.

MerieT.Q. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:50:54 :

It`s is a very informative article.
We offer low drugs in cheap zocor shop.

NailP.B. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:06:21 :

I received many of cognitive.
For purchase good med click to xeloda website. Cheapest no presc drug in buy prilosec online shop. In our on line drugstore best cost for drug. See more to buy pepcid site.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.