acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - Romania 2020, 20 februarie


Posted: 20 Feb 2012 06:03 AM PST
Editorial Financial Times: Germania are o strategie de suicid asistat pentru Grecia, "prima colonie a zonei euro": Strategia Germaniei pentru Grecia pare să vrea să le facă viaţa grecilor atât de insuportabilă încât aceştia să ceară ei înşişi să iasă din zona euro, o strategie de suicid asistat în "prima colonie a zonei euro", scrie editorialistul Financial Times (FT) Wolfgang Munchau
Posted: 20 Feb 2012 05:53 AM PST
Noile reguli ce ar permite UE sa verifice bugetele nationale in zona euro urmeaza sa fie adoptate marti: Ministrii de Finante ai UE sunt asteptati sa aprobe, marti, noile reglementari prin care tarile membre ale zonei euro vor fi fortate sa depuna la Bruxelles proiectele lor de buget pentru a fi verificate, inainte ca acestea sa fie aprobate de parlamentele nationale, scrie Financial Times.
Posted: 20 Feb 2012 05:50 AM PST
Leonard Orban: Plățile pe POSDRU se suspendă astăzi sau mâine: Decizia Comisiei Europene de întrerupere a plăţilor pe programul operaţional sectorial de dezvoltare a resurselor umane (POSDRU) va fi emisă astăzi sau mâine, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, ministrul afacerilor...
Posted: 20 Feb 2012 04:24 AM PST
Articol - Cele patru culori ale calendarului Parlamentului European:Regizorul polonez Krzysztof Kieślowski a intitulat filmele faimoasei sale trilogii Alb, Albastru și Roșu, asociind fiecărei culori idei politice. Și eurodeputaţii folosesc culorile, fără să fie, însă, inspiraţi de muza poetică. La Parlament, culorile reprezintă o modalitate practică de identificare a perioadelor în calendarul anual. De exemplu, săptămâna aceasta este turcoaz - ceea ce înseamnă că deputații lucrează în ţara lor. Detalii despre simbolistica fiecărei culori în articolul de mai jos.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2012 - PE
Posted: 20 Feb 2012 04:23 AM PST
VIDEO/ PF Lucian Mureşan, numit cardinal de către Papa Benedict al XVI-lea:Preafericitul Lucian Mureşan, Arhiepiscop major al Bisericii Române Unite cu Roma, a fost creat cardinal de către Papa Benedict al XVI-lea, sâmbătă, 18 februarie. Preafericitul Lucian Mureşan, a primit inelul de cardinal şi beretul tradiţional roşu, alături de alţi 21 de prelaţi, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Vatican.


Foto: Arhidieceza Romano Catolică din Bucureşti
Lucian Mureşan el este cel de-al treilea cardinal român din istorie. Ceilalţi doi cardinali români au fost Iuliu Hossu, episcopul de Cluj-Gherla, şi Alexandru Todea, mitropolit al Blajului şi arhiepiscop de Alba Iulia şi Făgăraş. Primul este în curs de beatificare, la Congregaţia pentru Cauzele Sfinţilor de la Vatican, alături de ceilalţi şase episcopi martiri ai Bisericii Române Unite cu Roma.
„Dăruirea totală de sine oferită de Cristos pe cruce să fie pentru voi principiu, stimulent şi forţă pentru o credinţă care acţionează în caritate”: a spus Papa în alocuţiunea din cadrul Consistoriului, se transmite într-o notă a Arhidiecezei Romano Catolice de Bucureşti.
„Misiunea voastră în Biserică şi în lume a explicat Benedict al XVI-lea să fie mereu şi numai «în Cristos», să răspundă logicii sale şi nu logicii lumii, să fie luminată de credinţă şi însufleţită de caritatea care vin la noi
Citeşte mai mult...
Posted: 20 Feb 2012 04:21 AM PST
UE autorizează un nou tratament împotriva melanomului.: Grupul farmaceutic elvetian Roche a primit autorizatia Comisiei Europene pentru medicamentul sau Zelboraf, destinat tratarii celei mai agresive forme de cancer al pielii, transmite AFP, citand un comunicat al companiei, citat de Agerpres.
Autoritatile europene au aprobat folosirea Zelboraf ca monoterapie in cazul adultilor suferinzi de melanom metastatic cu gena Braf mutanta. Pana in prezent, doar o personaa din patru supravietuia mai mult de un an dupa diagnosticarea maladiei.
Zelboraf a ...
Posted: 20 Feb 2012 02:30 AM PST
Uniunea Europeana curteaza cercetatorii de pe alte continente. Bursele pot ajunge si la 3,5 mil euro: Consiliul European al Cercetatorilor a lansat duminica o campanie internationala pentru a convinge cercetatorii din alte zone al lumii sa vina sa isi desfasoare activitatea in Europa, oferind burse pe o perioada de 5 ani care pot ajunge si la 3,5 milioane de euro, informeaza AFP.
Posted: 20 Feb 2012 02:29 AM PST
În războiul cu românii, olandezii pot pierde 2 miliarde de euro!: Camera de Comerț Româno-Olandeză solicită autorităților olandeze să aprobe intrarea României în spațiul Schengen, până la 1 martie anul acesta și condamnă apariția site-ului antiimigrație al Partidului...
Posted: 20 Feb 2012 02:28 AM PST
UE obligă tații să schimbe scutece. VEZI când se aplică directiva europeană: De la 1 martie, ambii părinți vor fi obligați, oficial, să-și ia concediu pentru creșterea copilului. Concret, din concediul de un an, pe care mama sau tatăl și-l pot lua pentru creșterea nou-născutului, cel puțin o lună îi va...
Posted: 20 Feb 2012 02:23 AM PST
Putin promite o REÎNARMARE fără precedent a Rusiei. 590 de miliarde de euro pentru reechiparea armatei: O reînarmare fără precedent așteaptă Rusia în anii următori, promite premierul rus Vladimir Putin, candidat la alegerile prezidențiale din martie, într-un articol publicat astăzi, consacrat problemei militare.
Posted: 20 Feb 2012 12:24 AM PST
Zona euro discută crearea unui cont escrow pentru împrumuturile destinate Greciei.: Ministrii Finantelor din zona euro vor discuta crearea unui cont escrow pentru fondurile din pachetul de finantare externa a Greciei, a declarat ministrul austriac al Finantelor, Maria Fekter, citata de Reuters si Mediafax.
Fekter a afirmat totodata, la un post de radio, ca ministrii mai trebuie sa puna la punct o chestiune politica in privinta Greciei, respectiv cine va supraveghea implementarea celui de-al doilea acord de finantare externa, de 130 miliarde euro.
Intrebata daca se pregateste ...
Posted: 20 Feb 2012 12:24 AM PST
Vladimir Putin promite o reinarmare fara precedent a Rusiei: Premierul rus Vladimir Putin a promis o reinarmare "fara precedent" a Rusiei, care a devenit indispensabila, considera el, in urma politcii SUA si NATO, potrivit unui articol electoral dedicat apărării, publicat luni în Rossiiskaia Gazeta, informeaza AFP.
Posted: 20 Feb 2012 12:23 AM PST
Comisarul UE pentru Justiţie: Grecia să nu mai caute ţapi ispăşitori şi să muncească mai mult pentru a-şi reveni: Grecia ar trebui să înceteze să mai caute ţapi ispăşitori în străinătate pentru propriile probleme şi ar trebui să muncească mai mult pentru a ieşi din actuala situaţie economică dificilă, a declarat comisarul european pentru Justiţie, Viviane Reding.
Posted: 19 Feb 2012 10:02 PM PST
Asia: Cotatia petrolului a urcat la cel mai mare nivel din ultimele 8 luni (121,10 dolari): Pretul petrolului este in crestere luni pe bursele asiatice dupa anuntul Iranului ca a oprit vanzarile de petrol catre Franta si Marea Britanie, o decizie simbolica, dar care a sporit temerile ca situatia se va agrava.
Posted: 19 Feb 2012 10:01 PM PST
Ksenia Sobceak, blonda anti-Putin: Paris Hilton a Rusiei s-a întors împotriva actualului premier, căruia tatăl ei i-a fost mentor.
Posted: 19 Feb 2012 10:00 PM PST
Iranul devine ţintă pentru Israel şi SUA: Regimul de la Teheran este pe punctul de a-şi extinde activitatea de îmbogăţire a uraniului. Marile puteri încep să îşi piardă răbdarea.
Posted: 19 Feb 2012 09:58 PM PST
Posted: 19 Feb 2012 09:56 PM PST
BIOGRAFIE: Joachim Gauck, un viitor preşedinte popular, care se bucură de o importantă autoritate morală: Viitorul preşedinte german Joachim Gauck, în vârstă de 72 de ani, pastor şi fost activist pentru drepturile omului în fosta RDG, se bucură de o importantă autoritate morală în vederea exercitării unei funcţii pătate de scandaluri care l-au forţat pe predecesorul său să demisioneze.
Posted: 19 Feb 2012 09:56 PM PST
Comisia Europeana vrea ca barbatii si femeile sa se pensioneze la aceeasi varsta in UE! 10% din economia se duce catre plata pensiilor: Comisia Europeana analizeaza posibilitatea ca, la nivelul Uniunii Europene, sa se adopte o serie de masuri unitare privind varsta de pensionare. 10% din economia tarilor la nivelul Uniunii Europene se duce catre plata pensiilor iar cifra va sari 12,5% in 2060.
Posted: 19 Feb 2012 09:48 PM PST
Pastorul JOACHIM GAUCK va fi următorul PREŞEDINTE AL GERMANIEI: Joachim Gauck, în vârstă de 72 de ani, un pastor fost militant pentru drepturile omului în fosta Republică Democrată Germană (RDG) va fi următorul preşedinte german, a declarat cancelara Angela Merkel.
Posted: 19 Feb 2012 12:27 PM PST
Victor Ponta intr-o scrisoare deschisa catre premier: Mecanismul absorbtiei fondurilor europene este intr-o criza sistemica: Presedintele PSD, Victor Ponta, co-presedinte al USL, a transmis duminica o scrisoare deschisa premierului Mihai-Razvan Ungureanu si fostului premier Emil Boc, prin care atrage atentia asupra faptului ca "mecanismul absorbtiei fondurilor europene este intr-o criza sistemica", iar "Guvernul are obligatia sa ia masuri structurale radicale pentru remedierea problemelor ce risca sa duca la noi sanctiuni din partea Comisiei Europene sau chiar la pierderea fondurilor UE", informeaza Agerpres.
Posted: 19 Feb 2012 10:03 AM PST
USL vrea revenirea la salarizarea specială pentru cei care lucrează în domeniul fondurilor europene: Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a trimis o scrisoare deschisă premierului Mihai Răzvan Ungureanu şi fostului prim-ministru Emil Boc, referitoare la absorbţia fondurilor europene, propunând câteva măsuri, între care salarizare specială pentru cei are lucrează în domeniu, dar şi un pact politic
Posted: 19 Feb 2012 08:08 AM PST
Letonii au respins prin referendum adoptarea limbii ruse ca a doua limba oficiala. Rusia a contestat referendumul: Letonii s-au pronuntat intr-un procent de 74,62% impotriva adoptarii limbii ruse ca a doua limba oficiala in tara lor in referndumul de sambata, potrivit rezultatelor partiale comunicate de Comisia electorala, anunta AFP.
Posted: 19 Feb 2012 07:55 AM PST
Europa de Est, dată ca exemplu grecilor nemulţumiţi de reducerea salariului minim: Ministrul german de Finanţe, Wolfgang Schäuble, şi-a exprimat compasiunea pentru poporul grec în legătură cu măsurile dure care i-au fost impuse, dar a atras atenţia asupra salariilor mici ale est-europenilor care, cu toate acestea, contribuie la salvarea Greciei.
Adaugat: Luni, 20 Februarie 2012, 16:53:41
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:14:40 :

I found many of of informative.
In online Apteka cheapest cost for drug. See more to cozaar website.

DanielS.L. a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 05:39:18 :

I found learned a lot of interesting.
For order cheapest meds click to pharmacy site.

JorgeI.X. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 03:30:44 :

I get much of new cognitive.
We offer low drugs in cheap grifulvin-v shop.

GeorgeY.M. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 05:27:16 :

I got learned a lot of of informative.
We offer cheap medicines in buy sinemet shop.

DavidX.Z. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 15:18:14 :

This is a very informative clause.
Buy on-line essay at paper write service site of best quality at cheap price.

BeskinG.N. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:56:39 :

I got many of cognitive.
In our my assignment online you can buy best homework work with best quality.

DanielA.L. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 04:02:10 :

It`s is a very great article.
Good no needed prescription drug in cheap amoxicillin blog.

BorisT.L. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:06:09 :

I received many of interesting.
Purchase low medicines you can on cheap tinidazole

PetrD.M. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:29:27 :

I got much of things.
Low price without prescr drugs in cheap livial online shop.

MartinD.D. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:51:06 :

It`s is a very interesting paper.
Purchase cheap drug you can on cheap reglan

StivI.L. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:25:56 :

This is a very informative description.
We offer best medicines in buy torsemide shop.

DavidN.K. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:06:21 :

I found much of things.
Purchase low meds you can on cheap miglitol For order cheap drugs click to buy geodon online shop. In our drugstore cheapest cost for drug. See more to buy serophene blog.

DavidB.A. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:17:46 :

I have much of new things.
In our online drugstore low price for drugs. See more to duetact site. We offer cheap drug in nootropil senza ricetta shop. In our online Apteka best price for pharmacy. See more to website site.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.